AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / tummunut paneelikatto

tummunut paneelikatto

3 Vastausta 1 376 Lukukertaa
Tässä kysellään nyt peukalo keskellä kämmentä asiasta josta ei mitään tietoa--kiinnostaa vain näin, naisena, sisutuksellisesta näkökulmasta;että: voiko tummuneelle paneelikatolle tehdä mitään,että siitä saa sellaisen valkolakatun näköisen? Siis ei mitään tietoa onko sisäkatto ennestään millään käsitelty..mutta ikävästi se on tummunut ja haluaisin siitä vaaleamman,ilman,että se kokonaan maalataan peittävällä valkoisella! Eli pitääkö katto jotenkin hioa läpeensä/onko sellaista lakkaa/petsiä/maalia,joka kävisi suoraan kattoon ilman välivaiheita,ja jättäisi siis puun syyt näkyviin mutta antaisi himmeän valkoisen pinnan;)?

ei kai...

epäilen, että ei ole. kuultolakkaus onnistuu parhaiten uuteen puuhun, vanhasta paneelista "kuultaa" eli näkyy tosi reippaasti kaikki oksakohdat ym läpi. Joko maalaat reippaasti monella kerroksella ihan vaaleaksi tai jätät kuin on nyt... näin mulle kerrottu. jos maalaat valkoiseksi, alle kannattaa vissiin laittaa joku aine, joka estää esim. rasvan ja nikotiinin (jos niitä puussa on) tulemisen myöhemmin läpi.

vanha on vanhaa

Vanhasta ei saa uuden näköistä kuin maalaamalla moneen kertaan. Jos lakkaat välivaiheita ei voi jättää pois tulee rumannäköistä eikä välttämättä pysykkään.

Uusi katto

Ainahan voi paneloinnin uusia , ei se paneloinnin
uusiminen nyt niin mahdottoman suuri juttu ole.
Pari päivää siinä menee ( olohuone) niin sinulla on uusi kuultolakattu katto.
 /   /  /  / tummunut paneelikatto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta