AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Rintaliivejä netistä, isot kuppikoot -ja kauniita!

Rintaliivejä netistä, isot kuppikoot -ja kauniita!

28 Vastausta 16 095 Lukukertaa
Jihuu, tein tänä aamuna löydön! Kotimainen verkkokauppa, jossa kauniita rintsikoita hieman isommillakin kuppiko´oilla!!!

http://trinea.fi/index.php

Löytyy ainakin F-kokoon saakka eikä hinnatkaan ole pahat =) En tiedä teistä, mutta minä ihastuin ikihyviksi :D

Täältä myös

Täällä myös pelkästään isoja kuppikokoja, tosin noita isoja ympäryksiä ei sitten olekaan kovin paljon: http://www.lumingerie.fi
Olen tilannut www.lumingerie.fi, ja palvelu pelaa. Ainoastaan potuttaa, kun pitää aina tuotteet maksaa etukäteen nettikaupoissa, eikä saa tilattua laskulle, kun haluaisin kokeilla ensin liivejä ennen maksamista.

70A-110F

täältä me ISOT TYTÖT liivimme hommaamme:

http://www.feminelli.fi

mutta

feminellissä näkyy vain olevan suurimmalla osalla liivejä tomitusaika 2-3 viikkoa. Minusta se on liian kauan, jos maksan kuitenkin ennakkoon. Lumingerien hinnat taas ovat aika korkeat.

Figleaves olisi kiva paikka tilata (mikä valikoima!) mutta en halua hankkia luottokorttia vain sitä varten, että saan parit rintaliivit maksettua ;)

Kiva kyllä, että näitä nettikauppojakin on jo useampia :)

kiittää 105D

Kiitos vinkistä, harvoin noin edullisesti meikäläinen liivejä löytää ;)

Vielä kerran

kiitos vinkistä,eilen sain tuotteet ja laatu hyvä eikä hinta ole kohtuuton.
Pieni vinkki muillekin,siellä näyttää olevan jonkin sortin kevätkamppanja meneillään ale -20%.

Lisää tällaisia verkkokauppoja isoille naisille!

Pieniähän...

...nuo ovat. Melkoinen ison määritelmä täytyy olla, jos tuolta löytää. Tai sitten en osannut katsoa. Löysin kait yhdestä mallista sen mainostetun F-kupin ja ympärykset loppuivat kaikki 95:een. Noh, hyvä, että joku on iloinen ja onnellinen.

ison määritelmä...

Jaa, no en minä koe mikään pieni olevani 163 sentin pituudella ja 75 kilon painollani, XL-vaatteissani... Liivit siis kokoa 85E ja uolta niitä löytyi.

Onko tänne "isokokoisten" puolelle jokin kilo- ja rinnanympärysmitta-raja?

Anteeksi

No ei. En tarkoittanut sitä... Paikan kokolajikoima ei vain ollut niin laaja kuin olisi voinut kuvitella. Viestini saattoi olla tarpeettoman pisteliäs, pahoitteluni siitä.

Juupa...

Ihan mullekaan löytynyt, kun sattuu olemaan ympärysmittaakin. Oliskin 85 E =)) kateeksi käy..;)

Vähän löytyy isoja kokoja

Juu ei mullekaan löytynyt kuppikoko kun on 95 et se siitä tosin tosta Lumingeriestä löytyi sitten.

hei

kävin katsomassa sivustoa jonka olit kirjoittanut.
Minkä koon rintaliivejä sinä käytät. tai millaset ostit sieltä itse?
Ostaisin itekkin jos tietäisin tarkalleen millaset itelleni käy.
kun 75D ja 80D mutta oikea koko minulla on 75E. Et miten sinä valikoit ja tuliko oikean kokoiset?

Laita sähköpostia minulle Angel_14_889@hotmail.com Kiva jos vastaat
www.annella-lingerie.com. Kannattaa kokeilla tätäkin.
Huonot sivut en suosittele, kenellekään. Ja hinnat puntia.
Yhdessä noista verkkokaupoista oli taulukko, jossa verrattiin EU- ja UK-kokoja keskenään. Olen ostanut Lorellasta liivejä 85H- ja 85GG-koossa, samoin esimerkiksi Bravissimosta, enkä ole huomannut kokoeroa ollenkaan. Taulukon mukaan saatan olla jopa EU-kokoa 85I (I niin kuin iiik!). Olenkohan ymmärtänyt jotakin ihan väärin vai turpoanko vain omituisesti niinä päivinä, joina aion sonnustautua mannermaisiin liiveihin?
www.annella-lingerie.com on kaunis valikoima ja hinnat kohdallaan. Kokoja ainakin H:n asti. Koot vaihtelevat jonkin verran valmistajasta, joten kokeilla kannattaa. Aina voi palauttaa ja vaihtaa tarvittaessa. Uutta postimaksua ei useinkaan veloiteta.
Nämä anna-lingerien sivut ainakin ovat ihan pepusta revityt. Ei kunnon hakua, jotta voisi omat koot löytää, ja hinnat kaikki puntina! En koske tikullakaan tälläiseen kaupaan jossa ei osata sivuja tehdä hyvin. >:(

Itselläni suurikokoiset rinnat, ja vaikeaa löytää kokoja, sillä rintsikat pitää ensin kokeilla päälle, kun koot vaihtelee merkeittäin! Ainut paikka josta olen tilannut on www.lumingerie.fi, suomalainen kauppa Oulussa. Heillä on asiakaspalvelu pelannut hyvin oman kokemukseni perusteella. Mutta ainoa huonopuoli on netistä tilatessa, ettei saa ostettua laskulle, jolloin ei tarvitsisi tuotteesta etukäteen maksaa ennen sovitusta... Tuohon toivoisin kauppiailta muutosta.

Hyviä hintoja on myös www.figleaves.com (brittiläinen verkkokauppa), mutta en ole uskaltanut tilata sillä en tiedä tarkkaan mitä kokoa tulisi tilata. Ja heillä palautukset ulkomailta pitäisi vakuuttaa ja laittaa seurantakoodi... mikä maksaa asiakkaalle pitkän pennin, jos joutuu tuotteita palauttamaan/vaihtamaan.
Minä ja mun äiti löydettiin tosi kivat rintsikat tälläsestä paikasta:

www.mimosette.fi

Taitaa olla aika uus paikka (?), mut tosi hyvin oli silti kokoja! Mulla on 65E ja äipällä 80E. Siel oli joku taulukko myös, missä oli jotain tiukempii kokoi, ja musta se oli tosi hyvä. :) Suosittelen.
Minä myös löydän oman kokoni Annellasta ( www.annella-lingerie.com), muualta en enää ostakaan. Laatu pitää olla kohdallaan isoissa kuppikoissa, mutta monilla on liian korkeat hinnat.
oikeesti tämä jatkuva mainostaminen tällä palstalla on jotain niiiiin ärsyttävää!!!! eikö tälle nyt oikeesti voi jotain tehdä?? aiemmin luin tätä palstaa useinkin, kun sisältö oli oikeaa asiaa. nykyään täälä lähettelee kaikki nettikauppiaat epätoivoisesti omien sivujensa linkkejä ja vinkkejä. On menettänyt makunsa koko palsta.
kiitti vinkeistä! musta taas on kiva kun ei tarvi googlee selailla mut kuinka vaan :P
Aivan loistava englantilainen saitti on www.bravissimo.com. Olen ollut heidän "vakiasiakkaansa" nyt jo viitisen vuotta. Ihana kauppa. Itse olen brittikokoa 36GG (suomalainen vastaava koko n. 80H), ja Suomesta en löytäisi tuossa kokoluokassa kuin muodottomia ja suodatinpussinvärisiä imetysliivejä. No thanks. Bravissimosta olen löytänyt toinen toistaan mahtavimpia malleja ja värejä. Kerrankin on isompipovisella valinnanvaraa nuorekkaassa mallistossa :) Heillä koot taitaa päättyä johonkin K-kuppiin, että on kyllä tarpeeksi isoja kokoja.

Todella nopeat toimitukset: Englannista suoraan omaan postiluukkuun tullut paketti noin 5 arkipäivässä! Samaa ei voi sanoa monelta kotimaiselta yritykseltä. Mittaat vaan ennen ensimmäistä tilausta oman kokosi ja olet rehellinen itsellesi, niin kyllä se siitä. Suomalaiset tuppaa käyttämään aina liian pieniä liivejä vanhasta tottumuksesta.
Jos on epävarma EU- ja UK-kokolapuista, on tämä kokomuuntaja hyvä apuväline: http://www.85b.org/bra_conv.php

Itse olen vissiin kerran palauttanut paketin, kun koko ei täsmännyt tms. Itse maksoin palautuskulut paketin lähettämisestä. Taisi olla 6 euroa. Minusta se on pieni hinta siitä että saa itselleen kauniita liivejä, bikineitä ja nopeasti. Ja palvelu pelaa, jos on jotain ollut kysymistä tuotteista tai palautuksesta. Ei muuta kuin hyvää sanottavaa! +++++++++++++
olen ostanut parit freya merkkiset liivit sokokselta. koko lapussa on lukenut niin eu kuin uk kohdalla 80g. mutta kun kokeilen netissä kokomuuntajalla ja niin kooksi tulee 80f. siis kumpiko on todellinen koko jonka tilaan bravissimosta?
ja vielä...kun palautit niin minkä organisaation kautta lähetit palauttamasi tuotteet ihan postin kautta vai miten?
kiitoksia vastauksestasi! näillä avuilla uskallan ehkä tilata.
postin kautta palautukset tehdään aina ja tuosta koko asiasta että jos freyan liivissä suomesta ostetuissa lukee se uk 80 g eu 80 g, niin tilaat myös ulkomailta sitä samaa kokoa, samanlaiset merkinnät täsmälleen on niissä ulkomailta tilatuissa.
olen kokoa 65-70 i ja tuntuu olevan ihan mahdotonta löytää ton kokosia liivejä jotka oikeesti tukis niin että niskat ja selkä kestäs moista painoo..kellään mitään hyviä vinkkejä?? :/
65-70 I, joo todella hyvä provo, vai mikä muovihinkki pornovideosta oikein olet??
Ei taida oikein muu auttaa kuin oman luottomerkin etsiminen. Itsekin (65G) olen metsästänyt kauan tukevia liivejä, Freyan liivien löytäminen Sokoksesta oli jo riemuvoitto pari vuotta sitten. Freyan liivit ei kuitenkaan ole mitenkään superkestäviä, joten olen ajatellut nyt kokeilla mm. Curvy Katea. Noista nettikaupoista tilatessa ei tartte itkeä tihrustaa sovituskopissakaan. Lumingeriesta olen tykännyt, ja joskus tilannut myös Brastopista (www.brastop.com), myyvät halvalla hajakokoja.
Laadukkaita ja edullisia rintaliivejä tilasin puolalaisesta nettikaupasta nimeltä Ewa Michalak, http://www.ewa-michalak.pl. Size calculator antoi kuppikooksi 80FF, ja liivit tukevat mukavasti ja istuvat kuin unelma :) Tilasin kolmet liivit ja yhdet alushousut heti ekalla kerralla ja hinnaksi postikuluineen tuli hieman yli satanen (satasellahan juuri ja juuri saa laadukkaat rintaliivit Suomessa erikoisliikkeestä). Joidenkin liivien toimitusajaksi ilmoitettiin tilausvaiheessa 14 päivää, mutta loppujen lopuksi paketti oli kotona 10 päivässä. Liike piti hyvin ajan tasalla toimituksen kulusta ja vaikutti muutenkin luotettavalta.

Vierastin aluksi ajatusta topatuista liiveistä, joita suurin osa noista Ewa Michalakin liiveistä on, mutta valehtelematta vaatekokoni näyttää pienentyneen ainakin yhdellä numerolla ja ryhti parantui. Mieskin tuntuu tykkäävän ;-)

Tilaan tuolta varmasti vastakin. Harmi vain, kun bikinimalleja ei näy (vielä?) olevan tarjolla ja lomamatka on jo ihan kohta...
 /   /  / Rintaliivejä netistä, isot kuppikoot -ja kauniita!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta