Suomi ja suomalaiset ja EU, sekä monikuutturinen haavemaailma.

marttiluukas

Kun on edetty neljän vuoden aikana EU:ssa ja sen tuomassa tulevaisuudessa. Näkyvissähän ei ole aurinkoa, vain pilkahdus silloin tällöin taivaalla vilahtaen, kuin näyttäisi, että täällä ollaan.

Nyt aamuyön hiljaisina tunteina, on helppo pistää ajatuksiaan julki. Nämä neljä vuotta pitäisi olla riittävä aika siihen, että istutaan yhdessä kaikki puolueet ja mietitään mitä tuli tehtyä.
Eikä niin, että syytellään toinen toisiaan, eikä se ole ihmisten vika, jos he pullikoivat vastaan. Sen teen minäkin. ja syytä ei tarvitse lähteä pitkälti hakemaan, se on tässä ja nyt.

Luodaan uutta aika kautta ns. monikulttuurisen yhteiskunnan varjolla. Monikulttuurinen ei ole sama kuin monikirjavainen kansa, joka menettää oman kulttuurinsa, vieraan kulttuurin alle. vai hallitaanko vieraan kulttuurin leviämistä.

Monikulttuuri hallitaan, jos sitä oikein kohdellaan. Onko monikulttuuri yksipuolista ja onko se enää mitään monikulttuurista, kun otetaan vastaan täysin vieraan valtion vieras ja arvaamaton, sekä uskontokunnaltaan täysin omista poikkeavaa.

Meillä tuntuu olevan liiaksikin "monikulttuurisuutta" kun lukee tätäkin palstaa. täällä kirjoitellaan joskus hyvinkin järkeviä juttuja ja aihetta riittäisi, kunhan jokainen omalta kohdaltaan sitä toisi asiallisesti julki.

Vasemmistoliitto, entinen SKDL. on ollut se vahvin lenkki. Kuka nyt on sen tilalla. Silloin kun Vasemmistoliitto lähti viemään monikulttuurista politiikkaansa eteenpäin, niin ensimmäinen asia, joka pisti silmään oli se, että he lähtivät pienen mutta nykyään hyvin agressiivisen ryhmän asian ajajaksi. Jos halua monikulttuurista yhteiskuntaa, se merkitsee aivan muuta, kuin mustan heimon paijamista ja puoltamista, koska siinä ei ole mitään järkeä.

Monikulttuurisuuteen kuuluu ennen kaikkea sivistyneisyys, ei työttömien armeijan luomista ja hoivaamista. Tämä Monikulttuurisuus ja monikansallisuus ilman mitään heille varmaa tulevaisuutta, se ruokkii pikemminkin monikatkeroitunutta kansakuntaa joka sekalaisena seurakuntana kokoontuu omien kansalaisena keskuuteen, kuten on naapurissamme nähty.

Siellä on n. 55 paikkakuntta tai paikkaa, joka on toisaalta on oiva näyte siitä, mitä ei pitäisi tehdä. Onko tämä 55 paikan väki sitä monikulttuurisen elämän ihanuutta, jota Suomikin haaveilee, vai oloihinsa pettynen vieraan kansan oma tahto. pitäytyä turvallisen oman väen kainalossa.

Kuten on sekin nähty, mikään ei tunnu luonnistuvan monikulttuurisen ja monikansallisuuden iskostaminen oman kulttuurimme jatkajaksi. Epätoivoa on kylvettävä ja ummistettava siltä silmänsä. Vihataan, pilkataan ja etsitään etsimällä tietyn ryhmän pienemmätkin rippeet siitä, löytyisikö sieltä vähäistäkin rikollisuutta tai muuta vastaavaa.

Tunne on katkeroituneen ihmisen vihan kylväminen omiemme keskuuteen, olisimmeko valmiita ottamaan vastaa mitään sellaista, mikä ei ihmistä tyydytä. Meillä on nyt muutakin tekemistä, kuin vatvoa yksinkertaisia asioita maailman menosta sekä yksittäisen puolueen tahtotilan pönkittämistä.

Meillä on omat vihollisemme ja se on pidettävä kurissa, en tarkoita ainoata todellista oman maamme ja sen kansan puolustajan pitämistä hengissä. Se pysyy hengissä niin kauan, kuin suomessa on oman väen enemmistö. Sekä niitä, jotka näkevät pidemmälle kuin vain oman nokkansa.

Hyvää päivän jatkoa todellisille Suomen edustajille ja korven raivaajille, -perussuomalaisille. He näkivät, totesivat ja olivat oikeassa. EU ei ole kotimme, eikä euro markkamme, tunnus itsenäisestä ja oman lakiansa omaavan ja noudattaman kansa osan puolesta, he elävät.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuink ihana

      on tehdä taival korven
      olalla talja kädessä kirves
      orava sieltä
      toinen täältä
      rahana käykö
      maksanko tällä
      itsenäin
      uupunut
      tylsistynyt kansa Suomen
      eristäytynyt kansa
      perällä pohjan

    • minä en usko

      että perussuomalaisten joukossa on yhtään korvenraivaajaa, enempi jotain muuta.
      Ja muista, että Eu-kriittisiä oli mm. Esko Seppänen kom. , Paavo Väyrynen kesk ja monta muuta. perussuomalaiset oli vielä silloin haavekuva ja nyt hajoava ryhmä.
      Nyt olemme EUssa, euro on markkamme ja monikulttuurisuus nykypäivää ja näillä eväillä elämme.
      Perusomalainen puolue on tarpeeton.
      Suomalaisuus on ihan muuta kuin tyhjänpäiväistä suunsoittoa ja uuhittelua.
      Oikein miellyttäviä syyspäiviä sinne Itä-Suomen korpeen.

      • Monikulttuurisuus ??

        Ei täällä ole monta kulttuuria, on vain suomalainen kulttuuri:))


      • kysyjä?
        Monikulttuurisuus ?? kirjoitti:

        Ei täällä ole monta kulttuuria, on vain suomalainen kulttuuri:))

        niin että jeesusko oli suomalainen? eppu normaali keksi rockin? kotipizza valmisti ensimmäisen pizzan? perSSut kehittivät demokratia? enismmäiser farkut valmisti mattisen teollisuus? merzedes benz oli suomalainen kalevalan seppä?


    • mittakaavaa

      Marttiluukas
      "Kun on edetty neljän vuoden aikana EU:ssa... "

      Heti alussa virhe.

      Suomi on ollut jäsen vuodesta 1995 eli 19 vuotta. Valtaosa noista vuosista on ollut hyviä. Eurokriisi pari vuotta, mutta iso enemmistö vuosista hyviä. Kokonaisuutena eu-jäsenyys aikana hyviä vuosia on ollut moninverroin enemmän kuin huonoja.

    • Hyviä päätöksiä

      Perussuomalaisten EU-jytky alkaa kantaa hedelmää. EU.n pitäisi puuttua vielä jäsenmaiden liian liberaaleihin homolakeihin.

      • kysyjä?

        juun kantaa hedelmää. etenkin suomessa. tulee vaaleissa turpiin 13-15 paikkaa. loistavaa...

        ps. mistä näitä oikein tulee?


    • pahin paavo 1

      Paavo Väyrynen on Suomen itsenäisyyden pahin uhka. Paavo oli hyväksymässä ministerinä ensimmäistä Kreikka tukipakettia ja nyt Hän istuu eu parlamentissa keskustan Alde ryhmässä joka ryhmä ajaa eniten liittovaltion syntyä/ itsenäisten valtioiden lakkauttamista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3650
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2982
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2880
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2758
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2673
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2149
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1897
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      202
      1867
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1837
    Aihe