TV3

jänku

Kuidas väljaspool helsingit TV3-näha?! Peale neti ma pean silmas siis! eesti viasatiga? Kas soome viasati paigaldajad asendavad seda? (pidi keelatud olema seda eestist välja tuua?). Kaabel-tv-ga ETV-d näeb, aga tv3 tunnen puudust (kanal2 võiks ju ka siis juba näha:))

6

475

Äänestä

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näeb

Mina vaatan viasatiga. Eestis sõber tellis endale ja saatis minule kaardi ja vastuvõtja.
      Hind umbes 100 kr kuus kui palju lisakanaleid ei taha.
      Kui ise tööle ei oska panna siis kutsu naabrimees appi :)

• siin

toanurgas olemas! Aga tööle ei hakka, signaal ca 60%on aga kvaliteeti ei tule (või oli vastupidi? pole nii ammu enam proovinud tööle panna), eesti viasat ei ütle selle kohta midagi. sai ostetud, aga siis selgus, et ühistu ei luba katusele panna antenni ja nüüd see siin nurgas seisab. Mõnel olen rõdul näinud. eestis pidi olema müüa selleks ka ca 500eek satellidi otsija? Kas see aitakas siin ehk? Ise vist küll hakkama ei saa, olen sellega juba terve tiiru peale teinud - ei midagi, napaka tunne tekib, kui päev läbi seda keerutada :)

• ma ei lugenud täpselt

...sa viasati antenni ei kasutagi siin? Ainult vastuvõtja ja kaart? Proovisin ka seda varianti igat pidi (viasat käskis kaardi teistpidi pöörata), et vastuvõtja siis seina ja ehk näitab, aga ei midagi....tahaks kasvõi seitsemeseid uudiseid näha ilma arvutita...:(

• probleeme olema
        siin kirjoitti:

toanurgas olemas! Aga tööle ei hakka, signaal ca 60%on aga kvaliteeti ei tule (või oli vastupidi? pole nii ammu enam proovinud tööle panna), eesti viasat ei ütle selle kohta midagi. sai ostetud, aga siis selgus, et ühistu ei luba katusele panna antenni ja nüüd see siin nurgas seisab. Mõnel olen rõdul näinud. eestis pidi olema müüa selleks ka ca 500eek satellidi otsija? Kas see aitakas siin ehk? Ise vist küll hakkama ei saa, olen sellega juba terve tiiru peale teinud - ei midagi, napaka tunne tekib, kui päev läbi seda keerutada :)

Mina sain kohale paari minutiga. Kaardi aktiveerimisega oli algul probleeme. Käsiti oodata ja et küll aktiveerub.Närvid ei pidanud vastu ja helistasin kuhugi automaati mille number oli kaasas ja sain kohe tööle.
        Kas puid või midagi muud ees ei ole? Sein või koht kuhu selle kinni paned on ikka sirge?Kaldenurk on umbes 20,minul nats alla.Siis keerad taldriku lõunasse ja hakkad vähehaaval läänepoole keerama ja jälgid ekraanilt millal on parim nivoo.

• proovin
        probleeme olema kirjoitti:

Mina sain kohale paari minutiga. Kaardi aktiveerimisega oli algul probleeme. Käsiti oodata ja et küll aktiveerub.Närvid ei pidanud vastu ja helistasin kuhugi automaati mille number oli kaasas ja sain kohe tööle.
        Kas puid või midagi muud ees ei ole? Sein või koht kuhu selle kinni paned on ikka sirge?Kaldenurk on umbes 20,minul nats alla.Siis keerad taldriku lõunasse ja hakkad vähehaaval läänepoole keerama ja jälgid ekraanilt millal on parim nivoo.

proovin nende andmetega uuesti mõni päev kui rohkem aega, selleks peab aega varuma :) Tänan!

• Krissu5

Tere! Kui Teil on soov Viasat odavamalt soetada, kui kodulehelt, siis saab seda minu käest kuna töötan Viasatis telemarketingi konsultandina. :)

Hõbepaketi puhul, kus on 34 kanalit, on ainult 8.99 eur kuutasu ja muu annaks täitsa tasuta ära.

Teeks Teile liitumise 0 euroga, tehnika annaks täiesti tasuta ära ning kuller tooks Eesti piires paki täitsa tasuta kohale ka. :)

Võtke julgelt ühendust. Võimalus on saada ka Kuldpaketi 19.49 euro eest ja Viasati Superboxi (Kuldpaketi kanalid, aga sisaldab salvestavat digiboksi) 21.99 euro eest.

[email protected] on mu meiliaadress. :)

Kui on küsimusi või vajate täiendavat infot, siis saate minuga ühendust võtta. :)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. On tiedossa, että venäjämieliset diggaavat diktatuurista venäjää

jossa ei esim. ole sanan- ja lehdistönvapautta. Mutta keitä nämä venäjän palvojat sitten ovat, ei heitä toki paljon ole
      Maailman menoa
      44
      2494
    2. Vihreiden, SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajista selvästi alle puolet on miehiä

ja silti joku punafeministi valitti kokoomuksen naiskannattajien puutteesta, vaikka siellä on enemmän naisia kuin punavi
      Maailman menoa
      74
      2477
    3. Belfastissa käynnissä kunnon persuilu

Joku random mamu tekee rikoksen, niin sikäläiset naamiopersut kostavat tuhoamalla kantaävestön omaisuutta. Liekö siellä
      Maailman menoa
      73
      2372
    4. Ensin Henry Novak ja nyt sitten se Irlannin tapaus

jossa mustaihoinen afrikkalainen mieshenkilö puukottaa valkoihoista maassa makaavaa miestä useita kertoa pään alueelle.
      Maailman menoa
      56
      2140
    5. Islamovasemmistolaisuus - tälläista termiä käytetään

Termi tarkoittaa alunperin äärivasemmiston ja muslimifundamentalistien liittoa, jonka ytimessä oli antisemitismi. Isl
      Maailman menoa
      32
      1867
    6. Persujen kannatusromahdus tekee kesästä 2026 nautinnollisen

Satoi tai paistoi, niin Suomen kansalaisella on kuluvana kesänä syytä hymyyn. Niin upealta tuntuu persujen kannatusroma
      Maailman menoa
      84
      1685
    7. Martina Aitolehti läpäisi Erikoisjoukot - Tilittää umpirehellisenä kuvauksista

Martina Aitolehti selvisi Erikoisjoukot koulutuksesta. Hän myös malttoi pääosin pitää mölyt mahassaan, vaikka saikin ko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      21
      1143
    8. Riikka runnoo! sähkön hinta +25 %, bensan hina +16 %

Euron bensa! Tuo legendaarinen persujen vaalilupaus. Sannan hallitus pudotti sähköenergan alv:n 10 prosenttiin, Riikka r
      Maailman menoa
      7
      1024
    9. Rakastan sinua hiljaisuudessa

Rakastan sinua hiljaisuudessa. Olisit minun tai et, olen odottanut sinua vuosisatojen ajan. Ilman sinua sydämeni on yksi
      Rakkaus ja rakastaminen
      41
      1005
    10. Eläköön kuningas, kuningas on kuollut

Heikki Nivala kaatui kuin mies. Kavaltaja käveli juuri edelliseen toukokuun kokoukseen hankkimansa puku päällä. Eläköön
      Kemijärvi
      56
      886
    Aihe