Yhteenmuutto, yksi nolo ongelma...

Nolo nainen 23

Tahtoisin vain tietää, onko kenelläkään ollut tällaista vastaavaa ongelmaa kuin minulla ja kuinka on siitä selvinnyt. Tiedän etten varmasti ole ainoa...?
Eli, olen ollut parisuhteessa ihanan miehen kanssa jo lähes vuoden. Meillä on yhdessä hauskaa ja rakastamme toisiamme, jaan kaiken hänen kanssaan ja olen onnellinen.
MUTTA, parisuhteen alussa, en kehdannut syödä hänen nähtensä, se ahdisti ja oli minulle vaikeaa, huomaan että se on joskus sitä vieläkin, mutta siitä olen pääsyt yli. Todellinen ongelma on se, etten kehtaa käydä vessassa isolla hädällä, jos hän on luonani tai olen hänen luonaan. Olemme ajatelleet yhteenmuuttoa, mutta toimin jarruna, koska en voi asioida vessassa normaalisti hänen läsnäollessaan. Tämä oikeasti häiritsee minua ja aiheuttaa kamalan vaivan, mutten vain pysty. Olisiko kenelläkään samanlaisi ongelmia tai ratkaisua, kuinka on selvinnyt niistä?

17

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16+7

      Omituinen ongelma, eihän vessassa käymisessä ole mitään kehtaamista, kyllä miehet ymmärtää että naisetkin käy kakkosella :D

    • …………..

      Noloudesta pääsee eroon, kun ottaa reippaasti asian puheeksi. Eihän se kivaa ole, mutta ainoa keino. Parisuhteen tulevaisuudennäkymiä se vain parantaa, kun opettelee puhumaan toiselle myös noloista asioista.

    • tyttö viel

      Itse pistän aina vesihanan auki tai varmistan että toinen on kuulokkeet päässä tai kuuntelee musiikkia, kun olen vaikka vain kavereillakin. Kyllä sinä tuosta ahdistuksesta varmasti vapaudut, kun alkaisitte asumaan yhdessä.

      • gukuguky

        Musiikki, kuulokkeet yms auttaa kyllä ihan hyvin, mutta vesihana ei kyllä vie blub blub saundia pois, vaan rauhoittaa vain itseä. Joillakin tapana myös kyllästää pöntön pohja vessapaperilla, mutta ei sekään vie ääniä kunnolla pois, riippuen onko miten kovalla.


      • toimii, kokeile :D
        gukuguky kirjoitti:

        Musiikki, kuulokkeet yms auttaa kyllä ihan hyvin, mutta vesihana ei kyllä vie blub blub saundia pois, vaan rauhoittaa vain itseä. Joillakin tapana myös kyllästää pöntön pohja vessapaperilla, mutta ei sekään vie ääniä kunnolla pois, riippuen onko miten kovalla.

        Yksi varma keino estää pulahdusäänet on pitää kädessä paperia ja pitää kättä paperin kanssa pepun alla ja näin ottaa pökäleet koppiin ja sitten laskea ne rauhallisesti veteen :D


    • relaa vähä

      Hei. Hienostihan teillä menee, kun ei tuota suurempia ongelmia ole. Oikeastaan ei noi edes ole ongelmia, vaan ihan luonnollisia asioita, mitä ei missään nimessä tarvitse nolostella.

    • miesvm_1967x

      Pask.a haisee pask.alta ihan riippumatta kenen perseest.ä se tulla tupsahtaa joten kukaan ei ole tuossa asiassa sivullinen tai viaton, sama kaikille. Tietty jotkut ruoka-aineet tai lääkkeet voi saada jankin normaalia pahemman hajuiseksi mutta yhtä kaikki, pask.a haisee silti.

      Voithan käyttää kikkakuutosia jos hajut nolottaa, tulitikku pönttöön tai tippa hajuvettä, suihkaus dödöä tai wc_ankkakin on ihan hyvä. Ja varotat miestä että kävit kakkosella ettei kande mennä huussiin ehkä varttiin että tuulettuu.

      Jos taas kysymys on ääniefekteistä niin yritä pysytellää rentona, mikä tulee ilman ponnistelua niin on yleensä vähän hiljaisempaa..

      Ihan inhimillisestä asiasta nyt otat stressiä, leuka ylös!

    • leikkikää

      Tähän voisi ihan kunnon kakkaleikit auttaa.

      Seuraavan kerran kun olette kahdestaan seksileikeissä, niin toinen voisi kakata toisen vatsan päälle. Siitä sitten molemmat levittelisitte ainesta kehonne ylle ja tunnustelisitte, kuinka ihanan lämpimältä se tuntuu iholla.

      Sen jälkeen voisi odottaa, että kakkaaminen ei tunnu enää miltään toisen kuullen.

      Ruoan kanssa voitte tehdä samoin. Levittäkää ruokaa pitkin vartaloa ja nuolkaa toisianne. Nam!

    • ...........

      Onko mies sellainen, joka on tehnyt jonkun numeron tuosta? Minä pesin hampaita jo ensimmäisen kuukauden aikana tyttöystävän vessassa, kun hän väänsi samalla torttua vieressä. Minusta se oli ihan normaalia, eikä vaikuttanut mitenkään siihen, millaisena hänet näen.

    • eräsmies

      Niin...eihän ne tytöt röyhtäile, pieri, haise yms. - poikien juttuja, vai mitä? Sori vaan, mutta väkisinkin nousee hymy suupieleen. Elämässä on paljon asioita, joista voi olla aiheesta huolissaan, mutta nuo jutut eivät kuulu niihin. Ymmärrät sitten, kun sinulla on oikeasti vaikeaa ja hymyilet näille ajatuksille kanssani ;)

    • saman kokenut

      Menee ohi. Aluks on vaikeeta mutta kyllä se ohi menee.

    • 13+16

      Ihan huumorilla vaan. Mies on tosi avoin, joten voin jutella hänen kanssaan kaikesta. Muakin alkuun nolotti, mutta eipä siinä muu auta, kun hätä tulee. Kiva kun voi olla ihan rennosti oma itsensä toisen seurassa, tosin en piereskele miehen kuullen.

    • nuori täti

      No... Laita vessapaperia pönttöön ennen kuin alat toimitukselle. Ei kuulu litinät ja lotinat. Ja lopuksi suihkautat wc-raikastinta niin ei hajujakaan jää. Ei se sen kummempaa ole. Ja sitten kun aikaa kuluu alat rentoutumaan miehen seurassa ja toteat lopuksi että miksi tuhlata paperia... Tsemppiä!

    • Kyllä se siitä

      Noihin oppii kyllä ajan kanssa..Ja vähemmän noloa on käydä kakkosella
      kun tehdä se housuihin. Aluksi se on tommosta ja sit kun luotatte niin paskotte jo ovi auki. Tosin jos olet 23 kuten nimimerkistä voisi päätellä
      niin eoratte ja muutatte erillenne 96,4% varmuudella ensimmäisen
      viiden vuoden aikana.

    • häpeäpaskasta

      Mulla on oikeasti ollut joskus mies joka yllättyi ja järkyttyi täysin kun meni mun jälkeen vessaan ja olin käyny kakkosella. alko paasaamaan siitä että ei hänen ex käynyt paskantelemassa tai haissu pahalle. joskus menin parvekkeelle piereskelemään (koska en kehannu hänen eessään) ja seurasi perässä tietty kysymään näreissään että käynkö salaa tupakalla niin suuttu enemmän siitä hajusta ku oli pieru jääny leijailemaan.

      • 1+13

        lol, mistä te löydätte tällaisia miehiä xD


      • trölli
        1+13 kirjoitti:

        lol, mistä te löydätte tällaisia miehiä xD

        pakko olla provo..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe