Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

No tulihan se sieltä " Työuupumus " syynä lasten murhaan...

Tosi on

Nainen oli ollut uraohjus työssään ja palanut loppuun. Paljonko vielä pitää lapsia tai muita perheen jäseniä kuolla? Ennen kuin työelämää aletaan todella korjaamaan oikeaan suuntaan eikä vain tehdä niitä " Valekorjauksia " jotka ovat vain lisänneet työelämän paineita ja kieroutumista. Että silleen.

35

635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • """""

      Mikä helvetin työuupumus, äitiys lomalla hän on. Turha selitellä millään mielisairautta.

      • 2moralismia

        Jos mies olisi ollut, ei olisi ymmärtäjiä löytynyt. Media olisi vain kiljunut monta viikkoa kuinka suomalainen mies on sellainen ja tällainen, mutta ennen kaikkea väkivaltainen juoppo murhaaja.

        Katsokaa vaan, niin tähänkin ne lopulta löytää miehen syylliseksi. "Ei auttanut tarpeeksi kotitöissä ja uuvutti naisen. Raapi muniaan sohvalla." tms. muuta sontaa.


    • Tosi on

      Mietippä sitä ihan ite mikä aiheutta työuupumuksen, mutta elä uuvu liiasta miettimisestä. Että silleen.

    • e feroigjr9

      Mitä se teki työkseen? miksi yksinhuoltajat on kovaa kama työ markinoilla?

      • vfgtredsxx

        Tämä murhaaja ei ollut yksinhuoltaja, ihan vaan tiedoksi.....Olisi toikin ämmä vaan listinyt itsensä, sillä olisi päässyt "väsymyksestä" ja lapset eläneet elämänsä ilman hullua äitiä.


    • arvoista on kyse

      Onneksi ei ollut vuosina 1939-45 näin heikkoja suomalaisia. Ei ollut pesukoneita, mukavuutta. Mutta oli sitkeyttä. Ja oli vielä kunnon arvot. Jäi puna-armeijan, tuon riehuvan raiskaavan humalaisen roskajoukon Suomen valtaus tekemättä kun oli suuri sukupolvi, miehiä ja naisia, Suomea puolustamassa

      • ennen oli paremmin

        Sillon oli hommat enempi fyysisiä, sitäkään väheksymättä. Nykyisin on nuppi kovilla kun on yhdellä (korvaamattomalla) työntekijällä useampi työ päällä 24h vuorokaudessa. Perhe siinä sivussa soivien kännyköiden, padien ja läppärien keskellä. Ennen riitti töitäkin lähes kaikille.


      • Tosi on

        No kyllä siellä rintamallakin tuli sitä " työuupumusta " , kun hermot meni siinä rumputulessa. Että silleen.


      • *talvisota*
        Tosi on kirjoitti:

        No kyllä siellä rintamallakin tuli sitä " työuupumusta " , kun hermot meni siinä rumputulessa. Että silleen.

        Niin nykyisin sota on pitkälti "hengellistä", mitä se sitten itse kullekin merkitsee.

        Sitäkin sitten pitää opetella.
        Joskus se on 24/7/12.


    • Että silleen.

      Että silleen.

    • kustannus

      raha piilee tässäkin kun perheelliset ja yksinhuoltajat ovat työssä koska perheet tulee kunnalle kalliinmaksi kuin lapseton aikuinen.

    • jojojojojo7777

      http://www.emmihelle.fi/emmi.htm
      tässä hänen kotisivuko???
      Olen 39-vuotias, onnellinen perheenäiti, jolla on aivan mahtava mies, uskomattoman suloinen 1-vuotias poika ja omalaatuinen havannankoira. Teen hyvinvointijuttuja sivutoimisesti omaksi ja muiden iloksi ja kirjoitan kirjaa. Päätoimisesti olen perheeni kanssa.Takana on 20 vuotta täyttä suorittamista, joista 12 vuotta uraohjuksena kansainvälisissä projekti- ja johtotehtävissä, ja niitä seurannut loppuunpalaminen. Suorittamisvaiheen loputtua elämääni alkoi tupsahdella täysin uudenlaisia, positiivisia asioita. Kiinnostuin omasta ja muiden henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Tapasin ihania hyvinvointialan taitajia, kuten:

    • Tosi on

      Ilta- sanomissa oli lause : " Isä lähti ulos kaverinsa kanssa ". Paloiko pinna siitä
      vanhasta syystä? " Sairaloisesta mustasukkaisuudesta " ? Mustasukkainen nainen on piru suuttuessaan. Että silleen.

      • tosi on, totisesti

        "Mustasukkainen nainen on piru suuttuessaan. "

        Siis parhaimmillaankin todella vaikea käsiteltävä. Järkipuheella on turha yrittää.


      • Tosi on
        tosi on, totisesti kirjoitti:

        "Mustasukkainen nainen on piru suuttuessaan. "

        Siis parhaimmillaankin todella vaikea käsiteltävä. Järkipuheella on turha yrittää.

        No eikös tuo Lieksan tapaus ollut juuri tuon " Sairaloisen mustasukkaisuuden " vallassa tehty teko ? Että silleen.


    • entinen ohjus

      Uraohjusaika oli edellistä elämää. SOMEssa hehkutti maallemuuttamisen onnea. Näin ainakin mediassa...

    • Mutta MITEN uupui

      Touhusi työkseen HUU-HAA reiki-krisna-kuningatarkultti-tarot bisneksissä. Lanttu pimeänä, ja pimeyden taakka vain paheni, vaikka oli jäänyt äitiyslomalle jo 1.4.2014.

      http://www.emmihelle.fi/

      Ja sitten tuli se viimeinen korvienvälinen demoni, joka pisti murhavipinää menoksi.

      • Tosi on

        Olisko ollut, se sisäinen ääni joka käski tappamaan lapset? Että silleen.


    • ye5yhe515

      entinen pääsihteeri jossain eu virassa?
      ENQA

    • Ei armoa

      Suomessa on mahdollista antaa lapset lastenkotiin/sijaiskotiin/adoptoitavaksi.

      Yksi puhelinsoitto vaikka 112:seen olisi ratkaissut jaksamisongelman välittömästi!
      Lasten tappamiselle ei ole mitään oikeutusta eikä tekosyytä?
      Ei tipu sympatiaa, lasten isällekkin vain rajallisesti.

    • loistavaa politiikka

      näitä tulee lisää... Eikös joku filatov demari ministeri päättäny että työkäyntialue laajenee niin että pakko ottaa vastaan orjatöitä vaikka matkoihin menisi 3tuntia.

      • Vas tai perus

        Juu käsi pystyyn ketä meinaa demareita äänestää!..... Samaa sössöä myös kepu ja kokkarit.


    • Tosi on

      Ja hersyvää naurua päälle ilman mitään oman tunnon tuskia.. Että silleen.

    • tympääntynyt

      on se kumma kun porukka niin "uupunutta". kakarat uuvuttaa, parisuhde uuvuttaa, työelämä uuvuttaa, puolison kaytös uuvuttaa, anopin käytös uuvuttaa. kaikki vaan uuvuttaa. varsinkin naisten keskuudessa jotka tunnetusti valittaa kaikesta ja pitää jatkuvasti heidän ehdoillaan puuhata kaikkea järjenköyhää tämä UUPUMUS on selkeimmin havaittavissa. en yhtään ihmettele että sinkkutalouksia suomessa niin paljon. itse asiassa pitäisikö olla huolissaan geneettisen perimämme rappeutuneisuudesta kun äitiysLOMALLAKIN uuvuttaa. ei sen puoleen viimeset 30 vuotta olen havannoinut että kasvatusmetodit ja tasapäistävä koulutusjärjestelmä sekä yksilollisyyden palvonta ja minä minä minulle pyrkimys soveltaa arkielämään saattaa tuottaa parisuhteessa ongelman kun ukko päättää mennä tuulettamaan päätään parille kun ei kestä kuunnella jatkuvaa keuhkoomista. ja juu olen mies ja siksi aina nais näkökulmasta syyllinen. vanha sanonta. eukolla oikeudet, ukolla velvollisuudet. mutta tämä uuvutustauti on kyllä huolestuttava pitäsköhän juuri synnyttäneet kaikki lyödä laitokseen 24 h karanteeniin. ja kakarat kasvatuslaitoksiin noin 6 kk. kansanterveyden tähden.

    • kamala ihminen,.,.,.

      toi akkahan on HULLU---oikee perkele---saunan taa vaan---loppuu uupuminen---ei ollu akas niin paljo rohkeutta että ois ittensä teilannu

    • Hakekaa apua!!!

      Veikkaisin, että vasta synnyttäneenä hormonimuutokset ja synnytyksen jälkeinen masennus iskivät pahasti ja kovasti päälle. Taustasyitä monia, Aiempi burnout, ylisuorittaminen yms. tunne-elämän ja vuorovaikutuksen piilevätkin ongelmat.

      Synnytyksen jälkeinen aika on erittäin haavoittuvaa äidille henkisesti. Romahtamisen voi aiheuttaa lopulta mielenterveyden pettäminen aivojen unenpuutteen takia.

      Vastasynnyttänyt äiti kärsii usein sairaalloisista peloista ja huolista. Todellisuudentaju alkaa pettää. Itsekin siitä hieman sain makua oman raskauteni jälkeen, en uskaltanut jättää lasta yhtään, esim. kävelylenkillä pikaisesti, lapsi isän kanssa kotona. Sydän hakaten kotiin, ihan kuin siellä olisi tulen lieskat ikkunassa.... No valothan ne vaan olikin ja kaikki hyvin....

      En silti käsitä, että joku voi tehdä jotain tällaista. Sama oli se linja-auton alle ajanut äiti. Jotenkin kai se tunne tulee niin päälle, ja kaikki on vain se hirvittävä silmänräpäys johon tunnekaaos syöksee... Ei varsinaisesti edes tajua koko tekoa. Mutta tässä Kuopion tapauksessa ei ollut kylläkään kyse silmänräpäyksessä tapahtuneesta väärästä liikkeestä. En tajua.

      Ihmisten oikeasti pitäisi yrittää hakea apua HETI, kun tulee tunteita, että kaikki vajoaa kaaokseen.

      Kannatan myös ns. vauvaluukkuja, johon voi viedä vauvan ja tietää, että se on turvassa ja siitä pidetään huolta.

      • serybaseby

        hae sinä apua. sulla näköjään hormoonit hyrrää. ja kohta varmaan päässä surraa,


    • Tosi on

      Mitenkä se hullu voi apua hakea, kun ei edes itse tajua olevansa hullu?
      Että silleen.

    • maalaisjärjellä

      Kyllä se nyt vähän itsestäkin riippuu, minkälaiseen oravanpyörään mukaan lähtee. Nykyään vaan kuvitellaan, että kaikki voivat olla menestyneitä, kauniita, rikkaita "oman elämänsä kuningattaria". Tavallinen arkielämä on sitten muka niin uuvuttavaa, kun täytyy pestä pyykkiä, tehdä ruokaa, hoitaa kotia ja lapsia, eikä voikaan loistaa koko ajan tähtenä ja tehdä vain sitä, mitä huvittaa. Miten paljon tähän on syynä kotoa saatu kasvatus, miten paljon median syytämät valheelliset mielikuvat elämästä, sitä voi vain arvailla.

      • tympääntynyt

        niinpä. kun on kytännyt koko nuoruusiän kauniita ja röyhkeitä, salattuja elimiä, ja ufomeininki salattuja ansioita. hikipinkona painanut hommia ura mielessä ja tykittää siihen viellä kyseenalaista hoyrytieto huruukko oppeja niin tuskin kovin kantavat vanhemmuuden opit silloin omaa. kuten aiemmin sanoin. kerrankin syytän miestä ja yhteiskuntaa että ei ajoissa tajunnut pistää jos nyt ei tarkkailuun niin lataamoon koko eukkoa. noo. parin viikon päästä taas uusi aikapommi matami pistää lihoiks jälkeläisensä kun oon himppu uupunut ja masis. hullut katsos matkii toisiaan.


    • 5+5 = 11

      Mielenkiintoista huomata että kun mies murhaa perheensä sanotaan asiat niin kun ovat hän on Murhaaja ja Iso Paskaläjä. Kun nainen tekee saman niin syynä on uupumus jonka aiheutti yhteiskunta jonka rakensi miehet.

      Toinen huomio on se että kukaan joka oikeasti on uraohjus ja hyvä töissään ei hehkuta sitä että hän on uraohjus vaan se on ns. normaalia elämää. Tällainen sekä uraohjuksena että äitinä olemisen hehkuttaminen viittaa kyllä jonkilaiseen mielenhäiriöön.

      • Murhaajat ---

        Joo, ei kyllä tasa-arvo ihan toteudu tässä asiassa. Tuosta ajattelin itsekin tänne juuri kirjoittaa, mutta joku muu olikin ehtinyt. Näin se menee kyllä.
        Tämä nainen oli suunnitellut tekoa. Murha mikä murha.

        Eri asia on kuinka usein murhamiehet ja naiset on mieliSAIRAITA. Onhan nyt esim. joku Breivik oikeasti sairas, ei mikään normaali-ihminen. Mutta sairaus ei välttämättä poista syyntakeisuutta kuitenkaan. Eikä sitä, että henkilö pitää eristää yhteiskunnasta.


    • Tosi on

      Ei ole tasa - arvoa tuo. Että silleen.

    • Ljtv

      Hallitus pyrkii vähentämään veronmaksajien määrää.
      Eikös oo kivaa?

    • nbxbfnfbbfndbfkdkdbx

      Ihan paskapuhetta tuollainen! Suomessa kyllä saa uupumuksrrn saikkua todella helposti. Itsekin sain jo ennakkoon, kun työkkäri yritti pakottaa "aktivointiin".
      Ei tartte kun tk-lääkärille mennä, niin kourassa on saikkulappu ja resepti masennuslääkkeisiin. Masennuslääkkeet kannattaa hakea, mutta jättää vaan syömättä, kela kun vertaa noita tietoja saikkutietoihin, oli se luvallista tai ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe