KUOPAS, Samoilijantie

samoilijako

Sain Kuopakselta asuntotarjouksen Samoilijantie 6:ssa sijaitsevasta asunnosta. Onko kokemuksia/tietoja millaista aluetta yleensäkin ja onko talo mitenkä rauhallinen?

15

5048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faff

      muuta, jos et muualta löydä asuntoa. Siellä asuu itsestään ja muista piittaamattomia teinejä...Todella siivotonta. Pitkät matkat. Itse asuin siellä 2 kk kun muutin Kuopioon. Ei vaan pystynyt pidempään...

      • taas tykkäsin

        täällä taas tosi hyvät kokemukset puijonlaaksosta yleensäkin ja siellä olevista kuopaksen asunnoista. ite viihdyttiin. ei sen enmpää riehakkuutta kun muuallakaan. ite muuttasin sinne ennen muita vaihtoehtoja. tosin siitä on jo joku vuosi kun muutin pois mutta muuten viihdyin p-laaksossa kauan. ikää nyt vajaa 30 joten kokemuksella puhun..


    • Hansku83

      Itse asuin aikoinaan muutaman vuoden kyseisissä Kuopaksen taloissa. Meillä oli melko hiljainen ja rauhallinen talo, mutta jostain kumman syystä joku pölli viereisen talon pyykkituvasta kuivumassa olleita vaatteita. Multa ei onneksi mitään viety, mutta sellaista oli rapiat 4 vuotta sitten.

      • myöskin

        Samanlaisia kokemuksia Samoilijassa asumisesta. Meillä oli kans melko rauhallinen talo ja tykkäsin asua, vaikka ikääkin oli jo hieman enemmän kuin ehkä asukkailla keskimäärin. Töissä käyminenkin onnistui hyvin opiskelun ohella, eikä naapurusto sitä (tai nukkumista epäsäännöllisiin aikoihin) mitenkään häirinnyt. Kokemusta Kuopiossa asumisesta oli ennen Samoilijaa Neulamäestä ja keskustasta - ja hyvin siellä viihtyi. Minulle mieluisampi kuin esim. Neulamäki.


      • Kinezumi
        myöskin kirjoitti:

        Samanlaisia kokemuksia Samoilijassa asumisesta. Meillä oli kans melko rauhallinen talo ja tykkäsin asua, vaikka ikääkin oli jo hieman enemmän kuin ehkä asukkailla keskimäärin. Töissä käyminenkin onnistui hyvin opiskelun ohella, eikä naapurusto sitä (tai nukkumista epäsäännöllisiin aikoihin) mitenkään häirinnyt. Kokemusta Kuopiossa asumisesta oli ennen Samoilijaa Neulamäestä ja keskustasta - ja hyvin siellä viihtyi. Minulle mieluisampi kuin esim. Neulamäki.

        kaverini asui siellä 13 vuotta enkä koskaan kuullut yhtään valitusta ja onhan puijonlaakso muutenkin rauhallista aluetta..


    • Solussa

      Eli asuin solussa samoilijassa, ja voin sanoa ett jos olet herkkä heräämään niin älä muuta! Naapuriparvekkeelta oksennettiin/k**tiin alas harva se viikonloppu ja ääni oli sen mukaista... Onneksi olen hyväuninen! Tämä siis kesällä 2006. Aika teiniasuntola suurimmaksi osaksi mitä siitä näkee, ja jonkun verran ulkomaalaisia. En tykännyt. Kauppa on turhan kaukana kun ajattelee että kävelet sinne 25 asteen helteessä/pakkasessa. Bussitkaan ei kulje niin hyvin kuin muualle. Olen paljon tyytyväisempi nykyiseen asuinpaikkaani, samoilijassa on se hyvä puoli että harva tulee valittamaan vaikka pitäisit millaista meteliä :D

    • samoilemaan?

      Nostanpa vanhan ketjun, Onko tää vielä tämmöistä? Ainakin kämpän siisteys oli ok, mutta tupakka haisi, kun käytiin vilkaisemassa.

      • Nuapur

        Ainahan opiskelijoista ääntä lähtee, mutta näin aikuisen työssäkäyvän naapuritalon asukkaan silmin katsottuna on ihan siivoa porukkaa ja toistaiseksi mitään häiriötä ei tähän suuntaan oo ollu


    • muuttamassa

      missä ja minkä matkan päässä on ruokakauppa ja posti?

    • 14+1
    • Samoillen

      Toistaiseksi ei kai talojen purku ole ajankohtaista? Asuntoa tarjottiin. Onko minkälaista tänä päivänä asua? Asukaspaikkoja näkyi Samoilijassa olevan reilusti yli 200, onko montakin taloa tässä pienessä "kylässä" vierekkäin - rauhatonta? Kokemuksia siellä asuneilta ja asuvilta.

    • pari vuotta asuttu

      Osa huoneistoista on mamujen, jotka ovat vasta tänne sijoitettuja. Laidasta laitaan, tavaraa lähtee pihoilta, ja osa kerää myös romppeet roskiksista. Rappukäytävät haisee kansallisille ruokaerikoisuuksille ja joskus läpi yön kuuluu kovaäänistä puhetta tai jotain muslimimusiikkia. Ei hyvä, missään nimessä.

    • Anonyymi

      Kuopas on surkea, ota yksityiseltä.

    • Anonyymi

      Tuhansien aiheiden tyyppi seinän takana ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe