Paljon maksaisit miehestä?

sinä vanh. nainen

Oletuksella että pätäkkää sinulla olisi, niin ja jos löytyisi kaikinpuolin sinua tyydyttävä mies, jota taas toisaalta ei leipätyö oikein huvittaisi, vaan ajatuksena että Sinä maksaisit hänelle palkan "hoitamisesta". Siis olisi valmis ruoka kun tulet töistä, levännyt mies "valmiina palvelukseen": kuuntelisi Sinua, pitäisi hyvänä, tyydyttäisi sängyssä, oisi lämpönä yön, laittaisi aamupalan, ja halaisi ja toivottaisi mukavaa työpäivää seuraavana aamuna, olisi seuramiehenä eri tapahtumissa, käyttäisi sinua elokuvissa jnejne.

Voisitko työllistää miehen tälläviisii?? Ihan jatkuvaan "työ"suhteeseen? Mikä olisi mahdollinen palkkatarjouksesi?

14

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6ja15

      1500€ netto

    • ap.

      Öh, tuota...hoitaisit työnantajavelvoitteet yhteiskunnan suuntaan, saisin asua ilmaiseksi ja sinä maksaisit ruokatarpeet? Kävisin kyllä kaupassa, laittaisin ruoan ja siivoaisin.

      • Olet tunteeton

        Lopeta Timo


      • vanha nainen hunning

        En haluaisi jatkuvaan suhteeseen. Parempi silloin tällöin kutsuttava, ilta-yö-aamu paketista voisin maksaa noin 500e. Olettaen, että mies on sitä mitä lupaa.


    • panoksetpie;)))))

      Sehän riippuisi täysin rinnoin siitä, kuinka paljon erilaisia hyviä tuntemuksia olisi pelissä ja olisi vakipaikka ikälisineen :)

    • ap.

      Jokaisesta löytyy rakastettavia puolia. Vanhassa naisessa näkyy lisäksi elämä.

    • rohkeauteliassss

      Joo, no mu mulle ei sitten käy, koska en ole vanha ja sen määritän minä :)
      Mutta mielenkiintoinen lähtöasetelma olisi.

    • Ei niin vanha ;)

      Hah, hah :D
      Ostovaimojen rinnalle on nyt tulleet uudet ostomiehet! Tässäpä TE-keskukselle ideaa, ei edes kokoomuksen mallimisut eikä pilipalipojat valittaisi enää vastikkeettomasta tuesta, kun työttömät saataisiin uudellen koulutukseen (käytöstavat, työ, ulkonäkö, oikeudet ja velvollisuudet liitossa: kurssi kestää 3 kuukautta ja sisältää loppukokeen mikä on suoritettava vähintään arvosanalla H3) ja palvelemaan kansakunnan hyvinvointia.

      Periatteessahan tuo olisi teoriassa vitsaillessa ihan kaunis ajatus. Tuli tässä vaan mieleen, meinaan ajatella.... Yksinäisyys poistuisi, toinen osapuoli omistautuisi kodille, toinen työlle, perheessä kaikki hoituisi. Työttömille tulisi tarkoitus, kodittomat saisivat kodin. Liiton säännöt olisivat selvät, joten perinteisiä riitoja siitä kumpi tekee enemmän ei tulisi - eikä myöskään riitaa seksistä eikä rahasta.
      Ei olisi ongelmana myöskään ulkopuoliset suhteet tai ihastukset, koska mitäs se kotimiestä haittaa jos saisi vähän lomaakin välillä ;)

      Jos raha ei olisi ongelma, että siis pätäkkää olisi, on tietenkin huomioitava, että mies saisi kodin ja ruoat. Vaikka toisaalta mietin, että hänellä olisi hyvä olla esimerkiksi oma vierasmökki talon vieressä: itse en ainakaan jaksa koko ajan toisen könyämistä siinä. Joten vuokrat yms. jäisi pois.

      HIntaa ihmisyydelle ei voi laittaa, joten kuitenkin mietitäänpä... Hmm... 24 tuntia vuorokaudessa on pitkä työvuoro. Vuoden tunnit tulisivat täyteen 3 kuukaudessa. Normityön mukaan. Eli joko normipalkalla 2000-3000 euroa kuussa, voisi palkata 4 miestä, jotka saisivat sitten aina oman osuutensa jälkeen loppuvuoden vapaaksi eli 3 kuukaudessa keskiarvolla 2500 tienaisivat 30 000 euroa?
      Eiks niin... Laskinkohan väärin. No, tai sitten 120 000 euroa vuodessa eikö niin? Jos koko vuoden olisi töissä.
      Eli ei se nyt niin kovin kallista olisi, 240 000 vuodessa ja sen varmaan saisi kotitalousvähennyksiin.

      Mun mielestä olisi kyllä kiva sitten jos halutessaan voisi työllistää sitten 1-4 miestä, riippuen miten vaihtelun haluinen on. Tosin täytyy muistaa, että kaverilla pitää olla tuohon hintaan hieman pidempi kesääloma, ottaen huomioon että hän on juhlapyhätkin seurana. Eihän sillä mitään tee, jos joulut ja uudet vuodet olisi yksin! Mutta ne on sitten korvattava jossain lomassa.

      Mutta tietty. Useimmiten me saamme nuo samat asiat ihan ilmaiseksi hyväksymällä toisen erilaisuuden, ne pienet ristiriidat ja huonotkin puolet. Itse en nää vanhenemisessa mitään huonoa puolta. Olen aina pitänyt vanhempia ihmisiä kauniimpana, olen aina arvostanut elämänkokemusta ja kunnioittanut kokeneempia. Ikä ei ole mikään huonommuus vaan ihminen kypsyy ja paranee vanhetessaan. Minun mielestä aina ollut näin.

      Saamme lämpöä, hyväksyntää, aamupalaakin joskus, kun viitsimme vähän nähdä vaivaa, niin miehet kun naiset. Saamme käydä elokuvissa ja mukavan kaverin harrastuksiin. Se vain vaatii sen että yritämme itsekin vähän. Eikä maksa niin kamalan paljon :)
      Mutta hauska idea!
      Aamun piristys, vähän huumoria.

    • vetskarikiijaalaajat

      Olisihan tällainen monelta osin hyvin järkevää, mutta se rikkoo liikaa yhteiskunnan keskivertoelämisen tapaa, joka on vahvasti ns. negatiiviseen seksuaalisuuteen sidoksissa ja jota siten miessukupuoli hallitsee yrittäen asettaa rajoja naisen vapaudelle tehdä niin kuin itse parhaaksi näkee tehdä.
      Eli ei onnistu, miehet (onneksi eivät kaikki) blokkaavat, koska eivät osaa tai pysty pitämään asioita erillään, sillä vietti vie voiton järkevästä ajattelusta :(

      Nainen ei saa edelleenkään v. 2014 olla villi ja vapaa, sillä yhteiskunnassamme elää vieläkin liikaa sellaisia miehiä, jotka yrittävät hallita naisia!
      Onneksi kaikkia naisia moinen yrityskäytös ei onnistu hetkauttamaan pätkääkään:)

      Tällaiset miehet näkevät kaikessa ihmisten välisessä kontaktissa seksin, seksi värittää kaiken heidän ajattelumaailmassaan :(
      Olen pahoillani heidän puolestaan, mitä kaikkea heillä jääkään tuntematta ja havannoimatta tässä elämässä :(

    • mut ku ei oo

      No sopimukseen kyllä pitäisi myös kuulua siivous, pyykin pesu ja taittelu kaappiin, tiskikoneen tyhjennys ja täyttäminen sekä lisäksi tarvittaessa esim. auton renkaiden vaihto. En joka yö miestä kaipaa viereeni, välillä on hyvä olla yksin, joten max neljä työvuorokautta viikossa.

      Jos olis pätäkkää niin voisin minä semmoselle kivannäköiselle ja mukavalle kodin ja emännän hoitajalle muutamankin tuhat euroa maksaa,,,siis jos olis sitä pätäkkää.

    • rakkaus on ilmaista

      Kympin

    • rakkaus mustavalkoin

      Onhan noita ylläpidettäviä miehiä...tuontitavarana ulkomailta ja jopa kotimaista tuotantoa. Jälkimmäiset juo kelakorvauksiaan, vaimot painaa duunia vuorotta.

    • huhhuhuh

      Jos mies olisi tarpeeksi koulutettu, vähintään englantia ja ranskaa sujuvasti puhuva, fiksu, super kokki, pitäisi kodin, pihamaan, uima-altaani ja saunani, puutarhan, kotieäimet, kirjanpitoni yms. jokapäiväiset arkihommat hyvin hoidettuna, olisi AINA hyvin huoliteltu ja siisti, urheilullinen kuten itse , voisin ajatella tuota ihmistä ei vain gigoloksi vaan reiluksi erikoisasuinkaverikseni. Hyvin erikoiseksi asuinkaveriksi joka ehkä voisi suoriutua myos .... Hän ei saisi mitään yhteiskunnallisia tukeja enkä maksaisi hänen sosiaalimaksuja. ( tämähän on rahatonta taloutta)
      Palkka hänelle olisi ilmainen asunto ja ruoka.

      Tämä olisi enemmän kuin leipätyötä.
      Laiskuria en kotiini laskisi vaikka hän kuinka kehuisi itseään. Sellaiset tavallisesti ovat hiukan .. you know... onttoja pääästään.

    • miehen arki

      No mutta tämähän on monelle miehelle ihan arkipäivää elättää sitä naista eikä siitä tehdä numeroa.
      Mutta autaarmias jos mies on työtön...ulkoistetaan....

      Itsekkin elätin 11v naista kun lapset oli "pieniä" ja siivoustyö ei maistunut kun oli kuulemma niin penikorvaus siitä ja itse jouduin painamaan ylitöitäkin että rahat riittäis...ja minullekkin alkoi riittää....nyt ex jatkaa samaa tyyliä siivousalalta työttömänä ja yhteiskuntakin maksaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe