AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Paras kattomateriaali?

Paras kattomateriaali?

9 Vastausta 6 471 Lukukertaa
Talossa on nyt "varttikate" ja kallistust katossa on vähän (tarkkaa lukua en tiedä), mutta loivasti sitä on. Mikäs olisi paras katemateriaali ja millaiseen kustannukseen tulee varautua, jos lisäilee vähän eristystä samalla yläpohjaan ja parantelee kattokehikkoa?

nyt alkoi

nyt alkoi kattoremppa väärästä päästä,eli siis omasta päästä.Lähtökohdat ja perusasiat vaikuttaa olevan hiukan hakusessa joten kandee ihan ensin ottaa yhteyttä ammattimieheen.

Kattokehikoita ei kuulu parannella ilman hyviä syitä ja lämmöneristeen lisääminen ja sen tarpeellisuus on kokemusta vaativaa matematiikkaa.Kattokaltevuuskin olisi hyvä selvittää ennenkuin ostaa materiaaleja koska mitä loivempaan mennään sitä vähempään käy toimivat vaihtoehdot.

roiskase

entisten päälle ja taas menee 50 vuotta eteenpäin.

A.K.

Plannjan katto kestävä & edullinen pitävä. Tiilikatto ns. arvokkain?? Hinta noin samoissa.
Itse laittaisin ehkä konesauman, mutta nopeasti ja edullisesti saa tiilikuviokaton plannjalta. Unohda ruukki ja weckmann.

juuu

puhut asiaa...minulla ollut talossani ja mönkilläni kohta 13 vuotta plannjan peltiä katolla eikä oo ollu ongelmia ainakaan että ois maalipinta irronnut

minkä

plannjan mies pelkää vain ruukkia ja weckmannia? Onhan Suomessa muitakin valmistajia.

Ihan vaan sivusta seuranneena kysyisin: eikö kauppa muuten käy kun markkinajohtajia mollaamalla??? Nimimerkkiä osaat sujuvasti vaihtaa, mutta www osoitteen tunkeminen joka viestiisi kertoo kyllä kuka on asialla.

ei rannilaa!!!!

Ruukin pelti hilseilee ja värit lähtee

Häh?!

www-osotteen??? Olen asentanut ikäni rannilaa ja huonoa palautetta saanut kuulla jatkuvasti. Plannjan kanssa ei ole ongelmia liiemmälti ollut. Oman puljuni lopetin jo viime vuosituhannen puolella.
Ehkäpä laatu on Rauta-ruukillakin jo parempaa, ja kyllähän weckmanni tekee ruotsalaisestakin pellistä. Plannjaa vaan itse laittaisin.

Tiilikatto halvin

Kyllähän tiilikatto on halvin materiaali,mistä katon voi tehdä,samoin huonoin,jiirit vuotaa ja väri haalistuu parissa vuodessa.

Rakennuslupa

Laitat vartti katon vanhan tilalle niin säästyt ainakin pääkaupunkiseudulla helvetilliseltä rakennuslupa byrokratialta ja pääset katon vaihtoon heti. Muuten voi mennä lupamenettelyä odotellessa kolme kuukautta aikaa ja 200 euroa ekstraa.

Katto on oikeasti viides julkisivu ja vaatii toimenpide / rakennusluvan.
 /   /  /  / Paras kattomateriaali?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta