AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Löytyiskö työmaaparakin piirustuksia?

Löytyiskö työmaaparakin piirustuksia?

6 Vastausta 981 Lukukertaa
Mitä pitäisi ottaa huomioon asiallista, jatkossa moneenkin kertaan siirrettäväksi tulevaa työmaaparakkia suunnitellessa? Vaihtolava-alustalle tietysti..? Rungon jäykkyyteen pitäisi varmaan erityistä huomiota kiinnittää. Mitat, leveys, pituus, korkeus?? Sisäverhous vaneri ?mm. Parasta olisi jos valmiit, hyväksi havaitut piirustukset jostain löytyisi, olisin todella kiitollinen.

Uutta ruutia?

Suomessa on työmaille tarkoitettuja tilaelementtejä teollisesti valmistettu jo vuosikymmeniä! Paras tuotekehittelijä on ollut Huurre Ureta / Master / Ykköstilat, ja nykyisin toimivat myyntikanavina Tilamarkkinat ja vuokraajana RAMI.
Tuote on kokeiltu ja koettu, niin ettei omatekemillä ole mitään jakoa!
Vertaa esim. nykyinen auto tai vaikka rak. alalta MSE- ikkuna. Ei pysty kyläsepät moiseen! (vaikka olis katsottavana miten hyvät piirustukset)
Piirustuksia siis on, mutta ne ovat hyödyttömiä, kun Sinulta puuttuu "SE" tehdas sekä tietäminen ja senmyötä osaaminenkin.

Laajemmin ja suomalaisittain ajateltuna......
aikoinaan tämä liian iso naapurimaa, joka sittemmin pirstoutui, yritti koota maailmalta kaiken huipputekniikan ja osaamisen. Tulokset tiedämme! Ei juuri onnistumisia! Vielä itäisempi valtio ei ole pysty tekemään ja organisoimaan luxusristeilijöiden valmistamista, onko vika kansan luonteessa vai geeneisä?
Tästä yhteenveto =
Keskity olennaiseen! M.O.T

Voi aikoja ,

Onko olemassa vanhan merikontin voittanutta.
Siihen saat sellaiset lukot rakennettua ettei voro vie aarteitasi.
Ja jälleenmyyntiarvo säilyy.
Vaihtolavakiskot alle, helpottaa siirtelyä.
No, jos jotain negatiivista... talvella pirun kylmä.

jotain ideaa

Meillä oli ongelma saada hukatuksi ns. työnjohtokoppi, jollainen rakennustyömaalle jostain hinattiin neljän kimpassa. Lopuksi se pantiin paloiksi. Se oli kasattu pontatuista 1,2x2,5 elementeistä. Paloina se oli kuljetettavissa peräkärrysysteemillä. Mutta kokonaisena aivan toivoton tapaus.

Jos kaupallisesti hommaa mietit, niin palapeli voisi olla kova juttu. Parakkien siirto maksaa maltaita. Ja vaikka kaatopaikalle vienti. Jos homma onnistuu henkilöauton peräkärryllä, niin menestys on taattu. Katto vaatii tietenkin omalaatuisen ideoinnin.

Työmaa parakin piirrustukset

perkele voiko näin tyhmiä kyselijöitä olla ku noita parakkeja saa valmiinakin äly hoi taas yks paskan jauhaja kysymyksineen!

Oho!

Mistä niitä saa?? Tuo mullekin nyt pari ensi alkuun, kuljetuskustannukset maksan setelirahalla! vittu mikä dille. Onko niin vaikeeta ymmärtää, että joku vois haluta ihan itse semmosen tehdä, laadusta tinkimättä. Oletko koskaan ajatellut ettei kukaan tänne tommosia kommentteja kaipaa.

toiset osaa

se kellä on päässä muutakin kun lakki niin rakentaa itse.
mutta nykyään tuntuu että ihmiset ei osaa sitoa ees kengännauhoja
 /   /  /  / Löytyiskö työmaaparakin piirustuksia?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta