AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / reikä ikenessä - tietääkö joku?

reikä ikenessä - tietääkö joku?

3 Vastausta 985 Lukukertaa
Minulta poistettiin puoli vuotta sitten hammasrivin yläpuolelta luusta lisähammas. Ikeneen jäi leikkauksen jäljiltä hirveä reikä, joka ei enää kasva umpeen. Tietääkö kukaan, voiko tätä reikää täyttää jollain ientä muistuttavalla kudoksella tms.? Tämä todellakin häiritsee, koska reikään menee ruokaa, ja alla olevien kahden hampaan juuret ovat sen takia aika paljaana ja altistuvat siten helpommin kariekselle. Kaunis kiitos vastauksista!

Huh

Tuo on jo sellainen monttu, että siinä on kaksi hammasta tosi pahassa vaarassa. Eikö hammaslääkäri tosiaan tajunnut millaiseen kuntoon suusi jäi leikkauksen jäljiltä?

Vaikuttaa hoitovirheeltä. Marssi takaisin lääkäriin ja vaadi korjausleikkaus - jos se yleensä enää onnistuu.

Huh huh.

vastaus

Tilanne on todellakin monimutkainen. Hammas poistettiin helmikuussa ennen oikomishoitoni alkua. Reikä on tosiaan edelleen niin suuri ja kahden hampaan juuret osittain paljaina, ettei ylärivin oikomista ole voitu aloittaa vieläkään. Oikojalääkärini on tosiaan puhunut, että kirurgin pitäisi täyttää reikä, mutta ymmärsin niin, että vain porattua luumassaa kovennettaisiin, mutta ikeneen jäisi silti se reikä. Siksi olisin kiitollinen, jos joku osaisi sanoa, voiko rikkinäistä ientä korjata / täyttää millään!

P.S Tilanne on myös hankala, koska opiskelen ulkomailla, ja hammas leikattiin Suomessa. Seuraavan kerran ehtisin kyseisen hammaslääkärin puheille ensi vuoden puolella...

hammaspeikko

vaihdoin harjan pehmeaan ja vahensin harjaamista 2v,koa ja ienkivut loppuivat
 /   /  / reikä ikenessä - tietääkö joku?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta