AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Porakaivon hinta?

29 Vastausta 58 766 Lukukertaa
Paljonko teillä on maksanut haja-asutusalueella sijaitsevalle tontille tehty porakaivo? Tietysti riippuu kuinka syvä joudutaan kaivamaan, mutta laittakaa metrimäärä ja mikä tuli hinnaksi tai euromäärä/m?

22 euroa/metri

sis. alv 22%

22 e/jm

Voitko lähettää kaivonporaajan yhteystietoja. Tarvitsen porakaivon vielä tänä talvena.
Kiitoksia

hintatietoa

Hinta ei kuulosta pahalta, mikähän firma tekee noita porauksia täällä Rovaniemellä.

pora

Meillä 5900euroa. Porattiin 112metriä josta 9 metriä soraan (suojaputki) loput kallioon. Vettä saatiin tulemaan kunnolla painehalkaisulla. Hintaan tulee poraukset, painehalkaisu, pumppu 0,75kw, painesäiliö, pintavesitiivistys. En muista tarkkoja metri hintoja. Minnepäin meinasit porauttaa?

Keski-Suomi

Keski-suomeen ollaan taloa rakentamassa. Tämän hetken paras tarous on 27e/m, ja arviolta n.3000e tulee maksamaan, naapurt sanoneet, ettei näillä seuduilla kovin syvälle tarvitse porata, mutta tiedä näitä! Ajattelin vaan, että kuinkahan paljon tulee heittämään tuosta arvio-hinnasta...

porakaivon hinta

Porakaivo on kallis jos kaivo joudutaan tekemään umpikallioon. itse maksoin mummonmarkka aikaan noin 42000 markkaa, mutta kaivolla onkin syvyyttä lähes 180 metriä. vesi on ruosteetonta ja muutenkin hyvä laatuista, sekä kesälläkin todella kylmää. Kallishan se oli mutta olemme tyytyväisiä, vaikka kunnan vesijohto kulkee nykyään noin 100metrin päästä, emme liittyneet vesijohtoverkoon.

Kallimpihan porakaivo

maahan on, kuin kallioon. Ainankin länsiuudellamaalla.
juuri näin se menee, pehmeään on kalliimpaa sen takia koska siihen laitetaan aina haponkestävä suojaputki. Kallioon on edullisempaa porata

mitä höpiset

PORAkaivo porataan kallioon.
Melko syvä reikä on pitänyt tehdä jos ei tuota aikaisemmin vettä löytynyt.
Meillä tehtiin 85metriä ja enmpää ei voinut porata kun vettä tuli niin paljon.

kallioon kyllä

Mutta maa osuudelle tarvitaan suojaputki..
ja onhan noita joissa melkein 300:an metriin portataan..

porakaivon keskihinta

Kyselin kesällä 2009 vai olikos se peräti 2008 porakaivon hintoja muutamilta firmoilta. Vastauksien yhteenvetona on, että kustannukset keskimäärin pumppuyksikkö asennettuna, tarvikkeineen on n 6000€. Siis Keskimäärin.
Oma kaivonreikäni maksoi 1500€.
3m oli pehmeää ennenkuin tuli kallio vastaan.6m ne hakkasi hapantaputkea reikään.
koko syvyys on 32m.Veden tuotto 10m³/h.
Veden pinta on niin korkealla,että minulla on makon renkaspumppu pumppuna.
Paikka satakunta

Porakaivon hinta

Tec Heatiltä saa nyt porakaivon kiinteän metrihintaan 31 €/m. Tarjous on voimassa koko suomessa.
http://techeat.fi/porakaivon-hinta.php

lämpökaivo

toi tarjouksen kaivo meinaa lämpökaivoa eikä porakaivoa(juomavettä varten).

Veden laatu

Saako mistään etukäteen tietoa veden mahdollisesta laadusta? Vai voiko edes olla mahdollista, että vesi osoittautuisikin käyttökelvottomasksi? Esim. arseeni, tms?
Otata naapurin kaivosta vesinäyte, niin se antaa melko hyvän kuvan asiasta
Meillä makso kokonaisuudessaan vesi taloon 6000€
100m poraus kallioon ja painehalkasu. 4000€ !
2000€ asennus ja tarvikkeet

radonia liikaa, mutta odottelen jospa se sieltä ajan kanssa häipyis ;)
radonille on laite jolla se saadan suodatettua pois.
Asensin viimeviikolla venäläisen uppopumpun porakaivooni, hyvin pelittää noin viidessäkymmenessä metrissä . Hinta oli vain 65 e. tilasin sen netistä www.auki24.com susittelen.
Miten kovatyö lienee kun meiltä meni porakaivopumppu(ikä 18v). Pumppu 145metrissä. Kannattaneeko korjata. Viidenkymmenen metrin päässä kulkee vesiosuuskunnan vesi. Hinta asennuksineen 3600€. Taitaisi tämä olla halvin vaihtoehto?
ei muuta ku kunnan veteen, ei tarvii enään miettiä pummpuja sen jälkeen ja joskus sen pumpun kaivosta pois saaminen on v....umainen urakka. Likavesimaksu tosin kasvattaa veden hinnan moninkertaiseksi.
Pumpun ylösnostaminen on helppoa kun on tarvittavat välineet, meidän firma tekee porakaivoja, lämpökaivoja, kaivojen huollot, pumppujen asennukset, puhdistuspumppaukset, paineaukaisut, kaivojen pesut ym siltä väliltä. Pumpun nostaminen ei ole ongelma, sähköllä toimivaan vetävään kelaan putki kiinni ja eikun kelaamaan ylöspäin, ei ongelmaa, ennen uuden pumpun asennusta voidaan pestä kaivo tarvittaessa, mutta jos vedenlaadussa ei ole ollut ongelmia, uusi pumppu tilalle ja taas pärjää 20-25v sillä tavalla.
Minä teetätin porakaivon Suomen Porakaivolla reijän syvyys 150m eikä vesi kelpaa edes talousvedeksi sitä ei edes huuhdeltu siellä on kaikki porausjätteet joka tukki kaikki putkistot ja lämminvesivaraajan kuvautin reijän Viron pojilla on loppunu putket kesken maakerrostumasta valuu kaikki pintavedet mistä alkaa kallio olen kyselly muilta Poraus Firmoilta on kuulema aika vaikea korjata kun putki tarvisi nostaa pois
Meillä maksoi 30e/m. Kaksi kaivoa. Hinta sisältää "kaikki" putkineen ja nesteineen yms.
tietenkin siis tarkoitin maalämpökaivoa ;)
Mulla on saari inkoossa ulkomerellä ja kelailen käänteisosmoosilaitteistoa jolla merivedestä tehdään juomakelpoista vettä. Toinen vaihtoehto on tehdä perinteinen porakaivo. Kummastakaan ei oikein ole mitään halua joten mitä ootte mieltä...
Kertoisiko joku tuosta käänteisosmoosilaitteistosta?
Miten toimii ja mitä maksaa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta