AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / TAITEOVET? MISTÄ HYVÄÄ

TAITEOVET? MISTÄ HYVÄÄ

13 Vastausta 19 499 Lukukertaa
Aikomuksenani on asentaa taiteovi makuuhuoneen oveksi, kun tilaa normaalille ovelle ei ole. Kertokaa please kokemuksianne mistä saa halvalla ja mitä kannattaa varoa. Jonkunlaisia taiteovia näyttävät myyvän 79 eurolla, mutta ovatko pidemmän päälle rumia? Entäs ikkunalliset, onko järkeä? Onko olemassa peilitaiteovia? Olisin tiedoista kiitollinen. Paljonko tähän proggikseen ylipäätään menee rahaa?

osta pekolan

toimii ja on edullinen.
Valkoinen melamiinipinta hinta n.120€/m2
Muovioviin älä sorru.

Kalliiksi tuli

http://www.fp-tuotteet.fi/index_fi.html
Tuolta laitoin 375,- neliö, joten ei kovinkaan edullisesta hankinnasta kyse.
2500,- + asennus.

Hyvää et saa halvalla

Muista, että jos ostat halvalla, niin se on varmasti hintansa väärti. Eli vältä muoviovia, muovisaranoita, melamiiniovia.
Aitoja ja kauniita taiteovia löydät sivulta wwww.joroistentaiteovi.fi.
Käy kurkkaamassa!

Joron myyntimies olet

kun noin mainostat. Edellisellekkin kerroin, että kannattaa katsella ja tutustua oviin, kun sitä myöten se oma mielikin tarkentuu. FP-Tamar esitteli messuilla monta uutta ovea, joissa on korkeita yhtenäisiä laseja (pleksejä) ja sitten sellaisen vaakaviilutetun oven. Käy katsomassa.

Mistä toi hinta?

Kun meinaan näin Lahden k-raudassa fp:n hinnaston eikä niillä ole mitään neliöhintoja?

taiteovet

itse ostin taiteovet kaihdinmaailma http://www.kaihdinmaailma.fi/taiteovet.html ja on kuule niin hyvät.

Paras ratkaisu

Jos et vielä ole hankkinut, niin kannattaa mennä nettiin fp-tamarin sivuille. Niillä on nyt uusia ovia jotka on tosi hyvän näköisiä. Hintoja en vielä ole kysellyt, kun remppa vielä hieman vaiheessa. Ja sitten toi hinta; monet on valmiita laittamaan kalliit parketit lattiaan, tuhat -lappusen johonkin liukuoviin, ja sitten pihistellään makuuhuoneen ovessa?? Hei ihan tosi!! Ovi joka on kuitenkin yhtä näkyvillä kun sun lattias ja hyllys ja muut tavarat ja sitten ruuvaat karmeihin jonkun kiinalaisen muovipussin jota sanotaan oveksi!!
Me kattoon noi fp -mallit ja kysy tarjous joltain myyjältä, siitä se lähtee.
Ei kannata joroisten räminäovia laittaa, itselaittaisin RR-taiteoven.

http://www.taiteovet.fi/
Hyvää taiteovea et saa halvalla. Hyvän ja kestävän taiteoven mekanismit jo itsessään ovat varsin arvokkaat. Hyvät mekanismit ovat metallia ja riittävän tukevat joka päiväiseen käytöön. Tuhansien ja taas tuhansien käyttökertojen ei tulisi näkyä tai tuntua missään. Lisäksi oven tulee toimia varmasti ja kevyesti sekä äänettömästi. Äänetön ja kevyt mekanismi on myös yleensä merkki laadusta, sen täytyy olla tukeva ja välyksetön jotta se voi toimia siten toimia.
Bauhasissa oli todella kauniita ja halpoja taiteovia, ikkunallisia.
Edelliset "halvat huonot muoviovet" kesti 20 vuotta, joten hiukan liioteltua tuo niiden haukkuminen on. Kestivät vielä sen ajan kun lapset oli pieniä ja reuhusivat eniten. Oli helppo pyyhkiä puhtaaksi ja ei tarvinnut pelätä jospa lapset hajoittaa kalliin oven kun se ei ollut kallis. :)
googlaa kurikan intenööri ,
 /   /  /  / TAITEOVET? MISTÄ HYVÄÄ

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta