Kaukaa katsojat

EräsKansanparantaja

Näkeekö kaukaa asiat paremmin vai mistä on kysymys kun näyttäisi olevan edelleen vallalla kaukaa katsomisen kulttuuri. Näin voisi päätellä siitä, miten ihmisen olemusta eri instituutiot lähestyvät, eli katsovat ihmistä hyvin, hyvin pienestä reiästä ja kaukaa.

Lähemmäksi mentäessä nähdään vain eri elimet, kuten lääketiede tekee, muttei kokonaisuutta, mistä ihminen koostuu. Uskonnolliset tahot katsovat kauaksi menneisyyteen ja rakentavat käsityksensä ihmisestä sen mukaan uskaltamatta lähestyä ihmistä ihmisenä.

Tähtiin tuijottajia ja kuuhun kurkottajia tieteentekijöissä riittää, mutta uskallusta tutkia omaa sisintään ja ihmisen olemusta on niin, niin pelottavaa ja pirun vaikeaa. Siinähän saattaisi usko horjua ja uskottavuus mennä.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 877f97t

      "Siinähän saattaisi usko horjua ja uskottavuus mennä. "

      Kuten siinä, että olisit tullut antamaan näyttöä energiaparannuksestasi.

      • K.W.

        Usko pysyy lujana, mutta Toivo jostain syystä horjuu!


    • c c

      Kiinassa lääkärikoulutus on kai paljon meitä edellä. Siellä lähtökohtana on enemmän potilaan kokonaisvaltainen kohtaaminen.
      Yleislääkäreinä kiinalaiset voisivat olla meitä edellä, mutta kirurginen osaaminen Suomessa on maailman huippua.

      • Vanha ja viisas

        Kiinassa on lääketiede paljon Suomea edellä!
        Kiinassa harjoitettiin edistynyttä lääketiedettä jo tuhansia vuosia sitten, kun Suomesta ei ollut edes mitään tietoa.
        Suomen lääketiede on todella lapsen kengissä kiinalaiseen verrattuna, aivan kuten kansakuntamme ikäkin.

        Kiinalainen kulttuuri ja lääketiede on vanhaa ja viisasta!


    • Voiko kaukaa nähdä paremmin vs. läheltä katsoen. Mielestäni tutustumalla esim. energiahoitoon aivan konkreettisesti paikanpäällä voidaan saada tietoa siitä, mitä energiahoidon aikana tapahtuu.
      Nykyisinhän virallisesti ’viisaat’ katsovat energiahoitoja hyvin kaukaa ja muodostavat virallisesti ’viisaan’ kantansa näkemänsä mukaan.

      Oma kokemukseni energiahoidoista on konkreettista, läheltä katsottua ja vuosia seurattua mitä positiivisia asioita ihmisen terveydessä on tapahtunut. Energiahoito hoitaa mm. suolistoa ja pitkässä juoksussa saa hoidettua monet diagnosoidut suolistosairaudet niin, etteivät ne enää tuota terveysongelmia.

      http://www.iltalehti.fi/terveys/2014120918914076_tr.shtml

      Kaukaa katsojat eivät näe sitä, mitä läheltä näkee. Kaukaa katsojat elävät vankasti omassa uskossaan, eivätkä usko energiahoitoa todeksi. Kaukaa katsojat eivät uskalla toimia uskoaan vasten tutustumalla läheltä energiahoito tapahtumaan. Kaukaa katsojat näkevät vain oman uskonsa muodostaman uskomushoitokuvitelman, jonka kaukaa ’viisas’ on luonut.

      http://ttk.fi/blogi/blogit_2013/herra_paaministeri!_olkaa_kaukaa_viisas_hyvan_saan_aikana!.3728.blog?4165_o=6

      http://ttk.fi/tyoturvallisuuskeskus_ttk

    • Tavaksi näyttäisi tulleen, etteivät poliittiset päättäjät ota kantaa yksittäistapauksiin. Ovatko kaukaa katsojat näin toimiessaan kaukaa viisaita, vai kaukaa ’viisaita’. Kokonaisuus muodostuu aina yksittäistapauksista ja jokainen ihminen on tasavertaisena yhtä arvokas eikä pelkästään ääni poliittisessa pelissä tai luku tilastoissa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121118906576_uu.shtml

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121118913495_uu.shtml

      Testatakseni mm. tasavertaisuutta laitoin kokemuksiani energiahoidon terveydellisistä vaikutuksista tasavaltamme presidentille 60-vuotispäivänäni. Myönnän, että olin liikkeellä ketunhäntä kainalossa ja hieman pilkettä silmäkulmassa ja naivisti uskoin saavani edes syntymäpäivä onnittelut paluupostissa. Ei kuulunut vastausta, ei liioin kansanedustajiltakaan, joille laitoin samansisältöisen viestin.

    • capt. cöpenick

      Niin kauan kuin meillä hallitustasolla on vaihtoehtohoitoja henkeen ja vereen vastustavia ihmisiä, myötätuntoa tai päänsilitystä ei "viralliselta Suomelta" tule.
      Nyt näitä kaikkea vaihtoisiin täydennyshoitoihin vastustavia henkilöitä hallitustasollakin on.

      Miksikö on? Yksinkertaisesti tiedon puuttumisen takia. Sen tiedon, että ihmisiä voidaan hoitaa jokapäiväisessä elämässäkin henkisten lakien woimalla.

      Disinformaatiota heitetään päivittäin netissäkin kehiin. Salaoppeja, paholaisen palvomista jne. Kuitenkin sama heikko bioenergiavaraus meitä kaikkia ihmisiä, eläinkuntaa ja kasveja pitää elämässä kiinni.

      Toivo Lång
      Inkeroinen

    • Yksittäistapaus onkin mielenkiintoisen venyvä käsite, joka taipuu aina tapauskohtaisesti. Yksittäistapaus on kaukaa katsojien mielestä vai mitätön piste horisontissa eli ei merkittävä, mutta yksittäistapaus käy varoittavana esimerkkinä tai tehdään varoittava esimerkki silloin, kun se sopii kaukaa katsojien agendaan.

      Eikö olekin vekkuli juttu tuo yksittäistapaus, eikä siinä vielä kaikki. Kaukaa katsoja voi mielessään muovailla aina sopivan selityksen ja pilvilinnan siitä, mitä horisontissa näkee. Hyvänä esimerkkinä käy lääketeollisuuden harjoittama mielikuvamainonta myymiensä pillereiden terveysvaikutuksista.

      http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/laakitty_mieli_53147.html#media=53161

      Löytyykö onnellisuus pillereistä, tuskin. Miksi ei käytetä ihmisen luontaista kykyä parantaa ja ennalta ehkäistä sairastumista.

      • Korruptio

        " Miksi ei käytetä ihmisen luontaista kykyä parantaa ja ennalta ehkäistä sairastumista."

        Ymmärrät varmaan retorisen kysymyksesi!
        Eihän sellaista saa tehdä tässä korruptoituneessa maailmassa!
        Että, joku parantaisi itsensä ihan ilmaiseksi ilman lääkärin ja sairaalan apua!
        Sehän on selvä ja kauhea rikos yhteiskuntaa ja lääkärikuntaa ja lääketehtaita vastaan!
        Siitä joutuu oikeuteen ja tuomitaan vähintään elinkautiseen vankeuteen ja toisissa maissa odottaa jopa kuolemantuomio!


    • patti polvesa

      Kylla saa kun pitää parantamisensa omina tietoinaan. Jos siitä joku tekisi rikosilmoituksen, niin kivillehän se hanke ajaisi.
      Voisi sanua; itse luontojaan se on parantunut. Olisiko ottanut palkkaa? Jospa pullakahvit olisivat riittäneet.

      • epäilen

        Sinulla taitaa olla patti päässä, eikä polvessa!


    • Verenpaine. kolesteroli, diabetes ym. ovat monen kohdalla elintapasairauksia, joita voidaan hoitaa elämäntapavalinnoilla, joita mm. poliittiset päätökset ohjaavat. Terveydenhoitojärjestelmämme on keskittynyt terveyden hoitamisen sijasta sairauksien hoitamiseen ja osaksi verovaroin kustannetaan lääketieteelliset hoidot ja lääkkeet.

      Miksi poliittiset päättäjä eivät halua käyttää päätösvaltaansa ihmisten luontaiseen terveyden hoitamiseen esim. ravinnon ja liikunnan kautta. Muokkaamalla ihmisten valintoja terveellisen ravinnon suuntaan riittävän edullisella aterian hinnalla ja sitä kautta vaikuttaa sairauksia ennaltaehkäisevästi. Näin toimien saadaan vastaavasti sairauskuluja pienennettyä ja kohdennettua juuri siihen kansanosaan, joka kaikkein kipeimmin apua tarvitsee.

      Valistus ja kannustus parantaa elämänlaatua ja tuottaa pitkässä juoksussa terveyttä ja hyvinvointia pahoinvoinnin sijaan. Luonto olkoon lääkkeemme elintapasairauksiin.

      • c c

        Uskomatonta mutta tilastojen mukaan totta - suomalaiset nuoret ovat raitistuneet. Totta kai osa heistä örveltää, mutta niinhän osa jokaisesta sukupolvesta tulee tekemään.
        Päihteitä vähentämällä nyt elää vaan pitempään, on wanha totuus.


      • vanhasuomalainen
        c c kirjoitti:

        Uskomatonta mutta tilastojen mukaan totta - suomalaiset nuoret ovat raitistuneet. Totta kai osa heistä örveltää, mutta niinhän osa jokaisesta sukupolvesta tulee tekemään.
        Päihteitä vähentämällä nyt elää vaan pitempään, on wanha totuus.

        Jos VIINA, terva ja sauna
        ei auta
        niin perii hauta!


    • Eliniän pidentyminen on monen tekijä summa ja myös vaikutukset. Samoin se, mitä voidaan muuttaa ja tehdä toisin terveyden ja hyvinvoinnin eteen niin, että jokaisella ihmisellä on mahdollisimman hyvä elämä elettävänä.

      Kaukaa katsojat keskittyvät taloudellisen vallan tavoitteluun ja välineinä kanssaihmiset tavalla taikka toisella. Näitä pieniä Hitlereitä, Stalinistisen ideologian toteuttajia ja nykyajan R. A. S. Putin kaltaisia pyrkyreitä on maailma pullollaan, eikä vähiten rapakon takana. Jotkut heistä pääsevät johtajan paikalle, elävät ja vaikuttavat aikansa ollen osa ihmisluontoa.

      http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hoviparantaja_rasputin

      Saako kansa pyytämänsä ja sen, mitä toivovat päättäjiltä vai valheita ja muunneltua totuutta. Valtaapitävillä näyttäisi olevan tapana omia itselleen kaiken minkä rahalla saa.

      http://nyt.fi/a1305822252615

      Jotkut halajavat iankaikkista elämää, mutta tuskin on lahjottavissa. Joulu on jo ovella ja kohta lahjoja jaetaan lahjomattomille ja myös niille joilla on parantajan lahja ja kyky, eli kaikille ihmisille. Parhainta Joulun odotusta.

      http://www.luterilainen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=405&Itemid=326

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe