AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / keltainen moottorivalo palaa

keltainen moottorivalo palaa

9 Vastausta 6 062 Lukukertaa
astra 1.8 GLS farmarini (1996) koetaulussa on reilun puolen vuoden aikana pari-kolme kertaa palanut keltainen moottorivalo. se on sammunut, kun olen sammuttanut auton. sitten on ajettu taas kuukausia, kunnes toissa päivänä taas paloi n. 10 kilometrin ajon aikana. nyt taas tänään ei palanut. ohjekirja kehoittaa kääntymään korjaamon puoleen, mutta onko tommonen epäsäännöllinen merkkivalon palaminen vain jotain vähemmän vakavaa?

Kuultua

Mulla sama vika toisinaan Omegassa, Opelin huollossa mies sano, et ei niin mahotonta vaaraa niin kauan ko ei muutu punaseksi se valo. Käytettiin auto kylläkin vianlukijan perässä ja osa vaihdettin, valo ei sit taas palanu. En nyt muista mikä vika siinä SILLON oli. Tais olla ilmamassamittari tms...

Ei yleensä

johtunee hapettuneesta liittimestä tai vastaavasta, kannattaa kuitenkin käydä näyttämässä paikassa josta löytyy analysaattori, näkevät vian suoraan, maksaa noin 50 €

vika

käytännössä olla missä vain. Sytytys, ruisku jokin anturi, hapettunut liitos yms. Kun keltainen palaa on käytössä varajärjestelmä. Omassa Vectrassani valo paloi ja ajoin vain kunnes lopuksi auto ei enää käynyt. Syy oli virranjakajan sisällä olevat johdot joissa oli kuori murentunut, tyyppi juttu. Uusin koko jakajan ja taas pelas. Kantsii kyllä käydä näyttämässä huollossa ettei tuu kallis vika.

osta AUTO

niin ei oo tollasia ongelmia

onks

Antero Nivansa kans?

Normaalia

Corsassa palaa satunnisesti ja sammuu just tolla tavoin. Ilmeisesti jokin hapettuma kun ilmenee tietyllä ilmalla.
Muuten, onko sun 1,8-koneessa nokkahihna vaiko nokkaketju. Alkaa ketuttaa toi jatkuva vaihtorumba kun on remmimallinen kone.

Sama vika

Mulla oli -96 Vectrassa sama vika, ja diagnoosina oli rikkoutunut jakohihnan nopeus-anturi(?), joka vaihdettiin ja valo sammui.

Niin

No tuota se on vaan ooppeli. Ei kai siltä voi odottaa että se toimisi?! Haloo.

Mulla

ja valo palaa tuon tuostakin. Paitsi on aina kuukauden päivät poissa, kun irroittelen moottorin kaikenmailman anturien ym. liittimet ja käsittelen ne kontaktiaineella. Vikakoodin perusteella melko uutena vaihdeltiin mm. nokka-akselitunnistin pariin kertaan - ja parin viikon päästä taas paloi valo. Kannattaa sulkea tosiaan pois hapettumaongelmat, kontaktiaine ei montaa euroa tarvikeliikkeessä maksa.
 /   /  /  /  /  / keltainen moottorivalo palaa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta