Okkultismi Kuopion lapsimurhien taustalla

idän uhka

Jouko Pihon kirjoitus:

Kuopion lapsimurhaaja, Emmi Helle, harrasti itämaista noituutta

Kuopion lapsimurhaaja, Emmi Helle, kiinnostui vaativan uraelämän ja loppuunpalamisen jälkeen v. 2011 seuraavista asioista: tarot-korttien maailma, reikihoito, kundaliinijooga, henkilökohtainen kasvu New Age –opettajan johdolla, itsetutkinta- ja hoitotekniikat. Hän kertoi näistä asioista omilla nettisivuillaan nimensä ja kuvansa kanssa.

Kaikki tuntui hyvältä, tuli iloinen toinen raskaus ja lapsen syntymä, muutto Kuopioon ja kiireestä luopuminen (downshiftaus).

Kunnes nainen tappoi kaksi lastaan.

Miksi?

Kun kaikki oli hyvin ja onnellista.

En tiedä syytä, mutta sen tiedän, että naisen harrastuskohteet olivat demonisia ja altistivat hänet pahojen henkien masentavalle vaikutukselle. New Age on väärää henkisyyttä, johon ei tule sotkeutua, ja tarot-kortit johtavat suoraan noituuteen, jonka Jumala on kieltänyt.

Nainen olikin ilmaissut ennen tekoaan, että hänellä on paha olla. Ei mikään ihme. Näiden mainittujen okkultististen asioiden kanssa ei pidä leikkiä. Ne eivät ole viattomia harrastuksia. Ne voivat sekoittaa pään. Ne voivat tappaa. Tai saavat sinut tappamaan.

Opetus: älä pelaa tarot-korteilla, älä ota reikihoitoa, älä harrasta kundaliinijoogaa äläkä ota mitään oppia New Age –opettajilta. Pahat henkivallat ovat todellisuutta.



http://www.jouko-piho.fi/211357856

Myös Turussa samuraimiekkamies, joka yhdessä 12-vuotiaan poikansa kanssa teurasti ja silpoi aikuisen ottopoikansa ja tämän tyttöystävän päivälliskutsuilla, oli syvällä itämaisten uskontojen harjoittamisessa.

Itämaiset uskonnot avaavat oven henkimaailmaan, mutta siellä ei ole vastassa hyvyyttä, vaan epätoivoa, murhaa ja valheita.

19

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta tämä on

      Voi kun ihmiset ymmärtäisivät tämän tosiasian ja näiden asioiden riskit. Tiedän ja tunnen myös monia, jotka näitä harrastaneet. He ovat seonneet päästään. Alkuun nämä jutut voi tuntua hienolta, mutta lopputulos on paha. Ei tarvitse muuta kuin avata silmät ja katsoa ympärilleen tälläisten harrastusten parissa touhuavien keskuudessa.
      Näkee ne monet omituisesti ahdistuneiksi muuttuneet ihmiset. Jotka viestittävät ja sanovat kuopiolaisäidin tapaan, että heilläkin on paha olla.

    • Tämä pitää

      Pimeyden voimien kanssa ei pidä leikkiä, tämä olkoon kaikille opetuksena...

    • joopa joo

      Burnout ja downshiftaus..

      Siinähän on pää keittänyt yli 2 kertaa peräkkäin, eli kattila on kiehunut kuivaksi.

    • cumu

      Kyseinen henkilö on mieleltään henkisesti erittäin sairas, ei vain pelkästään burnoutin kokenut. Syynä ei ole pelkästään näihin okkultistisiin asioihin sekaantuminen.
      Hänellä on takanaan pitkiä hoitojaksoja mielisairaalassa, myöskin viimeisen raskautensa aikana oli. Ihmetystä onkin herättänyt miksi hänet päästettiin kotiin pienten lastensa kanssa sekoilemaan, kun hän selkeästi on ollut vaarallisella tavalla harhainen ja sairas.
      Kuin myöskin se ihmetyttää miksi sos. viranomaisten toiminta oli niin tehotonta kuin se oli hänen perheensä kohdalla, vaikka kaikki nämä taustat on olleet tiedossa?
      Onneksi AVI on vaatinut täyden selvityksen tästäkin tapauksesta joten toivoa sopii että niin sos.toimen kuin sairaalan käsittämätön toiminta nostetaan esille varoittavaksi esimerkiksi jos niistä muut jotain oppisivat.

      • hölynpölyt

        Milläs korteilla tapahtumia on ennustanut vauvasurmaaja? Katsoiko oikein kristallipallosta ohjeita?


      • Juuri niin.

        "Kyseinen henkilö on mieleltään henkisesti erittäin sairas, ei vain pelkästään burnoutin kokenut. Syynä ei ole pelkästään näihin okkultistisiin asioihin sekaantuminen".

        Tuossa tilanteessa on aivan sama mihin asioihin sekaantuu, eli vaikka pelaisi pesäpalloa tai Mustaa Pekkaa niin se on täsmälleen yhtä vakavaa koska sairastunut mieli kierouttaa normaalit asiat. Tottahan toki uskovaiset repii tapauksesta kaiken mahdollisen hyödyn ja ilon irti mikä vain suinkin on mahdollista.


    • ÄITI SAA TAPPAA

      Sosiaaliviranomaisten toimet silloin kun ÄITI on mielisairas ovat OLEMATTOMAT

      Sosiaaliviranomaiset EIVÄT EDES HALUA TEHDÄ MITÄÄN !

      Sosiaaliviranomaiset toimivat jos ISÄÄ on syytä epäillä.

      Vaikka perheen Isä olisi kuolemaisillaan SYÖPÄÄN hänet kyllä POLIISIVANKILAAN VIEDÄÄN !

      jouko pihon jutut ovat aina sieltä hänen omasta takapuolestaan tulleita, ja siten kuten muutkin pyllystä tulleet asiat tulee niihinkin sepustuksiin suhtautua

      • älä leiki näillä asi

        JOuko Piho näyttää tuntevan asian mistä kertoi! Ei kannata leikkiä pahuuden kanssa....niitä ovat juuri ne taro-kortit yms. hedelmistään puu tunnetaan!


      • ei tunne
        älä leiki näillä asi kirjoitti:

        JOuko Piho näyttää tuntevan asian mistä kertoi! Ei kannata leikkiä pahuuden kanssa....niitä ovat juuri ne taro-kortit yms. hedelmistään puu tunnetaan!

        Tuskin Piho tietää Tarot-korttien tekijääkään. Eivät nuo Emmin harjoittamat henkiset harjoitteet ole surman syynä, vaan Emmi itse.

        Mitä hyvää hedelmää Piho sitten on tuonut julki? Pelkoa lietsovat profetiat Venäjän hyökkäämisestä Suomeen?


    • cumu

      Kyllä sossun tätien toiminta monasti on käsittämätöntä. Itse tiedän sellaisenkin tapauksen että perhe joutui sossun tarkkailuun vuosiksi sen takia, kun äiti oli tarhaan lapsen vietyään kertonut tarhan työntekijälle että oli tukistanut lasta lähtiessä, kun tämä oli huutanut, raivonnut ja kiukutellut ilman syytä. Tarhan työntekijä oli heti ilmoittanut tämän sosiaalityöntekijöille ja siitä alkoi vuosien mittainen perheen kontrollointi, jossa tavallista normaalia perhettä alettiin sen jälkeen seurata kuin rikollisia.

      Sitten kun sellaiseen seuraamiseen ja kontrollointiin olisi todella aihetta niin ei näistä tumpeloista löydy minkään tekijää. Täälläkin on työntekijöinä lastensuojelussa vailla ammattikoulutusta olevaa väkeä ja sen seuraukset on olleet valitettavasti luettavissa viimeaikoina lehtien palstoilta.

    • idän papitar

      jokelllus pihamus on itse näiden idän oppien papitar

    • Entä Oulu?

      Mitä okkultismia harrasti Oulun viisinkertainen lapsensurmaaja?

      • on ne äitejä

        Ei ollut uskonnollinen. Ei kelvannut pastori terapeutiksi ensimmäisen lapsen syntymätraumojen aikaan. Siis papananainen tämä Oulun lapsi byöveli.


      • Tärkeää
        on ne äitejä kirjoitti:

        Ei ollut uskonnollinen. Ei kelvannut pastori terapeutiksi ensimmäisen lapsen syntymätraumojen aikaan. Siis papananainen tämä Oulun lapsi byöveli.

        Takana on katolisen kirkon ja jesuiittojen painostus. Se hiipii vääränlaisena tännekin : lukekaa jesuiitat!!!


    • Varokaa!

      Pitää varoa kaikenlaisia psygolokian ja parantamisvoimavirtojen juttuja. Hädässä oleva ihminen saattaa takertua näihin"itsehoitoihin vimeisenä oljenkortenaan ja jälki voi olla kauheaa. Varoa pitäisi ainakin kaikenlaisia mantroja ja itsessuggestioita. Ne ovat perkeleestä.

      • Jesuiittojen oppi

    • cumu
    • Anonyymi

      Kaikki harrastaa, minäkin. Tulin kotiin just harrastuskerhosta, jossa opettelimme sukan kantapään neulomista ja riisipuuron keittämistä. Ei se vaikuta millään lailla lapsen joulupukkiuskoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe