Hammaslääkäri, Tampere !!

risaleuka.

Sanokaa nyt herrajumala missä on tampereella inhimillinen hammaslääkäri (nainen), En ole kahteenkymmeneenvuoteen uskaltautunut hammaslääkärin ovesta ja hampaat kohta mätänee suuhun. Nyt olisi ihan pakko mennä mutta kun on niin helvetin suuri pelko päällä, viimeksi kun sattui niin hemmetisti poisotto joita nyt olisi ruhtinaallisesti. Hammaslääkärin pitää olla inhimillinen eikä mikään diktaattori, muuten vien hautaan risaiset hampaani.

24

20038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka

      Kannataiskohan kysellä nukutuksessa tehtävää hoitoa. googlaamalla löydät sellaisia hammaslääkäreitä, tampereellakin niitä pitäis olla ainakin kaksi.

    • muumixi

      Hammaslääkäreistä parhaimpia on miehet.Aivan näit oikein Miehet!

    • lielahti

      todella hyvä lääkäri

    • ...

      löytyy todella mukava naispuolinen hammaslääkäri,suosittelen!:)

    • ketj.al

      Pitäis saada fiksujen hammaslääkäreitten nimiä. En todellakaan uskalla edes soittaa mihinkään hammaslääkäriin ennenkuin saan varmuuden että lääkäri on inhimillinen eikä rupea raivoamaan, sitä en kestäisi vaan kuolisin.

      • tuota

        Dentapex:ia itsellä oli se 10v kun viimeks käyny, menin ensin yhteen hämeenkadun lääkäriin ja se oli virhe...Nyt aion käydä tästä lähin vain tuolla lielahdessa, todella ymmärsi hammaslääkäri pelkoni, hoiti hyvin ja kaiken lisäksi paikka oli edullisempi kuin muut yksityiset.
        Soita rohkeasti ja kysy Minna Ahomäkeä :)

        Erittäin pätevä ja hyvä lääkäri, kävin ennen häntä eräässä keskusta yksityisellä ja sehän oli tehny kaiken päin.... ne hoidot on nyt potilasvahinko käsittelyssä. Mutta eipä ole muuta kun hyvää sanottavaa tosta paikasta jossa korjattiin edellisen mokat.


    • JeeJuu

      Hammaspisteestä olen saanut hyvää hoitoa.

    • ei sattunut

      Jankan liiketalosta löytyy Messukylän Hammaslääkäriasema.
      Siellä on tulleut käytyä 10 vuotta

      • valkaisu

        Lempäälän Hammaslääkäriasema.Aivan ihana paikka pelokkaalle asiakkaalle saa sanoa pelkonsa ja kaikki ovat mukavia vastaanotto pisteen naiset mukavia.


    • ei enää risahammas

      keskustorin hammasasema ja Seppo Leppänen , on meinaan tosi hyvä !

      • Pelkäävä

        Pelkään ihan hirveästi hammaslääkäriä. En pysty nukkumaan ollenkaan edellisenä yönä, ja olen ihan hikimärkä tuolissa. Minuun ei puudutusaineet vaikuta. Jouduin sitten säryn vuoksi pakosta menemään hammaslääkäriin. Sain ajan Tampereen kaupungin ostopalveluin kautta Satu Hannukselalle, joka puudutti niin, ettei yhtään sattunut. Sanoi, että heti saa sanoa, jos yhtään sattuu,ja jos ei pysty sanomaan, voi nostaa oikean käden ylös.Ei tarvinnut nostaa kättä,hoito sujui kivutta. Hammaslääkäri kertoi, että seuraavaksi kerraksi voidaan määrätä esilääkettä, jos vielä pelottaa.


      • hyvä on

        osaa ottaa huomioon potilaan pelon.Kertoilee hauskoja juttuja niin ei huomaakkaa istuvansa hammaslääkäris


      • huhuhuh

        Se on ihan yksi ja sama, ketä ja mitä sinä suosittelet!


      • Anonyymi
        Pelkäävä kirjoitti:

        Pelkään ihan hirveästi hammaslääkäriä. En pysty nukkumaan ollenkaan edellisenä yönä, ja olen ihan hikimärkä tuolissa. Minuun ei puudutusaineet vaikuta. Jouduin sitten säryn vuoksi pakosta menemään hammaslääkäriin. Sain ajan Tampereen kaupungin ostopalveluin kautta Satu Hannukselalle, joka puudutti niin, ettei yhtään sattunut. Sanoi, että heti saa sanoa, jos yhtään sattuu,ja jos ei pysty sanomaan, voi nostaa oikean käden ylös.Ei tarvinnut nostaa kättä,hoito sujui kivutta. Hammaslääkäri kertoi, että seuraavaksi kerraksi voidaan määrätä esilääkettä, jos vielä pelottaa.

        Niin kivuton kun nyt hammaslääkäri voi yleensä olla oli myös minun kokemukseni Satu Hannukselasta. Pelkään yleensä ihan hirveästi enkä nuku edellisenä yönä. Pelkoni ilmenee myös yleensä hirveänä hikoiluna. Mutta nyt käynti meni kohtalaisen mukavasti.


    • juurihoitoa..nam

      Mää Hymyyn Suumeliuksenkadulle, siellä kaikki hampivaivat poistuu, multa ainekin.

    • boksari.

      juups minä hoidatin hampaani seitkytluvulla keskustorilla aamutunneilla.

    • kekekeke22
    • ViisiViimeistä

      Pikku Vinkkinä.... Tallinnassa mene nais hammaslääkärille! Palvelu on ystävällistä ja kohtuu hintaista..... toimii !! Ei suomessa kannata enää kallista ylihinnoiteltua hammasmurskaajaa käyttää...

    • oihinsutto

      suosittelen sulle tekohampaita

    • taampee

      Kysy tampereen palstassa

    • Arvoton1

      Ei kannata enää mennä Lempäälän hammaslääkäriasemalle. Klaus Niskasen menehtymisen myötä sieltä lähti kaikki ammattitaitoiset hammaslääkärit pois.
      Kovin surullista että tuo klinikka muuttui hammashoidon sijasta pikkupoikien myötä "bisnekseen".
      Klaus Niskanen oli kunnioitettu ja erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri koko Suomea ajatellen. Ammattitaito ja etiikka häipyi Klaus Niskasen mukana. Surullista, kovin surullista.

    • Eihyväei

      Ensviikolla menen Lempäälän hammaslääkäriasemalle,saas nähdä onko uusi hammaslääkärini yhtä asiallinen kuin edellinen joka on lähtenyt pois sieltä .Onneksi on vara valita missä käy,mutta ikävää että hitosuhde joka oli vuosia tuttuun hammaslääkäriin päättyi ja tilalle tuli joku uusi juuri valmistunut nulikka.

    • motokuzzi

      Minä,vaikken nainen ookkaan. Otat vaan kunnolla viskiä, kun tuut. Kunnon pihdeillä kylllä lähtee. säästä sitä konjamiiniä minulle ja omaan desinfitaatioon ((lääkeiteellinen termi). Teen muuten halvalla kaulakonrun poistetuista hampaista,joten kandee harkita. Tarkempi osoite on verstas by hell angles in Kaukis .









































      Kukis



      kels

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa on peräti 2 hammaslääkäriä, joita en suosittele, vaikka on kehuttu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe