AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / lääkelaskut

lääkelaskut

3 Vastausta 1 815 Lukukertaa
En osaa en, kertokaa miten niistä selviän? :( Tunneilla istuminen yhtä tyhjän kanssa, ei pysy mukana ja jo ihan peruslaskut tuottaa hankaluuksia.. Opettajankin vaikea tajuta että jotkut ei ehkä osaa, sitten saa kuulla perästä että mikä mättää kun et osaa laskea.

Kaikki vinkit ja neuvot tervetulleita, minä tässä jatkan harjoitelemista..

kertaapa

Kertaapa prosenttilaskut ihan alusta alkaen. Siitä oli ainakin mulle suuri apu. Ja sitten arvioi ihan maalaisjärjellä onko laskun tulos suuruusluokaltaan mahdollinen aina laskiessasi. Ja kysy opettajalta lisätehtäviä ja rautalankaohjeita. Opettajan tehtävä on opettaa.

mie tein näin

Itse kertasin lukion kirjasta seos- ja liuoslaskut. Auttoi todella paljon ja lukion kirjoissa kaikki on selitetty juurta jaksain. Kertasin myös seoksia ja liuoksia lukion kemian kirjoista. Alkoi lääkelaskut onnistumaan. Kannattaa kokeilla.

ihan perus juttujahan siellä

opettel raa'asti vaan paljonko esim 10mg/ml on prosentteina jne. Ja muunnoslaskut kuinka monta mikrogrammaa on mg tai desigramma.Koska tiettyjä juttuja vaan täytyy tietää. Eli eipä siinä auta muu kuin raaka opetteleminen ihan alkeista alkaen. Musita, että pilkkuvirhe voi olla kohtalokas.

Voi tulla yllättäviä tilanteita että täytyy tieää vaikka kuinka paljon anttat jos lääkkeen vahvuus on 1,25mg/ml ja sinun täytyy antaa 0,75 mg, potilaan akuuttiin pahoinvointiin, ei siis ole aikaa miettiä kovin kauaa.
 /   /  /  / lääkelaskut

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta