Vankileskien jaksaminen

Vankileski31

Haluaisin jakaa asiallisia kokemuksia samassa tilanteessa olevien kanssa, mies siis vankilassa. Hyvin on kaiken kaikkiaan mennyt, mutta omat voimat meinaa loppua välillä. Onko olemassa jotain meille omaa keskustelupalstaa? Jaksamista ja voimia kaikille! :-)

63

4110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hulina 347

      Tämä on sellainen palsta missä ei tukea tähän asiaan löydy.
      Kannattaa kysellä vaikka sähköposti osoitteita.
      Anonyymisti. Mikäli haluat vertaistukea katso netistä vankien omaiset ry.
      Vapautuvien tuki, Kris.toiminta. Sen tähden koen ettei tänne voi kysyä asioista koska monet vihaavat vankeja, en sitten tiedä ketkä tänne noita viestejä kirjoittavat ovatko jopa vartijoita? En uskoisi luulisi että heidän aikansa ja tarmonsa menisi muuhun. Voin myös jättää myöh. oman postiosoitteeni jos haluat. Mies istuu meillä ja kaipaan joskus ajatusten vaihtua, perheessä meillä on myös lapsia tilanne on ollut minulla vaikea.

      • missä päin Suomea asut

        www.krits.fi
        www.vapautuvientuki.fi

        Nuo oli äsken mainittukin, mutta kannattaa tutustua. Kritsillä on vertaistukiryhmä mutta sehän on Helsingissä. Voisitteko perustaa oman palstan tähän Suomi 24- sivulle? Etusivulla voi ehdottaa uusia ryhmiä. Jospa tämän palstan yksinkertaiset ihmiset (joita tuntuu riittävän) ymmärtäisivät pysyä poissa sieltä. Tai ehkä se on liikaa vaadittu :(

        Tsemppiä.


    • on..

      välillä. Olen myös vankileski.
      Niin meinaa voimat ja usko välillä loppua, jostain sitä aina voimia kuitenkin saa jatkamaan.
      Ehkä kun pääsee perhetapaamiseen ja saa jutella mieltä painavista asioista oman kullan kanssa.
      Itse joskus kokeilin noita ns vankien omaisille tarkoitettuja sivustoja mutta silloin siellä oli tosi hiljaista niin se jäi.
      Itselläni on ollut kausiluontoista tämä odottelu, välillä aika menee nopeasti ja sitten taas tulee ihan totaalinen voimattomuus ja ei meinaa jaksaa.
      Mielessä on pyörinyt monenlaisia ratkaisuja ja tekoja,vähemmän hyviäkin.
      Mutta onneksi ovat jääneet ajatustasolle ja sinne ne todella jääkin.
      Meillä jotain positiivista edessä.. lomakausi alkaa:)
      Sinulle vankileski31 *iso hali* ja voimia paljon myöskin!!
      Kyllä tästä selvitään ja yritetään jaksaa vaan ja muistetaan että tämä on tilapäinen elämäntilanne että kyllä se rakas sieltä vielä kotiin tulee.

      • kokenut,

        itellä taas sellanen tilanne että parisuhteen ja lasten kannalta parasta aikaa nämä jolloin mies vankilassa,,rakastetaan toisiamme 4 ihanaa lasta,mutta jotenkin vaan aineet ja kaverit vie miehen vapaalla ollessa,sitten taas joutuu vankilaan,mieheni on kiltti ja hyväkäytöksinen,avotaloissa upeat perhetapaamismahdollisuudet ja mies selvinpäin tosi ihana tuntuu että lapsetkin nauttii eniten silloin kun mies vankilassa ja koko perhe koolla1-2 kertaa kk,kokkaillaan jutellaan yms, selvinpäin


      • harmin paikka
        kokenut, kirjoitti:

        itellä taas sellanen tilanne että parisuhteen ja lasten kannalta parasta aikaa nämä jolloin mies vankilassa,,rakastetaan toisiamme 4 ihanaa lasta,mutta jotenkin vaan aineet ja kaverit vie miehen vapaalla ollessa,sitten taas joutuu vankilaan,mieheni on kiltti ja hyväkäytöksinen,avotaloissa upeat perhetapaamismahdollisuudet ja mies selvinpäin tosi ihana tuntuu että lapsetkin nauttii eniten silloin kun mies vankilassa ja koko perhe koolla1-2 kertaa kk,kokkaillaan jutellaan yms, selvinpäin

        että teillä on noin.
        Ymmärrän mitä tarkoitat, sivusta seurannut vastaavaa.
        Joo avotaloissa onkin tosi kivat tilat yleensä perhetapaamisille.
        Kurjaa vaan kannaltasi että että asiat on noin päin, ette ole ajatelleet vaihtaa kaupunkia jos tilanne muuttuisi?? tai miehesi hakisi apua päihdeongelmaansa? koska kun miehesi vapautuu niin sinulla alkaa taas rankemmat ajat ja niinhän se ei saisi olla vaan juuri toisinpäin.
        Sinulle myös *iso hali* ja jaksamista!!
        Toivottavasti miehesi tsemppaa kun pääsee siviiliin, sinun ja lastenne takia ainakin.


        *rankkaa on..*


      • mera

        en ole koskaan ollut tässä tilanteessa, mies joutui sukevalle,odotti lähtöä pari vuotta,että tiedossa oli,mulla on ihan hirveä kaipuu ja ikävä,en pääse edes katsomaan,kun hänen mielestä parempi ettei nähdä,tulee vaan paha mieli kun menee pieneen koppiin takaisin. minä taas haluaisin nähdä edes 5 min ja ajaisin yli 200 km sen takia. koko ajan painaa mieltä onko asiat samanlailla kun tuomio istuttu. olimme kuukausia yhdessä ja hän melkein asui jo luonani. kun pääsee vapaaksi,rakastaako hän vielä minua vai muuttaako vankila hänen sisintään. tietää että odotan häntä,rakastan niin syvästi,kirjoitan hähelle kahdesti kuussa,mutta hän ei jaksa edes kirjoittaa, vaikka tietää että odotan ja itsekin sanoi että liikkuuhan ne kirjeet. pelkään että hänelle tulee vapauden kaipuu kun tulee siviiliin vai onko hyvä asia että hän tietää että joku odottaa kotona. olen ajatuksineni aivan sekaisin,työn yritän hoitaa kunnialla mutta kotona on tyhjyysja ajatukset taas jyllää. haluaisin tietää myös millaista sukevalla on toiminta jne.


    • miesleski

      näin tasa-arvon nimissä,vaimoni lusii pitkää tuomiota,minä sitten 2 pienen lapsen kanssa elän tätä arkea,jos jossain kohtaa kokee ennakkoluuloja niin ainakin näin naisvanginpuolisona,yhteiskunta virkavalta ja vankeinhoito ei voi tajuta että jos perheenäiti on vankilassa niin aviomies ja lapset ei mitenkään voi olla normaaleja ihmisiä..

      • onkin

        vaikea tilanne teillä, ehkä vielä vaikeampi kuin meillä kenen mies istuu.
        Tässä yhteiskunnassa kun tuomitaan myös vankien omaiset aika raa`asti ja vielä kun naispuolinen istuu niin voin vaan yrittää kuvitella minkälaista kohtelua teille tulee.
        Nostan hattua sinulle että jaksat, olet varmasti hyvä mies ja isä.
        Naisesi saa olla ylpeä sinusta ja varmasti onkin.
        Kaikkea hyvää sinne!
        Vielä jossain kohtaa se istuminen loppuu:)
        Tsemppiä ja jaksamista.

        *rankkaa on..*


    • kunnon kansalainen
      • tyttöystävä

        En jaksa lähtä etsimään noita vauva-lehden ym keskusteluja, lapsetonkin kun olen vielä, mutta ihan mielenkiinnosta ois kiva kuulla miten siellä muut "normi-ihmiset", eli siis muut naiset, ovat suhtautuneet linnaleskiin?
        Täältä kun ei saa kun vittuiluja (mies)vartijoilta, nii siks vähän kiinnostaisi... :)


    • nti.nallukka

      juuh, olisi kyllä ihana jos olis sellainen palsta missä voisi vaihtaa ajatuksia muiden samassa jamassa olevien kanssa! Kun oma kulta on istumassa tuomiotaan :( Hyvin täälläkin mennyt tähän asti ja hyvältä muutenkin kaikinpuolin vaikuttaa mutta vielä on odottamista jäljellä ihan tarpeeksi... Jaksamista tosiaan kaikille jotka kultaansa odottaa!

    • Leski myös

      Mieheni on ollut nyt lähes 1v. 4kk vankilassa, pääsee heinäkuun alkupuolella onneksi pois. Asian salailu on ehkäpä ollut tässä kaikessa rankinta, ei tälläistä asiaa voi kaikille kertoa, ainakaan töissä, saati suurimmalle osalle sukulaisista. Ystävien kanssa asioista voi onneksi puhua niiden oikeilla nimillä. Ikävä oli alussa todella hirveä ja meni pitkä aika ennenkuin pystyi nukahtamaan ilman itkua. Menimme naimisiin vuosi sitten, vankilassa, saadaksemme perhetapaamiset, emme asuneet yhdessä ennen tuomiota. Kohta koittaa yhteinen arki, saa nähdä mitä tuleman pitää! Miehelläni on myös hiv, itse olen nega, kyllä on riittänyt sulattelemista niin itsellään kuin muillakin... Olen löytänyt miehestäni sielunkumppanin, jonka kanssa voi puhua ihan mistä vaan ja joka rakastaa ja kunnioittaa minua. Mutta viimeinen vankilareissu tämä saa kyllä olla! Jos haluat vertaistukea, ota yhteyttä Vankien omaiset ry:hyn. Voimia ja tsemppiä!

      • nti.nallukka

        Juu,sama homma,kaikkein kamalinta on tämä salailu, kun ei todellakaan pysty asiasta pahemmin puhumaan muuta kuin ystäville. Siinä mielessä aivan älytöntä kun joutuu salailemaan :( Ei olla naimisissa joten perhetapaamisia on turha havitellakaan.. Yli vuosi on odottamista vielä jäljellä..:( Mutta odotan todellakin, onneksi on nuo lomat ees! ja kirjeet ja ne puhelut,auttaa sentään jonkin verran tätä ikävää.


      • Leski myös
        nti.nallukka kirjoitti:

        Juu,sama homma,kaikkein kamalinta on tämä salailu, kun ei todellakaan pysty asiasta pahemmin puhumaan muuta kuin ystäville. Siinä mielessä aivan älytöntä kun joutuu salailemaan :( Ei olla naimisissa joten perhetapaamisia on turha havitellakaan.. Yli vuosi on odottamista vielä jäljellä..:( Mutta odotan todellakin, onneksi on nuo lomat ees! ja kirjeet ja ne puhelut,auttaa sentään jonkin verran tätä ikävää.

        Miehelläni alkoi loma-aika tammikuussa ja on vähän väliä hakenut lomaa, mutta aina on evätty. Syinä mm: "lomakokemuksen puute", "ei takeita, että palaa lomilta" ym. Miehelläni ei ole edes mitään syytä, esim. käytöshäiriöitä, miksi lomaa ei voisi myöntää. Näin Sörnäisten vankilassa. Mutta onneksi pääsee alle 3 viikon päästä pois, ei enää haittaa! Tuli vaan mieleen vielä tosta salailusta, että lapsilleni (kouluikäisiä) kerroin asiasta, vaikka ensin ajattelin, että on parempi etteivät he tiedä. En vaan jaksanut enää salailla. Toisaalta he eivät voi kertoa kavereilleen (olen kieltänyt), koska kaverit voivat kertoa vanhemmilleen ja vanhemmat voivat kieltää lapsiaan kaveeraamasta minun lapsieni kanssa. Että kyllä tämä vaikuttaa niin monen ihmisen elämään. Kyllä täällä siviilissäkin olevat läheiset joutuvat samalla tavalla ennakkoluulojen kohteiksi ja varovainen saa olla kenelle kertoo...


      • RKV11v8kk22pv
        Leski myös kirjoitti:

        Miehelläni alkoi loma-aika tammikuussa ja on vähän väliä hakenut lomaa, mutta aina on evätty. Syinä mm: "lomakokemuksen puute", "ei takeita, että palaa lomilta" ym. Miehelläni ei ole edes mitään syytä, esim. käytöshäiriöitä, miksi lomaa ei voisi myöntää. Näin Sörnäisten vankilassa. Mutta onneksi pääsee alle 3 viikon päästä pois, ei enää haittaa! Tuli vaan mieleen vielä tosta salailusta, että lapsilleni (kouluikäisiä) kerroin asiasta, vaikka ensin ajattelin, että on parempi etteivät he tiedä. En vaan jaksanut enää salailla. Toisaalta he eivät voi kertoa kavereilleen (olen kieltänyt), koska kaverit voivat kertoa vanhemmilleen ja vanhemmat voivat kieltää lapsiaan kaveeraamasta minun lapsieni kanssa. Että kyllä tämä vaikuttaa niin monen ihmisen elämään. Kyllä täällä siviilissäkin olevat läheiset joutuvat samalla tavalla ennakkoluulojen kohteiksi ja varovainen saa olla kenelle kertoo...

        anoa alkuun 1 vrk, lomaa niin voi päästäkkin. onko edellisiltä tuomioilta mitään loma rikkeitä ym ?


    • likkakaveri

      minulla sama homma että jätkä vankilassa!!
      se -89 ja minä -91..
      mutta rakkaus pitää meijät yhes, onha tää tietty oikeesti rankkaaki! mut!!

    • linnaleski 81

      linnaleski31 hei!tiedän kyl mitä on odottaa&&vaa odottaa miestää kotii ku muuten menee hyvin mut oma pää alkaa pikku hiljaa hajoo mut kyl se siitä eihän sielt pääse ku lusimal pois et aika menee hitaasti mut loppuen lopux kaikki on vaa väliaikasta&pian miehesi on kotona,,,(;haleja&voimia sulle jaksamisee,,t.samas venees täs seilataa,,,!

      • linnaleski

        www.porttivapauteen.fi

        löytyy keskustelupalsta linnaleskille ja muillekin vankien omaisille. Palsta on hiljainen, toivottavasti mahdollisimman moni löytää sivuilla ja saataisiin keskustelua aikaiseksi.


      • ------
        linnaleski kirjoitti:

        www.porttivapauteen.fi

        löytyy keskustelupalsta linnaleskille ja muillekin vankien omaisille. Palsta on hiljainen, toivottavasti mahdollisimman moni löytää sivuilla ja saataisiin keskustelua aikaiseksi.

        Tämä foorumi toimii viraston alaisuudessa joka on nimeltään Rikosseuraamusvirasto, onko se silloin aivan vertaistukea?'


        Ei ihme jos on vähän hiljainen palsta!


    • täällä samassa tilantees

      sa oleva... olen myös yrittänyt lueskelkka portti vapauteen palstaa mutta kovin on hiljainen. Meitä on kuitenkin useita tässä samassa ja vaikeassa tilanteessa olevia. Salailun itsekkin koen raskaimmaksi, jos saisikin vaan olla eikä joutuisi keksimään mitä ihmeellisimpiä selityksiä koko ajan. Meillä jäljellä vielä melkein vuosi tuomiota eikä millään jaksaisi... aika kuluu hitaasti ja kaikki tuntuu turhalta.. onneksi välillä väliin mahtuu niitä parempiakin päiviä! Perhetapaamiset on uskomaton henkireikä, ilman sitä ei jaksaisi! Toivotaan että mies pääsisi avotaloon jossain vaiheessa, niin voitaisiin nähdä useammin. Vaikeaahan tämä on, sitä ei käy kieltäminen. Haleja teille kaikille samassa tilanteessa oleville ja koitetaan kestää!!!

      • Y-.entinen

        Silloin kun mies hankkii itsensä sinne vankilaan käytän sanaa "hankkia" koska jos se mies ajattelisi perhettään ei sinne mennä vaan elettäis kunnolla ja ajateltaisiin sitä perhettä mutta kun se perhe ei ollut tärkeä vapaudessa.
        Sitten kun mies on ollut vankilassa jonkun aikaa alkaa ääni muuttuu kellossa tulee rakkauskirjeitä ja selityksiä ja vaimo tai ex.vaimo menee siihen halpaan alkaa käymään katsomassa ja perhetapaamisiin siinäkin on usein kyse miehen heikkoudesta eli halutaan seksiä ja itsekkäistä syistä ne perhetapaamiset mutta vanki itsekkin uskoo jo siihen "rakkauteen"
        Vaimo uhraa parhaat vuotensa miehen odotteluun ja likaa maineensa ja sama paska sieltä ulos tulee vaimo vain vaihtuu se on nähty monessa vankiperheessä.


      • mera

        minulla on myös niin tyhjä tunne kotona kun teimme mieheni kanssa koko ajan asioita yhdessä ja nyt ei ole mitään. päivä kerrallaan vaan eteenpäin ajatusten kanssa,ei meinaa jaksaa.. sitten vaan aina jostain voimia löytyy, ja huomenna taas huonompi päivä. kirjottelen kirjeitä ikävissäni ja ajattelen että kai hänestä ees on mukava lukea niitä vaikkei itse ole vielä jaksanut kirjoitella takaisin. sanoi vaan lähtiessään että tulen sitten joku päivä tuosta ovesta...valokuvat ja muistot lohduttaa myös. vankilaan voi joutua myös pienestä virheestä,ei aina ole pakko olla hirveä rikollinen.minä ainakin uskon näin. asiota tapahtuu maantiellä jne.


      • niin totta...
        mera kirjoitti:

        minulla on myös niin tyhjä tunne kotona kun teimme mieheni kanssa koko ajan asioita yhdessä ja nyt ei ole mitään. päivä kerrallaan vaan eteenpäin ajatusten kanssa,ei meinaa jaksaa.. sitten vaan aina jostain voimia löytyy, ja huomenna taas huonompi päivä. kirjottelen kirjeitä ikävissäni ja ajattelen että kai hänestä ees on mukava lukea niitä vaikkei itse ole vielä jaksanut kirjoitella takaisin. sanoi vaan lähtiessään että tulen sitten joku päivä tuosta ovesta...valokuvat ja muistot lohduttaa myös. vankilaan voi joutua myös pienestä virheestä,ei aina ole pakko olla hirveä rikollinen.minä ainakin uskon näin. asiota tapahtuu maantiellä jne.

        Useat tuntuvat unohtavan, etteivät kaikki vankilassa olevat ole taparikollisia. Siellä on useita, jotka ovat tehneet elämässään sen yhden, kohtalokkaan virheen, joka olisi voinut sattua kenelle tahansa meistä.

        Mieheni on vankilassa tällä hetkellä, hän ei käytä huumeita, ei alkoholia, elimme oikein ihanaa parisuhdetta ennen tätä tapahtumaa.. vaikeaahan tämä on olla yksin, talous kaatuun niskaan, teeskentelet ihmisille yms.. tuntuu että tämän asian kanssa on niin yksin. Eikä se helppoa ole miehelläkään siellä "kiven sisällä" tekisi kaikkensa, että pystyisi minua auttamaan.. mutta tehtyä kun ei saa tekemättömäksi vaikka kuinka haluaisi.

        Iso hali kaikille meille ja koitetaan tästä huolimatta nauttia kesästä!


      • Y-.entinen
        niin totta... kirjoitti:

        Useat tuntuvat unohtavan, etteivät kaikki vankilassa olevat ole taparikollisia. Siellä on useita, jotka ovat tehneet elämässään sen yhden, kohtalokkaan virheen, joka olisi voinut sattua kenelle tahansa meistä.

        Mieheni on vankilassa tällä hetkellä, hän ei käytä huumeita, ei alkoholia, elimme oikein ihanaa parisuhdetta ennen tätä tapahtumaa.. vaikeaahan tämä on olla yksin, talous kaatuun niskaan, teeskentelet ihmisille yms.. tuntuu että tämän asian kanssa on niin yksin. Eikä se helppoa ole miehelläkään siellä "kiven sisällä" tekisi kaikkensa, että pystyisi minua auttamaan.. mutta tehtyä kun ei saa tekemättömäksi vaikka kuinka haluaisi.

        Iso hali kaikille meille ja koitetaan tästä huolimatta nauttia kesästä!

        Vain yksi virhe ja siellä ollaan vaikka ei mitään paheita, niin se tapahtui minunkin enkelimiehelleni ja ulos tuli vielä puhtaampana ja parempana. Etten minäkään enään kelvannut hänelle.

        Miksi läheisille tulee sama laulu että niin vain tapahtui, eikö voitaisi käyttää sanaa:

        KUN LÄHEISEMME SYYLLISTYI RIKOKSEEN!












































        Näin se on tehtyä ei saa tehtyä saa tekemättömäksi vaan olosuhteet vain sattuivat olemaan sellaiset kuulin aina.


      • enkeleitten kanssa
        Y-.entinen kirjoitti:

        Vain yksi virhe ja siellä ollaan vaikka ei mitään paheita, niin se tapahtui minunkin enkelimiehelleni ja ulos tuli vielä puhtaampana ja parempana. Etten minäkään enään kelvannut hänelle.

        Miksi läheisille tulee sama laulu että niin vain tapahtui, eikö voitaisi käyttää sanaa:

        KUN LÄHEISEMME SYYLLISTYI RIKOKSEEN!












































        Näin se on tehtyä ei saa tehtyä saa tekemättömäksi vaan olosuhteet vain sattuivat olemaan sellaiset kuulin aina.

        Äläs nyt - enkelit ei tee rikoksia, eikä suurin osa ihmisistäkään. Olosuhteita on turha syyttää, koska kyseessä on aina ihmisen suorittama teko, joka johtuu ahneudesta, vihasta, katkeruudesta...


      • äiti/09
        niin totta... kirjoitti:

        Useat tuntuvat unohtavan, etteivät kaikki vankilassa olevat ole taparikollisia. Siellä on useita, jotka ovat tehneet elämässään sen yhden, kohtalokkaan virheen, joka olisi voinut sattua kenelle tahansa meistä.

        Mieheni on vankilassa tällä hetkellä, hän ei käytä huumeita, ei alkoholia, elimme oikein ihanaa parisuhdetta ennen tätä tapahtumaa.. vaikeaahan tämä on olla yksin, talous kaatuun niskaan, teeskentelet ihmisille yms.. tuntuu että tämän asian kanssa on niin yksin. Eikä se helppoa ole miehelläkään siellä "kiven sisällä" tekisi kaikkensa, että pystyisi minua auttamaan.. mutta tehtyä kun ei saa tekemättömäksi vaikka kuinka haluaisi.

        Iso hali kaikille meille ja koitetaan tästä huolimatta nauttia kesästä!

        en ole "leski" sukulainen kumminkin,äiti.ymmärrän vaimot teidän tuskanne,mitä se on.ei ole poikanikaan mikään taparikollinen ns.kohtalokas virhe.kyllä tämä kesä on mennyt niin v.............n.en tiedä miten jaksan ,kun asiat pyörivät päivittäin tämän tuomion kanssa,vaikka poikani vakuuttaa ,ettei ole mitään hätää...............mutta yritetään jaksaa kaikesta huolimatta,hyvää syksyn jatkoa teille kaikille.


      • kohtalotoveri

        luin kirjoituksesi,ihan kuin omaa elämänkertaani.tarinasi oli ihana,lämmin ja koskettava,kiitos.toivon sydämestäni sinulle ja miehellesi onnellista elämän alkua,kunnes vapaus koittaa.


    • Vai mitä

      Se on ihan oma valinta jos tahtoo rikollisten kanssa seurustella, saati mennä naimisiin tai hankkia vielä lapsikin. Rikollisten koti on vankila, se on parasta hyväksyä eikä uskoa heidän ainaisiin valheisiinsa muutoksesta.

      • meri22

        oma valintahan se on tietenkin. olen kihloissa rakkaani kanssa ja pysyn. mies siellä vankilassa on ihanin ihminen kenen kanssa koskaan olen ollut ja olen 43 v. kax teini-ikäistä lasta minulla ja hekin pitävät tästä miehestä enemmän kuin isästään. kolme vuotta sitten tapahtui maantiellä jotain ja hän kärsii siitä henkisesti lopun ikänsä,tukena olen vaikka raskastakin välillä. nyt lopulta pääsi istumaan tuomion jota odottanut 3 vuotta. jospa sen jälkeen päästäisiin elämään normaalia arkea iloineen ja suruineen.


      • jotakin nähnyt....
        meri22 kirjoitti:

        oma valintahan se on tietenkin. olen kihloissa rakkaani kanssa ja pysyn. mies siellä vankilassa on ihanin ihminen kenen kanssa koskaan olen ollut ja olen 43 v. kax teini-ikäistä lasta minulla ja hekin pitävät tästä miehestä enemmän kuin isästään. kolme vuotta sitten tapahtui maantiellä jotain ja hän kärsii siitä henkisesti lopun ikänsä,tukena olen vaikka raskastakin välillä. nyt lopulta pääsi istumaan tuomion jota odottanut 3 vuotta. jospa sen jälkeen päästäisiin elämään normaalia arkea iloineen ja suruineen.

        ajattele vähän mitä hänellä on annettavaa sinulle ei yhtään mitään sinulla on valmis koti ja kaikki tunteeko hän itsensä mieheksi kun tulee ulos ihmettelen jos tuntee!


      • meri22
        jotakin nähnyt.... kirjoitti:

        ajattele vähän mitä hänellä on annettavaa sinulle ei yhtään mitään sinulla on valmis koti ja kaikki tunteeko hän itsensä mieheksi kun tulee ulos ihmettelen jos tuntee!

        luulen ainakin että hänestä on ihana asia tulla kotiin jossa odotetaan ja rakastetaan,ettei ole tyhjän päällä. jos en olisi olemassa,minne hän menisi. olisi asunnon etsimiset ja ketään kuka välittää,siinä helposti lipsuisi väärille teille. olemme olleet yhdessä miten hieno asia kun on jäänyt turhat kotkotukset ja hänen vanhemmat vasta onnellisia ovatkin kun olen pelastus hänelle. ei tulis mieleenkään hylätä.


      • jotakin nähnyt
        meri22 kirjoitti:

        luulen ainakin että hänestä on ihana asia tulla kotiin jossa odotetaan ja rakastetaan,ettei ole tyhjän päällä. jos en olisi olemassa,minne hän menisi. olisi asunnon etsimiset ja ketään kuka välittää,siinä helposti lipsuisi väärille teille. olemme olleet yhdessä miten hieno asia kun on jäänyt turhat kotkotukset ja hänen vanhemmat vasta onnellisia ovatkin kun olen pelastus hänelle. ei tulis mieleenkään hylätä.

        Olisihan se aivan hirveätä jos mies joutuisi itse hankkimaan asunnon ja tekemään työtä sen eteen siinä voisi mennä vaikka hermot kun ollut vankilassa ja kokenut kovia siellä ajattele. On se helpompaa tulla valmiiseen rakennettuun kotiin ja hän on varmaan esimerkillinen isäpuoli lapsillesi ja kun hän ei saa heti työtäkään sinun lapsesi elatuavut riittää hyvin tälle miehelle hyvin ruokaan.


      • äläkä välitä
        meri22 kirjoitti:

        luulen ainakin että hänestä on ihana asia tulla kotiin jossa odotetaan ja rakastetaan,ettei ole tyhjän päällä. jos en olisi olemassa,minne hän menisi. olisi asunnon etsimiset ja ketään kuka välittää,siinä helposti lipsuisi väärille teille. olemme olleet yhdessä miten hieno asia kun on jäänyt turhat kotkotukset ja hänen vanhemmat vasta onnellisia ovatkin kun olen pelastus hänelle. ei tulis mieleenkään hylätä.

        Näistä asiattomista kommenteista. Se on niin helppo tuomita ja jeesustella kun ei itse ole samanlaisessa tilanteessa! Hienoa, että pysyt miehisi tukena, sitä hän tarvitsee ja ansaitsee. Ei ketään pidä tuomita yhden virheen takia, jos muuten on elämä mallillaan ja arvomaailma kunnossa.
        Itse olen ollut mieheni kanssa yhteensä 10 vuotta, sinä aikana ei meidän perheessä ole "tehtailtu" rikoksia tai mitään muutakaan hämärää. Täysin normaalia, onnellista elämää olemme eläneet. Kunnes sattui tämä kohtalokas tapahtuma...
        Aion myös olla mieheni tukena tämän tuomion ajan, vaikka se onkin todella rankkaa välillä. Onneksi on tapaamisia ja onneksi tuomio on kuukausissa eikä vuosissa.
        Ikävintä asiassa on jatkuva salailu, koska itse en ainakaan jaksa kuunnella kommentteja "mitäs menit sellaisen rikollisen kanssa naimisiin"..

        Voimia ja jaksamista Sinulle!!!


      • meri22
        äläkä välitä kirjoitti:

        Näistä asiattomista kommenteista. Se on niin helppo tuomita ja jeesustella kun ei itse ole samanlaisessa tilanteessa! Hienoa, että pysyt miehisi tukena, sitä hän tarvitsee ja ansaitsee. Ei ketään pidä tuomita yhden virheen takia, jos muuten on elämä mallillaan ja arvomaailma kunnossa.
        Itse olen ollut mieheni kanssa yhteensä 10 vuotta, sinä aikana ei meidän perheessä ole "tehtailtu" rikoksia tai mitään muutakaan hämärää. Täysin normaalia, onnellista elämää olemme eläneet. Kunnes sattui tämä kohtalokas tapahtuma...
        Aion myös olla mieheni tukena tämän tuomion ajan, vaikka se onkin todella rankkaa välillä. Onneksi on tapaamisia ja onneksi tuomio on kuukausissa eikä vuosissa.
        Ikävintä asiassa on jatkuva salailu, koska itse en ainakaan jaksa kuunnella kommentteja "mitäs menit sellaisen rikollisen kanssa naimisiin"..

        Voimia ja jaksamista Sinulle!!!

        Tukena ollaan, mieheni tuomio on yli vuosi,mutta onneksi istuu vähemmän,en edes tiennyt hänen lähtiessään että sellainen käytäntö. mikä ihana yllätys kun ilmoitti milloin siviiliin. sen ajan kestää vaikka mikä ois vaik ikävä ja huonojakin päiviä on. nyt olen vielä juuri nyt onnellinen hänen kirjeestään. sain ensimmäisen kirjeen häneltä,voi kuinka hyvälle se tuntui. luen sitä joka ilta ennen unia ja sanon hyvät yöt rakkalleni.


    • mihenne rikoksesta?

      Mitenkä naapurit ja sukulaiset suhtautuvat teihin vankileskiin? Syyllistetäänkö teidät ja lapsennekin miehenne tekemästä rikoksesta, eikö se ole tenkin lapsillenne raskasta? Mitenkä selviydytte kaikesta?

      • m

        omat sukulaiseni vaihdellen,osa ei voi ymmärtää kun ovat niin ahdasmielisiä,etteivät edes halua tutustua häneen,osa esim äitini ja serkkuni tuntevat hänet ja pitävät hänestä,äitini varsinkin kehuu häntä kovasti miten mukava mies. sisaruksia minulla ei ole. eno tampereelta sanoo että hänellä on todella mukavia kavereita jotka ovat tehneet vaikka mitä,ei se ystävyyttä estä. empä niiden sukulaisten kanssa paljon olekaan tekemisissä jotka ovat ahdasmielisiä,vaikka heidänkään omat lapset ei mitään enkeleitä nuorena ole olleet,siitä ei puhuta. naapurit on varmaan ihmetelleet minne kaveri on hävinnyt,mutta sen verran kohteliaita etteivät ole kyselleet mitään,puhutaan ihan normaalia asioita kuin ennenkin. olen asunut vuosia yksin lasten kanssa,silleen olen tottunut hoitamaan asiat yksin,olen vain nyt niin rakastunut pitkästä aikaa,että ikävän kanssa on vain tultava toimeen ja lapset on myös huomanneet miten onnellinen äiti on,että poika varsinkin odottaa häntä jo takaisin, koska kaipaa myös sitä mukavaa miestä meidän luo. tytär jo paljon pois kotoa oman poikakaverin luona. kyllä se on perheelle parasta kun äiti on iloinen ja onnellinen kuin se että yksin vaan olisi onneton. tytär ja hänen kaveri kyllä myös muistavat aina kysyä onko hänestä kuulunut mitään. viime kesänäkin oli kiva särkänniemen reissu kun porukalla oltiin,myös tämä mieheni. nyt tuntui että joku puuttui porukasta,kaikki tunsi sen. kun ei ole vaihtoehtoja,niin pakko vaan jaksaa,kyllä ne kirjeet kummasti lohduttaa.


      • ...................
        m kirjoitti:

        omat sukulaiseni vaihdellen,osa ei voi ymmärtää kun ovat niin ahdasmielisiä,etteivät edes halua tutustua häneen,osa esim äitini ja serkkuni tuntevat hänet ja pitävät hänestä,äitini varsinkin kehuu häntä kovasti miten mukava mies. sisaruksia minulla ei ole. eno tampereelta sanoo että hänellä on todella mukavia kavereita jotka ovat tehneet vaikka mitä,ei se ystävyyttä estä. empä niiden sukulaisten kanssa paljon olekaan tekemisissä jotka ovat ahdasmielisiä,vaikka heidänkään omat lapset ei mitään enkeleitä nuorena ole olleet,siitä ei puhuta. naapurit on varmaan ihmetelleet minne kaveri on hävinnyt,mutta sen verran kohteliaita etteivät ole kyselleet mitään,puhutaan ihan normaalia asioita kuin ennenkin. olen asunut vuosia yksin lasten kanssa,silleen olen tottunut hoitamaan asiat yksin,olen vain nyt niin rakastunut pitkästä aikaa,että ikävän kanssa on vain tultava toimeen ja lapset on myös huomanneet miten onnellinen äiti on,että poika varsinkin odottaa häntä jo takaisin, koska kaipaa myös sitä mukavaa miestä meidän luo. tytär jo paljon pois kotoa oman poikakaverin luona. kyllä se on perheelle parasta kun äiti on iloinen ja onnellinen kuin se että yksin vaan olisi onneton. tytär ja hänen kaveri kyllä myös muistavat aina kysyä onko hänestä kuulunut mitään. viime kesänäkin oli kiva särkänniemen reissu kun porukalla oltiin,myös tämä mieheni. nyt tuntui että joku puuttui porukasta,kaikki tunsi sen. kun ei ole vaihtoehtoja,niin pakko vaan jaksaa,kyllä ne kirjeet kummasti lohduttaa.

        Joka ilta MTV 3 tekstikanavalle sivu 893 laitan tekstarin ja ihanat terkut, sitten rakas lukee sen sellissä mitä kotiin kuuluu. Olemme sopineet tietyn ajan.


      • m
        ................... kirjoitti:

        Joka ilta MTV 3 tekstikanavalle sivu 893 laitan tekstarin ja ihanat terkut, sitten rakas lukee sen sellissä mitä kotiin kuuluu. Olemme sopineet tietyn ajan.

        no tuohan on hyvä systeemi. täytyypä panna mieleen.


      • cartier
        m kirjoitti:

        no tuohan on hyvä systeemi. täytyypä panna mieleen.

        mies lähti maanantaina vankilaan, tuntuu niin raskaalta ainakin vielä tässä vaiheessa, helpottaa ehkä ajan kanssa. pääsi soittamaan eilen ja kertoi tästä tekstiteevee jutusta, laitoin myös tekstitv 893 viestiä, ehkä helpottaa siellä, toivottavasti :) vielä kun jaksais itse täällä....


    • =

      perseenjakajat

      • Ulla, the ex-vankiheila

        En jaksanut enää sitä ruikutusta alastonkuvista, seksi mielihaluista, asennoista, ääntelystä sekä kaikesta muusta seksielämään liittyvästä kirjoittelusta. Piti jokaiseen kirjeeseen laittaa jotain masturboimiseen tai vastaavaan liittyvää tekstiä.
        Jos kerroit viikonloppuna olleesi ulkona kavereiden kanssa juhlistamassa vaikka kaverin syntymäpäivää, tuli seuraavassa kirjeessä kaikenlaista haukkumista, huoraksi leimaamista sekä uhkailua kirjeiden loppumisesta. Kuka jaksaa sellaista ? En ainakaan minä.

        Lupauksia vaikka minkälaisesta elämästä siviilissä, mutta kun se siviili siintää 5 vuoden päässä on hieman vaikea keskittyä elämiseen ja töiden tekemiseen, koska sillä toisella ei ole mitään käsitystä mitä siviilielämässä vaaditaan jos sen aikoo hyvin tehdä. Lupauksia rahoista, asunnoista ja ikuisesta rakkaudesta luvataan varmasti jokaiselle kymmenistä kirjekavereista. Viimeinen pisara oli se kun menin tapaamiselle ja keskustelin yhden naisen kanssa tupakkapaikalla vankilan ulkopuolella ja totesimme, että hän oli juuri käynyt tapaamassa sitä vankia kenen luokse itse olin menossa tapaamiselle. Hän oli kuulemma ainut, oikea ja se suuri rakkaus. Samat sanat olin minäkin kuullut edellisessä kirjeessä.
        Tupakkaa, kahvia ja lehtiä piti aina toimittaa tapaamisella käydessä, toivottavasti ei kovinkaan montaa samaa lehteä oltu tuotu tuon toisen naisen kanssa.


      • .... ....
        Ulla, the ex-vankiheila kirjoitti:

        En jaksanut enää sitä ruikutusta alastonkuvista, seksi mielihaluista, asennoista, ääntelystä sekä kaikesta muusta seksielämään liittyvästä kirjoittelusta. Piti jokaiseen kirjeeseen laittaa jotain masturboimiseen tai vastaavaan liittyvää tekstiä.
        Jos kerroit viikonloppuna olleesi ulkona kavereiden kanssa juhlistamassa vaikka kaverin syntymäpäivää, tuli seuraavassa kirjeessä kaikenlaista haukkumista, huoraksi leimaamista sekä uhkailua kirjeiden loppumisesta. Kuka jaksaa sellaista ? En ainakaan minä.

        Lupauksia vaikka minkälaisesta elämästä siviilissä, mutta kun se siviili siintää 5 vuoden päässä on hieman vaikea keskittyä elämiseen ja töiden tekemiseen, koska sillä toisella ei ole mitään käsitystä mitä siviilielämässä vaaditaan jos sen aikoo hyvin tehdä. Lupauksia rahoista, asunnoista ja ikuisesta rakkaudesta luvataan varmasti jokaiselle kymmenistä kirjekavereista. Viimeinen pisara oli se kun menin tapaamiselle ja keskustelin yhden naisen kanssa tupakkapaikalla vankilan ulkopuolella ja totesimme, että hän oli juuri käynyt tapaamassa sitä vankia kenen luokse itse olin menossa tapaamiselle. Hän oli kuulemma ainut, oikea ja se suuri rakkaus. Samat sanat olin minäkin kuullut edellisessä kirjeessä.
        Tupakkaa, kahvia ja lehtiä piti aina toimittaa tapaamisella käydessä, toivottavasti ei kovinkaan montaa samaa lehteä oltu tuotu tuon toisen naisen kanssa.

        ''''Viimeinen pisara oli se kun menin tapaamiselle ja keskustelin yhden naisen kanssa tupakkapaikalla vankilan ulkopuolella ja totesimme, että hän oli juuri käynyt tapaamassa sitä vankia kenen luokse itse olin menossa tapaamiselle. Hän oli kuulemma ainut, oikea ja se suuri rakkaus. Samat sanat olin minäkin kuullut edellisessä kirjeessä.
        Tupakkaa, kahvia ja lehtiä piti aina toimittaa tapaamisella käydessä, toivottavasti ei kovinkaan montaa samaa lehteä oltu tuotu tuon toisen naisen kanssa.''''

        Vaikka minua ottaakin päähän tuo vankileskien jaksamisesta ruikuttaminen. Itsehän olette ukkonne valinneet niin jotakin rajaa kuitenkin. Yllä esim. tapamisia yksi per päivä ja noita tupakkaa kahvia jne. ei saa tavatavalle tuoda. Että silleen...


      • että....
        .... .... kirjoitti:

        ''''Viimeinen pisara oli se kun menin tapaamiselle ja keskustelin yhden naisen kanssa tupakkapaikalla vankilan ulkopuolella ja totesimme, että hän oli juuri käynyt tapaamassa sitä vankia kenen luokse itse olin menossa tapaamiselle. Hän oli kuulemma ainut, oikea ja se suuri rakkaus. Samat sanat olin minäkin kuullut edellisessä kirjeessä.
        Tupakkaa, kahvia ja lehtiä piti aina toimittaa tapaamisella käydessä, toivottavasti ei kovinkaan montaa samaa lehteä oltu tuotu tuon toisen naisen kanssa.''''

        Vaikka minua ottaakin päähän tuo vankileskien jaksamisesta ruikuttaminen. Itsehän olette ukkonne valinneet niin jotakin rajaa kuitenkin. Yllä esim. tapamisia yksi per päivä ja noita tupakkaa kahvia jne. ei saa tavatavalle tuoda. Että silleen...

        ei kaikki oletotta mitä kirjoitetaan!


      • Ulla, the ex-vankiheila
        .... .... kirjoitti:

        ''''Viimeinen pisara oli se kun menin tapaamiselle ja keskustelin yhden naisen kanssa tupakkapaikalla vankilan ulkopuolella ja totesimme, että hän oli juuri käynyt tapaamassa sitä vankia kenen luokse itse olin menossa tapaamiselle. Hän oli kuulemma ainut, oikea ja se suuri rakkaus. Samat sanat olin minäkin kuullut edellisessä kirjeessä.
        Tupakkaa, kahvia ja lehtiä piti aina toimittaa tapaamisella käydessä, toivottavasti ei kovinkaan montaa samaa lehteä oltu tuotu tuon toisen naisen kanssa.''''

        Vaikka minua ottaakin päähän tuo vankileskien jaksamisesta ruikuttaminen. Itsehän olette ukkonne valinneet niin jotakin rajaa kuitenkin. Yllä esim. tapamisia yksi per päivä ja noita tupakkaa kahvia jne. ei saa tavatavalle tuoda. Että silleen...

        Niin, olin tulossa pois tapaamisesta ja keskutelin toisen naisen kanssa, tuo nainen oli ollut tapaamisella saman vangin kanssa aikaisemmin viikolla ja kuullut nuo samat sanat kuin itse olin kuullut juuri kymmenen minuuttia aikaisemmin. Jos tuo sinun ajatuksiasi selventää. Olet ilmeinen ex-ruuna, koska tuohon osasit puuttua.
        Tupakkapaikka oli vankilan ulkopuolella, siinä portin vieressä, kuten varmasti tiedät, odotellaan vartijaa hakemaan tapaajaa.
        Silti olen samaa mieltä, että porno-, ääntely- ja kirjoittelu seksi asioista on aika roisia pyytelyä konnalta kopista, jonne sitäpaitsi konnat kuuluu. Vetäkoon sitten vaikka tumppuun.

        Ulla


      • p.rovo
        Ulla, the ex-vankiheila kirjoitti:

        Niin, olin tulossa pois tapaamisesta ja keskutelin toisen naisen kanssa, tuo nainen oli ollut tapaamisella saman vangin kanssa aikaisemmin viikolla ja kuullut nuo samat sanat kuin itse olin kuullut juuri kymmenen minuuttia aikaisemmin. Jos tuo sinun ajatuksiasi selventää. Olet ilmeinen ex-ruuna, koska tuohon osasit puuttua.
        Tupakkapaikka oli vankilan ulkopuolella, siinä portin vieressä, kuten varmasti tiedät, odotellaan vartijaa hakemaan tapaajaa.
        Silti olen samaa mieltä, että porno-, ääntely- ja kirjoittelu seksi asioista on aika roisia pyytelyä konnalta kopista, jonne sitäpaitsi konnat kuuluu. Vetäkoon sitten vaikka tumppuun.

        Ulla

        toi viesti. Ei sitä tupakkaa eikä kahvia linnoihin viedä, sen tietää kaikki.


      • mutta..
        p.rovo kirjoitti:

        toi viesti. Ei sitä tupakkaa eikä kahvia linnoihin viedä, sen tietää kaikki.

        on saanut viedä, sekä on voinut jättää rahaa niiden ostamiseen.


      • tuota
        mutta.. kirjoitti:

        on saanut viedä, sekä on voinut jättää rahaa niiden ostamiseen.

        en usko, että useampi tapaaja eri aikaan samana päivänä..


      • Konnan ex-heila
        tuota kirjoitti:

        en usko, että useampi tapaaja eri aikaan samana päivänä..

        Silti olen sitä mieltä, että porno-, ääntely- ja kirjoittelu seksiasioista on aika roisia pyytelyä konnalta kopista, jonne sitäpaitsi konnat kuuluu. Vetäkoon sitten siellä vaikka tumppuun.


      • scarlas
        Konnan ex-heila kirjoitti:

        Silti olen sitä mieltä, että porno-, ääntely- ja kirjoittelu seksiasioista on aika roisia pyytelyä konnalta kopista, jonne sitäpaitsi konnat kuuluu. Vetäkoon sitten siellä vaikka tumppuun.

        semmosta.. meillä ainakaan mitään vastaavia ongelmia! kyse taisi olla tällä palstalla meidän jaksamisesta, eikä mollaamisesta! kurja juttu tuommonen että ukko ollutkin täysi petturi.. enkä koe kyllä olevani mikään tavarantoimittaja hänelle, vien välillä lehtiä ja ajanvietettä, toki kirjeissä kirjoitetaan seksijutuista, mutta ei se ole äitynyt noin pahaksi.. vielä kaksi kuukautta jaksamista.....


      • ei tarvii
        scarlas kirjoitti:

        semmosta.. meillä ainakaan mitään vastaavia ongelmia! kyse taisi olla tällä palstalla meidän jaksamisesta, eikä mollaamisesta! kurja juttu tuommonen että ukko ollutkin täysi petturi.. enkä koe kyllä olevani mikään tavarantoimittaja hänelle, vien välillä lehtiä ja ajanvietettä, toki kirjeissä kirjoitetaan seksijutuista, mutta ei se ole äitynyt noin pahaksi.. vielä kaksi kuukautta jaksamista.....

        ei tarvii tulla tänne näitä viestejä kellään lukemaan, jos ärsyttää meidän "leskien kitinä ja valitus" ärsyttää että olette niin ahdasmielisiä, että ajattelette kaikkien rikollisten olevan psykopaattimurhaajia


      • m
        ei tarvii kirjoitti:

        ei tarvii tulla tänne näitä viestejä kellään lukemaan, jos ärsyttää meidän "leskien kitinä ja valitus" ärsyttää että olette niin ahdasmielisiä, että ajattelette kaikkien rikollisten olevan psykopaattimurhaajia

        mä en jaksa enää ees kirjottaa tänne,tämähän on muuttunut ihan paskanjauhamiseks ja lopetan koko sivujen lukemisen. loppu slut jne. meidän kirjeet mieheni kanssa sisältää ihan normaalia arjen tapahtumia ja ikävää. kerron mitä kotipaikkakunnalla tapahtuu,siis normaaleja asioita. pidän häntä niinku ajan tasalla. ja tämä riitti tästä palstasta. vielä et jos tän palstan lukemista jatkas,tässähän alkas ihan vainoharhaseks. LOPPU !


      • kokemusta on
        mutta.. kirjoitti:

        on saanut viedä, sekä on voinut jättää rahaa niiden ostamiseen.

        empä oo ikkään tommost kuullu,enkä kyl nähnykkään.kyl sinne rahaa saa viedä,mut ei todellakaan mitään nautintoaineita,että höpö,höpö.


      • RKV11v8kk22pv
        p.rovo kirjoitti:

        toi viesti. Ei sitä tupakkaa eikä kahvia linnoihin viedä, sen tietää kaikki.

        avotalot erikseen tietysti. ja linna se on sekin kun siellä kerran lusitaan.


    • Kehnosti

      On paikat ns. vankien omaisille nämä foorumit.

      • nuppu_

        en ymmärrä miksi tällaisille palstoille missä joku ihminen hakee tukea ja ymmärrystä vaikeassa asiassa elämässään, ni miksi te ihmiset tulette tänne moralisoimaan kuinka paskoja sikoja ne miehet on jotka lusii et jättäkää pois. Ihmettelenpähän vaan miksi ihminen pitää leimata heti murhamieheksi tai joksikin hulluksi psykopaatiksi jos on vankilassa. Jos ei ole mitään kasvattavaa tai tukevaa kommentoitavaa ni miksi pitää tulla tänne valittamaan ja jauhamaan sitä teidän ahdasmielistä paskaanne, jos olette sitä mieltä ni voitte pitää suunne kiinni ja jättää tämänkin keskustelun niille jotka tässä oikeasti yrittävät tukea ja auttaa ja kertoa oma-kohtaisia kokemuksia samassa tilanteessa. Että ei tässä muuta. huhhuh kun ihmiset on itsekkäitä ja niin ennakkoluuloisia..


      • lekenlehti
        nuppu_ kirjoitti:

        en ymmärrä miksi tällaisille palstoille missä joku ihminen hakee tukea ja ymmärrystä vaikeassa asiassa elämässään, ni miksi te ihmiset tulette tänne moralisoimaan kuinka paskoja sikoja ne miehet on jotka lusii et jättäkää pois. Ihmettelenpähän vaan miksi ihminen pitää leimata heti murhamieheksi tai joksikin hulluksi psykopaatiksi jos on vankilassa. Jos ei ole mitään kasvattavaa tai tukevaa kommentoitavaa ni miksi pitää tulla tänne valittamaan ja jauhamaan sitä teidän ahdasmielistä paskaanne, jos olette sitä mieltä ni voitte pitää suunne kiinni ja jättää tämänkin keskustelun niille jotka tässä oikeasti yrittävät tukea ja auttaa ja kertoa oma-kohtaisia kokemuksia samassa tilanteessa. Että ei tässä muuta. huhhuh kun ihmiset on itsekkäitä ja niin ennakkoluuloisia..

        Kuin kauan sun ukkos vielä istuu?


      • muska33
        lekenlehti kirjoitti:

        Kuin kauan sun ukkos vielä istuu?

        Nin, saanko käydä tapaamassa ex-miestäni vankilassa? Ja jos niin minkälaisessa tapaamisessa? Sillä nyt vaimo ja lapsi. Jos he eivät tiedä että aion tavata, kertooko joku heille? Olis niin hauska yllättää ex vaik jollei kivasti..


      • Et tällein
        muska33 kirjoitti:

        Nin, saanko käydä tapaamassa ex-miestäni vankilassa? Ja jos niin minkälaisessa tapaamisessa? Sillä nyt vaimo ja lapsi. Jos he eivät tiedä että aion tavata, kertooko joku heille? Olis niin hauska yllättää ex vaik jollei kivasti..

        Jos exäsi haluaa et käyt häntä tapaamassa, nii hän varaa itse sulle tapaamisajan. Ite et voi niitä varailla... ja jos suljetussa vankilas, nii vaan pleksin takaa.


      • muska33
        Et tällein kirjoitti:

        Jos exäsi haluaa et käyt häntä tapaamassa, nii hän varaa itse sulle tapaamisajan. Ite et voi niitä varailla... ja jos suljetussa vankilas, nii vaan pleksin takaa.

        Hän on avolla. Saako silloin olla fyysises kontaktis..?


      • Munaton Ruuna
        muska33 kirjoitti:

        Hän on avolla. Saako silloin olla fyysises kontaktis..?

        Silloin kun mies hankkii itsensä sinne vankilaan käytän sanaa "hankkia" koska jos se mies ajattelisi perhettään ei sinne mennä vaan elettäis kunnolla ja ajateltaisiin sitä perhettä mutta kun se perhe ei ollut tärkeä vapaudessa.
        Sitten kun mies on ollut vankilassa jonkun aikaa alkaa ääni muuttuu kellossa tulee rakkauskirjeitä ja selityksiä ja vaimo tai ex-vaimo menee siihen halpaan ja sitten alkaa käymään katsomassa ja perhetapaamisiin siinäkin on usein kyse miehen heikkoudesta eli halutaan seksiä ja itsekkäistä syistä ne perhetapaamiset mutta vanki itsekkin uskoo jo siihen "rakkauteen"
        Vaimo uhraa parhaat vuotensa miehen odotteluun ja likaa maineensa ja sama paska sieltä ulos tulee vaimo vain vaihtuu se on nähty monessa vankiperheessä.


      • Et tällein
        Munaton Ruuna kirjoitti:

        Silloin kun mies hankkii itsensä sinne vankilaan käytän sanaa "hankkia" koska jos se mies ajattelisi perhettään ei sinne mennä vaan elettäis kunnolla ja ajateltaisiin sitä perhettä mutta kun se perhe ei ollut tärkeä vapaudessa.
        Sitten kun mies on ollut vankilassa jonkun aikaa alkaa ääni muuttuu kellossa tulee rakkauskirjeitä ja selityksiä ja vaimo tai ex-vaimo menee siihen halpaan ja sitten alkaa käymään katsomassa ja perhetapaamisiin siinäkin on usein kyse miehen heikkoudesta eli halutaan seksiä ja itsekkäistä syistä ne perhetapaamiset mutta vanki itsekkin uskoo jo siihen "rakkauteen"
        Vaimo uhraa parhaat vuotensa miehen odotteluun ja likaa maineensa ja sama paska sieltä ulos tulee vaimo vain vaihtuu se on nähty monessa vankiperheessä.

        Toi on varmaan ihan totta...ite ootan miestäni linnast ja kyllä monenlaiset ajatukset on mielessä käyny. Tässä on tasan kaks vaihtoehtoo; joko ootan ja luotan tai sit en. Lupauksia on annettu vaikka minkälaisia, siis mieheni on antanu..saas nähdä sitten mitä tuleman pitää. Ite oon aika nuori, alle 30v. Mietin välil et menetänkö nyt jtn, kun odotan ja varmuutta ei kuitenkaan sit tulevasta ole. Pari vuotta elämästä on aika lyhyt aika toisaalta, mut sinäkin aikana voi tapahtua vaikka mitä;D Mutta olen valinnut tän odottamisen...kuitenkin rakastan miestäni.


      • Fr.Fionatar
        Munaton Ruuna kirjoitti:

        Silloin kun mies hankkii itsensä sinne vankilaan käytän sanaa "hankkia" koska jos se mies ajattelisi perhettään ei sinne mennä vaan elettäis kunnolla ja ajateltaisiin sitä perhettä mutta kun se perhe ei ollut tärkeä vapaudessa.
        Sitten kun mies on ollut vankilassa jonkun aikaa alkaa ääni muuttuu kellossa tulee rakkauskirjeitä ja selityksiä ja vaimo tai ex-vaimo menee siihen halpaan ja sitten alkaa käymään katsomassa ja perhetapaamisiin siinäkin on usein kyse miehen heikkoudesta eli halutaan seksiä ja itsekkäistä syistä ne perhetapaamiset mutta vanki itsekkin uskoo jo siihen "rakkauteen"
        Vaimo uhraa parhaat vuotensa miehen odotteluun ja likaa maineensa ja sama paska sieltä ulos tulee vaimo vain vaihtuu se on nähty monessa vankiperheessä.

        Voihan se mieskin olla se odottaja? vai?

        Ja sitä paistsi on paremmissakin piireissä erottu 30 vuoden avioliittovuoden jälkeen, vaikka ei olla vankilaa edes nähtykkään.
        http://www.iltalehti.fi/viihde/200810068369209_vi.shtml
        Ja meneeko ne vuodet hukkaan miten? ei mene elämä jatkuu vaikka mies on vankilassa ja voi opiskella, käydä työssä, tehdä enemmän asioita itsensä eteen, kun on aikaa.....


      • Et tällein
        Fr.Fionatar kirjoitti:

        Voihan se mieskin olla se odottaja? vai?

        Ja sitä paistsi on paremmissakin piireissä erottu 30 vuoden avioliittovuoden jälkeen, vaikka ei olla vankilaa edes nähtykkään.
        http://www.iltalehti.fi/viihde/200810068369209_vi.shtml
        Ja meneeko ne vuodet hukkaan miten? ei mene elämä jatkuu vaikka mies on vankilassa ja voi opiskella, käydä työssä, tehdä enemmän asioita itsensä eteen, kun on aikaa.....

        Niin totta tuo mitä sanoit..meillä vaan se menee vähä niin et en oikein sais "juoksennella" missään..nytkään en oo moneen kuukauteen käynyt missään ja ajattelin lähtee pikkujouluja viettelemään, niin siitä tuli kauhee show..:( Tiedän sen et eihän se ole kiva miettii kun oma muija on viihteellä..sanoo tosin kyllä luottavansa, ja olenkin luottamuksen arvoinen. Välillä vaan ahdistaa.. Sekin jos en ole kirjoittanut viikossa kun yhden kirjeen, nii siitä tulee jo kauhee kysely et mitäs sitä ollaan tehty, ku ei ole ollut aikaa kirjoitella=) Noh, onhan hällä tietysti aikaa siellä miettiä vaikka mitä asioita, sit vähä liikaakin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe