Ex-illuminati kertoo totuuden

Zagami

8

1721

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 720. asteen muropaketti

      Sehän voi olla disinfoagentti puhumassa läpiä päähänsä ja harhauttamassa ihmisiä?

    • penkistä kiinni

      Ja nyt sitten heikkohermoiset Bush-lampaat voivat ottaa sen iltadiapaminsa sillä tässä tulee Zagamin haastattelusta tiivistelmä.

      Koko haastattelu:
      http://video.google.com/videoplay?docid=2613809334974855798

      Leo Zagami oli siis 33 asteen vapaamuurari ja hänen sukunsa on sukua Englannin kuningasperheelle. Zagami vaihtoi puolta kun hommat alkoivat mennä liian pitkälle.

      Zagami kertoo mikä illuminati on. Illuminati on yhtä vanha kuin on Vatikaanikin. Illuminatin ylin henkilö on Paavi. Zagami täsmentää, että wikipediassakin oleva määritelmä 1700-luvun illuminatista oli vain pieni ryhmä, eikä sillä koskaan ollut mitään todellista merkitystä.

      Illuminatissa kaikki siis koostuu vapaamuurareista ja Vatikaanista. Muurareista ja Vatikaanista totuuden tietää vain korkein eliitti. Vapaamuurari alkaa saamaan tietoa totuudesta kun hänen asteluku on 30-33. Asteet eivät kuitenkaan lopu tähän. Zagami sanoo, että hän oli korkealla kahdella muullakin asteikolla koska on siniverisestä suvusta.

      Zagamin mukaan vapaamurarius toimii koska se tarjoaa kaikille "onnea". Muurarius muuntuu maanosasta toiseen mentäessä. Esimerkkinä hän sanoo Skandinavian, jossa matalat muurariasteikot noudattavat kristillisiä arvoja kun taas arabimaailman muurarit noudattavat islamilaisia tapoja. Korkeimmalla eliitissä saat tietää, että Koraanilla ja Raamatulla ei ole mitään merkitystä, koska ne eivät ole totta. Illuminaatin eliitin usko yhdistyy ja he palvovat Saatanaa. Saatana on ainoa henkiolento joka yhdistää kaikkia uskontoja ja sitä he porukalla palvovat.

      Yllättävää oli, että illuminatin tavoite todellakin on Amerikan tuhoaminen ja se toteutetaan talouden romahduttamisella. Zagami sanoo, että alasajo on jo alkanut ja illuminati pumppaa USA:sta kaiken irti minkä vielä ehtivät. Kyse on muutamista vuosista enää.

      Tavallaan yllätys oli myös Paavin ja Vatikaanin sionismi. Heidän agendansa todellakin on sionismi ja Saatanan palvonta.

      Holokaustista ja toisesta maailman sodasta kysyttäessä Zagami hieman naurahtaa ja sanoo, että eikö asia nyt ole päivän selvä. Sionistit järjestivät niin sanotun holokaustin nimenomaan Israelin valtion perustamiseksi. Zagami muistuttaa että Bushin isoisä Prescott Bush oli suoraan vastuussa ja järjestämässä Hitlerin nousua ja toista maailman sotaa.

      Skull & Bones on kiistatta USAn pahin salaseura ja he yhdessä Rockefeller ja Kissinger jne sukujen kanssa ovat vastuussa Amerikan alas ajosta ja dollarin romahduksesta.

      911 iskuja hän kommentoi sivulauseessa ihan kuin se olisi jo koko maailman tiedossa, että kyseessä oli osa New World Orderia, that's it. Muurarit taitavat tietää totuuden niin laajasti, että se on ollut heille osa arkea jo kohta 6 vuotta. Ei siitä näköjään edes numeroa enää tehdä.

      Numeron Zagami sen sijaan tekee siitä, että illuminatin ehdoton tavoite on saada jokaiselle maailman ihmiselle mikrosiru ja kun tämä tapahtuu niin olemme hänen mukaan eliitin orjia iänkaikkisesti. Hän lisää: "wake up world!"

      No juu, pari asiaa tuli uutena kuten tuo Vatikaanin Saatanan palvonta tuossa mittakaavassa. Ja se, että jopa itse Rockefeller ottaa komennot vastaan suoraan Vatikaanista.

      Vapaamuurarit ne taitaa tietää jotain mitä me ei tästä maailmasta tiedetä.

      • voimala

        Miten Israel ja juutalaisuus mahtaa muutoin littyä aiheeseen, sivustoilla on pyörinyt dokumenttejä Israelin uudesta oikeustalosta Jerusalemissa.
        Siinähän näitä symboleja piisaa, valmis dollaripyramidi silmineen harppeineen ja vatupasseineen.


      • todella hyvä
        voimala kirjoitti:

        Miten Israel ja juutalaisuus mahtaa muutoin littyä aiheeseen, sivustoilla on pyörinyt dokumenttejä Israelin uudesta oikeustalosta Jerusalemissa.
        Siinähän näitä symboleja piisaa, valmis dollaripyramidi silmineen harppeineen ja vatupasseineen.

        Kysymyksesi on erittäin olennainen ja jos tuohon vastauksen tietäisi, niin oltaisiin äärimmäisen lähellä koko totuuden paljastumista. Se mitä tiedetään niin vapaamurareille ja Vatikaanille Israel on jonkinlainen "pyhä" paikka tai vastaava. Itse näen asian kuitenkin niin, että rivijuutalaiset ovat ihan yhtä aivopestyjä kuin me kaikki muutkin. Sionistithan uhrasivat raakasti satojatuhansia juutalaisia holokaustissa jotta saivat sen hetkisen illuminatin päämäärän toteutettua eli Israelin valtion. Jos joskus tämä kaikki selviää juutalaisille niin se on sionismin ja muurauksen loppu. Näin en usko kuitenkaan käyvän ihan hetkeen.

        Olen itsekkin nähnyt kuvia näistä Jerusalemin satanistisista symboleista ja niillä ilmeisesti eliitti kertoo muille jäsenilleen vallastaan. Rivijuutalaiselle nuo symboolit eivät sano mitään.

        Mutta tosiaan jos tämän sionistien perimmäisen agendan saisi joskus selville niin silloin viimeinen pala loksahtaisi kohdalleen. Täytyy yrittää etsiä lisää Zagamin haastatteluja.


      • hallitsijasta

      • myös valaiseva
        voimala kirjoitti:

        Miten Israel ja juutalaisuus mahtaa muutoin littyä aiheeseen, sivustoilla on pyörinyt dokumenttejä Israelin uudesta oikeustalosta Jerusalemissa.
        Siinähän näitä symboleja piisaa, valmis dollaripyramidi silmineen harppeineen ja vatupasseineen.

        artikkeli:
        http://www.thegoldenreport.com/asp/jerrysnewsmanager/anmviewer.asp?a=817&z=2

        The Roots of Evil in Jerusalem.


    • komia on :)
      • voimala

        Näittekö sattumalta uutislähetyksessä minkä "helyn" Saksan liittokansleri Merkel sai kaulaansa Israelin vierailullaan, olipa iso kärki alaspäin ripustettu pyramidi suorakulmineen, ja lauletaan taas ,, keeevät toi keevät tooii muuuraarin, keeväät toiioi,, jne


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe