AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / PUOLUKAN SÄILÖNTÄ

PUOLUKAN SÄILÖNTÄ

7 Vastausta 7 620 Lukukertaa
Tarvitaanko säilöntäainetta? Sokerilla vai ilman?
Että kestäis mahdollisimman kauan. Pakastin on täynnä.

Ei tarvita

Survo soseeksi ja laita purkkiin. Säilyy omassa liemessään.

Kiitos

teen sitten niin.

puolukkaa purkkin

kiehauta 1 l. vettä.lisää 3kg.puolukoita,keitä15min.ota kattila liedeltä,kuorivahto pois.lisää 2kg. tavallista hienoa sokeria,(kattilan pitää olla iso n.10l.)sitten vaan sekottelet välillä että sokeri sulaa ja hillo jäähtyy.jäähtyessään hillosta tulee ihanan kirkkaanpunaista hyytelöä.puhtaisiin purkkeihin ja viileään ja pimeään.säilyy hyvin omillaan,on hyvää ``perunoitten'' kans'ja esim. puolukkarahka jälkiruuaksi nam nam.

Puolukkahyytelö

Hyytelösokerilla saa myös hyvää puolukkahyytelöä.
Ohje on pussin kyljessä

Ihana hillo

Sain tällmän ohjeen eräältä venäläiseltä naiselta. 3l puolukoita, 2dl sokeria ( itse laitan hillosokeria) sekoita sokeri marjoihin ja unin kestävään astiaan.
200 asteiseen uuniin. 20minuuttia. (Sekoita ajan puolivälissä)
Hillo säilyy vaikka asunnon sisällä, jos niin haluat. Lisää sokeria et tarvitse vaikka leipoisit ym. Hillo vain makeutuu ja on ihanaa kaikkeen, viiliin, jugurttiin ym...
Kiitos juuri tästä ohjeesta, sehän tiedetään että naapurissa on aina ymmärretty säilönnän päälle.
Aion säilöä puolukkani näin ja kerron etenpäin että mekin opimme säilön salat.

Tavataan herkuttelu hetkissä.
 /   /  / PUOLUKAN SÄILÖNTÄ

Keskusteluhaku

Laaja haku



Viikon keskustelluimmat

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta