AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / kotitekoinen makkara

kotitekoinen makkara

3 Vastausta 1 395 Lukukertaa
tietäisikö vanha kokki miten voisi valmistaa likipitäen yhtä hienojakoista grillimakkaraa tai nakkeja yms kuten kaupan tuotteet. Tähän astiset omat testit ovat johtaneet oikeastaan vain jauhelihapötköön.

Vaatii

lihamyllyn. Liha pitää jauhaa moneen kertaan sen läpi, jotta tulee tarpeeksi hienojakoiseksi. Lisäksi "taikinaan" pitää sekoittaa myös kaikenlaista muuta sidosainetta (kuten jauhoja tai perunaa ja rasvaa) jotta seoksesta tulee tarpeeksi "väljä". Ja omat mausteet tietysti!

Varmaksi en osaa sanoa

Mutta koska nakkimassa on todella hienojakoista, uskoisin että sekoitettuasi haluamasi täytteen, käytät joko kutteria tai sauvasekoitinta ja hienonnat massan perusteellisesti. Massan notkeus on myös tärkeätä huomioida. En osaa antaa tarkempia neuvoja,koska en ole itse milloinkaan nakkeja suoleen puristanut. Toivottavasti joku makkaramestari lukee tämän ja kysymyksesi, jotta saisit asiantuntijan vastauksen. Kiitos kuitenkin kysymästä. Massan koostumus sinulla on nähtävästi hallussa.

Jeee

taas maisemissa!?!En oo osallistunut tähän aiempaan sekavaan keskusteluun,mutta pysy sä vanha kokki linjoilla vaan entiseen malliin.Uskoisin,että tosi monella on ollut ikävä!
 /   /  / kotitekoinen makkara

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta