Yeshuaan uskovien ylösotto!

Joku poistatti tämän tärkeän avauksen tänään. Kopioi tämä heti itsellesi!

Edessämme on pian ihmiskunnan historian suurin tapahtuma: Messiaamme morsius-srk:n ylöstempaus turvaan J-lan luo! Niitä ihmisiä, jotka jäävät tänne jäljelle antikristuksen suureen ahdistuksen aikaan, joka huipentuu J-lan suureen vihan aikaan, kohtaa ennennäkemättömät ahdistukset ja kärsimykset, joissa ollessaan he etsivät kuolemaa sitä löytämättä!

Pidä sinä itsestäsi ja omaisistasi huoli, ettette jää tänne tuohon hirveään kärsimysten aikaan! Etsikää koko sydämestänne turvaa Yeshuan verihaavoista ja turvautukaa häneen joka aika!

Perustelen väitteeni seuraavasti:

Voit havaita asian alla olevasta 33min pituisesta Raamattutunnista, jossa kerrotaan toteutuneista profetioista ja mainitaan juutalaisen rabbin pojan Aabraham Josefin sähköiskun vuoksi vuonna 1968 kuolleena ollessa saama viesti Israelin lähitulevaisuudesta ja ydinsodasta Lähi-Idässä 2012, elleivät Israelin johtajat tee parannusta syvästä korruptoituneisuudestaan. Kyseinen rabbin poika sai palata henkiin 1968 kertoakseen mitä J-la tulee tekemään Israelille sen johtajien suurten syntien vuoksi, elleivät nämä tee parannusta. Toki myös meidän uskovien esirukoukset myös huomioidaan! Rukoilkaamme siis rauhaa Lähi-Itään ja ainakin tuomioiden aikojen siirtämistä, että mahdollisimman moni ihminen vielä voitaisiin johdattaa Yeshuan tuntemisen kautta sisälle pelastukseen!

Kyseinen rabbin poika kirjoitti 17 sivuisen kertomuksen niistä asioista, joita hän näki ajan rajan tuolla puolen ja minkä viestin hän sai tuotavaksi kansalleen. Jerusalem Post julkaisi kyseinen kirjoituksen kokonaisuudessaan 14.10.2006!

Viestissä mainitaan mm. se, että elleivät Israelin johtajat tee parannusta synneistään, niin Israeliin hyökkää 2 miljoonan arabisotilaan armeija karismaattisen johtajansa*) johdolla v.2012 ja siinä sodassa kuolee 1,5 miljoonaa juutalaista ja lähes koko Israel miehitetään. Israel joutuu olemaan noin vuoden ajan niin ahtaalla, että he turvautuvat viimeisenä oljenkortenaan ydinaseisiinsa ja pommittavat kaikkien ympäröivien arabikansojen suurkaupungit atomipommein niin, etttä 2 pv:ssä arabeja kuolee 10-15 miljoonaa ja ydinsaasteisiin vielä lisäksi kymmeniä miljoonia! Siinä vaiheessa Israelin Messias saapuu Sakarjan Kirjan ennustusten mukaisesti pelastamaan Israelin kansan niin suuresta ahdistuksesta, jossa se ei ole koskaan aiemmin ollut eikä vastedes tule sellaiseen joutumaan.

*) Tuo karismaattinen johtaja lienee Iranin pressa Mahmoud Ahmadinejad. Mielenkiiitoista asiassa on se, että tuo viesti tuli jo 1968 eli vuosikymmenet ennen Mahmoudin valtaannousua.

Lataa ja kuuntele video alla olevasta linkistä ja hämmästy!

http://www.alajarvi.svk.fi/?sid=14#aanet

Klikkaa siitä Juhanin kuvaa sivun oikeassa reunassa:

Synnytystuskat maailmassa ovat alkaneet
Juhani Laukkonen. 29.4.2007

PS. Olen matkoilla loppuviikon. Voisitko ystävällisesti kopioida tämän ja laittaa sen uudelleen Jeesus-foorumille siinä tapauksessa, jos joku poistattaa tämän jälleen. Kiitos!


Siunausta Yeshuassa!

28

1120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen matkoilla koko loppuviikon ja vastaan saamiini asiallisiin palautteisiin aikaisintaan ensi maanantaina.


      Tapaamiin siihen saakka ja siunausta Yeshuassa!

      • sekin poistettiin?

        Siunausta matkallesi Yokov.!


    • hildurvonhopsis

      Harmi, kun se poistettiin. Hyvä kun laitoit uudelleen. Laitoin sen talteen tietokoneelleni.

      Siunattua matkaa Yakov-veli.

      Minulla oli Raamattu-piiri kotonani tänään ja kerroin tuosta linkistä uskonystävillenikin. Se profetia siinä lopussa oli ajankohtainen myös: "Saarnataan taivasta - ilman kadotusta. Käsketään puhumaan lempeitä asioita ihmisten korvasyyhyn mukaisesti. Syntiä ei sanota synniksi jne". Paljon harhaoppeja on nykyisin liikkeellä. Ikävä kyllä. Tänäänkin kerrottiin uutisissa (klo 20.30) samasta asiasta, josta tuon linkin mies kertoi:

      "Synnytystuskat maailmassa ovat alkaneet"
      Juhani Laukkonen.
      http://www.alajarvi.svk.fi/?sid=14#aanet

      Kiitos Yakov sinulle tuosta linkistä!

      Profetaalista Jumalan Sanaa ja Raamatun kohdat, joista veljemme Juhani puhui, ovat ajankohtaisia.

      Siunatkaamme Israelia, siunatkaamme juutalaisia, toivottakaamme rauhaa Jerusalemille!


      22 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
      23 "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
      24 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
      25 Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
      26 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
      27 Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä. (4 Moos 6:22-27)


      "Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat" (Ps. 122:6)


      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible

      • Koska muuan keskustelija Juutalaisuus-foorumilla löysi Jerusalem Postista kyseisen artikkelin, niin saat tässä linkin siihen ja voit lukea lisää avaukseni aiheesta:

        http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1159193476459&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull

        Muuan 'opiskelija 21' pyysi minua Raamattu-foorumilla palaamaan Juutalaisuus-foorumille keskustelemaan ja teinkin niin. Tässä linkki myös aloittamaani uuteen keskusteluun Juutalaisuus-foorumilla:

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1500000000000014&posting=22000000036560302


        Jos sulla on aikaa, niin olisit varmaan suureksi avuksi siellä, koska kirjoituksesi ovat olleet aina lämminsävyisiä ja rakentavia...


        Siunausta Yeshuassa!


    • Utelias lammas

      No missäs Juhani nyt luuraa? Voitko viestittää kuulumisiasi tänään ketjuun, missä ikinä oletkin? Minua, teikäläisten sanoin "eksynyttä lammasta" kiehtoo kovasti tuo tieto. Siis missä menette nyt, ketkä on ylöstemmattu tämän ketjun aiemmista kirjoittajista? Vai onko ketään? Aikaa viestin aloituksesta on jo yli 5 v

      Löysin tämän ketjun tänään

    • höpölöpöä

      Voisiko tämän ketjun aloittaja kertoa miksi hän on mielestään uskottavampi maailmanlopun profeetta kuin ne tuhannet muut ennen häntä?

      Ja minulla ei ole 33 minuuttia hukattavaksi satujanne varten. Yksinkertainen selitys kiitos, joka tekee selväksi miksi sinä olet mielestäsi oikeassa.

    • viskain kädessä

      nauran näille. Jumalakin nauraa. Jumalalle kaikkein rakkain on hän joka on hiljaa. Tietää ja tuntee sydämessään, ja kätkee salaisuuden sydämeen. Jumala rakastaa kuin lastaan, joka tekee hiljaista, mutta varmaa ihmiseltä ihmiselle siunaavaa työtä. Uskoakseni seuraava Kristus on nainen, kuten Maria. Hän kätki salaisuuden sydämeen ja Jumala rakastaa hiljaa. Niin minäkin. Vahvasti, mutta hiljaa.

    • Jumalalla ei ole kiirettä, mutta Saa-tanalla on:

      "Se on raivon vallassa, koska sen aika on lyhyt."

      Siksi sinäkin olet uskollisesti noudattanut sen tahtoa sen jälkeen, kun erehdyit menemään sen ikiomalle kasteelle.

      Kun et ottanut selvää Raamatun kahdesta kastekäskystä:

      1. Jeesuksen kastekäsky:

      Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

      Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

      2. Saatanan kastekäsky:

      Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.

      Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

      Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä.

      He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."

      Tämän on joku alkuseurakunnan totuuden hylännyt ihminen onnistunut lisäämään Markuksen evankeliumin loppuun. Joko Paavali tai joku hänen opetuslapsensa. Sillä alkuperäisen Markuksen evankeliumin 16. luku päättyy jakeeseen 8:

      "Ulos tultuaan naiset pakenivat haudalta järkytyksestä vapisten. He eivät kertoneet kenellekään mitään, sillä he pelkäsivät."

      Nyt olet vielä hankkinut lisää Jumalan kirousta päällesi, linkittämällä tekopyhien käsityksiä oman uskosi tueksi:

      "Näin sanoo Herra: - Kirottu on se mies (ja nainenkin), joka turvaa
      ihmisiin, katoavaisten ihmisten voimaan, mies (ja nainenkin),
      jonka sydän luopuu Herrasta.

      Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa,
      suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."

      • Jeesus Maria Sofia

        Lainaat hienosti Raamatun tekstiä kuitenkaan ymmärtämättä mitä ne tahtoo tarkoittaa. Onhan sekin taito, plagioida.


    • apusuuntaaja

      Ei tullut suurta sotaa Israeliin vuonna 2012. Uskovien ylösotto on kuitenkin lähellä, koska Israelin valtion perustamisesta on yli 69 vuotta. Siis puhutaan sukupolven mitasta. Ja Jeesus ristiinnaulittiin noin vuonna 33 ja kun siitä lasketaan 2000 vuotta, niin ollaan vuodessa 2033. Vuodesta 1948 vuoteen 2033 on 85 vuotta. Ja, jos siitä vähennetään viimeisen ahdistuksen aika seitsemän vuotta, niin ollaan vuodessa 2026, joka olisi siis viimeistään se ylösoton vuosi. Mutta se voi siis tapahtua aikaisemminkin.

      Puhutaan myös Danielin seitsämästäkymmenestä viikosta. 5.3.444 eKr. tuli Artakserkseen määräys Jerusalemin temppelin jälleen rakentamisesta. Ja 30.03 jKr. tapahtui Messias Ruhtinaan voitokas saapuminen Jerusalemiin. Em. tapahtumien välinen aika noin 476 vuotta nykyisen ajanlaskun mukaan, mutta Raamatussa puhutaan 360-päiväisistä vuosista ja jos niiden mukaan lasketaan, niin kyseinen ajanjakso noin 483 vuotta. Eli siis yksi Danielin vuosiviikko on vielä jäljellä ja sen pitäisi olla se viimeisen ahdistuksen aika 7 vuotta. Mutta nykyisen ajanlaskun mukaan sitä aikaa olisi jopa 14 vuotta käyttämättä, joka Danielin ennustuksessa mainitaan. Siis vuodesta 33 jKr. tähän aikaan asti on eletty armotalousaikaa, seurakunnan aikaa, joka loppuu siis seurakunnan ylösottoon !.

      • lomalehmä

    • Kirjakääröt

      Dan.9:25 Biblia (1776). Niin tiedä nyt ja ota vaari, että siitä ajasta kuin käsky annetan ulos, heidän pitää jälleen kotia palajaman, ja Jerusalem rakennettaman, päämiehen Kristukseen asti, on seitsemän viikkoa; niin myös kaksi seitsemättäkymmentä viikkoa, joina kodit ja muurit rakennetaan, vaikka surkealla ajalla.

    • Jumalapelastaa

      Uskotko jumalaan. Niin minäkin. Siksi uskon, että maailman kuudesta miljardista ihmisestä vain osa ei pelastus ylös, vaan Jumala hyväksyy monet sellaiset toisin ajattelevat, joita kristitty ei hyväksy. Taivas ei ole vain sinun ja kaverisi yksinoikeus vaan jokaisen jumalaan uskovan ja tapoja pelastua Jumalalla lienee paljon.

    • PianTuleeHän

      (Weiling & Göös: Meidän Herramme Jesuksen Kristuksen Uusi Testamentti ja Psaltari, 1901. Suluissa samat jakeet kirjasta Elävä uutinen, Uusi Testamentti vapaasti kerrottuna.)

      Luuk. 21:36
      Sentähden valvokaat, ja aina rukoilkaat, että te mahdolliset olisitte kaikkia näitä välttämään, joiden pitää tapahtuman, ja seisomaan Ihmisen Pojan edessä.
      (Olkaa valppaat ja rukoilkaa, että jos suinkin mahdollista, voisitte ilmestyä eteeni tarvitsematta kokea noita kauhuja.)

      Tess. 1:10
      Ja hänen Poikaansa taivaista odottamaan, jonka hän on kuolluista herättänyt, Jesuksen, joka meitä tulevaisesta vihasta vapahtaa.
      (Saamme kuulla, miten odotatte Jeesuksen paluuta - Jumalan Pojan, jonka Jumala herätti kuolleista ja joka yksin voi pelastaa meidät syntiemme tähden tulevasta Jumalan vihasta.)

      Tess. 5:1-2
      Mutta ajoista ja hetkistä, rakkaat veljet, ei teille tarvitse kirjoittaa; Sillä te itse visusti tiedätte, että Herran päivä on tuleva niinkuin varas yöllä.
      (Milloin kaikki tämä sitten tapahtuu? Tähän kysymykseen minun ei tarvitse vastata, sillä te olette hyvin selvillä, ettei sitä tiedä kukaan. Herran päivä tulee odottamatta kuin varas yöllä.)

      Tess. 5:9-11
      Sillä ei Jumala ole meitä pannut vihaan, vaan autuutta omistamaan, meidän Herran Jesuksen Kristuksen kautta, Joka meidän edestämme kuollut on; että, jos me valvomme eli makaamme, me ynnä hänen kanssansa eläisimme. Sentähden neuvokaat teitänne keskenänne ja raketkaat toinen toistanne, niinkuin te myös teette.
      (Jumala ei halunnut, että me joutuisimme kokemaan hänen vihansa, vaan lähetti Jeesuksen pelastamaan meidät. Jeesus kuoli puolestamme. Saamme elää hänen kanssaan ikuisesti riippumatta siitä, olemmeko hänen palatessaan elossa vai jo kuolleita. Kannustakaa ja vahvistakaa edelleen toisianne.

      Sitten on ne Raamatun kohdat, joissa kerrotaan Jeesuksen tulevan vastaanottamaan omiaan pilvissä (ylöstempaus ennen vaivan aikaa), ja Hänen toinen tulemisensa Kuninkaana pelastamaan Israelin tuholta ja perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa, ja kristittyjen tulemisen Hänen mukanaan. Miten voisi väittää, että Jeesus ei tulekaan noutamaan kristittyjä (ja ehkä pieniä lapsia?) pois ennen kuin Jumalan vihan aika alkaa? Sodomastakin Jumala pelasti vanhurskaan Lootin ennen kuin tuhosi kaupungin. Samoin Nooa perheineen pelastettiin. Tiedän, että katolinen kirkko, muhamettilaiset ja eräät muut tahot ovat tappaneet valtavasti kristittyjä vuosisatojen aikana, mutta koko maailmaa kohtaavaa Jumalan vihan aikaa ei kai voida edes verrata siihen.

      Miten Jeesus voisi tulla noutamaan omiaan kuin varas yöllä, jos kristityt voisivat laskea antikristuksen ilmestymisestä seitsemän vuotta eteenpäin ja siten tietää Jeesuksen paluun ajan? Milloin vietettäisiin Karitsan häät, jos kristityt temmattaisiin ylös vasta vaivan ajan lopussa ja sitten he heti tulisivatkin takaisin Kuninkaan seurueena? Jos kristityt ovat Jeesuksen ruumis, miksi Hän haluaisi saattaa oman ruumiinsa vihan ajan läpi? Eikö Vihan aika ole oikeammin Jaakobin vaivan aika, eli Israelin?

    • HänTulee

      Monet eivät usko, että Jeesus hakee omansa pois ennen kuin vaivan aika alkaa. Tässä on muutamia kohtia Raamatusta, jotka mielestäni selvästi osoittavat, että Hän tulee.

      (Weiling & Göös: Meidän Herramme Jesuksen Kristuksen Uusi Testamentti ja Psaltari, 1901. Suluissa samat jakeet kirjasta Elävä uutinen, Uusi Testamentti vapaasti kerrottuna.)

      Luuk. 21:36
      Sentähden valvokaat, ja aina rukoilkaat, että te mahdolliset olisitte kaikkia näitä välttämään, joiden pitää tapahtuman, ja seisomaan Ihmisen Pojan edessä.
      (Olkaa valppaat ja rukoilkaa, että jos suinkin mahdollista, voisitte ilmestyä eteeni tarvitsematta kokea noita kauhuja.)

      Tess. 1:10
      Ja hänen Poikaansa taivaista odottamaan, jonka hän on kuolluista herättänyt, Jesuksen, joka meitä tulevaisesta vihasta vapahtaa.
      (Saamme kuulla, miten odotatte Jeesuksen paluuta - Jumalan Pojan, jonka Jumala herätti kuolleista ja joka yksin voi pelastaa meidät syntiemme tähden tulevasta Jumalan vihasta.)

      Tess. 5:1-2
      Mutta ajoista ja hetkistä, rakkaat veljet, ei teille tarvitse kirjoittaa; Sillä te itse visusti tiedätte, että Herran päivä on tuleva niinkuin varas yöllä.
      (Milloin kaikki tämä sitten tapahtuu? Tähän kysymykseen minun ei tarvitse vastata, sillä te olette hyvin selvillä, ettei sitä tiedä kukaan. Herran päivä tulee odottamatta kuin varas yöllä.)

      Tess. 5:9-11
      Sillä ei Jumala ole meitä pannut vihaan, vaan autuutta omistamaan, meidän Herran Jesuksen Kristuksen kautta, Joka meidän edestämme kuollut on; että, jos me valvomme eli makaamme, me ynnä hänen kanssansa eläisimme. Sentähden neuvokaat teitänne keskenänne ja raketkaat toinen toistanne, niinkuin te myös teette.
      (Jumala ei halunnut, että me joutuisimme kokemaan hänen vihansa, vaan lähetti Jeesuksen pelastamaan meidät. Jeesus kuoli puolestamme. Saamme elää hänen kanssaan ikuisesti riippumatta siitä, olemmeko hänen palatessaan elossa vai jo kuolleita. Kannustakaa ja vahvistakaa edelleen toisianne.

      Sitten on ne Raamatun kohdat, joissa kerrotaan Jeesuksen tulevan vastaanottamaan omiaan pilvissä (ylöstempaus ennen vaivan aikaa), ja Hänen toinen tulemisensa Kuninkaana pelastamaan Israelin tuholta ja perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa, ja kristittyjen tulemisen Hänen mukanaan. Miten voisi väittää, että Jeesus ei tulekaan noutamaan kristittyjä (ja ehkä pieniä lapsia?) pois ennen kuin Jumalan vihan aika alkaa? Sodomastakin Jumala pelasti vanhurskaan Lootin ennen kuin tuhosi kaupungin. Samoin Nooa perheineen pelastettiin. Tiedän, että katolinen kirkko, muhamettilaiset ja eräät muut tahot ovat tappaneet valtavasti kristittyjä vuosisatojen aikana, mutta koko maailmaa kohtaavaa Jumalan vihan aikaa ei kai voida edes verrata siihen.

      Miten Jeesus voisi tulla noutamaan omiaan kuin varas yöllä, jos kristityt voisivat laskea antikristuksen ilmestymisestä seitsemän vuotta eteenpäin ja siten tietää Jeesuksen paluun ajan? Milloin vietettäisiin Karitsan häät, jos kristityt temmattaisiin ylös vasta vaivan ajan lopussa ja sitten he heti tulisivatkin takaisin Kuninkaan seurueena? Jos kristityt ovat Jeesuksen ruumis, miksi Hän haluaisi saattaa oman ruumiinsa vihan ajan läpi? Eikö Vihan aika ole oikeammin Jaakobin vaivan aika, eli Israelin?

      • HänTulee

        Sori... Ensin viesti ei näkynyt, ja sitten ilmestyi kahtena.


      • 1234567---

        Kaikki vaivat, vihat, ahistukset, sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset ovat, ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa. Luukas 6:23. Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa, sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa.
        KAIKKI kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan. Näin tämä maa on autio ja tyhjä sen 1000-vuotta.
        1000:nen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Viimeinen hyökkäys yritys: He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Heidän aikeensa epäonnistuu. Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta, eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt, eikä enää ajatukseen astu.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Vielä muistutukseksi: Pedon merkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . .Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


      • ghgjkkhjl
        1234567--- kirjoitti:

        Kaikki vaivat, vihat, ahistukset, sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset ovat, ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa. Luukas 6:23. Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa, sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa.
        KAIKKI kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa, myöskin paholainen sidotaan. Näin tämä maa on autio ja tyhjä sen 1000-vuotta.
        1000:nen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Viimeinen hyökkäys yritys: He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Heidän aikeensa epäonnistuu. Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, eikä heistä jää juurta, eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt, eikä enää ajatukseen astu.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Vielä muistutukseksi: Pedon merkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . .Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

        Taidat tulkita Raamattua ihan uniikilla tavalla? Olisikohan parempi kuunnella niitä, jotka ovat tutkineet Raamattua ja vilpittömästi pyrkivät ymmärtämään Jumalan Sanaa?


      • 1234567---
        ghgjkkhjl kirjoitti:

        Taidat tulkita Raamattua ihan uniikilla tavalla? Olisikohan parempi kuunnella niitä, jotka ovat tutkineet Raamattua ja vilpittömästi pyrkivät ymmärtämään Jumalan Sanaa?

        Mikä oli vaikeaa ymmärtää kirjoituksessani ?


    • fhgfdgjnghj

      Paavalin toisessa kirjeessä tessalonikalaisille, toinen luku, puhutaan siitä, miten Paavali vakuuttaa, että huhut siitä, että Herran päivä jo olisi käsillä, eivät pidä paikkaansa. Onko niin, että seurakunta oli kuohuksissaan, kun joku oli heille kertonut valheellista oppia, että he jo elivät vaivan aikoja? Jos Paavali olisi aikaisemmin kertonut heille, että he kristittyinä joutuisivat kokemaan Jumalan vihan ajan, he eivät olisi nyt olleet niin hätääntyneitä, vaan nähneet kaiken menevän suunnitelmien mukaan. Siksi päättelisin, että Paavali oli kertonut heille, että kristittyjen ei tarvitse kokea tuota kauheaa aikaa, vaan meidät temmataan pois sitä näkemästä.

      Minusta tuntuu yhä selvemmältä, että Jeesus voi napata meidät ylös minä hetkenä hyvänsä. Silmänräpäyksessä, pasuunamainen ääni kuuluu ja kukin kristitty kuulee itseään kutsuttavan nimeltä. Ja saamme viettää Jeesuksen kanssa taivaallisia häitä, kunnes vaivan ajan lopussa palaamme hänen seurueenaan näkemään, kuinka hän kukistaa pahan vallan ja perustaa tuhatvuotisen valtakunnan.

      Ajatelkaapa. Jos totuus olisikin vaivan ajan lopussa tapahtuva ylösotto, ja pre tribulation -dogmit ovat antikristillistä valhetta, niin millä tavalla he voisivat käyttää hyväkseen tuota valhetta? Olisiko heillä suunnitelmissa tappaa kaikki heidän mielestään hankalat henkilöt ennen kuin heidän antikristuksensa päästetään jylläämään? Aika vaikea operaatio järjestää.

      Loogisempaa on, mielestäni, että valhe yrittää salata ihmisiltä tämän äkillisen ylösoton. Heillä on siihen selitys valmiina. Jos meitä edes on niin paljon, että katoamistamme juuri huomataan. Se kyllä huomataan, jos pienet lapset, ehkä syntymistään odottavatkin, katoavat samalla! Se aiheuttaisi kyllä sellaisen epätoivon ympäri maailmaa, että sen aiheuttamaa väkivaltaa lepyttämään tarvitaan rauhan ruhtinasta näyttelevää antikristusta, pedon merkkiä ja mitä kaikkea.

      • 1234567---

        1000-vuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä tuhoutuneen maan päällä.


    • Spede.Yeshua666

      Yeshua on hupiukko.

    • Shahanshah

      Alottaja sekoittaa iranilaiset ja arabikansat. Jos tiedontaso on tämä, niin muukin sanoma on täyttä potaskaa. Pitäkää yeshuanne hihhulihörhöt!

    • apusuuntaaja

      Kyllä tempaus tulee !. Kiitos kommenteista. Ketjun aloittaja ei ole ollut enää mukana tässä, eikä Juhani Laukkonen. Alajärveläisiä on kai molemmat. Minä opiskelin siellä 80-luvulla, mutta en ollut silloin vielä kovin uskossa. Nyt olen ja olen saanut ilmoituksen, että tempaus tulee, sain sen noin 20 vuotta sitten. Luulin, että se tapahtuisi hyvinkin pian, mutta ei ole vielä tapahtunut. Eilen sain taas ilmoutuksen siitä, että kyllä se tapahtuu lähiaikoina.

      • jos.temmataan

        Mihin temmataan ?


    • fvhdfgjhgdhjk

      Olen kuunnellut satoja videoita Bryan Denlingeriltä. Yhdessä uusimmista puheistaan hän kiinnittää huomion ehkä hyvinkin merkittävään asiaan, joka jää monelta huomaamatta. Muistatteko, miten Pietari (vai oliko se Paavali?) vastaa Jeesuksen paluusta tiedusteleville kristityille, että se ei tapahdu ennen kuin luopumus ensin tapahtuu. (Jotkut tosin kääntävät tuon luopumuksen poismenoksi.) Sitten Ilmestyskirjassa Johannes kuitenkin näkee valtavan määrän ihmisiä, jotka ovat valkaisseet pukunsa Jeesuksen veressä. Mitä tapahtui noiden kahden asiaintilan välillä? Mikä muutti suuren luopumuksen suureksi herätykseksi? Kristittyjen ylösottoko?

    • JaakobinAhdistuksenAika

      Kristityt ovat Jeesuksen ruumis. Jättäisikö Jeesus oman ruumiinsa maan päälle Jumalan vihan kohteeksi??

      Viimeiset seitsemän vuotta ennen Jeesuksen paluuta kuninkaana, eli Jaakobin vaivanaika, eli Danielin 70. viikko, ovat aika, jolloin armon aika on ohi, ja pelastuakseen täytyy myös toimia oikein, ei vain uskoa Jeesukseen. Se on uskomattomia juutalaisia varten Jumalan järjestämä aika kaikkine merkkeineen, joita juutalaiset tarvitsevat uskoakseen.

      Koska jos kristityt jäisivät maan päälle vihan ajan alle, Jumalasta tehtäisiin valehtelija. Raamattu sanoo, että kun ihminen uskoo Jeesuksen sovitustyöhön, hän saa Pyhän Hengen sinetin ja pelastuu varmasti. Jaakobin (Israelin) ahdistuksen ajasta taas sanotaan, että kaikki, jotka ottavat pedon merkin, joutuvat kadotukseen. Jos joku kristitty ottaisi merkin, mitä Jumala hänelle tekisi? Käsittelisi häntä sinetöitynä uskovana vai pedon merkin ottaneena kadotettuna?

      Ei, on selvää, että post trib -valhe on vatipäiden epätoivoinen yritys suojella imagoaan ihmisiltä, toisilta ateisteilta ja uskonnollisilta satanisteilta. Kun Jeesus tosiaan noutaa omansa pois ja tuon porttotemppelin papisto ei pääsekään mukaan, on kaikille selvää, että heidän kirkkonsa ei ole kristitty kirkko. Siksi heille on tärkeää koettaa sekoittaa ihmisten mielet. Raamatunkäännökset on jo pahasti väärennetty. Ei kannata lukea mitään muuta kuin King James Authorised Version -Raamattua. Se löytyy ilmaiseksi netistäkin, jossa sitä voi myös kuunnella ammattitaidolla luettuna, ja tulostaa. Se on vapaa copyright-suojasta, kaikkien vapaasti käytettävissä, Jumalan kiitos!

      • 1234567---

        Kaikki vihan ajat ja pedon kumartamiset ovat ennen tempausta. Tempaushan tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa. Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        Pedonmerkki on sunnuntai. Pedon muuttama lepopäivä sunnuntai on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun asti.

        Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia, josta kolmas enkeli varoittaa. Varoituksista tulee ottaa vaarin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe