Tykkääkö tämä tyttö minusta...

Rakastaa tätä hanipöötä <3

Olen tuntenut hänet hyvänä kaverina jo aika kauan, mutta nyt mulla on tullu ihan sairaanlaiset tunteet häntä kohtaan. Hän hymyilee ja katsoo silmiin, on sanonut minua söpöksi, vaihtelemme sydämmiä kun menemme nukkumaan tai kun toinen meistä lähtee mesestä tai vastaavaa,juttelemme aina koulussa välitunnilla jne.
Kuitenkin epäillyttää, pystyykö tuommonen söpö, kivaluonteinen tyttö tykätä tämmösestä normaalista jätkästä... Tänäänkin oli aivan hullun tylsää kun kaikki kaverit oli jossain kaupungeissa ja tämä mun ihastuksenikin oli jossain harrastusleirillä koko päivän :( Ajattelin sitä kokoajan..Minuutit tuntuivat tunneilta. Vaikka olisin jotain tekemistä keksinyt niin se muuttui tylsäksi heti minuutin jälkeen. Todellakin, hän on ensimmäinen ihastukseni jota todella rakastan. Olen saattanut hänet yöllä muutaman kerran kotiin kun olin hänen kavereittensa kanssa "tuikkusta"... Joten miten on: Tykkääkö hän minusta vai ei?

18

4704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakastaa tätä hanipöötä <3

      Niin ja tekee vain mieli halia ja hellitellä häntä... Ei oo mikään seksi mielessä. Kauhee ikävä..

      • Muista tavoitteesi

        Kannattaa olla seksi mielessä koska naiset pitävät kovasta k*rvästä heidän kostean t*ssun sisällä. http://pleieri.blogspot.com/2013/05/muista-tavoitteesi.html on aina saada k*rpä naisen kosteaan t*ssuun. Halia ja hellitellä tulee myöskin mutta haluat naisen onnelliseksi myös antamalla hyvää seksiä.


    • Justus Maximus

      Rajoita nyt poika hyvä, ei tytöt tuollaisista tykkää. Hellät tunteet ovat mitä paras perusta parisuhteen luomiselle, älä kuitenkaan näytä niitä tytölle liian selvästi. Vastoin yleistä olettamusta nuoret naiset eivät ole tottuneita käsittelemään noinkin fundamentaalisia tunteita.

      Epäselvää on, tykkääkö tämä tyttö sinusta kaverina vai peräti potentiaalisena poikaystävänä. Täytyy muistaa, että teini-iässä suurin osa seurustelusuhteista perustaa kaveripohjalle. Onneksi voit tämän seikan helposti selvittää kysymällä. Ehdota tytölle treffejä esimerkiksi kahveen merkeissä ja kysy mitä mieltä hän on sinusta. Kerro samalla rehellisesti, mitä mieltä sinä olet hänestä.

      Älä kuitenkaan puhu rakkaudesta täysin turhaan. Muista, että vuodet ihastuksen rakkaudeksi kasvattavat. Onnea matkaan!

      • Rakastaa tätä hanipöötä <3

        Jos hänen kaverinsa ovat kuhtuneet minut jonnekkin, jä tämä ihastukseni ei kuitenkaan pääse vaikka haluaisi, olen sanonut että on tylsää koska hän ei pääse... Onko tämä liian suoraa?


    • tod näk

      kyllä saattaa hyvinkin tykätä. Luin kirjoituksesi, ja ainut ongelmahan tuntui olevan oma epäilyksesi että voiko sinusta tykätä. Teet itsellesi ja elämällesi hyvän palveluksen, kun vaan alat uskomaan että sinusta voi joku tykätä, mahdollisesti vaikka juuri tämä sydämesi hanipöö. Päätellen että hän vastaa yhteydenottoihisi hän hyvinkin saattaa tuntea laillasi.
      En tiedä miten nykyään teinit toimii, mutta omistani seuraten se on aika mutkatonta: poikani oli vaan kysynyt tytöltä, että mennäänkö yhdessä, ja sitten ne vaan menivät.
      Sen tiedän,että tykkäämiset ja rakastamiset aidoimmillaan on niin pienistä jutuista kiinni, teininä ei niin täynnä pelaamista ja kieroilua mitä nyt aikuisena.


      Tykkäämiset on niin merkillisiä asioita, ne vaan joskus tulee ja vie mukanaan. Minäkin olen tykännyt yhdestä miehestä jo vuosia, vaikka meille ei olekaan annettu kuin pieniä hetkiä elämässä. Oikeastaan minä rakastan häntä, mutta sekään ei selvinnyt kuin vasta sen jälkeen kun oli ensin tykkäännytty.

    • Kirjailija Keinonen

      Jos vähänkin sitä epäilet. Se on fakta.

      • ......

        Ei pidä paikkaansa..! :)


    • Rakastaa tätä hanipöötä <3

      Kysyin sen ihastukseni parhaalta kaverilta kenestä tämä ihastukseni saattaisi tykätä.. Se sano että minusta :)) Ja oon tunteny tän ihastukseni parhaan kaverin 2 vuotiaasta asti, joten hän tuskin valehtelis mulle :P Nyt vaan normaalia käytöstä ja odottelua millonhan se viesti tulee ^^

      • tod näk

        Ihan hyvin voit itsekin laittaa viestiä!! Hymyillä kun näette, sanoa vaikka huomenta, näin aamun aluksi, reagoida, se on tärkeintä. Kuollutta leikkiminen vaikka on kiinnostunut ei oikein toimi, vaikka aikuiset sitä harrastavatkin.

        Hienoa!


    • susanna.

      kysyä häneltä sitä. kukaan täällä ei pysty tuohon vastaamaan kyllä tai ei.

    • Arkkii

      Kaveri tee itsellesi palvelus ja ota asiasta itse selvää. Sano vaikka mesessä pitkän keskustelun jälkeen "Oon huomenna lähös kaupungille kattomaan vaatteita. Lähe mukaan." ja sitten se mitä todennäköisemmin lähtee. Tytöt rakastaa olla miehen mukana shoppailemassa:g Mutta ideana tässä on vaan katella sulle vaatteita ja sen jälkeen hakeutua kahville jonnekkin. Älä tarjoile mitään äläkä mielistele. Puhukaa toistenne kanssa ja älä kysele kysymyksiä kuten "oletsä kiinostunu musta?" sä huomaat sen sitten onko se kiinostunu vai ei. Niinja jos sun päässä jossain vaiheessa pyörii ajatus "oisko nyt oikee aika suudella." niin tuota ajatellessa juuri silloin yleensä on. Tsemppiä.

    • pliis antakaa neuvoi

      musta vähän tuntuu siltä että se tykkää musta ollaan jo sillee hyvii ystävii ja tällee ja ollaan halittu ja tällee mut ei oo pokkaa kysyy et pussataako kun ei oo varmaa et pitääkö tämä minusta antakaa pliis neuvoi pitäskö kysyy silt et alakko?

    • ??????

      tykkääkö tyttö minusta kun hän kyseli vikana koulu päivänä mitäkuuluu mitä teet kesälomalla

      • Varmanaaa!

        No kyl tykkää.


    • joskusolinteini

      lähtekää kävelylle.. nuoret tytöt ovat yleensä turvautumassa kavereihinsa, kun ovat johonkin poikaan ihastuneet ja roudaavat sitten epävarmoina kaverit/kaverin mukaan esiliinakseen. kerro hänelle, että haluut tavata hänet kahden, tosiaan, kävelkää, jutelkaa, istukaa nurmikolla, antakaa asioiden tapahtua omalla painollaan, kyllä ne tapahtuvat . sitten kun tulee pakottava tunne, että nyt on suudeltava, sen kun teet sen, nou hätä.

    • ??????

      kiitoos

    • 13vLoveBoy

      olen 13v poika ja tykkään yhestä meidän luokan tytöstä tosi paljon. ollaan juteltu facessa ja koulussa.(mulla on sen numero). se nauraa mun jutuille ja mä sen. välillä tuntuu että hän tykkää minusta ja välillä toisin. katse kontaktia on olllut paljon ja molemmat ollaan hymyilty sillon. toinenkin poika joka on ollut parhas kaverini niin taitaa tykätä siitä tytöstä.(En ole siitä varma). se on vienyt multa jo yhen ihastuksen enkä hauluais menettää tätäkin. se tyttö on täydellinen.

      • I know all about girls.

        Kannattaa sanoo suoraan sille koska uskon et se tykkää susta mutta kysy sitä vaikka kahville tai shoppaamaan. Niin se mun suhdekkin alko :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe