AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

MÖKKIMESSUT?

10 Vastausta 7 591 Lukukertaa
Onko kukaan mökkimessuilla käynyt?
Kannattaako mennä?

siinä häviää

lipun hinnan.

Kokemus viime vuodelta

Liikaa ihmisiä, kauhee tungos. Olis pitäny olla 10 min ennen aukeemisaikaa lippijonolla niin olis ollu väljempää kierrellä ja kattella.

Viime vuoden kokemusten vuoks jätettiin nyt väliin.

Ei kannata koska

Siellä on vain sitä tuiki tavanomaista koneen tekemää höylähirttä,eli sarjatuotantokamaa,mitä on muutenkin nykyään jokapaikka täynnä.

en ole katkera

laulua lainatakseni.

Koneen tekemää

Mitä oikein tarkoitat?Koneethan tekevät parhaat mökit.Ei tulis mieleenkään että mökiksi hankkisin kelomökin.(On ollut, että kokemusta on)Erittäin epäkäytännöllinen.ummehtunut.pimeä.kallis.kerää kaikki ötökät.vaikea pitää siistinä.kalustaminen hankalaa.Onhan siitä jotain hyvääkin sanottavaa.Upea ulkomuodoltaan mutta vain korvessa ei nykyaikaisten mökkien vieressä.

Ammatti veistäjien

kauniisti uusista valituista luonnonpuista käden taidolla lämmöllä ja rakkaudella tehdyt mökit ovat parhaita.Niitä ei voita mikään. Valitettavasti todella hyviä käsin tehtyjä on vain enää niukalti saatavilla.

Tässä ei puhuta työttömien pikakurssin käyneiden tekemistä harakanpesistä,joiden hatarista nurkista saa heittää kintaat läpi. Ei,-vaan niin tarkasti sovitetuista että ne liitoksiensa puolesta hakkaavat koneen tekemät mennen tullen...

Suurten ostajamassojen on pakkokin tyytyä koneella tehtyyn sarjatuotantokamaan.

Käsityö

helvetin kallista ja toisekseen helvetin huonolaatuista alaa katsomatta. Poikkeuksiakin varmasti löytyy, mutta tosiasia on tämä.

Valitettavasti on näin,että köppäkäpälät

pilaa taitavien ammattimiestenkin maineen.

Taitavilta ammattimiehiltä homma käy,eikä tule sen kalliimmaksi kun koneellakaan tehdyt.Vaikka tulee kaunis ja taatusti yksilöllinen.

Ammattitaidottomat tuhraa kalliisti tuntipalkalla kuukausi kaupalla pienen mökin kaas ja hirretkin on sen näköösiä kuin orava olis niitä pyöritelly käpäliensä välis.

Tämä on valitettavan tosi.

Paksulla lompakolla

Kyllä nämä mökkimessut ovat vain niille, jotka haluavat kalliilla rakentaa isoja huviloita ja sisustaa niitä kuin omakotitaloja. Olemme kahden vuoden aikana käyneet sekä Hartolassa ja viime vuonna Airistolla, eikä sieltä juuri mitään irtoa tällaiselle tavalliselle keskituloiselle kuluttajalle. Jokunen sisustusvinkki ehkä, mutta pienimmätkin saunarakennukset ovat monen kymmenen tuhannen arvoisia.. Ei kiitos!Ja messuilla tosi rahastuksen maku kaikesta saat maksaa, hyvä ettei erikseen vessassa käynnistäkin. Paremmin hyödynnät pieniä paikallisia mökkimessuja ja lehtiä. Minä kaipaisin ainakin sellaisia tavallisen vaatimattoman mökin laittajille messuja.
t.Mökkihöperö

lopetetaan käynnit

ökymessuilla niin markkinavoimat hoitavat loput,
messutkin palaavat oikealle tasolle.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta