AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Simo Rantalainen

Simo Rantalainen

31 Vastausta 11 816 Lukukertaa
mukana jossain kähinässä tänään la 18.6. klo 20 aikoihin Seurahovin edessä. Näkikö kukaan keskustelijoista mitä siinä tapahtu? Oliko tunteet kuumina Boxing illan merkeissä?

Näki

Rantalaista siinä väännettiin väkisin jalkakäytävälle ja sitten tuli taakse RANTARUOTSALAINEN avaten sepalustaan.....väkisin poijaat ottivat Simon.Tunteet oli kuumina.

Juntit

Porvoossa noita suomi juntteja riittää!

Cannonball-jengi

Kanuunankuulat siellä vähä testailivat bootsienkärkiä Rantalaisen otsalohkoon... City-burgerin luona.

Ohhoh!!

Onpas mies saanu kunnolla lättyynsä!!! Kuvat iltiksessä karmeat!

No joo aiva sama

Olisin upottanut ison kaluni Simpan sisuksiin jos olisin saanut mahdollisuuden.harmiskeni isokokoiset miehet saivat ensin maistaa simon ruskeaa reikää

!......?

Outoa porukkaa Porvoossa...

Porvoossa

eikä kysytä

Itse kerjäsi kuonoonsa

Tämä sama jäpikkä on joka paikassa hillumassa, on olevinaan kova kaveri kun on vähän harrastanut nyrkkeilyä joskus. Tuossa motoristinyrkkeilyssä vaan ei ole sääntöjä, ote ja lyöntityyli on vapaa, siksi Simo hävisi tyrmäyksellä. Sääli vaan sen poikaa jos näki isänsä hakkaamisen, voi tulla traumoja.

Jees

Tää keskustelu tuntuu nyt vellovan jossain "motoristeja" ihannoivien finninaamojen mopopoikien asteella joiden suurin huoli elämässä on kuinka paljon isi antaa viikkorahaa."Simo hävisi tyrmäyksellä..."-Niinpä,teidän kovat pojat uskalsivat sentään mennä kymmenen miehen voimin yhden kimppuun.Siitä hatun nosto heille.Isänmaa tarvitsee teitä....

Motoristit kilttejä

Kui? Porvoossa liikkuu kesäpäivinä satoja motoristeja, jotka jakautuvat ympäri kaupunkia. Itsekin liikun ympäri kaupunkia, mutten koskaan ole joutunut mihinkään kähinään näiden kanssa.

Ei mitään ongelmia, kunhan en huutele esim. "onpas isolla miehellä pienet liivit ja ruma mopo". Ja tuollaisiakin ehkä voisi heittää, jos sen tekee huumorilla pilke silmäkulmassa. Muuten tulee välke silmäkulmaan.

Anyway, jos tarpeeksi vittuillaan, niin hermothan ne menee kaikilta, oli sitten motoristeja, rekkakuskeja, cheerleadereita tai ketä vain. Ei saisi, mutta niin vain käy joillekin.

Simolle taas ei viina sovi, kuten ei useimmille meistä muistakaan ja uusi elämä AA-kerholaisena voisi olla Simollekin tasokkaampi, olen kuullut, että osaa olla fiksukin selvin päin.

Simo

tapahtuma hetkellä selvinpäin ja onko normaalia jos potkitaan maassa makaavaa (toista sataa kertaa)? Tosi raukkamaista ja vielä useampi prätkähiiri uhden kimpussa.

Tapaus

hyvän kuvan Porvoon motoristeista, sekä heistä yleensä. Taisi olla tilaustyö? Noiden rikolisisjärjestöjen pitäisi olla kiellettyjä ja niihin kuluminen laitonta?

oikeus

Mutta Porvoon poliisihan tutkii tapausta. Ja Ruotsin poliisi Palmen murhaa...

Porvoon motoristit?

Noi Cannonballsit ei tietääkseni oo Porvoolainen motoristi-jengi....Ei mitään tekemistä Porvoon kanssa. Rikollisporukka, jonka suuri osa istuu linnassa.... Ihmettelen vaan miksi J-P Järvinen oli kutsunut ne VIP-vieraiksi tänne?

hehe

Raukkishan se mullah on!

minä

kyl on pienet aivot jos pitää ihmisiä hakata sen takia jos ne vähän päätään aukoo.Miksi aikuiset ihmiset eivät voi laskea toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos Eikä alkaa pahoinpitelemään ja vielä porukassa!Eri asia sit jos joku päälle käy!Ovathan motoristit kaiken lisäksi selvinpäin.Ei luulisi hermot menevän känniläisten letkautuksista.Vai ovatko kaikki motoristit heikko hermoisia?

fgffff

niinpä

Olispa tullu kamppulaan!

Olis Rantalainen tullu kamppulaan turvaan, täällä olis kännöninpalleille näytetty närhen munat!

Just joo

tosi turvassa ois ollukki(heh heh)!!!! saluunaan piiloon.

simon uskonnollinen vakaumus

Hienoa että poika on löytänyt kuitenkin itselleen uskonnollisen vakaumuksen, islamin.
Islaminuskoiseksi kääntyy nykyään tosi paljon ihmisiä ympäri maailmaa.

Simo Rantalainen.

Monen epätoivoinen teko.

Hyvä juttu

Hyvä, että Simo on löytänyt uskonnollisen vakaumuksen. Itse en kyllä sanoisi itseni, Simon ja monien muiden tekemää valintaa epätoivoiseksi. Tuntuu uskomattomalta, että Simo olisi ollut humalassa, sillä islamhan kieltää alkoholin.

ei ole ollutkaan humalassa!

Lehdessähän juuri luki ravintolaan menemisestä että "...Simo Rantalainen ei kuitenkaan uskonnollisen vakaamuksensa takia juo alkoholia"

:)

Joo-o

Joo, "LEHDESSÄ sanottiin" Mutta todellisuudessa?
Lehdissä voidaan kirjoittaa ihan mitä vaan, todellisuus voi olla ihan toinen juttu.
Mä en ainakaan usko mitä noo iltapäivä lööppi lehdet kirjottelee. Kännissä se Simo on kuitenki ollu siellä päätään aukomassa, en ihmettelis yhtään.
Tarttis ajatella ensin mitä suustaan päästä ja kenelle.

Hyvä tietää.

Kerro miksi muslimimaissa om sitten parakeiksi
naamioituja viinakauppoja.Juhlapyhien tullesa muslimia täysi,kamalat lastit ostaavat viinaa.
Mitä sillä sitten tehdään,jos ei juoda .Pestäänkö sillä itseään .Kyllä ostetut
viinamäärät tuntuisi riittävän siihenkin.
Joten muslimin alkoholista kieltäytyminen on vai petosta.

Saamme me...

Saammehan me muslimit juoda, niin kuin kaikki muutkin. Meidän juominen vaan tarkoittaa sitä, että juomisen jälkeen tulee tehdä tietty määrä rukouksia saadaksemme Allahilta anteeksi. Tästä eivät kaikki pidä.

Väärin!

Me muslimit emme todellakaan saa juoda! Jos juo tarkoituksellisesti alkoholia, se on syntiä. Eihän syntejä voi saada anteeksi, jos tekee koko ajan tarkoituksellisesti väärin.
Ja aiemmasta viestistä voin sanoa, että turha syyttää minua siitä, että eräät muslimit juovat alkoholia. Enhän minä vastaa heidän teoistaan.

muslimi

Tiedän nuoria ulkomaalaisia miehiä,muslimeja ja kyllä heille viina maistuu ja naiset vaihtuu.Kovia panomiehiä ovat ja leikkivät naisten tunteilla.Tapaavat yhtä ja käyvät panemassa toista ja kolmatta haetaan...

synnillä päin naamaa

Niin no vähemmästäkin, on nimittäin semmosia suomipamelat että kyttäävät kuolaavat ja kyhnäävät! Vilauttelevat paljasta pintaa, antavat pitkiä katseita ja supattavat kaverin kanssa. Istuvat työpaikallasi 24h ja sattuvat kävelemään kotisi ohi iltaisin. Ja sitten voi ei mikä hirveä kaikille juoruuminen ja uhriksi heittäytyminen kun joku meneekin vikaan..
Ei silti oikeuta tekemään syntiä, mutta heikkouskoiselle kun läntätään synti päin naama niin.. :(
Muslimit ovat EPÄTÄYDELLISIÄ, islam on täydellinen.
Hmm, eikös tän pitänyt olla Simo Rantalaisesta tää keskustelu.. ?

Kyllä on.

Simo Rantalaisesta,joka on muka käännynnäinen
muslimi.Hänen tapauksessan tässä ei voi olla
muu kuin julkisuuden haku takana.Miten muka ihminen voi,uskontoa vaihtaen muuttaa luontoaan.

Simo Rantalainen.

Taas oli lehdessä,kuinka nainen oli joutunut
pakenemaan Rantalaista.Onko väkivalta sitten
luvallista Islam uskonnossa,eikö siitä joudu
mitenkään vastaan Allahille.
 /   /  /  / Simo Rantalainen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta