AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Tietokoneliikkeitä

Tietokoneliikkeitä

19 Vastausta 5 987 Lukukertaa
mistä s:joelta tai lähistöltä löytää edullisesti tietokonetarvikkeita? Ei millään viitsisi enää ostella paikalliselta kiskurilta mitään, kuitenkin
usein tulee käytyä s:joella niin menisi siinä samalla.

Niin, mikä

"niin menisi siinä samalla"
??? Ei ymmärrä!

niin että

Kun menee s:joen ohi niin voisi siinä poiketa samalla ostoksilla.

hyvää

Tollaselle ei voi antaa kuin seuraavanlaisen vastauksen:

Anttila
CM
Prisma
Lidl

siinä niitä halpoja pisteitä si loikin,
Sitte on tietenkin tietokoneliikkeet, ja jos ei viitsi vaivautua mihinkään, netistä löytynee useita tietokone-kauppoja jotka tuovat ostoksesi huomiseksi kotiovelle.

Seinäjoella EI ole!

Ei täällä ole tietokoneliikkeitä, mitään hyviä joista voisi ostaa edullisesti komponentteja. Kannattaa tilata nettikaupoista, siellä se komponenttikauppa nykyisin käydään.

On noita

Joitain mainitakseni:

Lakeus office
Datec
Hippinet
Wings

Myös smartit.fi on seinäjokelainen yritys

Ei mikään noista ole

Kerran yritin ostaa emolevyä tuolta hippinetistä, puhelimeen vastasi venäjän aksentillä joku nainen ja emolevynkin olisi saanut viikonpäästä. Kuulosti aika epämääräiseltä, en suosittele

Emolevyn sain Datec:sta.

Vaasassa on Digicomp ja Multitronic jotka ovat halvempia kuin seinäjokiset. Muistaakseni vaasassa joku myi käytettyjäkin koneita.

Kannattaa oikeasti!!!!

Tietokoneiden komponentit päivittyvät niin usein, ettei niitä juuri kannata pitää hyllyssä, yleensä kauppias tilaa maahantuojalta sen mitä asiakas haluaa.
Joten osakauppa kannattaa käydä verkossa, nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Etelän isot liikkeet ovat halpoja. Kannattaa hakea MBnetin (mikrobitti) hintaseurannalla haluamaansa osaa ja tilata sieltä missä se on edukkain, melekein jokainen liike myy postimyynnillä.

Tietokonepaketteja kyllä saa Seinäjoelta edullisesti, mutta just tuo komponenttikauppa on häviävän pientä.

on ainakin

hippinetissä on ainakin hinnat kohdallaan.
esim. samsung clp550 värilaser hipillä vain 631€
ja hintaseurannasta hinnat 447 - 493€

ja muutenkin kaikki vermeet on hinnoiteltu pihalle.
Eipä ensimmäisenä tulisi mielen tuolta ostella mitään tai edes kysellä.

datec

Ite oon tilannut neljä omien toiveiden mukaan kasattua konetta Datecilta ja joka kerta sieltä on saanut paketin samaan hintaan tai jopa edullisemmin kuin nettikaupoista tilaamalla. Ja plussaa on myös se että ne on valmiiksi kasattu ja ohjelmistot asennettuina, niin ei tarvi tuhlata aikaa siihen..

löytyy

databros service (kauppaneliö pohja)
T&T keskusta

noista saa ainakin asiantuntevaa palvelua

ja löytyy täältä monta muutakin hyvää paikkaa

Käy Vaasassa

Tietokone asioissa Vaasa on AIVAN ylivoimainen paikkakunta Seinäjokeen verrattuna Vaasassa on liikkeitä yli tuplaten enemmän, myös Mikrobitin kauppakierroksilla kärkeen rankattuja ja lisäksi löytyy vaihtokoneisiinkin keskittynyt yritys (Wasaware), joka tosin myy myös uusia ja ottaa vanhat vaihdossa.

Vaasasta

Entisenä Vaasalaisena ja nykyisenä Seinäjokelaisena voin sanoa, että edellinen viesti on paskapuhetta.. Seinäjoella on edes yksi kunnollinen tietokonekauppa PSS-trade, joka myös omistaa ja välittää SmartIT:n tuotteita. Hintavertailussa nämä tuotteet ovat usein aivan edullisimmasta päästä. Sen sijaan Vaasassa kaikki edellä mainitut kaupat kiskurihintaisia putiikkeja... Ja haloo, kuka oikeasti ostaa käytetyn tietokoneen!

Smartit.fi

on Seinäjokelainen yritys

smart on joo

seinäjokinen mutta kalliimpi , isoveljeään verkkokauppa.com :ia

aivan sama millä nimellä

on, eräässäkin yrityksessä odotettiin koneita Pss:ltä pitkästi yli toista kuukautta vaikka toimitusaika oli kaksi viikkoa! Se riitti ettei tilattu enää yhtään mitään ko. lafkasta ...

PSS

Noo, PSS-Trade eli nykyinen suurlafka tietoasema parantaa varmaankin tilanteen. PSS:llä mennyt huonosti jo monta vuotta. Eihän siellä enää ole henkilökuntaakaan. asiantuntijat kaikki lähteneet lätkimään. Onhan siellä toki asiantuntevaa sakkia, mutta toimitukset myöhästelevät, se on totta.

Huhun mukaan Tietoasema avaa myymälän johonkin päin seinäjokee. Entiset PSS-traden tilat kun on vain tuotantoa varten, varsinaista järkevää myymäläähän siinä ei ole...

!!!!!!!!!!!!!

Pitää varmaan paikkansa. Ainut vaan että tietoasema osti Pss-traden, jonka jälkeen kaikki meni huonompaan suuntaan.

EI paskaa

Jaa, millaisena entisenä vaasalaisena. Sellaisenako, joka on syntynyt ja asunut Seinäjoella ja vain opiskellut Vaasassa. Viestisi sisäktö nimittäin viittaa vahvasti siihen suuntaan. EDELLEEN: Vaasassa ON tuplamäärä liikkeitä ja tarjontaa Seinäjokeen verrattuna

Riippu vähän mitä hakee...

Ite olen monta kertaa tehnyt hyviä kauppoja, kun olen akuutisti tarvinnut jotain ja pyörähtänyt "Tekniikantorilla" (löytyy www-sivutkin : http://www.tekniikantori.net/).

Siellä siis yleensä käytettyä tavaraa, mutta usein ihan käyttökelpoista.

Uudet komponentit olen itsekin melkein aina tilannut Verkkokaupasta, koska uusissa ei niin suuria eroja ole (ehkä juuri joissakin myymälöissä voivat uusista pyytää "sikahintaa")
 /   /  /  / Tietokoneliikkeitä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta