AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / mistä löydän huopikkaat!

mistä löydän huopikkaat!

31 Vastausta 26 710 Lukukertaa
MIstä löydän vanhan ajan kunnon huopikkaat? kiitos, jos joku viitsii kertoa. ja minkälaista hintaluokkaa nämä saappaat mahtavat olla!

huopikkaat....

En tiedä mistä vielä tähän aikaan vuodesta, mutta joulun aikoihin eri kaupunkien joulumarkkinoilla 100% varmasti on.

HUOPIKKAAT

Huopikkaita voit ostaa suoraan vaikka netin kautta Lahtisen huopaliikkeen tuotoksia. Taatusti kotimaisia ja hyviä. Käy kurkkaamassa www.huopaliikelahtinen.com -sivuilla ja shoppaile sieltä. Kalliita on, mutta meidän perheen huopikkaat ovat kestäneet kymmeniä vuosia, pohja vain välillä uusittu.

peruskamaa

eli vanhan koulun lahtiset ne olla pitää!
http://www.huopaliikelahtinen.fi/tuoteluettelo.php

Olipas

tolkuttoman kalliita!!!
Osaa ne rahastaa retrobuumilla...

Ajatella

Hyvä Taljanka,

Jos haluat halpaa, osta ulkomailla tehtyjä tuotteita. Halvalla voidaan myydä, kun työntekijät ovat käytännössä orjia, raaka-aineet hankitaan arveluttavasti ja raaka-ainekin voi olla yhtä sun toista, esim. turkisasusteesi elävältä nyljetty kissa tai koira.

Jo joku...

kerkesi kommentoimaan.
Joopa.

Kukaan ei ole väittänyt, että haluan halpaa ja huonoa, kommentti koski vaan sitä, että nyt kun kaikki vanhahtava on muotia, siitä otetaan kaikki rahallinen hyöty irti. Muistan, että muutama vuosi sitten sai huopikkaan (kotimaiset - tehdäänkö niitä edes muualla??) paljon edullisemmin (ja otetaan inflaatio mukaan tähän)!

mistä sua

Tuo Lahtisen verkkokauppa ei näytä toimivan... Onkohan se tulossa takas vai ovatko lopettaneet koko myynnin?? Mistä muualta noita huopikkaita voisi tilata/ostaa. Semmoiset punaiset varrelliset olisivat aika kivat!

huoppikkaat

katoppas sellanen ku motte.fi tai http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Motte/146431602071433 sieltä löytää :)

Lahtiselta

Joo, verkkokauppa ei toimi. Soitin sinne ja sanoivat, että jokin isompi tekninen ongelma, mutta korjaavat sen kyllä. Helposti onnistui myös puhelimitse ja he lähettävät postiennakolla, joten samalla hinnalla saa. Oli muuten pikkusen halvempi kuin kaupasta ostaen.

Huopikkaat

Hei!

Ajattelin koulussa tehdä itselleni talveksi huopikkaat. Osaisiko joku kertoa mikä olisi paras ratkaisu huopikkaiden pohjiin (tarkoitan nyt siis sellaista kumipohjan tapaista tai muuta vastaavaa)? Vai tarviiko niissä välttämättä edes olla sellaista, vaikka tulevatkin ulkokäyttöön? :o
Jos asut paikassa, missä ei ole talvisin lumikerrosta maassa, suosittelen laittamaan kumipohjan kenkiin. Toki täällä pohjoisessakin kumipohja voi vähentää liukkautta, ja olla esimerkiksi sisätiloissa pyörittäessä (kaupoissa käynti) hyvä valinta. Itse kävelen kovilla pakkasilla nutukkailla, ja nyt haluttaisi huopikkaat saada. Toivottavasti tuolta Lahtiselta saan ne tilattua.

hei!

minkä hintaiset että tiedän kun en löydä sivuilta hintaa eikä noi muut linkit aukee?

Tarjous

talosta ostin suomalaiset huopikkaat 10e pari aikuisille ja kontulan ostarin kiva kaupasta löytyi lapsille 5e pari. Ja suomalaiset

kunnonkaupat

Minä ostin huopatossut kunnonkaupat.fi verkkokaupasta. Suosittelen kyllä kumipohjia oman kokemukseni perusteella.

Pohjilla tai ilman

Olen käyttänyt äitini vanhoja, kumipohjattomia huopikkaita sekä muutaman vuoden vanhoja, Lahtisen kumipohjallisia huopikkaita. Molemmat on ihan hyvät, kumipohjalliset eivät ole yhtä liukkaat (ei siis voi "luistella" samalla tavalla :/ ) eivätkä yhtä herkät kulumiselle ja kosteudelle. Kumipohjalliset ovat pidempi ikäiset.
MISTÄ SAIT NE NOIN HALVALLA? NYT MUMMILLA ON ONGELMA,KUN EI TAHDO LÖYTYÄ MISTÄÄN MUUTA KUIN MELKEIN 100 E:LLA. VASTAA PIAN,SILLÄ OLEN LÄHDÖSSÄ TALLINNASTA ETSIMÄÄN. KOTIMAINEN OLISIPARAS !
ei onnistu, eivät myy noin, käskivät hakea jälleenmyyjältä

Huopikkaat

PRIMAWOOL valmistaa ja myy tuotteita luonnonvillasta. Tuotteidemme valmistajat ovat käsityöläisiä Liettuasta ja entisistä neuvostotasavalloista. Olemme valinneet kaksi tuotelinjaa: huopakengät ja huopatossut. Jokainen tuote on uniikki, koska on valmistettu käsityönä.
Toimintamme tarkoitus on tyydyttää ekologisten, terveysvaikutteisten ja originaalien tuotteiden kysyntää.
Yhteystiedot:
www.primawool.com
info@primawool.com
MISTÄ NIITÄ VOI OSTAA,OLEN MENOSSA TÄNÄÄN TALLINNAAN,LÖYTYYKÖ SIELTÄ?
"VILLAKENKÄ"-NETTIKAUPASSA ON SUURI HUOPIKKAIDEN VALIKOIMA ! EDULLISESTI JA TOIMITUSAIKA 1-2 pv.
Hei!

Sain paketin tänään. Kengät ovat sopivan kokoiset ja mukavat :) !
Paljon kiitoksia Primawool !
http://garudakauppa.fi/nettikauppa/index.php?main_page=index&cPath=19

Porvoossa sijaitseva kauppa. Myös nettikauppa. Parhaan väriset ku oon nähny!!
Ihanat! Tilasin pinkit :D
itse ostin viime vuonna lahtiset helsingistä kankurin tuvasta. semmonen turisti myymälä espalla. on varmaan vuoden säästövinkkin: villasukat ja huopikkaat niin ei tarvita edes pitkiä alushousuja 20 asteen pakkasessa.
http://jaanankenka.nettisivu.org/tarjouksia/

Jaanan kengästä löytyi huopikkaita.
Onneksi asuu Jämsässä jossa on ainoa ja oikea Lahtiset, jossa tehdään suomenlaadukkaimpia huopikkaita! : ) Sanottakoon näin että kun noita linkkejä katselin niin ihan olemattomia tuollaiset..
No villakengän sivulta löytyy hienot huopikkaat! www.villakenka.fi :-)
Villäkengän sivuil on kivat huopikkaat! :)
ww.villakenka.fi Sopivan hintaset ja hyvä laatuiset! :))
Töysän kenkätehtaalta www.arctips.fi. Huopikkaan ja lapikkaan yhdistelmä :P
 /   /  / mistä löydän huopikkaat!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta