AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

GRANA

21 Vastausta 2 188 Lukukertaa
noi kiinalaiset ois halpoja tekeekö noilla mitään, kotisivujen mukaan ei ole tyyppihyväksyttyjäkään missään maassa. Onko kellään kokemuksia, uskaltaako laittaa.

en us-

---

e,s

eikös kaikki joka tulee kiinasta ole hyvää,
autot tv, kodinkoneet,

mitä sieltä tulee huonoa ?

tietysti kerrostaloon jos laittaa,
pitää itse vastata,
siellä on oltava samaa tavaraa joka asunnossa,
sitä kun on yhtiössä hyöksyttyä.

Hyviä Hanoja

On nimittäin Vtt:llä
http://www.grana.fi/content/view/5/4/
Ja ne on kokonaan suunniteltu suomessa vain valmistettu kiinassa.

EI TYYPPIHYÄKSYTTY

Testit vaan myrkyille, ei puhettakaan äänitasojen täyttymisestä tai tyyppihyväksynnästä äänitasoluokkaan 1 jota vaaditaan kerrostaloon.

Tämänkin

Kirjoitti Oras hanakauppias.

JA TÄMÄN

hanasi on äänitaso kakkosta, eikö :)

ei mitään

kovalla vedepaineella 300 koska semmoisisa ei ole missään kerrostaloissa. Kylläpä olet hyvin aivopesty oras hanakauppias

Lueppa kaikki

Vtt:n dokumentit on testattu paineet ja muutkin asiat ja on tyyppihyväksytty suomessa ja lisäksi kukaan tukkuri ei ota myyntiin tavaraa joka ei ole tyyppihyväksytty suomessa.tottakai ääntä syntyy joka hanalla jos testi paine on 300 joka ei ole yleinen esimkerrostalon vedenpaine vaan pienempi. Taitaa edellinen kirjoittaja olla Oras hanakauppias.

Kun ei ole

ei ole tyyppihyväksytty. Tarkistin juuri YM:n ja VTT:n tyyppihyväksynnät, eikä tämän hakijan tyyppihyväksyntää ole.

Se ei sinänsä tarkoita sitä, etteikö tuote täyttäisi vaatimuksia, tyyppihyväksyntä kun on vapaaehtoinen menetelmä. Tyyppihyväksynnän merkitys on siinä, että viranomaisen on koko Suomessa hyväksyttävä laite siihen tarkoitukseen, johon se on tyyppihyväksynnän saanut. Tämä ei tarkoita, etteikö muitakin vaatimukset täyttäviä tuotteita hyväksyttäisi, kunhan näyttö löytyy.

AIVAN,

VTT:n nimeä käytetään markkinoinnissa mutta ännitaso 1:n desibelejä ei näistä testeistä irtoa.

ei se mitään

kovalla vedepaineella 300 koska semmoisisa ei ole missään kerrostaloissa. Kylläpä olet hyvin aivopesty oras hanakauppias

No voi

Eikö teilläpäin ole 300 kPa painetta missään? Hei haloo, vesikalusteiden on kestettävä 10 bar.

kyllähän

Granat sen kestääkin , mutta kyse olikin äänitasosta ei kerrostaloissa ole 3oo paineita niin ei myöskään äänitasolla ole merkistystä koska pienemmällä paineella se on samaa luokkaa kuin oraskin.

Eikö kerrostaloissa

300 kPan painetta kalusteella missään?

tosiaan...

aikomus rempata, eipä ole äänitasot tulleet aiemmin mieleen. Täytyypi tarkistaa jatkossa.

Tyypihyväksyminen vanhenee

Tiesittekö että tyyppihyväksytty merkintää ei tulla enää tekemään tämän vuoden jälkeen. Ens vuonna kaikki uudet tuotteet testataan vain VTT:llä, miksi vuoden takia jokin firma hakisi kahdet hyväksynnät.

Hyviä hanoja on (yhden omistan), täystakuu ja suomalainen firma, joten varaosat ja takuut saa helpolla.

ÄLÄ

"Suomalainen firma", käypä kysymässä LVI-liikkeestä Graanaasi varaosia. Tonni vetoa etteivät edes tunne merkkiä. Ammattilaisethan järjestään kieltäytyvät asentamasta kiinan romuja. Monta kertaa nähty, ostetaan halvalla eikä saada asentajaa. Ammattilainen vastaa tuotteestakin jos suostuu sen asentamaan.

Kiina EI EI EI

kaikki mikä tulee kiinasta on paskaa!!! säästö muuttuu äkkiä isoksi kupruksi.

Grana vastaa

Tervehdys Granalta :)
Lueskelin näitä kirjoituksia ja totesin, että asiaa on valaistava myös meidän puoleltamme...on ikävää, että kommentit tulevat nimettöminä, sillä teksteistä huomaa selvästi asialliset kyselyt ja panettelun, joka on niin helppoa, mutta varsin ala-arvoista. Grana Oy on siis Suomalainen yritys joka valmistaa hanoja Kiinassa. Hanat testataan Suomessa VTT:llä ja ne täyttävät Suomen ja pohjoismaiden lainsäädännön. GRANA EI TUO KIINASTA KIINALAISIA HANOJA, VAAN VALMISTAA KIINASSA SUOMALAISIA, SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA TESTATTUJA HANOJA. Edullinen hintatasomme ei johdu huonosta laadusta, vaan yksinkertaisesti siitä, että kulurakenteemme on merkittävästi alhaisempi, kuin suurien valmistajien. Vaikka tie onkin ollut ihan riittävän "kivinen" ja ongelmiakin on ollut, tiedämme olevamme oikealla tiellä ja teemme kaikkemme, että voimme tarjota asiakkaillemme vieläkin parempia ja silti ylivoimaisen edullisia hanoja jatkossakin...Hanojen tyyppihyväksyntä dokumentit päivitetään pikapuoliin nettisivuillemme ja jos kysyttävää on, vastaan mielelläni kysymyksiinne.

Aurinkoista kevättä kaikille :)

Oy Grana Finland Ab
www.grana.fi

on kysyttävää

"GRANA EI TUO KIINASTA KIINALAISIA HANOJA, VAAN VALMISTAA KIINASSA SUOMALAISIA, SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA TESTATTUJA HANOJA"

Yritin toisaalla kysyä asiaa saamatta siihen vastausta, mutta yritänpä täältä. Kuka hanat suunnittelee? Onko mahdollista, että tuhansien kiinalaisten tehtaiden tuotekuvastoista bongailette 'parhaat' ja tilaatte niitä sitten omina tuotoksinanne? Asia kiinnostaa kovasti, kun itse painotatte tuota suomalaista/skandinaavista muotoilua ja suunnittelua ja kiellätte hanojen olevan kiinalaisia.

Missä kohdin kiinalainen, Kiinassa tehty hana muuttuu suomalaiseksi ja Suomessa suunnitelluksi?

JEP EI VOI KUN

Alle 20 db:n hanat on äänitasoryhmässä 1 joka VAADITAAN kerrostalokäytössä, Katsoin ekan Granan tyyppärin ja pesukoneventtiili viheltää 29,9 db eli ylärajalle äänitasoryhmään 2 justiinsa ryhmän 3 (30db) alle.

Tää on vähän sama kun kiinalainen autonvalmistaja mainostaisi että autot on testattu NCAP-mukaisesti. Totta toinen puoli, reputtivat tosin.

Heippa vaan.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta