AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Neuvoja

Neuvoja

5 Vastausta 2 338 Lukukertaa
Miten yllättää tyttöystävä ja osoittaa, että paljon rakastan häntä? Lahja ystävänpäiväksi? Syömään? Jotain niiden yhdistelmä?

Ideoita...Tyttöystävä on lähemmäs 20.

hmm..

itse olisin hyvin otettu jos minun mieheni kirjoittaisi minulle kauniin kirjeen, ja ihan tavallisen kirjeen eikä sähköpostia. ja sitten tietysti olisi ihana saada kukkia. ja se perus syömään vieminen toimii omalla kohdallani kyllä aina. Ja se on varmaa että tyttö tykkää jos osoitat hänelle että todellakin haluat viettää päivän vain hänen kanssaan, sen merkiksi voi laittaa vaikka puhelimen kiinni, että kaverit ei pääse häiriköimään.. tekemisenhän ei välttämättä tarvitse olla mitään hirmuisen erikoista, mukavintahan se on että syömisen jälkeen ollaan vaan kahestaan ja katsotaan vaikka jokin hyvä leffa ihan vaan kotona. ja sitten tietysti voi järjestää jotain pieniä yllätyksiä makuuhuoneeseen, kuten hyvää rauhoittavaa kaunista musiikkia ja kivat lakanat ja vaikka hyvää kuohuviiniä :) tuollainen ainakin minuun toimii, mutta jokainenhan on tietysti erilainen :)

juup :)

Se riippuu paljon myös tyttöystäväsi mieltymyksistä. Kuulostaa erittäin hyviltä nuo scarletin antamat vinkit :) Mutta itse olen enemmän sellainen...no, en tykkää olla suuressa ihmismassassa, en tykkää bilettää jne. Parasta minusta on kun poikakaverin kanssa saan viettää aikaa ihan vaan kotosalla, ehkä käydä kävelemässä jossain kivassa maisemassa (vei minut kuutamokävelylle muuten joku kuukausi takaperin <3 ihanaa), hämärässä kodissa halia ja pusutella, parasta on just se poikakaverin osoittama hellyys ja se kun se näyttää että välittää todella paljon.

Kumpikaan ei olla materian perään sen kummemmin, kyllä se läheisyys vie voiton :)

Minusta olisi kiva...

Hemmottelupäivä.
Yksinkertaisesti puhelimet kiinni, rauhallista musiikkia soimaan, kynttilöitä, hyvää ruokaa. Sitten vaan kasvohoidot kehiin kummallekkin.
Kuulostaa tavalliselta mutta toimii. ;)
Ulkona syöminenkin kuulostaa ihanalta.
Tietenkin ruusut, kukkaset olisivat kivoja.
Mutta itselläni se tuntuu että ne tulee velvollisuudesta.
Mutta tämä oli todella minun ja kullan suosikki. Kaikki ovat erillaisia joten kannattaa miettiä niitä teidän yhteisiä hassuja juttuja. Ja pistää mielikuvitus lentämään.

Tee näin

Harrasta enempi pieniä huomion osoituksia muulloinkin kuin, juhlapäivinä niinkuin ystävänpäivät, synttärit. Noina juhlapäivinä voisit keksiä sit jotain isompaa, mutta mielestäni tärkeää on se, että osoitat huomiotasi muulloinkin. Siitä hän tietää, että hän on ajatuksissasi aina, eikä vain merkkipäivinä.

Toivottavasti sun parikymppinen ei ole pilalle passattu ja siten ota kaikkea itsestään selvyytenä.
homo pöki sitä kuivana kakkoseen! =)
 /   /  / Neuvoja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
31 v. Uusimaa
33 v. V-Suomi
35 v. Pirkanmaa
37 v. Uusimaa
47 v. K-Suomi
45 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta