Ota Henki vastaan!!

kirkoissa tapahtuu

Helluntailaisten ylistyskokouksissa on aluksi yhteislaulua, ja muuta mukavaa: yhdessäoloa. Sitten on puheita, saarnoja ja tämän jälkeen kun tunnelma alkaa olla katossa, alkavat kaatoparannus ja Pyhän Hengen kosketukset suoraan penkkeihin. Osa potilaista tulee lavalle kaadettavaksi Jeesuksen nimessä, missä he täristen ottavat Pyhän Hengen vastaan. Papin kosketettua Pyhä Henki kaataa heidät maahan. Joensuusta kotoisin oleva 27-vtuoias mies oli kaatunut täristen maahan ja vapina oli jatkunut lattialla, missä suusta alkoi value vaahvoa kun Pyhän Hengen kosketus oli niin voimakas.

On kielilläpuhumista, eli sekavaa möngerrystä, Pyhän Hengen lahja sekin. Vanhempi rouva palpatti sanskriitiksi "baselbu aka di sankgraa" jatkuvasti samaa toistaen.

Jotkut itkevät jotkut nauravat hysteerisesti, kun Pyhä Henki eheyttää heitä. Osa alkaa vapista penkeissä Pierun Hengen voimasta ja kaatuilevat sinne ja koivet jäävät pystyyn. Yksi 40-kymppinen mies oli sen jälkeen kun Pyhä Henki/Pierun Henki oli kaatanut hänet lattille, niin oli alkanut vaahdota suustaan, ja oli päässyt vaatteistaan eroon, niin nyt hän juoksenteli munasillaan kirkossa, piereskeli ja ylisti Jeesusta aina aika ajoin. Voimakkaita ja vahvoja ovat Pyhän Hengen/Pierun Hengen kosketus niissä jotka alkavat eläimelliseen käytökseen. Eräskin nainen kotkotti ja nyökki päällään kuin kana.

Pierun Henki muistuttaa Pyhää Henkeä, mutta se ei ole Jumalasta lähtöisin vaan se on uskovaisten peräsuolessa kehittynyt pahanhajuinen Henki. Helluntailaiset palvovat Pierun Henkeä Jumalanaan ja henkilökohtaisena vapahtajanaan. Haluatko sinä ottaa Hengen vastaan. Tee päätös ennenkuin on liian myöhäistä.

9

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikuttavaa

      http://www.tulta.net/NRK001.htm


      Välittömästi Pyhän Hengen läsnäolo laskeutui saliin ja voimakas Hengen kosketus tuli ihmisiin. Samalla Herra puhui väkevällä äänellä Rodneylle: "Poikani, minä voin antaa voiteluni jollekin toiselle, jos se ei kelpaa sinulle!" Tämä täysin pysäytti Rodneyn ja hän sanoi, että Herra, sinun voitelusi kelpaa minulle, anna anteeksi.


      Ihmiset alkoivat saada erittäin voimakkaita Pyhän Hengen kosketuksia suoraan penkkeihin, pudota lattialle, täyttyä Pyhällä Hengellä, vapautua ja parantua. Voitelu vaikutti erityisesti suurta ja läpimurtavaa Hengen iloa ja itkua, jonka kautta ihmisten sisäinen maailma puhdistui, parani ja eheytyi. Tässä kokouksessa Pyhä Henki alkoi koskettaa ihmisiä suoraan ilman, että heidän puolestaan rukoiltiin tai että Rodney olisi muuten vaikuttanut tilanteeseen. Pyhä Henki vain laskeutui ja alkoi toimia ennen kokemattoman voimakkaalla tavalla.

    • Melkisedek

      Enpä olekkaan pitkään aikaan lukenut mitään noin sivistymätöntä ja alarvoista ihmisten pilkaamista kuin tuo alapää vuodatus.Kuvittelin että jokin raja on olemassa, mutta näköjään löytyy ihmisiä joiden maailma on noin saastainen.Jos tälläinen liittyy jotenkin prometeus leiriin juoksen niin kauas sieltä kuin pääsen.

      • kerro kerro

        Tarkoitatko ettei minun tulisi pilkata Pyhää Henkeä, vai että minun ei tulisi pilkata Pierun Henkeä? Kumpaa ei saa pilkata?


    • kaksoispiste dee

      Alku meni oikein, mutta loppu.. pff

    • tikkivika

      Olen kristitty, mutta se ei muuta asiaa, koska uskomme samaan. Liioittelit ehkä hieman? Olen itse kokenut Pyhänhengen kosketuksen useampaan kertaan ja kuullut kielillä puhumista. Ihmiset voivat saada kielet rukoilemalla ja saa päättää itse milloin puhuu tai millon ei. Kielet saa kuitenkin pääasiassa omaa sielunhoitoa varten. Pyhähenki on mahtava juttu!

    • annahänelleanteeksi

      Et tiedä mistä puhut. Ilmoitin viestisi asiattomaksi. Se on sinun omaa komiikkaasi ja liioittelua ja et todellakaan tiedä mitä puhut. Kanan kotkotukset ja alastijuoksemiset on sinun oma keksintösi. Herra anna hänelle anteeksi hän ei tiedä mitä puhuu.

    • jhgfds

      Ottakaa huomioon, ettei rikollisella kristinuskolla ole yhtään Jeesuksen perustamaa seurakunta eikä Jeesuksen opetuslapsia opettamassa Jeesukselle opetuslapsia!

      Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä.
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."

      Historia todistaa totuutta. Tässä näyttöä joka ei ole Jumalan ja Jeesuksen palveljoiden historiaa.
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      Ja "tämän ajan rikollisuus" jotka tulee todistamaan rikollisuutta:
      http://freepathways.wordpress.com/maijan-tarina/
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012042615499590_uu.shtml
      YLLÄ LIITTYVÄÄN LAINATTUA TEKSTIÄ:
      "Kyseessä on vl-poliisi Juhani Tokola Kokkolasta.
      ***(KP)
      Kokkolan kihlakunnan poliisilaitoksen järjestysosaston päällikön virkaan on 1.2. 2002 lukien nimitetty komisario Jaakko Juhani Tokola, 56. Hän on vuodesta 1997 lähtien tähän asti työskennellyt Kaustisen kihlakunnan komisariona. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Kokkolan poliisilaitoksen komisariona.*** "

      Kun Lakia edustava virkaa tekevä poliisi rikkoo Lakia "uskonveljenä" lauma pedofiilejä suojelemva niin viimeistään silloin pitäs pahimpienkin paavalilais-luterilaisuuden-lestadiolaisten uskontunnustuksen kaltaisten uskovaistenkin herätä IHMISYYTEEN!

      Tällaisiksi ei Jumala ja Jeesus ole omiaa KÄSKENYT, OPETTANUT, HALUNNUT ketään kouluttamaan:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/uskontunnustus.html
      'Meillä ei ole järkeä. Meillä ei ole ymmärrystä. Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia. Olemme syntisiä; Järkemme ei voi käsittää Jumalaa.'

      Tämä linkin sivulla on "" ja kun klikkailet eteen päin > niin löydät kaikki mainitsemani tiedot ja muutakin sopaskaa jota ei saatanallisuuden rippikouluissa opeteta:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html

      JOTEN MIETTIKÄÄ kuka tarvitsee palvelukseensa Jumalan Valtakunnan kaltaisuudestaan ja ihmisyydestään luopuneita palvelukseensa?

    • kjhg77fdsa

      Pakko kastettu, pakko koulutettu jne lapsi, nuori, ja jopa vielä aikuinen ei ole SYYLLINEN vaan rikollisuuteen PAKOLLA aivopesty orja JONKA KRISTILLISET ARVOT EIVÄT OLE AINA IHMISYYTTÄ riippuen siitä kuinka paljon on uskontunnustuksen kaltainen.

      Kun Jumalan Valtakunnan kaltaisista lapsista SALLITAAN kouluttaa; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne järjestön perisyntinen, rikollisuuden tukija jne niin jotain helevetin suurta sairautta on rikollisen kristinuskon toimesta suomeen tuotu tuhoamaan suomalaisuutta.

      Rikkomalla yhtäkään Suomen Perustuslain 1§ > 10§ ei ole LAILLISESTI oikeudettu toimimaan uskovapauden 11§ tuella vaan on laiton ja usein selvää rikollisuutta.
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing

      Jokaisen REHELLISEN ja rehellisesti asioita ymmärtävän tulisi ymmärtää, että kun esim. lapsia, nuoria ja aikuisiakin kouluttava kouluttaa suomalaisia esim, pappina joka ei virassaan saa pappislupauksensa mukaan saarnata, opettaa jne Jeesuksen evankeliumia, on silloin paavalilais-luterilaisuuden oppien opettajana RIKOLLISIA kouluttava uskontunnustuksena ja pappislupauksensa kaltainen eksyttäjä josta Jeesus evankeliumissaan varoittaa:
      Markuksen evankeliumi:
      12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
      12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
      12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

      En syytä pappejakaan, leipää hekin syövät ja ovat samalla tavalla saatanallisuuteen eksytettyjä kuten muutkin uskovaiset. Ja tuskin papiksi kukaan alkaisi edes ellei olisi vähintään uskontunnustuksen kaltaiseksi, ellei pahemmaksi aivopesty. Mielen manipulointi saa aikaan tosi järkyttäviä seurauksia kaikissa manipuloimisille altiissa ihmisissä.

      Toivon kaikkien järkiintyvän ja etenkin lasten vanhempien tulisi suojella lapsiaan. Esim. uskonnon opetuksen ja rippikoulu koulutuksen voisi suorittaa AIKUISTUMISEEN VALMISTAUTUMIS opetuksilla.

      Huomatkaa, että nk. uskonvapaus Laki (jota lapset ei saa lapsena) ei tarkoita sitä, että saa muita Lakeja rikkoa!

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

    • kjhgfd

      Toivon, että kaikki nuoret ja heidän vanhemmat oppisivat ymmärtämään mm. tämän sairauden jota ilmenee uskovaisuudessa. En osoita ketään sormella, että että olet uskovaisena tällainen vaan tahdon jokaisen ymmärtävän mm mistä tämä sairaaloinen ilmiö saa alkunsa; sitä ei suoraan tekstissä mainita mutta jonka terve ihminen ymmärtää mm yhdeksi aiheuttajaksi:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Psykoosi
      Psykoosi on vakava mielenterveyden häiriö, jossa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy usein karkealla tavalla siten, että henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta. Termiä psykoosi käytetään psykiatriassa usein synonyyminä termille mielisairaus. Psykoosi voi joskus laueta vaikean järkytyksen eli traumaattisen tapahtuman seurauksena (esimerkiksi omaisen kuolema) tai elimellisestä syystä. Myös pitkäaikainen unettomuus, päihteen tai lääkeaineen käyttö tai niistä vieroittautuminen voi joskus johtaa psykoosiin. Suomessa käytetään ICD-10-tautiluokitusta,[1] jossa on määritelty diagnostiset kriteerit eri syistä johtuvalle psykoottiselle oireilulle. Psykoottisia oireita ja kokemuksia ilmenee monissa psykiatrisissa sairauksissa. Pitkäaikaisista psykoottisista sairauksista tavallisin on skitsofrenia, joka johtaa usein työkyvyttömyyteen. Mielialapsykooseissa mielialaoireet hallitsevat sairaudenkuvaa, ja psykoottiset oireet ovat lyhytkestoisempia ja usein ohimeneviä. Lapsuuden ja nuoruusiän psykoosit saatetaan sekoittaa autismin tai Aspergerin oireisiin.[2]

      Aistiharhat, oudot tunnekokemukset ja niiden selityksiksi muodostuvat harhaluulot vääristävät todellisuutta ja aiheuttavat usein ongelmia ihmissuhteissa. Oudot ja usein pelottavat kokemukset voivat johtaa siihen, että henkilön kyky ilmaista tunteitaan heikkenee, hän vetäytyy ihmissuhteista tai eristäytyy omaan sisäiseen maailmaansa. Joskus, mutta harvoin, psykoottiset oireet aiheuttavat aggressiivista tai impulsiivista käyttäytymistä. Psykoosia sairastavilla on myös muita oireita, kuten pelkoja, ahdistusta, masennusta ja unettomuutta. Psykoottinen häiriö ei välttämättä vaikuta kaikkeen psyykkiseen toimintaan, joten joillakin elämän alueilla henkilö voi suoriutua normaalilla tavalla. Psykoosin hoito koostuu erilaisista psykoterapeuttisista hoidoista, sosiaalisesta kuntoutuksesta ja lääkehoidosta.

      Psykoosin yksi oire on:
      Harhaluulot eli deluusiot: Ihmisellä on perusteettomia, epärealistisia uskomuksia, jotka saattavat perustua havainnon tai kokemuksen väärään tulkintaan. Harhaluulot voivat olla vainoamisharhoja, suhteuttamisharhoja, suuruusharhaluuloja, mustasukkaisuusharhoja, eroottisia harhaluuloja tai somaattisia harhaluuloja. Ihminen saattaa vaikkapa uskoa olevansa poikkeuksellisen tärkeä henkilö, saattaa uskoa muiden voivan lukea hänen ajatuksiaan tai kokee aiheettomasti itseään vainottavan tai henkeään uhattavan. Ihminen saattaa tulkita virheellisesti toisten eleet tai kokee esimerkiksi lehtikirjoitusten täysin perusteetta viittaavan nimenomaisesti häneen itseensä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3680
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2900
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2694
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2193
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1898
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1857
    Aihe