Operaatio Joosua

lol...

Paljonko saa valehdella? Eikös tämä ole jo liikaa hellarillekin?

"Sitten tuli poliisit paikalle kun Timo oli julistamassa. Kaksi poliisimiestä kysyi äänentoistolupaa juuri kun sen aika oli loppumassa. He hyväksyivät tilanteemme, mutta mepä pääsimme todistamaan väkevästi heille.

Sillä Diego ja Ruslan saarnasivat poliiseille ja todistivat kuinka olivat vapautuneet huumeista ja synneistä. Poliisit lähtivät vedet silmissä. Timo tapasi yllättäen miehen, joka oli soittanut poliisit. Timo kiitti häntä, kun oli soittanut poliisit evankelioitavaksi. Kaveri lupasi soittaa poliisit aina kun tulemme evankelioimaan, johon Timo kuittasi: tee se niin saamme taas todistaa heille Jeesuksesta..."


"Aloitimme päivän Helsingin Kaivopuistossa Pride homo-marssia evankelioimalla. Asetuimme marssireitin varrelle varustettuina isoilla Raamatunlause banderolleilla. Ihmettelimme kun monet papitkin liperit kaulassa ylpeänä homojen kanssa marssivat vieden näin setan aatteita eteenpäin. Joillakin papeilla oli ristit kädessä marssiessaan homojen kanssa. Homojen ilomarssiin osallistui 2000-3000 ihmistä. Siellä oli yksi pappi, joka yritti Raamatulla selittää homoutta, oikaisimme häntä terveellä Raamatun opilla, jolloin papille tuli kumman kiire häipyä. Pasi Arola oli tehnyt hyvät trakut, joissa tuotiin esiin Raamatun kanta homoilusta."


"Myöhemmin menimme Tikkurilaan Korvapatsaalle teetupabussilla. Heti kun saavuimme alkoi tosi säpinät, kavereita tuli joka suunnasta kohti meidän bussia saimme evankelioida niin paljon kuin jaksoimme. Evankelioimme kadulla ja bussilla. Jasmine tuli uskoon, häntä oli hakattu väkivaltaisesti. Myös eräs juoppo tuli uskoon. Yht´äkkiä vihainen mies hyökkäsi meitä kohti, mutta me sanoimme: ”Jeesuksen nimessä saatana väisty” silloin Jumala lähetti kaksi naista rauhoittamaan häntä. Mies yritti vielä hyökätä, mutta ei onnistunut enää koska Jumalan voima vaikutti. Hän oli surullinen ja raivoinen, koska häneltä oli kuollut joku läheinen.

Nyt tuli toinen mies joka käyttäytyi vielä raivokkaammin. Pasi yritti evankelioida miestä, hän kuunteli hetken ja yhtäkkiä alkoi raivoisesti huitomaan nyrkeillä. Samassa Pasi sanoi: ”Jeesuksen nimessä saatana väisty” ja heti mies lensi maahan selälleen. Kaveri oli vähän aikaa tajuton, keräännyimme siihen ympärille rukoilemaan ja käskemään saatanaa väistymään. Mies rauhoittui ja antoi rukoilla puolestaan. Ilta oli tosi voimallinen ja Herran voima vaikutti väkevästi. Siellä tuli ainakin neljä uskoon. Kunnia Herralle!"

"Aamulla aktiolaisia lähti evankelioimaan vanhainkotiin sekä lasten päiväkotiin. Vanhainkodissa pidettiin aluksi kokous ruokalassa vanhuksille. Timo julisti selkeästi Herran sanaa, aktiolaiset todistivat innokkaasti ja lauluryhmä lauloi. Sitten juttelimme vanhusten kanssa. Melkein kaikki ei-uskovaiset siellä tulivat uskoon. Kunnia Herralle! Lasten päiväkodissa lapset kuulivat evankeliumia helminauhan avulla. Ultsi kertoi evankeliumia leikkien ja laulattaen lapsia ja lopuksi he saivat kaikki omat helminauhat. Tunnelma oli vastaanottavainen ja lapset suloisia. Illalla Sievin torilla oli kylän tapahtuma, jossa mekin pidimme katukokouksen. Todistimme kaikki Herran teoista elämässämme ja Timo julisti palavasti parannuksen teosta Jumalan edessä. Paikallinen vihainen järjestysmies repi meiltä laittomasti sähköpiuhat irti ja keskeytti meidän kokouksen siihen. Jäimme kuitenkin evankelioimaan koko illaksi toritapahtumaan. Illan lopuksi kaksi nuorta poikaa tuli uskoon bussissamme, jossa saimme rukoilla heidän puolestaan."

http://www.netmission.fi/index.php?id=2642

6

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaukaa.

      Tekstistä huokuu tyypillinen lahkojen harrastama karkea toiminta:

      -Häiritseminen julkisilla paikoilla
      - Kirjallisten tuomiosanomien ja lappujen jakaminen
      -metelöinti.
      -jälkikäteen selostetaan kuinka taas tuli niin ja niin paljon uskoon.

      Tätähän se lahkojen evankelijointi on, lähdetään mieltä osoittamaan ja häiritsemään. Malliesimerkki uskovien tyhmyydestä, muuta siitähän porukka nautintonsa saa.

      • valehtelu

        teksti on selvästi rajusti väritettyä, eli valheellista totuutta ts. "totuutta". Ainoa mikä askarruttaa on, että uskovatko tekstin väsänneet hihhulit itsekin kirjoittamaansa.


    • tekoja

      ...lukisi!

      tappelu ja mellakka seurasivat Paavaliakin, missä hän julisti Jeesusta.

      siunausta Joosualle!

    • poliisi007

      Toivon että tämä Joosua kirjoitus poistetaan, koska siellä käytetään henkilöiden nimiä.
      Asian omaiset eivät ymmärrä mikä on tietosuojalaki ja vaitio-olovelvollisuus.
      Toivottavasti kirjoitus on kirjoitettu tietämättömyydessä eikä tietoisuudessa.
      Tulevaisuudessa tällaisten aktivistien toiminta tullaan lopettamaan.
      Tämä ei aja enää evankeliumin asiaa, vaan kiihoittaa viattomia nuoria ihmisiä rikosten polulle.
      Onneksi oli linkki josta selviävät ne henkilöt, jotka ovat tällaisen sairaan toiminnan takana.

      • jeesus1

        Siunaukset myös minun puolesta joosualle!

        Jeesuksen voimia ja armoa!


        Ninkuin david wilkersonin profetiossa on enneustettu pahuutta rakastavat ihmiset lisääntyvät jotka herjaavat ja elävät mieluummin himoille kun kuuntelevat totuutta evankeliumia pelastuksesta.


        Mutta rauhaa ja iloa kaikille teille. Jeesus pelastaa. Ole rohkea ja ota pelastus vastaa, älä ole kopea ja ynseä jumalan sanaa vastaan julistajille. Sillä jeesus rakastaa myös sinua kuka oletkin. Syntiä hän ei rakasta.



        Jeshua ben elohim on kuningas


      • Jaa...

        ...esiintyvät henkilöt ovat itse tekstin kirjoittaneet, kuten hyvin selviää, kun lukee linkin takana olevat kirjoitukset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe