AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Harkinnassa

12 Vastausta 3 071 Lukukertaa
Olisin hankkimassa ihan perus-perus Valtra A95 traktoria tilalleni muiden joukkoon, mutta tekeekö sillä mitään, kun tuolla aiemmin joku kyseli samaa ja heti kaupattiin muita malleja tai vaikka mitä halavitkuttimia? Siis yksi yleistraktori tilalle, jossa tielläkin liikutaan ja ruiskutetaan paljon. Onko se koppi niin pieni, ettei raavasmies sinne sovi ja kytkin niin jäykkä, ettei sitä voi polkaista?

noh

No onhan se hyvä traktori jos et halua muuta kuin ratin ja moottorin. Ilman lisävarusteita siinä kun ei muuta ole... Muilla merkeillä on vakiovarusteena paljon enemmän "hienouksia". Kyllä sinne koppiin isompikin mahtuu (serkut, jotka molemmat ~190cm leveä harteisia, sopivat kyllä sinne ilman kummempia mukinoita)... Mutta tokihan se koppi on pieni kun muihin malleihin ja merkkeihin vertaa.

Paha mennä sanomaan että se olisi vallan huono ostos, mutta varustetasosta ja hinnasta/budjetista riippuen kannattaa harkita myös muita merkkejä. Kuitenkin ilmastointi olisi hyvä olla, kun kerta kesällä ruiskutetaan paljon. Mutta kyllähän se ihan ok traktori on, jos se ei se "ykköstraktori" ole. Suht edullinenkin...

Ihan hyvä

mikäli sellaisen tarvitset.Elikkä et sillä pahemmin töitä tee.-Se vaidelaatikko pilaa koko homman;on käyttökelpoinen mutta ei kestä!!On tuotu Brasiliasta!!Saatanan kalliit jatkuvat korjaamiset.On käsittämätöntä että muuten hyvä aparaatti pilataan moisella askilla.

654

Tuo on kyllä totta, meiltä sellainen toukotöillä hajosi. Kaksi ratasta paukahti laatikosta..

Onkohan unohdettava koko

Ei viitsis oikein näillä aamuilla enään askeja suolistaa, taikka takuuseenhan niitä tietty alkuun saa.
Tossa on pihalla toisen merkkisiä paljon ajettuja useampi ja kaikissa vielä rasiat/ahterit avaamatta. Tietty öljyroppuja on avattu useammankin kerran ja öljyt vaihdettu, mutta mitään rattaita oo tarvinnu ropata.
Oisin nyt ollut isänmaallinen, että olisin ostanut Suolahtelaisen, mutta harkitsen...

On se kumma

Että toisilla on askit jatkuvasti palasina ja toisilla kestävät.Naapurin koneellakin on ajettu lähemmäs 6000 tuntia kaikkia karja/mettätilan hommia,eikä laatikkoa ole avattu kytkin vaihdettiin hiljakkoin runsas ek:n käyttö kuluttaa sitä.

Eikö

hydraulisella suunnanvaihtajalla ensi vuoden alusta?

Aika

"ensi vuoden alusta"... - joissain muissa merkeissä mainittu varuste on olut josain kymmenen vuotta!

Toki olis kiva tukea kotimaista tuotantoa, mutta ei auta. Härvelit on käsittämättömän kalliita, niissä on lapsellisia vikoja ja vaikka tekniikka on toimivaa, niin "itsetäänselvyyksiä" puuttuu.

Osta

saat samalla rahalla aikas paljon enemmän http://www.agritek.fi

Esim. JX Maxxima olisi täyän tarkoitukseen oiva peli.

tai

lähes sama kone new holland merkkisenä mallia TL100A. Voit ottaa vaikka metsäohjaamon lisävarusteena jos on käyttöä ;D

Kaikilta muilta merkeiltä taitaa löytyä samantasoinen kone hydr. suunnanvaihtajalla ja muutamalla pikavaihteella. Mutta onhan valtralla n-sarja, jos sitä kotimaista tahdot tukea. Esim n91 hitech tai classic varustelulla. Hitechissa onkin jo sitten sähk. suunnanvaihto..

Valtra 95

Meikäläinen on ajanut täysin vastaavalla koneella eli Valtra 900:lla 2500 tuntia normaalitöitä ja hyvin tuo on kestänyt. Työkoneina 3 siipiset kääntöaurat, 4 metrin joustopiikkiäes+ perävunukäyttöä.
Voin sanoa, että kun otetaan täysi perävaunu perään ja otetaan samalle viivalle tuo ehdotettu IH/new holland, niin toiseksi jää. Hieno laitehan tuo hydraulinen pikavaihde on, mutta tehoa syö.
En sitten tiedä, miten tuo vaihdelootan rikki saa, käytössäni on ollut 4 eri traktoria tuolla brassilootalla, eikä ole kyllä mistään niistä hajonnut, yhdellä ajoin 5000 tuntia ennen kuin meni vaihtoon.

Nythän sen sitten näkee

miten kestää??? Tein kaupat ja kiitokset kaikille kommenteista! Ja jollei kestä kuulette varmasti, sillä meitsiltä ei askit ole hajonnut kuin valmistusvioista johtuen (moskvitsi pajerosta kolme laatikkoa takuuseen ja vaihdoin takuuaikana uuteen landgruiseriin). Nyykkäri oli vahvoilla, mutta rahalla ostavaa ei ilmeisesti osata käsitellä siellä kunnolla???

Paljon

sulle ja traktorilles!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta