AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä sängynpääty?

Mistä sängynpääty?

6 Vastausta 4 513 Lukukertaa
Ajattelin hommata runkopatjaan sängynpäädy, mutta mistään ei löydy sopivaa. Pitäisi olla suorakaiteen muotoinen, sileä tai "peilillä" varustettu ja värinä tummanruskea puukuvio. Olen kolunnut kaikki mahdolliset paikat, eikä löydy mistään. En myöskään viitsisi maksaa päädystä uuden sängyn hintaa, joten puusepällä teetättäminenkään ei taida käydä kyseeseen.

Katsopas

www.peltola.fi

Mietin tapetoidessani

tapetoinut "sängyn päädyn", mutta sisustussuunnittelija neuvoi :" tee vanerista ja päällystä millä kankaalla haluat. Ommella kankaasta pussi ja se päälle". Voithan toki, itse petsata tai maalatakin vanerin.

Entäs

Hobbyhallissa ois mustaksi maalattu levystä tehty sängynpääty. Käyppä katsomassa www.hobbyhall.fi ja sieltä kodinsisustus>huonekalut>sängyt,sohvat>Eeden-sängynpääty

juuh

Joku tuollainen passaisi, mutta tuo taitaa olla alas asti yhtenäinen. Meillä on pistorasia juuri sängyn kohdalla eli päädynkin pitäisi olla jalallinen. Pitääpä funtsia. Tosin pehmustettu ja päällystetty vaneri voisi toimia ja sen osaisi tehdä itsekin, jos vain viitsii.

katsasta

www.juvi.fi

eiko hyvä idea olisi avuksi

HEI!

Oletko ajatellut itse tehdä sängynpäätysi?, sillä nykyään kaikki maksaa hirveästi. Itse näin täydellisen sängynpäädyn ja se maksoi 600-euroa, että sillen. Joten päätin tehdä itse, minunlaisen päädyn. Internetistä selailin ja löysin englannin kieliset sivut, onneksi minulla on kaveri joka puhuu täydellistä englantia. On kavereideista hyötyä rehellisesti sanottuna. Joisain ohjeissa oli myös kuvat. Sillä itse olen enemän näkömuistia omaava henkilö.

Kirjoita googleen: sängynpääty-englanniksi. Sen saat selville suomi-englanti sanakirjasta.
Onnea yritämiseen!!
 /   /  /  / Mistä sängynpääty?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta