Houm seurakunta

Ei uutta tarjolla

Mitä uutta Houm tarjoaa jäi kyllä minulle aivan hämärän peittoon.Tilaisuudessa ei ollut mitään eroa Seinäjen Helluntaiseurakunnan nuorten ILTA tilaisuuteen verrattuna.Värivaloihin oli panostettu hieman enemmän mutta siinäse näkyvin ero onkin. Voisko joku kertoa miksi kävisin Houmissa jatkossa kun Helluntaikirkolla on paljon kokeneemmat ja asiansatuntevat puhujat ja musiikki samanlaista,biisitkin oli samoja.Moni oli tullut uteliaisuttaan paikalle mutta samat mietteet oli monella.Olenvarma että ensi sunnuntaina ei ole kuin 400 ihmistä maksimisaan ja siitä tasainen lasku.

45

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masina

      Näinhän siinä käy kun sielunviholilnen houkuttelee ihmisiä erilleen aiemmasta hengellisestä kodistaan. Ensin aloitetaan suurin toivein ja vilkkuvin värivaloin valtavan innostuksen vallassa kuvitellen, että nyt saadaan olla vapaana kaikesta siitä, mikä vanhassa on koettu huonoksi. Lopulta petytään siihen uuteenkin, kun ei siihen mitään sen kummempaa sisältöä osattukaan luoda (ja miten voitaisiinkaan, kun seurakunnassa se ainoa todellinen sisältö on aina vain se aito ja alkuperäinen evankeliumi, kaikki muu on vain kermavaahtohöttöä siinä päällä) ja näin päädytään eroon sekä vanhasta että uudesta. Missään vaiheessa ei tajuttu, että ei siinä vanhassa mitään vikaa ollutkaan, vaan vika on omassa itsessä. Siinä, että omat vaatimukset vain ovat liian suuria.

      • *Nämä seurakunta käsitykset heittää Härän pyllyä pahasti. On loitonnuttu alkuseurakunnan rakenteesta täysin inhimilliselle tasolle, ja sinnekös , ja tietenkin rientää Marko Selkomaa, siellä on hänelle otolista kuulijakuntaa, ei hajuakaan Pyhän Hengen osallisuudesta näissä, niin kuin nyt uusin villitys, joka tulee hyväksymään myös homot ja lesbot sellaisinaan seurakuntaan, vaikka ei se mikään seurakunta voi olla, että se olisi Kristuksen ruumis, sen alkuperä ei ole Jumalasta, vaan lähinnä nuorten oma " mellastus" yhteisö. Ja siinä se meneekin kovaa seurakunnan ohi, aitoon seurakuntaan verrattuna, milloin se syntyy, sinne todellakin synnytään uudesti ylhäältä, ja siellä on, ja tulee olla, ihmisiä, joka ikäluokasta, seurakuntaan syntyy uusia jäseniä lapsista, jotka ymmärtävät evankeliumin sanoman, ja siitä vanhimpaan uskoon tulleeseen , eikä suinkaan , että perustetaan joku nuorten hallitsema ja vain nuoria jäseniä. Tämä HOUM-yhteisö on harhaoppinen ja täysin ihmisistä lähtöisin. Mä en ymmärrä, eikä monet toisetkaan, miten tämä herätyksen lavalle nostama Selkomaa ei ymmärrä mitään seurakunta järjestyksestä ? Niin kuin jo alussa mainitsin, siellä on hänen oppisuunnalle otollista maaperää. Näyttää vaan, että h-herätys on uppoamassa lopullisesti. Kirkonkanssa veljeillään, ja siten osallistutaan sen synteihin ja sen hyväksymiin laittomuuksiin , Raamatun sanaa vastaan ja Sanan opetusta halveksutaan, ja ollaan iloisia kun entiset kirkon piispat ylistää h-herätystä, saaden näin kiitosta uskonnolliselta maailmalta, josta Jeesus sanoo edelleen, Voi teitä, jos maailma teitä kiittää", nyt h-herätys on langennut tähän loveen, ja vielä siksikin, kun ollaan hyviä ja kiinnostuneita jalkapallosta, oi mikä mies ! Inhimillisesti näin onkin, , miksei sitten vaan haeta yhteyteen maailman parhaita , kuten Litmanen, hänellä on jo patsas eläessään, siinäpä oiva esimerkki, ihmisen tekemisistä ja osaamisesta. Seurakunnan tulisi olla Jumalallinen, hengellinen, kaukana lihallisuudesta, ja vilpitön pyrkimys Kristuksen sisäiseen tuntemiseen Pyhän Hengen osallisuudessa Hengen yhteydessä ja Sanan tuntemisessa. Ei mulla mitään ole vastaan pallopelejä, niitä vaan ei pitäisi sekoittaa seurakunta järjestykseen! Nyt on yhteys inhimillistetty ja menty ohi Kristuksen opin.

        * Mua ihmetyttää sekin, kun aidot herätyksen Hengen kasteen saaneet ei sano mitään, ovat kyllä varmasti olemassa seurakunnissa, mutta ovat täysin vaienneet, jotain latteita mielisteleviä kirjoituksia joskus saa lukea RV-lehden mielipide sivuilta. No, on ollut muutama rakentavakin kirjoitus.
        * Selkomaa kuulemma itkee yksinäisyydessään, mutta miksi se ei näy hänen puheissaan, vaan on kuivaa tietopuolista jankuttavaa pakkopaita evankeliumia, murtumattomuus huokuu , oikeasta opista huolimatta, koska hän on kastettu , ei Pyhällä Hengellä, vaan jollain vieraalla " fire" energialla, joka on nähtävsti jopa vahingoittanut ihmisiä, niin kuin luonnollinen tuli polttaa. Henki on jostain vainajien henkien kautta saanut vieraan hengen, ja kaikki ihmeet on taikatemppuja. Hän on eksyttäjä, hän johtaa h-hertyksen pois Jumalallisuudesta huuhaallaan. Onkohan tämä sitä, että Jumala on lähettänyt lupaamansa valheen hengen, koska h-herätys ei halunnut pysyä Sanan totuudessa, vaan riitaantuivat, ja herätys hajosi, nyt jo useaan eri lahkoon. Eikä ole näkyvissä mitään tosi Raamatullista katumusta ja parannuksen tekoa, että veljet voisvat taas sovussa elää Pyhän Hengen yhteyden kautta, eikä maailmallisen egumenia hengen kautta, sehän on ihmisten luoma "ykseys", ei Pyhän Hengen, koska PH: ei riko seurakuntia, vaan pikmminkin yhdistää, niin kuin tuhlaaja pojan tapaus osoittaa, mitään vastaavaa ei ole h-herätyksen rikkoutumisen jälkeen havaittavissa, että oltaisiin nöyrrytty Jumalan sanan mukaiseen parannukseen. Sensijaan värivalot ja savut on korvanneet Pyhän Hengen. Ennen kuoro lauloi, " Me emme elä savussa.... " ! Eipä laula enää, Henki on sammutettu maallisilla vippaskonsteilla, totta tämä on, minä varmaan tulen saamaan korvilleni, ja ikään kuin Mohikaanin kiusaksi, kirjoitellaan vääristyneitä ja epäraamatullisia tarinoita! Helluntai-herätys ei "parannu", ei ennenkuin se tekee täydellisen parannuksen, IsoKirja ja Helluntai kansa, sopivat totuudessa riitansa ja että veljekset voisivat sovussa elää.

        * Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat!

        2. Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille.

        3. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi." !

        * On hyvä kiinnittää huomio , ÖLJYYN, niinpä sopu toisi Voitelun takakisin herätykseen, Pyhä Henki on nyt, tässä nyky tilanteessa murheellinen, ja kuka saa murheellisen iloiseksi? Kukapa muu, kuin se, joka Hänet murheelliseksi saattanut !


      • Mohikaani_27
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        *Nämä seurakunta käsitykset heittää Härän pyllyä pahasti. On loitonnuttu alkuseurakunnan rakenteesta täysin inhimilliselle tasolle, ja sinnekös , ja tietenkin rientää Marko Selkomaa, siellä on hänelle otolista kuulijakuntaa, ei hajuakaan Pyhän Hengen osallisuudesta näissä, niin kuin nyt uusin villitys, joka tulee hyväksymään myös homot ja lesbot sellaisinaan seurakuntaan, vaikka ei se mikään seurakunta voi olla, että se olisi Kristuksen ruumis, sen alkuperä ei ole Jumalasta, vaan lähinnä nuorten oma " mellastus" yhteisö. Ja siinä se meneekin kovaa seurakunnan ohi, aitoon seurakuntaan verrattuna, milloin se syntyy, sinne todellakin synnytään uudesti ylhäältä, ja siellä on, ja tulee olla, ihmisiä, joka ikäluokasta, seurakuntaan syntyy uusia jäseniä lapsista, jotka ymmärtävät evankeliumin sanoman, ja siitä vanhimpaan uskoon tulleeseen , eikä suinkaan , että perustetaan joku nuorten hallitsema ja vain nuoria jäseniä. Tämä HOUM-yhteisö on harhaoppinen ja täysin ihmisistä lähtöisin. Mä en ymmärrä, eikä monet toisetkaan, miten tämä herätyksen lavalle nostama Selkomaa ei ymmärrä mitään seurakunta järjestyksestä ? Niin kuin jo alussa mainitsin, siellä on hänen oppisuunnalle otollista maaperää. Näyttää vaan, että h-herätys on uppoamassa lopullisesti. Kirkonkanssa veljeillään, ja siten osallistutaan sen synteihin ja sen hyväksymiin laittomuuksiin , Raamatun sanaa vastaan ja Sanan opetusta halveksutaan, ja ollaan iloisia kun entiset kirkon piispat ylistää h-herätystä, saaden näin kiitosta uskonnolliselta maailmalta, josta Jeesus sanoo edelleen, Voi teitä, jos maailma teitä kiittää", nyt h-herätys on langennut tähän loveen, ja vielä siksikin, kun ollaan hyviä ja kiinnostuneita jalkapallosta, oi mikä mies ! Inhimillisesti näin onkin, , miksei sitten vaan haeta yhteyteen maailman parhaita , kuten Litmanen, hänellä on jo patsas eläessään, siinäpä oiva esimerkki, ihmisen tekemisistä ja osaamisesta. Seurakunnan tulisi olla Jumalallinen, hengellinen, kaukana lihallisuudesta, ja vilpitön pyrkimys Kristuksen sisäiseen tuntemiseen Pyhän Hengen osallisuudessa Hengen yhteydessä ja Sanan tuntemisessa. Ei mulla mitään ole vastaan pallopelejä, niitä vaan ei pitäisi sekoittaa seurakunta järjestykseen! Nyt on yhteys inhimillistetty ja menty ohi Kristuksen opin.

        * Mua ihmetyttää sekin, kun aidot herätyksen Hengen kasteen saaneet ei sano mitään, ovat kyllä varmasti olemassa seurakunnissa, mutta ovat täysin vaienneet, jotain latteita mielisteleviä kirjoituksia joskus saa lukea RV-lehden mielipide sivuilta. No, on ollut muutama rakentavakin kirjoitus.
        * Selkomaa kuulemma itkee yksinäisyydessään, mutta miksi se ei näy hänen puheissaan, vaan on kuivaa tietopuolista jankuttavaa pakkopaita evankeliumia, murtumattomuus huokuu , oikeasta opista huolimatta, koska hän on kastettu , ei Pyhällä Hengellä, vaan jollain vieraalla " fire" energialla, joka on nähtävsti jopa vahingoittanut ihmisiä, niin kuin luonnollinen tuli polttaa. Henki on jostain vainajien henkien kautta saanut vieraan hengen, ja kaikki ihmeet on taikatemppuja. Hän on eksyttäjä, hän johtaa h-hertyksen pois Jumalallisuudesta huuhaallaan. Onkohan tämä sitä, että Jumala on lähettänyt lupaamansa valheen hengen, koska h-herätys ei halunnut pysyä Sanan totuudessa, vaan riitaantuivat, ja herätys hajosi, nyt jo useaan eri lahkoon. Eikä ole näkyvissä mitään tosi Raamatullista katumusta ja parannuksen tekoa, että veljet voisvat taas sovussa elää Pyhän Hengen yhteyden kautta, eikä maailmallisen egumenia hengen kautta, sehän on ihmisten luoma "ykseys", ei Pyhän Hengen, koska PH: ei riko seurakuntia, vaan pikmminkin yhdistää, niin kuin tuhlaaja pojan tapaus osoittaa, mitään vastaavaa ei ole h-herätyksen rikkoutumisen jälkeen havaittavissa, että oltaisiin nöyrrytty Jumalan sanan mukaiseen parannukseen. Sensijaan värivalot ja savut on korvanneet Pyhän Hengen. Ennen kuoro lauloi, " Me emme elä savussa.... " ! Eipä laula enää, Henki on sammutettu maallisilla vippaskonsteilla, totta tämä on, minä varmaan tulen saamaan korvilleni, ja ikään kuin Mohikaanin kiusaksi, kirjoitellaan vääristyneitä ja epäraamatullisia tarinoita! Helluntai-herätys ei "parannu", ei ennenkuin se tekee täydellisen parannuksen, IsoKirja ja Helluntai kansa, sopivat totuudessa riitansa ja että veljekset voisivat sovussa elää.

        * Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat!

        2. Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille.

        3. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi." !

        * On hyvä kiinnittää huomio , ÖLJYYN, niinpä sopu toisi Voitelun takakisin herätykseen, Pyhä Henki on nyt, tässä nyky tilanteessa murheellinen, ja kuka saa murheellisen iloiseksi? Kukapa muu, kuin se, joka Hänet murheelliseksi saattanut !

        *Jatkoa edelliseen !

        * Nykyinen tila on täysin ihmisten hallinnassa, ei Pyhän Hengen, vaikka siitä, jos mistään, paasataan suu vaahdossa, ja ollaan suurempia kuin Hän onkaan, on alettu komentamaan , jopa Pyhää Henkeä, ja karkotetaan heti tilaisuuksien alussa ! Pyhä Henki vaan ei mielisty desibeleihin eikä värivaloihin ja muuhun joutavaan rekvisiittaan, Hän ei vaan viihdy siellä, missä Jeesus ei saa varauksetonta kunniaa ja arvostusta. Pyhä Henki ei ole viihdyttäjä ja fiiliksen luoja eikä hurmion tuoja, että liha saisi vallan ja lihallinen luonto saisi tyydytyksen aistiillisiin kehon tarpeisin ! Hän vaan ei tanssita eikä hetkuttele ketään ! Katse ristille kärsivään Vapahtajaan kiinnitettynä, ei juurikaan tanssita eikä haluta hetkutella vartaloaan , jos Jeesus olisi ristillään alkanut pailaamaan, kipu olisi vain moninkertaistunut, ja niin se tekee nytkin, kun Hänen nimissään elostellaan ja herätellään ruumiin tarpeita, sellainen ruumiimme vaan on, se kun ei osaa olla hengellinen, ja siksi se pitäis Hengellä kuolettaa lihan teot ! Paavali halusi tuntea Kristuksen, ja ristiin naulittuna ! Apostolit kuoli kaikki martyyreina, eikä suinkaan jalakapallon perässä juostessaan ! Heissä oli Jumalan Henki, nyt on ajanhenki johtavassa asemassa !

        * Eikös Raamattu kehoita menemään "ulkopuolelle leirin, Hänen pilkaansa ja häpeäänsä kantaen" ! Nyt halutaan suorastaan tunkeutua egumeeniseen nimikristilliseen maailmaan, johon kuuluu myös paavin valheellinen kirkko. "Minä uskon, sentähden minä puhun"! Tule Herra Jeesus !


      • S.A.
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        *Nämä seurakunta käsitykset heittää Härän pyllyä pahasti. On loitonnuttu alkuseurakunnan rakenteesta täysin inhimilliselle tasolle, ja sinnekös , ja tietenkin rientää Marko Selkomaa, siellä on hänelle otolista kuulijakuntaa, ei hajuakaan Pyhän Hengen osallisuudesta näissä, niin kuin nyt uusin villitys, joka tulee hyväksymään myös homot ja lesbot sellaisinaan seurakuntaan, vaikka ei se mikään seurakunta voi olla, että se olisi Kristuksen ruumis, sen alkuperä ei ole Jumalasta, vaan lähinnä nuorten oma " mellastus" yhteisö. Ja siinä se meneekin kovaa seurakunnan ohi, aitoon seurakuntaan verrattuna, milloin se syntyy, sinne todellakin synnytään uudesti ylhäältä, ja siellä on, ja tulee olla, ihmisiä, joka ikäluokasta, seurakuntaan syntyy uusia jäseniä lapsista, jotka ymmärtävät evankeliumin sanoman, ja siitä vanhimpaan uskoon tulleeseen , eikä suinkaan , että perustetaan joku nuorten hallitsema ja vain nuoria jäseniä. Tämä HOUM-yhteisö on harhaoppinen ja täysin ihmisistä lähtöisin. Mä en ymmärrä, eikä monet toisetkaan, miten tämä herätyksen lavalle nostama Selkomaa ei ymmärrä mitään seurakunta järjestyksestä ? Niin kuin jo alussa mainitsin, siellä on hänen oppisuunnalle otollista maaperää. Näyttää vaan, että h-herätys on uppoamassa lopullisesti. Kirkonkanssa veljeillään, ja siten osallistutaan sen synteihin ja sen hyväksymiin laittomuuksiin , Raamatun sanaa vastaan ja Sanan opetusta halveksutaan, ja ollaan iloisia kun entiset kirkon piispat ylistää h-herätystä, saaden näin kiitosta uskonnolliselta maailmalta, josta Jeesus sanoo edelleen, Voi teitä, jos maailma teitä kiittää", nyt h-herätys on langennut tähän loveen, ja vielä siksikin, kun ollaan hyviä ja kiinnostuneita jalkapallosta, oi mikä mies ! Inhimillisesti näin onkin, , miksei sitten vaan haeta yhteyteen maailman parhaita , kuten Litmanen, hänellä on jo patsas eläessään, siinäpä oiva esimerkki, ihmisen tekemisistä ja osaamisesta. Seurakunnan tulisi olla Jumalallinen, hengellinen, kaukana lihallisuudesta, ja vilpitön pyrkimys Kristuksen sisäiseen tuntemiseen Pyhän Hengen osallisuudessa Hengen yhteydessä ja Sanan tuntemisessa. Ei mulla mitään ole vastaan pallopelejä, niitä vaan ei pitäisi sekoittaa seurakunta järjestykseen! Nyt on yhteys inhimillistetty ja menty ohi Kristuksen opin.

        * Mua ihmetyttää sekin, kun aidot herätyksen Hengen kasteen saaneet ei sano mitään, ovat kyllä varmasti olemassa seurakunnissa, mutta ovat täysin vaienneet, jotain latteita mielisteleviä kirjoituksia joskus saa lukea RV-lehden mielipide sivuilta. No, on ollut muutama rakentavakin kirjoitus.
        * Selkomaa kuulemma itkee yksinäisyydessään, mutta miksi se ei näy hänen puheissaan, vaan on kuivaa tietopuolista jankuttavaa pakkopaita evankeliumia, murtumattomuus huokuu , oikeasta opista huolimatta, koska hän on kastettu , ei Pyhällä Hengellä, vaan jollain vieraalla " fire" energialla, joka on nähtävsti jopa vahingoittanut ihmisiä, niin kuin luonnollinen tuli polttaa. Henki on jostain vainajien henkien kautta saanut vieraan hengen, ja kaikki ihmeet on taikatemppuja. Hän on eksyttäjä, hän johtaa h-hertyksen pois Jumalallisuudesta huuhaallaan. Onkohan tämä sitä, että Jumala on lähettänyt lupaamansa valheen hengen, koska h-herätys ei halunnut pysyä Sanan totuudessa, vaan riitaantuivat, ja herätys hajosi, nyt jo useaan eri lahkoon. Eikä ole näkyvissä mitään tosi Raamatullista katumusta ja parannuksen tekoa, että veljet voisvat taas sovussa elää Pyhän Hengen yhteyden kautta, eikä maailmallisen egumenia hengen kautta, sehän on ihmisten luoma "ykseys", ei Pyhän Hengen, koska PH: ei riko seurakuntia, vaan pikmminkin yhdistää, niin kuin tuhlaaja pojan tapaus osoittaa, mitään vastaavaa ei ole h-herätyksen rikkoutumisen jälkeen havaittavissa, että oltaisiin nöyrrytty Jumalan sanan mukaiseen parannukseen. Sensijaan värivalot ja savut on korvanneet Pyhän Hengen. Ennen kuoro lauloi, " Me emme elä savussa.... " ! Eipä laula enää, Henki on sammutettu maallisilla vippaskonsteilla, totta tämä on, minä varmaan tulen saamaan korvilleni, ja ikään kuin Mohikaanin kiusaksi, kirjoitellaan vääristyneitä ja epäraamatullisia tarinoita! Helluntai-herätys ei "parannu", ei ennenkuin se tekee täydellisen parannuksen, IsoKirja ja Helluntai kansa, sopivat totuudessa riitansa ja että veljekset voisivat sovussa elää.

        * Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat!

        2. Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille.

        3. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi." !

        * On hyvä kiinnittää huomio , ÖLJYYN, niinpä sopu toisi Voitelun takakisin herätykseen, Pyhä Henki on nyt, tässä nyky tilanteessa murheellinen, ja kuka saa murheellisen iloiseksi? Kukapa muu, kuin se, joka Hänet murheelliseksi saattanut !

        Mitäs ihmettä sinä nyt oikein puhut...? Ei Selkomaa ole tähän HOUMiin siirtynyt.


      • muista se
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        *Jatkoa edelliseen !

        * Nykyinen tila on täysin ihmisten hallinnassa, ei Pyhän Hengen, vaikka siitä, jos mistään, paasataan suu vaahdossa, ja ollaan suurempia kuin Hän onkaan, on alettu komentamaan , jopa Pyhää Henkeä, ja karkotetaan heti tilaisuuksien alussa ! Pyhä Henki vaan ei mielisty desibeleihin eikä värivaloihin ja muuhun joutavaan rekvisiittaan, Hän ei vaan viihdy siellä, missä Jeesus ei saa varauksetonta kunniaa ja arvostusta. Pyhä Henki ei ole viihdyttäjä ja fiiliksen luoja eikä hurmion tuoja, että liha saisi vallan ja lihallinen luonto saisi tyydytyksen aistiillisiin kehon tarpeisin ! Hän vaan ei tanssita eikä hetkuttele ketään ! Katse ristille kärsivään Vapahtajaan kiinnitettynä, ei juurikaan tanssita eikä haluta hetkutella vartaloaan , jos Jeesus olisi ristillään alkanut pailaamaan, kipu olisi vain moninkertaistunut, ja niin se tekee nytkin, kun Hänen nimissään elostellaan ja herätellään ruumiin tarpeita, sellainen ruumiimme vaan on, se kun ei osaa olla hengellinen, ja siksi se pitäis Hengellä kuolettaa lihan teot ! Paavali halusi tuntea Kristuksen, ja ristiin naulittuna ! Apostolit kuoli kaikki martyyreina, eikä suinkaan jalakapallon perässä juostessaan ! Heissä oli Jumalan Henki, nyt on ajanhenki johtavassa asemassa !

        * Eikös Raamattu kehoita menemään "ulkopuolelle leirin, Hänen pilkaansa ja häpeäänsä kantaen" ! Nyt halutaan suorastaan tunkeutua egumeeniseen nimikristilliseen maailmaan, johon kuuluu myös paavin valheellinen kirkko. "Minä uskon, sentähden minä puhun"! Tule Herra Jeesus !

        Olisit nyt pysynyt aiheessa, etkä vetänyt Marko Selkomaata mukaan juttuun johon hänellä EI OLE mitään yhteistä.
        Enemmän Markon kautta on ihmisiä pelastunutkuin sinun. Miksi puhut pahaa VELJESTÄSI ?

        Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat!


      • tjokkeri
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        *Jatkoa edelliseen !

        * Nykyinen tila on täysin ihmisten hallinnassa, ei Pyhän Hengen, vaikka siitä, jos mistään, paasataan suu vaahdossa, ja ollaan suurempia kuin Hän onkaan, on alettu komentamaan , jopa Pyhää Henkeä, ja karkotetaan heti tilaisuuksien alussa ! Pyhä Henki vaan ei mielisty desibeleihin eikä värivaloihin ja muuhun joutavaan rekvisiittaan, Hän ei vaan viihdy siellä, missä Jeesus ei saa varauksetonta kunniaa ja arvostusta. Pyhä Henki ei ole viihdyttäjä ja fiiliksen luoja eikä hurmion tuoja, että liha saisi vallan ja lihallinen luonto saisi tyydytyksen aistiillisiin kehon tarpeisin ! Hän vaan ei tanssita eikä hetkuttele ketään ! Katse ristille kärsivään Vapahtajaan kiinnitettynä, ei juurikaan tanssita eikä haluta hetkutella vartaloaan , jos Jeesus olisi ristillään alkanut pailaamaan, kipu olisi vain moninkertaistunut, ja niin se tekee nytkin, kun Hänen nimissään elostellaan ja herätellään ruumiin tarpeita, sellainen ruumiimme vaan on, se kun ei osaa olla hengellinen, ja siksi se pitäis Hengellä kuolettaa lihan teot ! Paavali halusi tuntea Kristuksen, ja ristiin naulittuna ! Apostolit kuoli kaikki martyyreina, eikä suinkaan jalakapallon perässä juostessaan ! Heissä oli Jumalan Henki, nyt on ajanhenki johtavassa asemassa !

        * Eikös Raamattu kehoita menemään "ulkopuolelle leirin, Hänen pilkaansa ja häpeäänsä kantaen" ! Nyt halutaan suorastaan tunkeutua egumeeniseen nimikristilliseen maailmaan, johon kuuluu myös paavin valheellinen kirkko. "Minä uskon, sentähden minä puhun"! Tule Herra Jeesus !

        Hienoa oli teksti mohikaanilta no itte olen vapaakirkossa ja kyllä täälläkin aikanaan meni jos jonkin sortin menestys teologia ja ihme hörhöily läpi tulokse na hajonneita seurakuntia rikkinäisiä ihmissuhteita


      • S.A.
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        *Jatkoa edelliseen !

        * Nykyinen tila on täysin ihmisten hallinnassa, ei Pyhän Hengen, vaikka siitä, jos mistään, paasataan suu vaahdossa, ja ollaan suurempia kuin Hän onkaan, on alettu komentamaan , jopa Pyhää Henkeä, ja karkotetaan heti tilaisuuksien alussa ! Pyhä Henki vaan ei mielisty desibeleihin eikä värivaloihin ja muuhun joutavaan rekvisiittaan, Hän ei vaan viihdy siellä, missä Jeesus ei saa varauksetonta kunniaa ja arvostusta. Pyhä Henki ei ole viihdyttäjä ja fiiliksen luoja eikä hurmion tuoja, että liha saisi vallan ja lihallinen luonto saisi tyydytyksen aistiillisiin kehon tarpeisin ! Hän vaan ei tanssita eikä hetkuttele ketään ! Katse ristille kärsivään Vapahtajaan kiinnitettynä, ei juurikaan tanssita eikä haluta hetkutella vartaloaan , jos Jeesus olisi ristillään alkanut pailaamaan, kipu olisi vain moninkertaistunut, ja niin se tekee nytkin, kun Hänen nimissään elostellaan ja herätellään ruumiin tarpeita, sellainen ruumiimme vaan on, se kun ei osaa olla hengellinen, ja siksi se pitäis Hengellä kuolettaa lihan teot ! Paavali halusi tuntea Kristuksen, ja ristiin naulittuna ! Apostolit kuoli kaikki martyyreina, eikä suinkaan jalakapallon perässä juostessaan ! Heissä oli Jumalan Henki, nyt on ajanhenki johtavassa asemassa !

        * Eikös Raamattu kehoita menemään "ulkopuolelle leirin, Hänen pilkaansa ja häpeäänsä kantaen" ! Nyt halutaan suorastaan tunkeutua egumeeniseen nimikristilliseen maailmaan, johon kuuluu myös paavin valheellinen kirkko. "Minä uskon, sentähden minä puhun"! Tule Herra Jeesus !

        Pyhä Henki ei ole tosiaan tarkoitettu fiilistelyihin.

        Mutta kun Jumalaa kunnolla ylistetään, niin ei Psalmien toteuttaminen syntiä ole. Tuskin Jumala olisi päästänyt Raamattuun mainintoja karkeloimisesta (tanssimisesta), jos Jumala ei haluaisi ihmisiltä myös sellaista ylistystä?

        Olen nähnyt satoja ja satoja kertoja, kuinka ihmiset ovat Jumalan läsnäolossa myös karkeloineet, ja joskus oikein kunnolla! Joskus jopa niin kunnolla, että mahtoikohan Daavidkaan enää sen kovemmin karkeloida, kun liiton arkkia tuotiin Jerusalemiin. Todellisessa jumalallisessa karkeloimisessa ei ole mitään epäpyhää - eikä siinä ole mitään "aistikkuutta" tai seksuaalista. Ei todellakaan! Jos JOKU tällaiseen ylistykseen ja karkelointiin tuo jotain "aistikkuutta", niin kyllä se paistaa läpi ja erottuu joukosta.


      • tjokkeri
        S.A. kirjoitti:

        Pyhä Henki ei ole tosiaan tarkoitettu fiilistelyihin.

        Mutta kun Jumalaa kunnolla ylistetään, niin ei Psalmien toteuttaminen syntiä ole. Tuskin Jumala olisi päästänyt Raamattuun mainintoja karkeloimisesta (tanssimisesta), jos Jumala ei haluaisi ihmisiltä myös sellaista ylistystä?

        Olen nähnyt satoja ja satoja kertoja, kuinka ihmiset ovat Jumalan läsnäolossa myös karkeloineet, ja joskus oikein kunnolla! Joskus jopa niin kunnolla, että mahtoikohan Daavidkaan enää sen kovemmin karkeloida, kun liiton arkkia tuotiin Jerusalemiin. Todellisessa jumalallisessa karkeloimisessa ei ole mitään epäpyhää - eikä siinä ole mitään "aistikkuutta" tai seksuaalista. Ei todellakaan! Jos JOKU tällaiseen ylistykseen ja karkelointiin tuo jotain "aistikkuutta", niin kyllä se paistaa läpi ja erottuu joukosta.

        Tän päivän ylistys tanssilla ku yritetään saada jonkunlaiseen tunnetilaan ittensä aattelin tuossa että Jeesus vei usein autioon paikkaan ei tarttenu maailmallista rekvisiittaa nii tarttisko sitä nytkään särkynyt sydän ja murtunut mieli...tuskin taivaan isä se kummemmin huonioi palvelusta jossa hetkutaan..raitis sana ja sen julistamisen kyllä siunaa usko tulee kuulemisesta eikä tanssi esityksen kattelusta


      • Pääkonttorin mies
        muista se kirjoitti:

        Olisit nyt pysynyt aiheessa, etkä vetänyt Marko Selkomaata mukaan juttuun johon hänellä EI OLE mitään yhteistä.
        Enemmän Markon kautta on ihmisiä pelastunutkuin sinun. Miksi puhut pahaa VELJESTÄSI ?

        Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat!

        Voi olla ettei tämä ole viimeinen perinnehelluntaisen seurakunnan lohkeaminen.
        Seuraan mielenkiinnolla


      • S.A.
        tjokkeri kirjoitti:

        Tän päivän ylistys tanssilla ku yritetään saada jonkunlaiseen tunnetilaan ittensä aattelin tuossa että Jeesus vei usein autioon paikkaan ei tarttenu maailmallista rekvisiittaa nii tarttisko sitä nytkään särkynyt sydän ja murtunut mieli...tuskin taivaan isä se kummemmin huonioi palvelusta jossa hetkutaan..raitis sana ja sen julistamisen kyllä siunaa usko tulee kuulemisesta eikä tanssi esityksen kattelusta

        Varmaan monenlaista tapahtuu tämän karkeloinninkin suhteen. Itse en ole kiertänyt kovin monissa seurakunnissa. Mutta niissä, missä olen ollut mukana, niin karkelointi ei ole ollut yritystä johonkin tunnelman nostattamiseen, vaan se on ollut ihmisten spontaania riemuitsemista Jumalan edessä. Ylistyksen aikana. Eli en tarkoita esittävää karkelointia.

        ... Ei Daavidkaan varmaan siksi karkeloinut Jumalan edessä, että olisi yrittänyt synnyttää uskoa katsojissa. Mutta kun tapahtui suuria jumalallisia asioita, niin iloitsi näkyvästi Jumalansa edessä. Olisihan tietysti voinut vain rauhallisella äänellä sanoa, että "kiittäkäämme tästä hetkestä Jumalaa". Tai lukea joitain katkelmia Raamatusta. Mutta halusi näyttää ilonsa muillekin ja totesi, että JUMALAN edessä hän iloitsee. Ja jos Daavidkin teki niin, eikä Jumala pitänyt sitä syntinä (Miikalin kohtalon perusteella pikemminkin päinvastoin), niin miksipä mekin emme voisi karkeloida Jumalan edessä? Ja miksi ei Jumala meidänkin riemuitsemistamme pitäisi hyvänä asiana?


      • tjokkeri
        S.A. kirjoitti:

        Varmaan monenlaista tapahtuu tämän karkeloinninkin suhteen. Itse en ole kiertänyt kovin monissa seurakunnissa. Mutta niissä, missä olen ollut mukana, niin karkelointi ei ole ollut yritystä johonkin tunnelman nostattamiseen, vaan se on ollut ihmisten spontaania riemuitsemista Jumalan edessä. Ylistyksen aikana. Eli en tarkoita esittävää karkelointia.

        ... Ei Daavidkaan varmaan siksi karkeloinut Jumalan edessä, että olisi yrittänyt synnyttää uskoa katsojissa. Mutta kun tapahtui suuria jumalallisia asioita, niin iloitsi näkyvästi Jumalansa edessä. Olisihan tietysti voinut vain rauhallisella äänellä sanoa, että "kiittäkäämme tästä hetkestä Jumalaa". Tai lukea joitain katkelmia Raamatusta. Mutta halusi näyttää ilonsa muillekin ja totesi, että JUMALAN edessä hän iloitsee. Ja jos Daavidkin teki niin, eikä Jumala pitänyt sitä syntinä (Miikalin kohtalon perusteella pikemminkin päinvastoin), niin miksipä mekin emme voisi karkeloida Jumalan edessä? Ja miksi ei Jumala meidänkin riemuitsemistamme pitäisi hyvänä asiana?

        Saattas olla noinki...pietari kun joutui hurmoksiin niin vapaasti suomennettuna se tarkoittaa sielun herkkä tila...on kuitenki täysin tietoinen ympäristöstä sitä luule että paavali tarkoitti kun sano ...olkaa raittiit..samaan tilaan mennään nykyäänki rukoushetkissä ja varsinki laulutavaa mielet vastaan ottavaisiksi tanssista en niinkään oo varma


      • Uskova2
        S.A. kirjoitti:

        Pyhä Henki ei ole tosiaan tarkoitettu fiilistelyihin.

        Mutta kun Jumalaa kunnolla ylistetään, niin ei Psalmien toteuttaminen syntiä ole. Tuskin Jumala olisi päästänyt Raamattuun mainintoja karkeloimisesta (tanssimisesta), jos Jumala ei haluaisi ihmisiltä myös sellaista ylistystä?

        Olen nähnyt satoja ja satoja kertoja, kuinka ihmiset ovat Jumalan läsnäolossa myös karkeloineet, ja joskus oikein kunnolla! Joskus jopa niin kunnolla, että mahtoikohan Daavidkaan enää sen kovemmin karkeloida, kun liiton arkkia tuotiin Jerusalemiin. Todellisessa jumalallisessa karkeloimisessa ei ole mitään epäpyhää - eikä siinä ole mitään "aistikkuutta" tai seksuaalista. Ei todellakaan! Jos JOKU tällaiseen ylistykseen ja karkelointiin tuo jotain "aistikkuutta", niin kyllä se paistaa läpi ja erottuu joukosta.

        Äläpäs vetoa Daavidiin karkeloinnissa! Karkelointi ei koskaan kuulunut juutalaisten jumalanpalvelukseen teltassa tai temppelissä! Eikä karkelointi ole koskaan kuulunut Uuden Testamentin kristittyjen jumalanpalvelukseenkaan.
        Daavid karkeloi ilosta, mutta ei seurakunnan kokouksessa.
        Ainoa tapaus Raamatussa, jossa jumalanpalvelukseen kuului karkelointi, oli orgiat jotka järjestettiin kultaisen vasikan kunniaksi. Siitä seurasi monelle kuoleman rangaistus.


      • Pääkonttorin mies kirjoitti:

        Voi olla ettei tämä ole viimeinen perinnehelluntaisen seurakunnan lohkeaminen.
        Seuraan mielenkiinnolla

        * Muista se, juuri näinhän minä sanoin! "Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat! " !

        * En puhu pahaa Selkomaasta, hänen puheissään vaan ei vaikuta Pyhä Henki, ja tästä hengestä on kyse, ei mitään henkohtaista, niin kuin jo sanoin aikaisemminkin. Sinulla " muista se", ei taida olla hengelliset hoksottimet kunnossa, kuinkahan moni niistä kääntyneistä on aidosti uudestisyntynyt, lukumäärä ei ratkaise, vaan laatu, onko aidosti uudestisyynnytty lävään uskoon, ja onko he tänäkin päivänä seurakunnassa ? Pelkäänpä vaan, että voi syntyä pelkästään käännynnäisiä, Jeesuskin sanoo, että " Te kierrätte maat ja mannut, vain tehdäsenne käännynnäisen"! On tehty liian helpoksi tulla uskoon, ei tiedetä menikö " läpi", oikeasti hengen maailmoissa , ja syntyikö todella uudesti. Mä sanoisin näin, jos vaikka muutama tai vaikka parikymmentä kokisi aidon uudestisyntymisen jossain Delkomaan tolaisuudessa, siinä tilaisuudessa olisi sellainen kiitoksen ja ilon ja rimun pauhina, että lopukin uskosta osattomat halaisi sitä samaa, mutta en ole juurikaan kuullut kiitoksen sanaa Herralle, kun eteen menään , tullaan yhtä totisina ja muuttumattoman näköisenä takasin. Olen ollut niin mnssa kokuksissa, missä todella synnytään uudesti, ja voi sitä ilon ja riemun itkua ja naurua Pyhässä Hengessä, ja saman koin itsekkin kun uudestisynnyin Sanasta ja Pyhästä Hengestä. Monissa kokuksissa kun iloitaan, se on vain sielullista fiilistelyä, ja olen monen nuoriso "pastorin" oiken hakemalla hakee filistä pumpaten kuulijoitaan siihen joillakin laulun tai muun hokemisen kautta, se suggeroimista, eikä suinkaan Pyhän Hengen aikaan samaa ! Olen oikeasti murheellinen, jos Marko Selkomaa pääsee IsonKirjan opettajaksi, ilman Pyhän Hengen voitelua se vain tuo ahdistusta ja tietopuolista Raamatun tuntemista, ja jos vielä väärin ymmärrettynä, joka on mahdollista Selkomaan opetusta tuntien !


      • tjokkeri kirjoitti:

        Saattas olla noinki...pietari kun joutui hurmoksiin niin vapaasti suomennettuna se tarkoittaa sielun herkkä tila...on kuitenki täysin tietoinen ympäristöstä sitä luule että paavali tarkoitti kun sano ...olkaa raittiit..samaan tilaan mennään nykyäänki rukoushetkissä ja varsinki laulutavaa mielet vastaan ottavaisiksi tanssista en niinkään oo varma

        * On virhe ottaa mallia Vanhanliton ulkoisita menoista. Heillä, juutalaislla oli LAKI ohjenuorana, heidän tuli ylistää ja kiittää , koska laki niin vaatii, ja kun he täyttivät lain kirjamen, he saivat siunauksen työstä. Nyt Uudenliiton aikana ylistys Johtajan tulee olla Pyhä Henki, ja kun Hän saa avata kiitoksen portit, se on spntaania ja Hengen avaamaa sydämen kyllyyttä, ei voi olla kiittämättä ja ylistämättä. Aivan eriasia, kuin otta ja matkia Daavidia ja muita Psalmien ylistäjiä, kyllä he voivat meitä opettaa, mutta ei kirjaimessa, vaan koska Jeesus toi aivan uuden evankeliumin, vanha on kadonnut ja uusi on sijaan tullut, tämä Sana sopii moneen Uudenliiton Jumalan palvelukseen. Vanhanliiton muotomenot ei ole ulkoa opeteltavissa, ja niiden mukaan toimittaessa. Kiitos tulee siitä Hengestä, jonka olemme saaneet, jo uudestisyntymässä ja vielä kun ja jos on kakstettu Pyhällä Hengellä, niin kaikki toiminta ja kiitoskset tulee spontaanisti PH:n vaikutuksesta, eikä Vanhanliiton käskykirjaimen takia, että niin ja niin pitää yehdä, ne kuului lakitalouteen, nyt on armon talousaika !


      • S.A. kirjoitti:

        Mitäs ihmettä sinä nyt oikein puhut...? Ei Selkomaa ole tähän HOUMiin siirtynyt.

        * Ei ehkä kirjoille, mutta hyväksyy heidän tominnan suostuessaan sinne puhujaksi, on siis samaa mieltä näiden vallattomien kanssa ! Ihme, että Seinäjoen h-seurakunta hyväksyi erkanemsien omaksi ei seurakunnaksi, vaan joku samamielisten yhteisöksi !


      • muista se
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Muista se, juuri näinhän minä sanoin! "Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat! " !

        * En puhu pahaa Selkomaasta, hänen puheissään vaan ei vaikuta Pyhä Henki, ja tästä hengestä on kyse, ei mitään henkohtaista, niin kuin jo sanoin aikaisemminkin. Sinulla " muista se", ei taida olla hengelliset hoksottimet kunnossa, kuinkahan moni niistä kääntyneistä on aidosti uudestisyntynyt, lukumäärä ei ratkaise, vaan laatu, onko aidosti uudestisyynnytty lävään uskoon, ja onko he tänäkin päivänä seurakunnassa ? Pelkäänpä vaan, että voi syntyä pelkästään käännynnäisiä, Jeesuskin sanoo, että " Te kierrätte maat ja mannut, vain tehdäsenne käännynnäisen"! On tehty liian helpoksi tulla uskoon, ei tiedetä menikö " läpi", oikeasti hengen maailmoissa , ja syntyikö todella uudesti. Mä sanoisin näin, jos vaikka muutama tai vaikka parikymmentä kokisi aidon uudestisyntymisen jossain Delkomaan tolaisuudessa, siinä tilaisuudessa olisi sellainen kiitoksen ja ilon ja rimun pauhina, että lopukin uskosta osattomat halaisi sitä samaa, mutta en ole juurikaan kuullut kiitoksen sanaa Herralle, kun eteen menään , tullaan yhtä totisina ja muuttumattoman näköisenä takasin. Olen ollut niin mnssa kokuksissa, missä todella synnytään uudesti, ja voi sitä ilon ja riemun itkua ja naurua Pyhässä Hengessä, ja saman koin itsekkin kun uudestisynnyin Sanasta ja Pyhästä Hengestä. Monissa kokuksissa kun iloitaan, se on vain sielullista fiilistelyä, ja olen monen nuoriso "pastorin" oiken hakemalla hakee filistä pumpaten kuulijoitaan siihen joillakin laulun tai muun hokemisen kautta, se suggeroimista, eikä suinkaan Pyhän Hengen aikaan samaa ! Olen oikeasti murheellinen, jos Marko Selkomaa pääsee IsonKirjan opettajaksi, ilman Pyhän Hengen voitelua se vain tuo ahdistusta ja tietopuolista Raamatun tuntemista, ja jos vielä väärin ymmärrettynä, joka on mahdollista Selkomaan opetusta tuntien !

        " En puhu pahaa Selkomaasta, hänen puheissään vaan ei vaikuta Pyhä Henki, ja tästä hengestä on kyse, "
        Ai et puhu pahaa Selkomaasta...??? Sitähän sinä olet tehnyt jo pitkän aikaa. Ja sitä ihmettelen. Oletko kateellinen hänelle vai mikä ?


      • kerro päivä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei ehkä kirjoille, mutta hyväksyy heidän tominnan suostuessaan sinne puhujaksi, on siis samaa mieltä näiden vallattomien kanssa ! Ihme, että Seinäjoen h-seurakunta hyväksyi erkanemsien omaksi ei seurakunnaksi, vaan joku samamielisten yhteisöksi !

        Koska hän oli siellä puhumassa ?


      • Silmäterä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Muista se, juuri näinhän minä sanoin! "Psal.133: " 1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että
        veljekset sovussa asuvat! " !

        * En puhu pahaa Selkomaasta, hänen puheissään vaan ei vaikuta Pyhä Henki, ja tästä hengestä on kyse, ei mitään henkohtaista, niin kuin jo sanoin aikaisemminkin. Sinulla " muista se", ei taida olla hengelliset hoksottimet kunnossa, kuinkahan moni niistä kääntyneistä on aidosti uudestisyntynyt, lukumäärä ei ratkaise, vaan laatu, onko aidosti uudestisyynnytty lävään uskoon, ja onko he tänäkin päivänä seurakunnassa ? Pelkäänpä vaan, että voi syntyä pelkästään käännynnäisiä, Jeesuskin sanoo, että " Te kierrätte maat ja mannut, vain tehdäsenne käännynnäisen"! On tehty liian helpoksi tulla uskoon, ei tiedetä menikö " läpi", oikeasti hengen maailmoissa , ja syntyikö todella uudesti. Mä sanoisin näin, jos vaikka muutama tai vaikka parikymmentä kokisi aidon uudestisyntymisen jossain Delkomaan tolaisuudessa, siinä tilaisuudessa olisi sellainen kiitoksen ja ilon ja rimun pauhina, että lopukin uskosta osattomat halaisi sitä samaa, mutta en ole juurikaan kuullut kiitoksen sanaa Herralle, kun eteen menään , tullaan yhtä totisina ja muuttumattoman näköisenä takasin. Olen ollut niin mnssa kokuksissa, missä todella synnytään uudesti, ja voi sitä ilon ja riemun itkua ja naurua Pyhässä Hengessä, ja saman koin itsekkin kun uudestisynnyin Sanasta ja Pyhästä Hengestä. Monissa kokuksissa kun iloitaan, se on vain sielullista fiilistelyä, ja olen monen nuoriso "pastorin" oiken hakemalla hakee filistä pumpaten kuulijoitaan siihen joillakin laulun tai muun hokemisen kautta, se suggeroimista, eikä suinkaan Pyhän Hengen aikaan samaa ! Olen oikeasti murheellinen, jos Marko Selkomaa pääsee IsonKirjan opettajaksi, ilman Pyhän Hengen voitelua se vain tuo ahdistusta ja tietopuolista Raamatun tuntemista, ja jos vielä väärin ymmärrettynä, joka on mahdollista Selkomaan opetusta tuntien !

        Olen sen verran lukenut näitä Mohikaanin kirjoituksia, että niistä on paljastunut hänen halunsa vetää Marko Selkomaan palvelutehtävä huonoon valoon.-Mutta hän Mohikaani itse, ei ole vaivautunut edes kokouksiin, joissa Marko puhuu. Toiseksi taas on huomattavissa suorastaan valheellista tietoa liittyen tähän HOUM- seurakuntaan ja Markoon. Mihin perustuvat tiedot, että Marko olisi siellä puhumassa tai muu hänen osallisuutensa uuden seurakunnan suhteen? Olisi viisasta lopettaa tällainen touhu. Mutta sehän on selvää- että vihollinen yrittää kaikella tavalla kaataa kumoon väkevät Herran palvelijat.


      • S.A.
        Uskova2 kirjoitti:

        Äläpäs vetoa Daavidiin karkeloinnissa! Karkelointi ei koskaan kuulunut juutalaisten jumalanpalvelukseen teltassa tai temppelissä! Eikä karkelointi ole koskaan kuulunut Uuden Testamentin kristittyjen jumalanpalvelukseenkaan.
        Daavid karkeloi ilosta, mutta ei seurakunnan kokouksessa.
        Ainoa tapaus Raamatussa, jossa jumalanpalvelukseen kuului karkelointi, oli orgiat jotka järjestettiin kultaisen vasikan kunniaksi. Siitä seurasi monelle kuoleman rangaistus.

        Jos ilmestysmajaa tai temppeliä pidetään esikuvina jumalanpalveluksille, niin myöskään saarnaaminen ei kuulu UT:n seurakunnan kokoontumisiin...

        Mutta onhan karkeloiminen mainittu Psalmeissa 30, 87, 149 ja 150. Ja käsien paukuttaminen ja nostaminen on mainittu myös osana Jumalan ylistämistä. Joten ei se karkelointi yhteen Daavidin tekoon jää.


      • S.A.
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei ehkä kirjoille, mutta hyväksyy heidän tominnan suostuessaan sinne puhujaksi, on siis samaa mieltä näiden vallattomien kanssa ! Ihme, että Seinäjoen h-seurakunta hyväksyi erkanemsien omaksi ei seurakunnaksi, vaan joku samamielisten yhteisöksi !

        Koskas se Selkomaa HOUMissa on puhumassa ollut...?


    • yxsvaan

      Kannattaa jättää Houm seurakunta omaan arvoonsa eikä arvostella sitä eikä muitakaan seurakuntia. Jos Houm seurakunta on Jumalasta se menestyy kaikesta arvostelusta ja vastuksesta huolimatta. Mutta jos hanke ei ole Jumalasta se kaatuu ja kuivuu kokoon.
      Varotaan vain ,ettei meistä kukaan taistele Elävää Jumalaa vastaan !
      Houm seurakunnassa on Jeesuksen omia ja ovat Kristuksen ruumiin jäseniä.
      Ja jos niin kävisikin jotta Houm ei menesty voivathan he palata takisin entiseen seurakuntaan ,uskon ,että ovet siellä on auki heille edelleen .
      Toivotaan siunausta heille !

      • älyäläjätä

        houm on jeesushippien neitimäistä vikinää ääärikarismaatikoille. ei järkikristittyjen paikka. ja seinäjojen helluntaikirkko aivan samaa.


      • älyäläjätä

        houm on jeesushippien neitimäistä vikinää ääärikarismaatikoille. ei järkikristittyjen paikka. ja seinäjojen helluntaikirkko aivan samaa.


      • ===26

        viisaasti vastattu yxsvaan


      • 8+5

        "Jos Houm seurakunta on Jumalasta se menestyy kaikesta arvostelusta ja vastuksesta huolimatta"

        Miten se menestyminen näkyy? Ei ainakaan jäsenmäärästä, silloinhan katolinen kirkko olisi todellinen Jumalan seurakunta.


      • yks toinen

        Ateisteja, hinduja, islamilaisia ja katolisia on eniten maailmassa. Onko se siis Jumalasta, yxsvaan?

        Muuten, saman arvion kun itse kirjoitit, sanoi eräs juutalainen Raamatussa. Tämä sanoja ei siis ollut kristitty, eikä tuntenut Jumalaa ollenkaan.


      • älyäläjätä kirjoitti:

        houm on jeesushippien neitimäistä vikinää ääärikarismaatikoille. ei järkikristittyjen paikka. ja seinäjojen helluntaikirkko aivan samaa.

        * Kyllä Sanassa on selkeät "piirrustukset" miten alkuseurakunta syntyi, eikä siinä ole tapahtunut mitään Sanan muutoksia. Kyllä on lupa arvostella Sanalla kaikkea uutta mitä nykyään varsinkin syntyy kuin sieniä sateella !


      • 8+5 kirjoitti:

        "Jos Houm seurakunta on Jumalasta se menestyy kaikesta arvostelusta ja vastuksesta huolimatta"

        Miten se menestyminen näkyy? Ei ainakaan jäsenmäärästä, silloinhan katolinen kirkko olisi todellinen Jumalan seurakunta.

        * Menestyyhän vapaamuuraritkin, ja monet muut clubit ja vastaavat, raha sen ratkaisee, ei se, mikä se on ! Kirkkokin pysyy pystyssä, vaikka elää synnissä, koska valtio on sen pystyssä pitäjä, ei Jumala !


    • karismaatikko1

      älyäläjä on näköjään jo jättänyt joten se siitä.

    • ei mitään

      Kertoikaa joku mitä se niinsanottu ja haluttu "uusi" sitten voisi edes olla?

      onko Jeesus muuttunut jotenkin uudeksi onko hällä uudet housut kenties vaiko putkihuivi kaulassa!?

      mitä ihmettä se uuden hamuaminen edes teoriassa muka olisi!

      • Uskis.

        Jeesus on ihan sama tänään ja huomenna, sielunvihollinen vain haluaa sotkea ihmisten uskonelämää ja harhauttaa heidät.

        Ainut ero HOUMilla ja Sjoen HSRK:lla on että HOUM hyväksyy myös seksuaalisesti poikkeavat joukkoonsa, toki hyväksytään HSRK:ssakin mutta he ovat sivussa elleivät tee parannusta.

        HOUMissa ilmeisesti myös seksuaalisesti vinoutuneet pääsevät toimimaan ja oemaan esillä, tämähän on syntiä, kuten tiedämme.


      • Uskova2
        Uskis. kirjoitti:

        Jeesus on ihan sama tänään ja huomenna, sielunvihollinen vain haluaa sotkea ihmisten uskonelämää ja harhauttaa heidät.

        Ainut ero HOUMilla ja Sjoen HSRK:lla on että HOUM hyväksyy myös seksuaalisesti poikkeavat joukkoonsa, toki hyväksytään HSRK:ssakin mutta he ovat sivussa elleivät tee parannusta.

        HOUMissa ilmeisesti myös seksuaalisesti vinoutuneet pääsevät toimimaan ja oemaan esillä, tämähän on syntiä, kuten tiedämme.

        Uskis! Raamatussa käsketään synnintekijät erottamaan seurakunnasta, elleivät varoitusta usko. Luepas Matt.18:15-17.
        Tämä sama sana koskee kaikkia Jumalan seurakuntia. Muut seurakunnat ovat vapaat tottelemaan maallisia mielipiteitä.


      • Pääkonttorin mies
        Uskova2 kirjoitti:

        Uskis! Raamatussa käsketään synnintekijät erottamaan seurakunnasta, elleivät varoitusta usko. Luepas Matt.18:15-17.
        Tämä sama sana koskee kaikkia Jumalan seurakuntia. Muut seurakunnat ovat vapaat tottelemaan maallisia mielipiteitä.

        Ristin voitossa oli tulevaisuuden tutkijan "profetia" että 15 vuoden päästä olemme jo tottuneet homopareihin ja avoliittoihin seurakunnissa.
        Eihän siitä ole kovin kauan avioero, uudelleen avioituminen, meikkaus, korvakorut, kohtuullinen viininjuonti tai yksi saunakalja oli este seurakuntaan kasteelle ja ehtoolliselle.
        Näin se aika muuttuu?


      • Pääkonttorin mies kirjoitti:

        Ristin voitossa oli tulevaisuuden tutkijan "profetia" että 15 vuoden päästä olemme jo tottuneet homopareihin ja avoliittoihin seurakunnissa.
        Eihän siitä ole kovin kauan avioero, uudelleen avioituminen, meikkaus, korvakorut, kohtuullinen viininjuonti tai yksi saunakalja oli este seurakuntaan kasteelle ja ehtoolliselle.
        Näin se aika muuttuu?

        * Kyllä siihen menessä on Jeesus jo tullut, vaikka Niilo jo sanoi aikoinaan, että Jeesusken on "pakko" tulla 10 vuoden sisällä, ei tullut ! Mutta aikaa kun ajatellaan, mikä se nyt on, glopaalinen talous kriisi maailmassa, paljon pahempi, kuin media antaa ymmärtää, ja mihinkä sekin johtaa, kun seteleitä painetaan kuin hitlerin aikana lisää, jos sillä ei ole kultaa takana tai muuta jalokiviä, niin se on pelkkää paperia. Ja jos kultaa vaikka löytyisi ylenmäärin laivalalsteteittain, silloinkin talous romahtasi, Israelista voi löytyä tälläinen kultasuoni, Raamattukin siitä mainitsee.


      • Ei paineta.
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kyllä siihen menessä on Jeesus jo tullut, vaikka Niilo jo sanoi aikoinaan, että Jeesusken on "pakko" tulla 10 vuoden sisällä, ei tullut ! Mutta aikaa kun ajatellaan, mikä se nyt on, glopaalinen talous kriisi maailmassa, paljon pahempi, kuin media antaa ymmärtää, ja mihinkä sekin johtaa, kun seteleitä painetaan kuin hitlerin aikana lisää, jos sillä ei ole kultaa takana tai muuta jalokiviä, niin se on pelkkää paperia. Ja jos kultaa vaikka löytyisi ylenmäärin laivalalsteteittain, silloinkin talous romahtasi, Israelista voi löytyä tälläinen kultasuoni, Raamattukin siitä mainitsee.

        Mohikaani sanoi seteleitä painetaan. Nykyään ei uusia seteleitä tarvitse painaa, vaan rahotus merkitään suoraan keskuspankin taseseen numeroina ja rahat luovutetaan valtion käyttöön tilisiirtona.


      • Pääkonttorin mies
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kyllä siihen menessä on Jeesus jo tullut, vaikka Niilo jo sanoi aikoinaan, että Jeesusken on "pakko" tulla 10 vuoden sisällä, ei tullut ! Mutta aikaa kun ajatellaan, mikä se nyt on, glopaalinen talous kriisi maailmassa, paljon pahempi, kuin media antaa ymmärtää, ja mihinkä sekin johtaa, kun seteleitä painetaan kuin hitlerin aikana lisää, jos sillä ei ole kultaa takana tai muuta jalokiviä, niin se on pelkkää paperia. Ja jos kultaa vaikka löytyisi ylenmäärin laivalalsteteittain, silloinkin talous romahtasi, Israelista voi löytyä tälläinen kultasuoni, Raamattukin siitä mainitsee.

        Niilon ja monen muun aikalaisen puheet Jeesuksen pikaisesta takaosintulosta on osoittautunut vääräksi. Nyt on kajottu kirjaan mistä nämä ajatukset on kotoisin, eli meidän Kanonisoituun Hartosen opetukseen. Kiitos Iso kirja


    • yxsvaan 1

      Eiköhän Seinäjoen hsk , hyväksytä seksuaalisesti poikkeavat kunhan tekevät parannuksen ja luopuvat synnin teosta.
      Sama on varmaan muillakin helluntai srk , käytäntö.
      Jumala rakastaa jokaista ihmistä mutta ei syntiä jota he harjoittaa.
      Ovet ovat auki helluntai srk. kaikille ihmisille sukupuoleen katsomatta ja suuntautumiseta huolimatta kunhan tekevät elämässään Jumalan mieleisiä tekoja eli parannuksen synti elämästä ja sanoutuvat irti siitä.
      Seurakunnan toimintaan ei niitä oteta jotka ei ole elämässään tehneet parannusta sehän on ollut yleinen käytäntö ja uskon ,että siitä pidetään edelleen kiinni .
      Tässä nyt vain väännetään ja käännetään asiaa mitä Houm tekee ja mitä Seinäjoen Hsrk. Ei kannata tehdä mitään ennakko käsitystä jos ei ole mukana kummassakaan niissä seurakunnissa. Huhu puheisiin ei kannata luottaa vaan ottaa asioista selkoa miten asian todellinen laita on.

      • * Totta kai, Jumala rakastaa, ja varsinkin NUORIA, heissähän on Jumalan seurakunnan tulevaisuus, mutta miksi he lähti seurakunnasta pois, hehän olivat JO sisällä seurakunnassa? Miksä se henki tai mikä, joka saa suuret nuoriso joukot siirtymään omaan leiriinsä ? Tyytymättömyys, siinä on kapinaa mukana, ei olla kuuliaisia ja nöyriä Jumalan sanan edessä, ja siihen on syynä pelkkä ylistys ja monilukuisat brändit j yhtyeet, ja ylsitysoppi ja muu krääsä, ei ole saatu Sanan opetusta, ei olla kasvettu hengellisesti, että kyettäisiin syömään vahvaa ruokaa, vaan tuttipullo on pääruokana, ja siihen on vastuunsa Seinäjoen surakunnan vanhemmisto ja johtajat, kun ovat laimin lyöneet seurakunta kurin ja laiminlyöneet Sanan opetuksen, ja kovanneet sen nuorten korvasyyhyyn, ja kaikkihan sen tietää, mitä he haluavay¨t, samaa kuin maailman lapsetkin, desibeljä ja värivaloja ja savuja sun muuta Jumalan Sanan tilalle tuotua rekvisiittaa, ja nin karkotetaan Pyhä Henki, ei ole enää Sanan nälkää, siksi lähdetään pois kotoa ja luullaan sen olevan jopa Jumalalsta, siksi Selkomaakin hyväksyy tämä UUDEN sukupolven evankeliumin !


      • dfasdfasdfsdfsa
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Totta kai, Jumala rakastaa, ja varsinkin NUORIA, heissähän on Jumalan seurakunnan tulevaisuus, mutta miksi he lähti seurakunnasta pois, hehän olivat JO sisällä seurakunnassa? Miksä se henki tai mikä, joka saa suuret nuoriso joukot siirtymään omaan leiriinsä ? Tyytymättömyys, siinä on kapinaa mukana, ei olla kuuliaisia ja nöyriä Jumalan sanan edessä, ja siihen on syynä pelkkä ylistys ja monilukuisat brändit j yhtyeet, ja ylsitysoppi ja muu krääsä, ei ole saatu Sanan opetusta, ei olla kasvettu hengellisesti, että kyettäisiin syömään vahvaa ruokaa, vaan tuttipullo on pääruokana, ja siihen on vastuunsa Seinäjoen surakunnan vanhemmisto ja johtajat, kun ovat laimin lyöneet seurakunta kurin ja laiminlyöneet Sanan opetuksen, ja kovanneet sen nuorten korvasyyhyyn, ja kaikkihan sen tietää, mitä he haluavay¨t, samaa kuin maailman lapsetkin, desibeljä ja värivaloja ja savuja sun muuta Jumalan Sanan tilalle tuotua rekvisiittaa, ja nin karkotetaan Pyhä Henki, ei ole enää Sanan nälkää, siksi lähdetään pois kotoa ja luullaan sen olevan jopa Jumalalsta, siksi Selkomaakin hyväksyy tämä UUDEN sukupolven evankeliumin !

        Mutta se Selkomaa, koska hän on puhumassa Houmissa?

        Vastaisit sinä totuuden vääristelijä Mohikaani
        jo viimein!


    • saa oppia Raamatusta

      EIkö se ole yksinkertainen opetus aiheesta minkä Jeesus itse antoi sille syntiselle naiselle sanoen mm; " mene äläkä enää syntiä tee, ettei sinull ekäy pahemmin.."

      onko joku aikuinen jossain joka ei tajua mitä siinä sanotaan ja mikä on opetus..!!

      eiköhän se tule paskanen loppu tällekkin houmviritykselle ellei pysy Raamatun opetuksessa!

      ja ilmeisesti ei olla pysytty, kaikki viittaa siihen jo nyt, entäs sitetn kun pitää jäsenkuntaa haalia yhä enemmän lipsumalla Sanasta, voi lasten touhuja huh.

      • Niin tuomio ja seurauxena sota venäjän kanssa odottaa kulman takana mitä voimme lukea lööperissä joka päivä. Ja vain jatketaan veljelyä synnin kanssa. Oikeassa olet ,, vakava aika eletään.


    • Onkovaiei

      Onko "lihan tekojen" harjoittaminen elämää Hengessä?

    • itkua
    • DoctorT

      Kuulin eilen:jossain olivat olleet koolla ekumeenikot tai sensuuntaiset yhteiskristillisessä kohtaamisessa.

      Siellä oli lutterinpappi esittänyt;mikä ero Raamatunaikasella homoudella ja tällä nykyhomoudella on!!??

      Raamatun aikana se perustui pelkkään raakaan himoon. Tänään se on rakkautta!! Onpa nätisti, herkemmät hotasivat karvoineen päivineen tämän pihvin.

      Siinäpä helluntaillekin uusi haaste. Milläs väittämän torjut? Et millään, joten pian nämä nuoret helluntai"pastorit",Isonkirjan käyneet teologit tämän myös helluntailavoilla esittävät.

      Ans kattoo, joko keväällä RVssa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe