Nahkamäki: "Soinin aika ohi"

Historian Roskakori

Perussuomalaisten jyväskyläläinen luottomies, varavaltuutettu ja useiden luottamustoimien haltija Jarmo Nahkamäki ehdottaa palatsivallankumousta, eli Soinin syrjäyttämistä valtaistuimeltaan ratkaisuna puolueen pohjamutiin vajonneeseen kannatukseen kansan keskuudessa.

"Soinin aika ohi?

Perussuomalaiset ei lupaa kaikille kaikkea vaan on profiloitunut konservatiivipuolueeksi. Tällä linjalla kasvun aika on ohi. Nyt voisi olla myös puoluejohdon uusiutumisen paikka, mutta katsotaan nyt ensin kevään eduskuntavaalit."

http://jarmonahkamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/182604-soinin-aika-ohi

Mitä mieltä palstalla ollaan ehdotuksesta ettei Soinia valittaisikaan enää automaattisesti uudelle 17-vuotiskaudelle? Entä kenestä uusi puoluejohtaja - Halla-ahosta, Terhosta vai Putkosesta?

19

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paha sanoa

      Jos persut profiloituvat Soinin johdolla konservatiivipuolueeksi, niin Terhon uusliberalistiseksi teekutsupuolueeksi ja Halla-ahon johdolla äärioikeistolaiseksi puolueeksi. Millaisen kannatuksen sitten Putkosen ns. karisma mahtaisi tuoda?

      • Meriittejä löytyy

        Putkonen olisi tietysti linjaamassa erityisesti naisasioita.


    • nyt pojat turvat

      tukkoon.
      Timo Soini = perussuomalaiset ja perussuomalaiset = Timo Soini
      ja jos tämä ei kelpaa menkää muuvalle.


      Toverillisin taisteluterveisin
      muuan Matti

    • Timpan pannukakku

      Ihan sama. Kun Soinin aika on ohi, Persupuolueesta tulee hetkeksi takiainen ennen kuin konkurssi tekee tehtävänsä SMP:n tapaan. Puolueen varallisuudelle käy vamalla tavalla kuin SMP:ssä - katoaa kuin pieru saharaan.

      Kauanhan tuota pelleporukkaa onkin elätetty veronmaksajien rahoilla ns. kansanedustajan tittelillä. Ja Soinille ovat veronmaksajat joutuneet maksamaan vielä "hyvänmiehen lisää", koska kukaan puolueessa ei ole rohjennut puuttua Soinin nostamaan ökypalkkaan.

    • Halla-ahon äänestäjä

      No, ei se ohi ole
      Soini on kokoava voima

      Soini, JNiinistö, Terho, Halla-aho
      on hyvä johtava kvartetti ja muitakin on

      Se on tietenkin tehtävä selväksi, että vanhavennamolainen politiikka
      ei ole puolueen linja vaikka
      osa äänestäjistä tulee patriootti Veikko Vennamon kannattajista
      Poutiaisen viitoittamalta tieltä

      Nyt uudet ajat, internetit ja terävämmät mielipiteet

      https://www.suomenuutiset.fi/niinisto-pitaako-suomen-olla-eun-mallioppilas/

    • jgjgj...............

      Kylmä tosiasia on, että Soinilla on alkanut mennä päivän politiikan ja uskonasiat menneet täysin sekaisin. Tämä on yksi syy miksi monet palkansaajat häipyneet äänestäjistä. Kauhessa kiimasassa huutaa kun Israel pommittaa sairaaloita ja lastentarhoja. Ei tällainen kuulu Suomen päivän-politiikkaan. Päivi Räsäsen edustama linja ei ole nykypäivää jota Soini apinoi. Siksi tulos näkyy..

    • pSS rrrrrromahdus!

      Timppa jää puoluehistoriaan kahden puolueen tuhoamisesta ja uskollisten palvelijoidensa häikäilemättömästä selkään puukottamisesta. Ei ihme, että Soinia inhotaan.

      Populismista itsensä maisteriksi väitellyt Soini epäonnistui leipälajissaan; populismissa. Ei ole paljon kehumista?

    • pj vaihtoon

      Soini on keisari ilman vaatteita. Isot puheet, tyhjät teot.

      Ei sitä voi loputtomasti hehkuttaa kolme vuotta vanhaa yhtä vaalitulosta.

      Ei ennen sitä, ei sen aikana, eikä sen jälkeen puolue ole saanut oikein mitään aikaan.

      Olisi aika vaihtaa puheenjohtajaa.

    • Matti johtoon!

      Matti Putkonen on ainoa vaihtoehto joka voisi nostaa puheenjohtajana puolueen pohjalukemista todelliseen nousuun.

      Puolue tarvitsee johtajakseen puhdasmaineisen hyväkäytöksisen johtajan, joka ei ole ryvettänyt mainettaan skandaaleissa.

      Matti Putkonen parhaiten täyttää nämä vaatimukset ja on tunnetusti harkitseva, rehellinen, eikä mikään valehteleva selkään puukottava kieroilija.

      • yhteistyöllä voittoo

        Matti rautaisella ammattitaidollaan ja hyvillä ihmissuhdetaidoillaan voisi todella olla puolueemme pelastus. Putkosella on lisäksi kentällä todella vankka ja merkittävä kannatus, mutta riittääkö se kaikkien puolueen jäsenten sydämien sulattamiseen? Nyt tarvittaisiin etenkin puolueen naisilta kädenojennusta Matin suuntaan. Olisi uskallettava perusemäntien jättää menneet erimielisyydet ja ennakkoluulot sikseen puolueen tulevaisuuden turvaamiseksi. Puoluetta vartenhan tässä työtä tehdään eikä itseämme! Mattikin voisi tulla puolitiehen vastaan vaikka sitten kukkakimpuilla. Näin koko puolue voittaisi ja Suomeen voitaisiin vihdoin saada aikaan muutos!


      • Muuan näkökulma
        yhteistyöllä voittoo kirjoitti:

        Matti rautaisella ammattitaidollaan ja hyvillä ihmissuhdetaidoillaan voisi todella olla puolueemme pelastus. Putkosella on lisäksi kentällä todella vankka ja merkittävä kannatus, mutta riittääkö se kaikkien puolueen jäsenten sydämien sulattamiseen? Nyt tarvittaisiin etenkin puolueen naisilta kädenojennusta Matin suuntaan. Olisi uskallettava perusemäntien jättää menneet erimielisyydet ja ennakkoluulot sikseen puolueen tulevaisuuden turvaamiseksi. Puoluetta vartenhan tässä työtä tehdään eikä itseämme! Mattikin voisi tulla puolitiehen vastaan vaikka sitten kukkakimpuilla. Näin koko puolue voittaisi ja Suomeen voitaisiin vihdoin saada aikaan muutos!

        Jaa, jaa, tuohan se persujen ongelma onkin. Te teette työtä puolueen ettekä yhteisen isänmaamme eteen.


    • ihmeiden aika

      Vähän jo ihmettytti, kun Soini mesosi Turussa. Että PerSut hakee vaaleista pääministerin paikkaa, ja yhteensä 5 tärkeää ministerin paikkaa.
      Hiukan tuntui oudolta tuo mesoaminen, kun katsoo kannatuskäyrää. Hyvä jos ei putoa takaisin pienpuolueeksi. Semmoiseksi joita Soini ylimielisesti nimittelee "takiaispuolueiksi"

    • Soini kieltämättä

      oli aivan liian maltillinen näissä toiveissa.
      Kyllä Soinin olisi pitänyt rohkeasti tuoda häpeilemättä esiin, että Matti Putkosen kanssa ohjaa puolueen veret seisauttavaan jytkyyn 8 ministerin paikalla ja 60 kansanedustajalla, eikä vähempää tule ja sillä selvä.

      Putkonen on saanut eloa ja asiallisuutta puolueen toimintaan mukaan, nyt asiat ja päätökset tehdään demokraattisesti kaikkia osapuolia kunnellen, eikä sooloillen sinne tänne.

      Matti Putkosesta pitää tehdä nopeasti uusi puheenjohtaja, niin puolueen nousukiito ei laske lainkaan.

      Putkonen on myös hyvä esikuva kaikille politiikkaa tuleville nuorille, hänen karttunuut tietotaitonsa on hyvä saada asiassa kuin asiassa tulevien sukupolvien käyttöön.

      Siinä on selkärankainen rehellinen suomalainen mies!

      • selkäranka ja mies

        pas--kat.
        Virkaheitto demari, joka ei muualle kelpaa ja menneisyys ei päiväkodin valoa kestä


    • Erikoista toimintaa

      Ihmeellinen on palstan antipersun asenne. Se on pakko olla katkeruutta, kun ei ole itse onnistunut missään, ja Soini oloinen tyyppi onnistunut porukkansa kanssa, aikalailla ainutkertaisessa läpilyönnissä politiikan saralla.

      Kuukausia, vuosia on kestänyt palstaluuseri antipersun itku ja valitus Soinista ja persuista. Ihmeellisintä on se, että jos ei kiinnosta eikä usko asiaan, kuinka helvetissä jaksaa roikkua palstalla valittamassa ja mollaamassa persuja.

      Se on käynyt selväksi, antipersu ei tykkää persuista, mutta miksi antipersu sitten roikkuu täällä valittamassa vuosia 24/7 ja on loukkaantunut kun ei hänen mahtavia älynlahjojaan, siis sitä sekavaa lauseen örinää arvosteta.

      • Ottaako päähän?

        Mutta kovastipa tuntuu sinuakin nuo jutut kiinnostavan, kun niistä pitää ihan kommentti laatia. Olisiko kuitenkin niin, että "antipersun" jutuissa on persuille kiusallisia faktoja ja sensuurihan olisi tietysti kätevä ratkaisu julkisuuden säätelemiseen.

        Kannattaisikohan sen persusäätiön ostaa tämä Suomi24-palsta ja miehittää kaikki palstat omilla valvojilla? Tällä palstallahan homma on jo ratkaistu, kun persujen kannalta ikävät asiat siivotaan puolueen oman miehen toimesta nopeasti pois kuleksimasta. Valitettavasti ne faktat eivät vain häviä minnekään, joten tuo sensuurikin on silkkaa energiantuhlausta.


    • timo hukassa?
    • Anonyymi

      Hanki J.Nahkamäki polkupyörä ja jätä se opel insignia talliin, niin kuntosikin kohoaa. Jos ei kulje, niin sähkömalli alle. Tv. Joulupukki

    • Anonyymi

      J. Nahkamäen vaalimainoksissa tittelinä kuljetuspäällikkö, vaikka mies on eläkkeellä mielenterveyssyistä.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe