DNA kauppa

Paleoma

Aikaisemmasta postista tuli mieleen DNA kauppojen erot, itse olen alkanut käymään kotkan putiikissa vaikkakin asun Karhulassa. Citymarketin liikkeessä myyjät ovat kuin syöneet kilon paskaa aamulla, töykeitä heittoja eikä mitään asiaa jakseta selvittää.. Pasaatissa on aivan toinen ilmapiiri, ollaan erittäin avuliaita ja olen saanut usein alennusta vaikkakin vain marginaalista mutta siitä jää huomattavasti parempi mieli asiakkaalle.

52

3073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinen

      Kotkan DNA kaupan palvelu on parasta ikinä, meikäläinen vanha rouva saanut niin hyvää palvelua aina. Oli kyse puhelimesta tai tietokoneesta. Siellä on oikeat henkilöt töissä. Mahtavaa:)

    • Teititteliä

      Kylläpäs Rouva kirjoittaa erikoisesti kun puhuu itsestään "meikäläisenä"..

    • Uusi Nokia 6***

      Pasaatin DNA-kauppa. Loistavaa palvelua.

    • MIESMIESMIESMIESMIES

      Pasaatin DNA-kauppa on malliesimerkki hyvästä asiakaspalvelusta! Samaa ei ikävä kyllä voi sanoa cittarin putiikista...

      • Cittariin ei ikinä

        Nyt meni arvostelu täysin kohdalleen. Siksi minäkin Hovilassa asuva ukko,hoidan asiani DNA_kaupan Pasaatin myymälässä.


      • tummatukkamies

        Ihan oikeasti luulin, että minä olisin jotenkin ainoa outo asiakas, kun sen verran herätin virnuilua sen yhden asiakaspalvelijan taholta City Marketin DNA-kaupassa.

        Voisi melkein sanoa, että maailman omistaja kännyköitä myymässä :))))))


    • huhhuh1

      En ole koskaan saanut niin töykeää ja huonoa palvelua kuin Citymarketin DNA kaupasta. Uskomatonta, että ne jannut pidetään töissä!

      • KissKiss2:een

        Hyvät myyjät ovat liikkeeseen löytäneet, niin tytöt kuin pojatkin, ilmeisesti kotikasvatus on ollut hyvää jokaisella, vai onko se hyvä ryhmähenki?
        Hyviä jatkoja vaan koko joukkueelle!


      • Epäonnistunut kauppa

        Ihan saman koin minä. Pasaatiin joutuu menemään asioita hoitamaan. Pojilta vain puuttuu työn ilo.


    • Isot Farkut roikkuu

      Uskomattomat,rasvaletit.

    • Börjetäti

      Pasaatista Mustikin sai oman DNA liittymän ja on ollut tyytyväinen palveluun. Mustille ostettiin myös viheltävä haukkukänny. Sillä saa muun muassa nopeasti tilattua kinkkua ja nakkeja kotiovelle asti. Musti myös hoitaa kuittaukset viheltävään kännyyn.

      • Pallesetä

        Älä täti viheltele huttua kännipäissäs täällä.


    • DNA toimii taas

      Cittarin DNA pojat saivat viimeeksi meidän kolmen liittymät sellaiseen jojoon että meni kuukausi selvitellessä. Asun itse Karhulassa ja jos jotain muutosta tarvitsee niin käyn aina Pasaarissa. Jos haluaa asiansa sekasin niin kannattaa mennä cittariin. Sen verran tumpeloita pojanglobit ovat.

    • Tinttimem

      Kävin cityssä kyselemässä nelosen kanavapakettia, että näkisi NFL matseja. Ensimmäinen heitto oli, että "onpas v itun kallis jos meinaat pelkästään sitä katsoa ja kai sä tajuat että sitä ei saa kuin antennitaloudessa kortilla?" Sanoin vaan hyvät päivän jatkot ja kävin hoitamassa asian kuntoon pasaatissa. Sieltä sain alennuksen kk-maksusta ja kortin ilman vuokra-maksua.

      Voi pojat pojat, vaikka työ kuinka vituttaa niin asiakaspalvelussa pitäisi vähän edes yrittää....

      • juu kiroten..

        Uskokoon ken tahtoo...


    • Hei!

      Pahoittelen DNA Kaupan myyjien käytöstä ja asiasta koitunutta mielipahaa.

      Kaikki palaute on meille tärkeää ja välitinkin tiedon tästä eteenpäin oikealle taholle, toivotaan että asiaan saadaan parannusta. :)

      • Justmiinassl

        Laittakaa jotain bonusta pasaatin pojille! Loistavaa palvelua!


    • "Koeasiakas"

      En tiedä mikä ammattiryhmä joskus vuosia sitten oli kyseessä,mutta he testasivat asiakaspalvelijoiden palvelualttitta,ammattitaitoa sekä käytöstä ,Niitä kävi Kotkankin kaupoissa ja myymälöissä mm. hampurilaispaikoissa.

    • Ravintolan työntekij

      Se on koeasiakkaiden suorittamaa asiakaspalvelijoiden arviointia.
      Kyllä niitä pyörii ympäri Suomea.

    • 32552535225

      Juu citymarketin dna palvelu on ala-arvoista paskaa. Jäbät surffaa koneillaan ja työt ei maistu. POTKUT VAAN!

    • Pettynyt myös

      Onpas helpottavaa kuulla, että muillakin on samanlaisia kokemuksia! Mietin jo että onko minussa jotakin vikaa...Itsekin vierailin Citymarketin DNA-liikkeessä. iPhonessa oli selkeästi vikaa, muttei myyjä suostunut ottamaan huoltoon, vaan neuvoi aina uudelleen mitä pitää tehdä ja lähetti minut kotiin kera uusien latureiden ja tökeröiden neuvojen. Käytös oli asiatonta, kolmannen käyntikerran jälkeen suostui ottamaan puhelimen ja lähettämään huoltoon..(takuutakin oli vielä puoli vuotta jäljellä...) Applelta tuli uusi puhelin, koska puhelimessä oli valmistusvirhe. Tuntui pahalta, kun ei uskottu. Tuli tyhmä olo kerta toisensa jälkeen kun minut naurettiin liikkeestä pihalle. Tästä lähdin käyn Pasaatissa ja myyjät ovat aivan ihania ja täysin vastakohdat Jumalniemen myyjille! :)

      • Elisa on nyt

        Toimii niin kauan kuin toimii. Kun tulee ongelma niin dna ei anna periksi. Kuluttaja suoja asiamieheen ei lotkauta korvia. Asia täytyy viedä kuluttaja riitalautakuntaan. Laskutusta ei lopeta perusteettomana, se täytyi hoitaa perintätoimiston kanssa ilmoitus, että asia on riidan alainen. Vasta kuuttaja riiita lautakunnnan päätös oli tehokas. Maksoi tekemänsä vahingot DNA ei tällaisessa tilanteessa neuvottele asia asiakkaan kanssa. Kysymys oli toimimattomasta mokkulasta ja siitä ei meinannut päästä eroon millään, toimii tai ei sillä ei dnalla ole mitään väliä, pidä se ja maksa ja sopimusta ei hyväksytty irti sanotuksi. En lähde enää DNAn kanssa asiakkaaksi kun saa riidellä ja oikeuteen asti mennä jos systeemi ei toimi. Tietokoneeni oli ehjä koska kokeiltiin usealla kavereitten mokkulalla ja kaikilla pelitti, mutta ei Dnan mokkulalla. Se siitä DNAasta, ei tule mulle ainakaan niin kaualle kun Suomesta löytyy jokin muu vaihtoehto.


    • 48400 KTK

      Pasaatin myymälän pojat, toripossoja tulossa,erittäin ystävällisestä palvelusta,liittyen uuteen N630 puhelimeen.

      • Saman laatuinen juttu kävi myös minulle ja Dna:han yhteyden otot ei tuottanut tulosta selvitys mielesssä kun ilmoittivat, että valitettavasti heillä ei ole henkilöä, joka keskustelisi tällaisista asioista. Kuluttaja riita lautakunnan kautta mentiin kun kuluttaja suoja asiamies ei riittänyt. Sitten pakolla DNA taipui, että sellaista palvelua sieltä saa.


    • tepah_82

      Pakko se on kyllä itsekin sanoa että viimeksi vuosi sitten joulun paikkeilla kävin citymarketin dna kaupassa ostamassa kännykän ja kyllä silloinkin oli palvelu sellaista että ei oikein oltais haluttu palvella/tympeä ilme kasvoilla tai semmoinen tuntuma tuli , että nyt taas kun lahjaksi kännykkää olen ostamassa niin taidan kääntyä pasaatin dna kaupan puoleen kun niin moni heitä kehunut :)

    • Ville 33

      En ikinä mene sinne,vaikka Karhulan puolella asunkin.

      Ovet aukaistaan TASAN klo 10 siitä he pitävät tarkasti huolen.

      • sjjsjshsjs

        Pasaatin henkilökunta täällä kehuu itseään. Kannattaisiko lopettaa kun tuo paistaa jo aika läpi? Matkapuhelinkaupan piste on monelle nuorelle hyvä ensimmäinen työpaikka


      • Vajakki
        sjjsjshsjs kirjoitti:

        Pasaatin henkilökunta täällä kehuu itseään. Kannattaisiko lopettaa kun tuo paistaa jo aika läpi? Matkapuhelinkaupan piste on monelle nuorelle hyvä ensimmäinen työpaikka

        Lopetas se p'askan jauhaminen... Kyllä ihan aiheesta on kehuttu ja se on totta, että nämä kaupat on hyvä työpaikka monelle nuorelle. Tosin asenteessa on joillain korjaamista.


      • nelson23
        sjjsjshsjs kirjoitti:

        Pasaatin henkilökunta täällä kehuu itseään. Kannattaisiko lopettaa kun tuo paistaa jo aika läpi? Matkapuhelinkaupan piste on monelle nuorelle hyvä ensimmäinen työpaikka

        Jopa sinun kaltaisen daijunkin täytyy nähdä, ettei nämä selvästikään ole henkilökunnan omia tekstejä. Ja mikähän järki siinäkin olisi, samaa firmaa kuitenkin? Vähän sisälukutaitoa nyt...


    • Tosi harmi, että Cittarin DNA-shopin ne hyvät tyypit ovat nykyisin muualla. Aiemmin olen saanut yritykselleni todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Aiemmista kommenteista päätellen, ei meilläkään ole enää asiaa Cittarin myyntipisteeseen. Onhan se tietysti niinkin, että hyvä tuote myy hetken itse itsensä, mutta huonolla asiakaspalvelulla saa asiakkaat myös melko pian kaikkoamaan. Harmi todellakin, jos myymälän henki on noin huono.

    • Moti Vaatio

      Menkää paikanpäälle,seuratkaa sivusta sitä touhua.

    • eih

      ihmetyttää kyllä miten ne citymarketin laiskajaakkopojat jolla ei oo yhtään asiakaspalvelumotivaatiota ovat saaneet pitää työpaikkansa DNA.lla..

    • Entinen asiakas

      Totta kyllä on aikaisemmat kommentit Citymarketin DNA "asiakaspalvelijoista".
      Näin vanhempana ihmisenä menin sinne kauppaan ja menin tiskille missä ei ollut muita asiakkaita vaan tiskin takana hyvin itsetietoisen oloinen kaveri läppärinsä takana.
      Ei toivottanut hyvää päivää tai tervetuloa joten kysyin et anteeksi voisinko häiritä ?
      Tunnelma ja tilanne asiakkaan kannalta oli tosi vaivaantunut tajuttuani et eihän nykyajan palvelu voi tällaista olla joten toivotin hyvät päivät ja jalallani en minä eikä laaja tuttavapiirini mene sinne putiikkiin ennenkuin siellä on ainakin se yksi ylimielinen kaveri vaihdettu.

    • Pasaatiin

      Aloittaja puhuu niin asiaa! Molemmat paikat koettu, ja eroa on kuin yöllä ja päivällä...

    • Tarvitaanko kahta?

      Mitä, eikö se riitäkkään, että myyjällä on parhaimmillaan muotilippis ja hiuskuontalo kondiksessa ja vähän sellainen lätkänpelaajan leuhka asenne jotta voi olla töissä? Jos tuotteet olisivat täysin ylivoimaisia kilpailijoihin verrattuna niin ehkäpä tuollainen toimisi?

    • DNA liittymä

      Tarvitseeko kaupunki kahta DNA kauppaa??! Cittarin myymälän joutaisi lopettaa...

      • dnadna

        Kyllä! Tuohon Citymarketin puotiin ei varmaan kukaan enää vapaaehtoisesti mene...


      • Miul on Doro :))
        dnadna kirjoitti:

        Kyllä! Tuohon Citymarketin puotiin ei varmaan kukaan enää vapaaehtoisesti mene...

        Joo, Hehhehheh katselin eilen , kun se DNA:n pääkukko tepasteli neljän aikaan siinä kioskin oviaukon edessä eikä yhtään asiakasta ollut koko lafkassa.

        Niih. Ja pankkiautomaatilla katottiin silmästä silmään kukko ja mie :))))))))))))))


    • Lippikset roskiin

      Kioski kiinni.

    • Ihana.

      "PääKukko"

      Nauroin 12min lukiessani tekstin.

    • Palveluaetsivä
    • dnadna

      Jos jossain saa huonoa asiakaspalvelua puhelinasioissa, niin Gigantissa! En mene enää..

      • DNADNA

        Mene DNA:n Pasaatin myymälään, jos haluat aitoa asiakaspalvelua ja ammattitaitoa.


    • 325523523

      DNA:lla jumalniemessä myyjät vaihtuneet.

      • Nytmeen

        Kiitos tiedosta. Kaikkiko, ihan kaikkiko , ihan varmastiko.


      • Pääkukkolähti

        Siis onko liike toiminnassa, pitäisi käydä tilaamassa uusi mokkula.


      • juuuuuu

        Menee huomenna perjantaina kokonaan kiinni sit lähin on pasaatissa dna kauppa


    • VilpitönVeenystävä

      Lippispellet kortistoon. Millä rahalla geelit?

    • Höhööö

      Mä oon saanu aina ihan hyvää palvelua jumalniemen DNA:sta, mutta eipähän tarvi sinnekkään enää mennä kun lähtee DNA kokonaan pois. Onkin sit vaa kotkassa enää vaan yks DNA liike ja se sijaitsee pasaatissa..

      • Päiväärakasasiakas

        Olet todella onnellisessa asemassa.


    • Anonyymi

      Pasaatin toimipiste on valtakunnallisesti paras puhelinkauppa, vie muita kun litran mittaa. Asiakkaita palvellaan ja työ tehdään "päätyyn asti".
      Jos hankit puhelimen, niin kaikki asiat on valmiiksi asennettu, ne mitä haluat ne mitä pyydät. Iltapäivälehdet,WhatsApp, Hesari, musiikit, kellot, laskimet ym viimeisen päälle.

      Jos tulee myöhemmin ongelmia, niin aina autetaan, kiireettömästi, ammattitaidolla.

    • Anonyymi

      Aloittajan elämä suomi24. Aamusta aikaisin alkaa ja yöhön jaksaa ja jaksaa. Kyylä ei muutu koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe