AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Mistä isännöitsijäntodistus-lomake

Mistä isännöitsijäntodistus-lomake

19 Vastausta 29 553 Lukukertaa
Löytääkö netistä tulostettavaa tyhjää isännöitsijäntodistus -lomaketta?

Tai mistä sellaisen voisi ostaa?

(Olen taloyhtiömme hallituksen puheenjohtaja ja koska meillä ei isännöitsijää ole, olen minä velvollinen tämän asiakirjan täyttämään...)

Ihan tavallisesta

Esim Info , itsekkin jonkun hakenut sieltä.

oikeus.fi

Sieltä löytyy pdf, muodossa ulosotossa olevien asuntojen isännöitsijäntodistuksia, joista muokkaamalla tehtyä omasta ko. planketin.

Soveltamalla vaikka

http://www.oikeus.fi/uploads/qcc88ov5m2l.pdf

Tuosta kun pyyhkii kaikki pois ja kirjoittaa omat tiedot.

Netti täynnä ilmaisia sovelluksia jolla tuota voi muokata ja tulostaa siististi, lisäten vain oman puumerkin.

KIITOS!!

Kiitos tiedosta!!
olen taloyhtiön vt.hallituksen puh.johtaja. As Oy Pornaisten Jyrkäntie 3.Haluaisin netistä isännöisijän
todistus lomakkeen. Mistä sen saisi

Isännöitsijäntodistuksen voi

antaa vain hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä, molemmat on merkittävä kaupparekisteriin. Vt./vs./oto tms. ei tässä asiassa auta.

Meidän taloyhtiö otti tuntihintaisen isännöinnin hämeenlinnalaisesta firmasta ja sovittiin tuntimäärä kuukautta kohden. He hoitavat kaikki pakolliset tehtävät kuten esim. tilitoimisto. Homma toimii eikä ole kallis.
Liity tähän niin saat lomakkeen ilmaiseksi:

www.kiinteistoklubi.com

Oletteko

Kädettömiä ?? Ei ole häävi puuha tehdä kyseinen lomake taulukkolaskimelle ja samaan lomakkeeseen osakastiedot, hinta tiedot jne ja muutama linkitys. On helppoa tehdä is-todistus, kun ei tarvitse kuin syöttää asunnon numero ja tulostaa. On aivan turha ostella lomakkeita ja kirjoitella niitä käsin.
Oto-is ohjeistaa! Toivottavasti hän ymmärtää myös sen, että todistuksen allekirjoittaja on vastuussa siitä, että tiedot ovat oikein.
Päivän sanahan on huutaa juristi mukaan heti, kun issarissa on pienikin virhe.
Tarkkana kannattaa olla!

tein ite

Väsäsin itse excelillä, tarvittavat tiedot löytyy as oy asetuksesta. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2010/20100365 Tein vielä niin, että totesin välittäjille todistuksen olevan omatekoinen ja kysyin palautetta. Mitään moitetta ei tullut. Kaksi huoneistoa on tolla myyty.

Toki ostajan kannalta kannattaa tehdä siitä niin "ammattimaisen" näköinen kuin osaa, jos se on kovin amatöörimäinen niin herkkä asunnonostaja voi pelästyä.

Hommassa ei ole mitään erikoista tai pelättävää jos vaan ilmoittaa em asetuksen tiedot mahd rehellisesti. (toivottavasti ;-)
Tuolta löytyy muita tarpeellisia ja oheisia palveluita http://www.omataloyhtio.fi -käyttö kyllä vaatii jäsenyyden, mutta liittyminen ja palvelu eivät maksa mitään
Juu olen otimme tuon TaloyhtiöOptimin käyttöön siitä löytyy kyllä kaikki meidän taloyhtiön tarpeisiin, energiatodistusta, istodistusta dokumenttipankkia, vastuunjakotaulukkoa, ällistyttävän paljon kaikkea
Paljon muutakin hyvää taloyhtiöistä ko sivulla mm. Asoy laki
Eikös tuo isännöitsijäntodistus pidä tehdä aina alkuperäiselle eikä tulostetulle/monistetulle lomakkeelle? Ainakin minun isännöitsijäntodistuksessani lukee, ettei sitä saa kopioida vaan pitää olla just se alkuperäinen. En tiedä, mistä meidän isännöitsijä todistuksensa hankkii, mutta on ihan "originaali" paperi väreineen päivineen.
senhän saa tehdä mille tahansa paperille tai ostettavalle lomakepohjalle tai netistä tulostetulle, kunhan vaan kaikki vaadittavat asiat tulee jaovat oikein.
Viikko on jo odoteltu taka-töölöläisen taloyhtiön maallikko-isännöitsijältä tilaamaamme isännöitsijäntodistusta. Eikä ainakaan toistaiseksi ole mitään kuulunut joten lieneekö kyseisellä henkilöllä kenties olevan jonkinasteinen käytös yms. mielentilahäiriö tai muu vastaava kyseessä loppujen lopuksi joten mikä kumma neuvoksi siinä tapauksessa?
 /   /  / Mistä isännöitsijäntodistus-lomake

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta