Tarvitaanko säilöntäainetta? Sokerilla vai ilman?
Että kestäis mahdollisimman kauan. Pakastin on täynnä.
PUOLUKAN SÄILÖNTÄ
7
10394
Vastaukset
- säilöntäaineita
Survo soseeksi ja laita purkkiin. Säilyy omassa liemessään.
- sinulle vastauksestasi
teen sitten niin.
- mammapappaset
kiehauta 1 l. vettä.lisää 3kg.puolukoita,keitä15min.ota kattila liedeltä,kuorivahto pois.lisää 2kg. tavallista hienoa sokeria,(kattilan pitää olla iso n.10l.)sitten vaan sekottelet välillä että sokeri sulaa ja hillo jäähtyy.jäähtyessään hillosta tulee ihanan kirkkaanpunaista hyytelöä.puhtaisiin purkkeihin ja viileään ja pimeään.säilyy hyvin omillaan,on hyvää ``perunoitten'' kans'ja esim. puolukkarahka jälkiruuaksi nam nam.
- säilyy
Sain tällmän ohjeen eräältä venäläiseltä naiselta. 3l puolukoita, 2dl sokeria ( itse laitan hillosokeria) sekoita sokeri marjoihin ja unin kestävään astiaan.
200 asteiseen uuniin. 20minuuttia. (Sekoita ajan puolivälissä)
Hillo säilyy vaikka asunnon sisällä, jos niin haluat. Lisää sokeria et tarvitse vaikka leipoisit ym. Hillo vain makeutuu ja on ihanaa kaikkeen, viiliin, jugurttiin ym...- monelviisii
http://www.henriettesherbal.com/fi/hk-karpalo.html
raakamehuun laittaisin mieluimmin sitruunahappoa mehuun
http://www.arctic-flavours.fi/fi_tied04/anttikokkonen.pdf - Vitamiinit talteen.
Kiitos juuri tästä ohjeesta, sehän tiedetään että naapurissa on aina ymmärretty säilönnän päälle.
Aion säilöä puolukkani näin ja kerron etenpäin että mekin opimme säilön salat.
Tavataan herkuttelu hetkissä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743022
- 712901
- 681842
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171709- 241667
- 261642
- 201620
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91279