AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / kinuskin ohje?

kinuskin ohje?

14 Vastausta 11 480 Lukukertaa
oiskoos kellään pommivarmaa kinuskikakun ohjetta? siis pelkän kuorrutekinuskin? Olen tehny yhdellä ohjeella mut se jotenkin kovettu liikaa ja on todella hankala leikata. Tässä mun ohjeessa on 2 dl kermaa,1,5 dl sokeria,vajaa 1 dl siirappia,keitetään 20min,lisätään rkl voita.Tää maistuu ja näyttää hyvältä mut toi kovetuminen? Vai onko tekniikassa jotain väärää?!
Kostutatko kakun päällykerroksen kuinka kosteaksi,ja mitä laitat kakun täytteeksi?

täytteeksi

mummoni on ainakin laittanut lakkoja mutta onhan niitä muitakin vaihtoehtoja. kovettumisesta en tiedä. etsi joku ohje netistä

toimii

aina on toiminu, helppo leikata, mutta silti jähmettyy
1½ dl sokria
1½ dl kermaa
vajaa dl siirappia

annetaan kiehua kokoajan sekoittaen, valmista silloin kun tipautat tipan vesilasiin(kylmään)ja kun nostat sen pois, se on sopivan jähmeää

minun tapa

Moi. Mä teen kinuskin seuraavalla ikivanhalla sokeripussin ohjeella. 2dl kermaa ja 1,5dl fariinisokeria. Keitetään kiehuvaksi ja sekoitetaan jatkuvasti, ettei pala. Kinuski sakenee muutaman minuutin kuluessa. Saonneeseen kinuskiin vielä kiilteeksi teelusikallinen aitoa voita.

kostutus ja täyte jäi

Niin, täytteeksi olen laittanut jouluiseen kakkuun jotain hapahkoa (esim. puolukkarahkaa) tai kesäiseen kakkuun esim. mansikka-tuoresurvosta tai vadelmaa. Ja päällimmäinen kerros kannattaa kostuttaa eniten, alimmainen vähiten. Päällimmäinen auttaa myös alempia kerroksia kostumaan. Kostutan yl.jaffalla.

Ei siitä pidä frisbeetä keittää...

JOskus ysiluokan valinnaisköksäs kävi sama juttu... Eli 2 dl kermaa ja 2 dl fariinisokerii... Älä laita siirappii ku puol desii tai siitä tulee frisbee. J keitä vain alle 20 min ja vaik ei ois kunnon kinuskii siel kattilas, kannattaa laittaa voi saman tien.
Itse laitoin voin heti alussa, kun oon niin rebel. noei. Sitten se vaan saostuu paremmin, ja porukan hampaat ei jää kiinni siihen kakkuun.
T: alexi
voik joku laitaa mitä tarvii kinuskiin. nyyyyyyyttttt

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

hesemäinen herkkukinuski

itse olen kaikista tähän astisista kinuskeista mitä olen maistanut, tykännyt eniten hesburgerin kinuskikastikkeesta ydin asia piilee siinä ettei valmistuksessa käytetä ollenkaan kermaa

siirappia
voita
halutessa oljyä/vettä

kiuski ehkä vähän vaivaa

Mun ohjeeni yhtä paljon kermaa ja sokeria esim. 2dl kermaa ja 2dl sokeria tulee yhden kakun kuorrute
Noita keitetään niin kauan että seos muuttuu ruskeaksi ja alkaa jähmettymään
jotain 2 tuntia.
Mitkäköhän mahtaa olla siirapin ja voin määrä ja miten valmistetaan ?

HAISTA SINÄKIN VAA

ihan paska ohje tuli sellast litkuu viak tehtii akikki mitä hjees sanottii ! HAISTA paska !!!!!!
tarkotan siis tota *minun ohjeeni helvira* HAISTA PASKAAAAA meni kalliit ainekset hukkaan vittu sun takiiiiii :(((((((((((((((

Voi sinua ressukkaa

Kyllä se on ikivanha ohje ja toimii, mutta sinä et vaan todennäköisesti osannut sitä tehdä.
Olisiko syy nyt kokissa ???????

Keittoaika on oleellinen, ei niinkään ohje..

Peruskinuskin ohjehan on ihan 2 dl kuohukermaa ja 2 dl fariinisokeria. Muunnelmia esiintyy, joissa osassa on käytetty siirappia ja joissakin sokerin määrä vaihtelee. Itse onnistun tuolla 2 dl fariinisokeria ja 2 dl kuohukermaa-jutulla.

Näitä keitän itse vain n 7 minuuttia, jolloin kinuski jää todellakin löysäksi ja leikkautuvaksi. Se, kuinka jäykkää kinuskista tekee on tietysti makuasia. Sekoittaa pitää KOKO AJAN keittämisen aikana ja kannattaa tehdä sitä karamellikoetta, eli tiputtaa aina välillä pieni pisara kinuskia kylmää vettä sisältävään lasiin. Jos pisara "hajoaa", niin keitos on liian löysää. Jos se pysyy kasassa, niin valmista on.

Kinuskin kanssa en ole mokannut kuin kerran ja silloin juuri kävi niin, että tuli liian kovaa.
Tässä sulle hyvä ja helppo ohje millä onnistut!

2dl kuohukermaa
1,5 dl fariinisokeria
1tl voita

Kaikki ainekset kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10min. Testaa vielä pudottamalla pisara kylmään lasilliseen vettä, pisara pitäisi pysyä pisarana. Sekoittele koko kiehumisajan!

Olen tehnyt tällä ohjeella 3 kinuskikakkua ja hyvää on tullut.
 /   /  / kinuskin ohje?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta