AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Laboratoriotulokset! Tietoa?

Laboratoriotulokset! Tietoa?

3 Vastausta 764 Lukukertaa
Niin että laitan tähän nää mihin oli merkattu tähdellä, että niissä oli jotain huomioitavaa. Voisko joku selitää onko jotain ongelmia? Terkkarilta nuo hain ja hän ei ainakaan noista verihiutaleista osannut sanoa mihin ne vaikuttaakaan. (Laitan nää lyhenteeat jokka tässä lukee tässä lapussa, jos joku osas varmana sanoa mitä ne tarkottaa). Että jos täällä olis joku joka tietää näistä, vaikka lääketieteen tai muun sellaisen opiskelija tai ammattilainen tai jostain muualta jos saa selville niin nämä, että onko näissä mitään haittaavia juttuja vai onko ihan ok? Ja mihin ne vaikuttaa? Olen sitten tyttö 15v jos niillä tiedoilla jotain tekee. Kiitooos.

B-HB (g/l): vastaus: 137, viitearvo: 112-136
B-HKR: vastaus: 0,41, viitearvo: 0,34-0,41
B-TROM (E9/l): vastaus: 133, viitearvo: 185-335

ei hätää

Hb(hemoglobiinisi) on hyvä,ja hematokriitti samoin sen vuoksi ylärajalla. Nämä eivät ole liian korkeita arvoja ,vaikka tähdellä merkattuja ovatkin. Tromb(verihiutaleet) ovat labratuloksissa usein poikkeavat, johtuu siitä, että konee laskee ne ja tulos on epätarkka. Tuo trombosyyttilukema ei aiheuta jatkotoimia, vasta jos verihiutaleet ihan oikeasti olisivat esim alle 50, olisivat jatkotoimet tarpeen

kiitos:)

Kiitos vastauksesta :)
Mitä nuo hematokriitit tekevät? Entä verihiutaleet? Siis mikä niiden tehtävä on? (tietääkseni verihiutaleet auttavat jotenin haavojen sulkemisessa, mutten ole varma)?

jeps

hematokriitti on veren punasolujen osuus ja verihiutaleet osallistuvat veren hyytymiseen tosiaan jos tulee haava.
 /   /  / Laboratoriotulokset! Tietoa?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta