Mistä yhtiöstä sähköä?

Vaihtaako vai eikö

Onko jollakin kokemusta sähkösopimuksen vaihtamisesta Eleniasta johonkin toiseen? Kannattaako määräaikaiset sopimukset vai olisiko edullisempaa pitää kestosopimusta?

20

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jhggf544

      Hei haloo .Onko jollakin jonkun muun sähkösopimus kun elenian--tottakai on.Missä helevetin konttuuris oot eläny jos nyt vasta heräät ko asiaan.

      • Haloo haloo

        Taitaa kaikilla lapualaisilla olla sähkösopimus jonkin muun yhtiön kanssa esim Vattenfallin. Elenia kun ei myy tietääkseni sähköä ollenkaan.


    • selviää halvin sopiv

      Katso hintavertailut : energiavirasto.fi /sähkön hintavertailut

    • Tässä päivän tietoa
    • Just vaihdoin

      Itse juuri vaihdoin Koilissatakunnan Sähköön. Sillä oli halvin tarjous toissa viikolla. Vaasan Sähkö oli myös kilpailukykyinen.

      • kipuna

        Mä en taas periaatteesta viittisi ostaa sähköä firmalta, joka myy energiaa oman alueensa asiakkaille kalliimmalla hinnalla.


      • Vaihe pimeänä
        kipuna kirjoitti:

        Mä en taas periaatteesta viittisi ostaa sähköä firmalta, joka myy energiaa oman alueensa asiakkaille kalliimmalla hinnalla.

        Neroutta.


    • on nyt halvin

      220 energia

      • SAAKKETTImainostatpaskoo

        220 Enrgia Oy (osoite Helsingissä, mutta on virolaisten veijareiden firma) markkinoi jälleen voimakkaasti ja on muuttamassa negatiivisen maineensa vuoksi jälleen myös nimeään (kolmas nimi tulossa, ent. Marketenerg..). HÖLMÖ ja Tollo ei ota kyseisestä lafkasta selokoa ennen sopparia, myyntipuhe (suomalaiset puhelinmyyjät) on uskottava ja hinnat kuulostavat edullisilta vaikka samaan hintaa jos halvemallakin saat muualta. Aivan saaketin vaikea on kyseisestä firmasta päästä eroon jos toteat heidän tehneen sopimusrikkomuksen (viimeksi virolain hoonosoomi asiakaspalvelia). Kiistävät ja kiistävät ja et saa sopimusta poikki kun eivät sitä katkaise vaikka kuka käskisi! Eli et saa uutta sähkösopimusta ennen kuin olet tapellut kuukausikaupalla.. Uskomatonta, että saavat edelleen olla toimijoina oikeiden sähköyhtiöiden seassa. Markkinaoikeus ja kuluttajasuojaasiamiehet saavat selvitellä tämän yrityksen asioita aivan yhtenään. Googleta kyseistä yritystä ja selvitä mitä kaikkea hankaluutta ovat aiheuttaneet! Liikevaihto firmalla on liki 10 miljoonaa euroa jolla ovat tehneet yli puoli miljoonaa puhdasta käteistä (virolaiseen lompsaan).. https://www.asiakastieto.fi/yritykset/220-energia-oy/24907053/paattajat

        http://www.kkv.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2015/10.6.2015-markkinaoikeus-kielsi-220-energia-oyta-muuttamasta-lainvastaisesti-sopimusehtojaan


    • joe-the-columbo

      Hei haloo taas kerran ,,,, HALOO !!!

      Eikö se oo nyt sama mistä sähkön ottaa jos aikoo maksaa siitä esim 100 e / tietty aika ,,,se 100 euron lasku on 100 euroa kaikilla firmoilla :D

      Jos jollakin on kalliimpaa ,käyttää sitä vähemmän !

      Täällä vollotetaan muutaman euron sähkönkulutuksen eroista laskutuksessa ja sitten ostetaan mitä sattuu , käydään ulkomailla lomilla tai poltetaan tupakkaa ja juodaan viinaa ,,,niissä se säästö tuloo !!!!

      Se on noilla sähköntoimittajilla kuten myös muillakin palveluilla aika samat hinnat kartellinomaisesti ,,,,,Kyllä säästöt tehdään ihan muissa asioissa !

      • joe the finland

        Olipa vuoden tyhymin kirijootus mitä oon täältä lukenu.Sähkön hinnoos noin 25000kwh saattaa olla eroa noin 50-250egehen.Ja jos ihimiset kilipaaluttaasivat hintoja enemmän niin hinnat laskisivat.Mutta sitten on tällääsiä tampioota jokka käsköö säästää eikä kilipaaluttaa voihan sitä säästää vaikka kilipaaluttaakin.Taitaa sossu maksaa joen sähköt.


      • lissu90-90
        joe the finland kirjoitti:

        Olipa vuoden tyhymin kirijootus mitä oon täältä lukenu.Sähkön hinnoos noin 25000kwh saattaa olla eroa noin 50-250egehen.Ja jos ihimiset kilipaaluttaasivat hintoja enemmän niin hinnat laskisivat.Mutta sitten on tällääsiä tampioota jokka käsköö säästää eikä kilipaaluttaa voihan sitä säästää vaikka kilipaaluttaakin.Taitaa sossu maksaa joen sähköt.

        eihän tää nyt ollut mikään tyhmä kirjoitus ,päinvastoin ihan asiantutumusta näyttää joella olevan.jos sähköä käyttää sen 100 euron edestä niin se maksaa jokaisella firmalla sen 100 euroa ,,eikö vain ?

        kyllä ne säästöt tehdään ,niinkuin joe sanoo niin muissa asioissa ,joo.


    • faktahomma tämä

      Mitä enempi sähköä säästetään sitä kalliimpaa se on , koska ei sähköyhtiöt tyydy siihen että tuotto laskee, jos tuotto laskee hintaa nostetaan.

    • Netistä löytyy

      Ostan Lahti-Energialta.

    • juusoon

      Osta Vaasasta, niillä on joku laite jolla ne saa myytyä viheriää sähköä, kunhan maksat kilowatista enemmän ja naapurille sitten halvemmalla sitä tavallista.

    • kukasties

      Määräaikainen on ollut parivuotta ja se on ollut epäedullinen , taksat ovat alentuneet . Ihmettelen suuresti kun olen kysellyt atomivoimalla tuotettua kotitalouteen mutta kukaa ei sitä tarjoa . Tuo on mielestäni epäkohta .

    • Ei vetätettäväå

      wattenvali kaupaa säköä vesi)tuuli/ja kai atomivoimalla samasta piuhasta hinta vai on eri mut samaa atomivoimala sähköä sieltä pukkaa kuitenkin kun ei sitä lampun väristä erota onko se ekosähköä vai muuta

    • Kas tällä tavalla

      Elenia on verkkoyhtiö, se on ja pysyy, jos sattuu asumaan Elenian verkkoalueella.

      Sähkön myyntiyhtiön sen sijaan voi vaihtaa ihan mihin ikinä haluaa. www.sahkonhinta.fi sivustolla on vertailu, jonne tiedot omasta laskusta, vertaile ja valitse vaikka 5 halvinta. Tämän jälkeen GOOGLETA KAIKKI 5 ja valitse mieluisin sulle itsellesi edullinen. Muistathan, että vaikka naapurille olisikin esimerkiksi Vaasan sähkö edullisin, niin sulle voi olla edullisempi hinta esim Lahti Energialta... kas kun se on täysin kiinni omasta kulutuksesta ja siitä, käyttääkö 2-aikaista mittausta, vai yleissähköä..

    • pörssiin

      Pörssisähköä, itse vaihdoin eilen ja hinta on tällä hetkellä 3,55c/Kwh..
      KK-maksu 0.00 euroa.

      • minä

        Ja huomenna useampana tuntina lähes 25 c/kWh


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe