AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Colonic-huuhtelu

16 Vastausta 1 134 Lukukertaa
Kertokaapa!!!

Kaikki

huuhaata, kokeile itse kerran niin tiedät miltä tuntuu, onko kevyempi olo. Ei sitä varmasti ole tietellisesti tutkittu, mutta näet itse tuleeko mitä veden mukana ulos.

klassikot kunniaan

Verenlaskeminen, suolihuuhtelu ja oksennuttaminen.

Hienoja juttuja mutta ei kovin terveellistä.

Suolihuuhtelu erittäin

teveellinen tapahtuma, jota keski-Euroopassa käytetään runsaasti lääkärivetoisilla terveysklinikoilla, joissa kroonisia sairauksia hoidetaan paasto- ja detoksifikaatioterapioilla. Maalaisjärki apuun: miettikää, mitä laitatte elinaikananna suustanne sisään ja miltähän se mahtaakaan ruuansulatuskanavan loppupäässä näyttää. Itse olen kiinnostunut kokeilemaan koneellista suolihuuhtelua ja aion sen myös toteuttaa. Hoitajana olen saanut kuulla paljon kokemuksia puhdistuksesta: suoli on kilotolkulla täynnä pienväristä, seinämiin piintynyttä mönjää. Ja kun se poistuu muutaman kerran huuhteluhoidolla, imeytyminen ja entsyymituotantokin tehostuu. Verenkierrossa ei kierrä enää paksunsuolen tavara, keho todellankin puhdistuu. Vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset.

ja perustelut?

Kumiletkun tunkeminen rektumiin ei ole mikään terveyttä edistävä toimenpide vaan pikemminkin hemmmotteluhoito. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.

Sitä ollaan todella jo vieraantuneita elämästä, jos aletaan pitää ongelmana sitä, miltä suolistossa näyttää. paskaa ja bakteereja siellä on ja niin kuuluu ollakin. Temppuilemalla saat vaan elimistösi sekaisin.

Niitähän

kuuluu ollakin, mutta millaista ja kuinka vanhaa?

Kannattaa

suoliston puhdistuksessa koska se vaikuttaa myös aivotoimintaan. Vanhat kuonat poistuu ja olo piristyy, kokeile.

vaikuttaa aivotoimintaan?

Suolihuuhtelu vaikuttaa aivotoimintaan? Mihinkä niistä? Hermoratojen aktiivisempaan toimintaan, muistiin, pikkuaivoihin, aivokurkiaiseen, kielikeskukseen, motoriseen aivokuoreen, oikeaan vai vasempaan aivopuoliskoon, otsalohkoon????????????

Lääkäreiden mukaan

Todista toki tarkemmin missä on tieteellisesti todettu tuon colonic-huuhtelun hyödyllisyys. EI muuten missään. Jos olisi, se olisi kissankokoisin kirjaimin colonic-hoitajien nettisuilla, se on tasan varmaa...

Hoitajien sivuilla mainittu Mantell DI ei ole julkaissut yhtään tieteellistä tutkimusraporttia, ikinä, mistään. Hoitajat siis kuvittelevat näkevänsä jotain ja kuvittelevat että kun se valuu putkea pitkin pois, potilas paranee jostain. Ja kansallahan riittää näihin huvituksiin rahaa.

http://www.colonic.fi/ColonicPuhdistus.htm

paksusuolen huuhtelu

Tosin lähinnä huuhtelijan taloudellista tilannetta.

Oikein

ei kai suolen seinämiin kerry yhtä paljon mönjää, kun suoli toimii paremmin. Lihansyöjillä sinne kuitenkin keräytyy kaikenlaista, ja sitten imeytyy takaisin verenkiertoon. Paras kai on muuttaa ruokatottumuksiaan, mutta huuhtelukin auttanee. Ulostuksen on tarkoitus poistaa kuona-aineita, ei vain istua siellä ja antaa myrkkyjen imeytyä takaisin elimistöön.

En ole kokeillut, kun se tuntuu niin monimutkaiselta, mutta kokeilen vielä joskus.

Miten niin..

Senkun vaan makoilee sängyllä ja on rennosti. Hoitaja käyttelee konetta ja hieroo mahaa, ei siinä sen kummempaa...

Minä tekisin sen

en lähtisi minnekään klinikoille panettamaan letkua peppuun. Jos joskus satun löytämään sen laitteen, suljettavan letkun pusseineen, apteekista, ehkä ostan. Mutta en halua alkaa kysellä sitä, nolostuisin. Jos se on siinä hyllyllä, pakattuna, voin ostaakin. Kylppärini on hyvin pieni, ja vessa on eri huoneessa, joten se tekee jutun aika hankalaksi:)

harva pelkkää lihaa syö

Suolen toimintaa nopeuttaa, jos syö kuituja kanssa.

Oikeasti suolen seinämiin ei kuitenkaan jää mitään kuonaa, joka imeytyisi sieltä takaisin verenkiertoon. Kuona poistetaan ihan eri järjestelmän kautta.

minkä järjestelmän

sitten kuonat poistuu...?!

kusi

Kuonaa syntyy solujen aineenvaihdunnan tuloksena. Se kulkee munuaisten kautta ja poistuu virtsan mukana.

3kk

Koettu on huuhtelut ja muut. Olemme löytäneet tuotteet, jotka puhdistavat suolistoa. Enää ei tarvita ei-miellyttäviä huuhteluita. Kiitos FitLine-tuotteiden. Vogel sanoi aikanaan, että suolistossa asuu kuolema. FitLine sanoo, että suolistossa asuu elämä. Tuotteet lähtee siitä, että ensin suolisto kuntoon ja sitten uusi elämä alkaa.
Lisää tietoa osoitteessa http://www.5100792.well24.com
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta