Joudun äänestämään

ensimmäistä kertaa

6

1087

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihreetä

      nuo ongelmat jo aikaa sitten, muutamia valittuja kohtia vihreiden tavoiteohjelmasta v-86 :)

      - Tutkimuslaitosten laskelmat ja käytännön tuntuma ratkaisevat, mille tasolle väkiluku lopulta stabiloidaan. Arvionvaraisesti se saattaa Suomen osalta olla jossakin 100.000 ja 1.000.000 asukkaan välillä.

      Vihreässä yhteiskunnassa synnytys jo yleiseettisistä syistä on ankarimmin luvanvarainen elämänalue. Kirjavuuden ja moninaisuuden takaamiseksi sallitaan keskiarvon puitteissa joihinkin erittäin virikerikkaisiin ja kasvatuksellisesti sopusointuisiin koteihin monilapsiperheitä, ja vastaavasti lasten synnyttäminen kaikkein onnettomimpiin kotioloihin kielletään.

      - Kuten nimi jo sanoo, Vihreän liikkeen yhteiskunnan pääelinkeino on maatalous, johon yhteiskunnan rakenne mukautetaan. Tärkeitä maatalouden liitännäisiä ovat metsästys, kalastus ja keräilytalous.

      Väestö hajautetaan alueellisesti elintarvikelähteiden sijaintia noudattaen siten että maan sisäisetkin kuljetukset minimoidaan. Hajauttamien tapahtuu samanlaisin työvoima- ja veropoliittisin pakottein kuin väestön siirtäminen 1960-80-luvuilla asutustaajamiin ja maan eteläosiin.

      - Voimanlähteenä on ennen muuta ihmisen ja hevosen lihasenergia. Elinkeino työllistää pääosan väestöstä. Suomenhevoskantaa lisätään olemassaolevasta tammakannasta lähtien niin nopeasti kuin mahdollista, kunnes saavutetaan puolen miljoonan työhevosen kanta.

      Samalla kun öljyyn, sähköön yms. pohjautuva maatalouskalusto hevoskannan kasvun myötä museoidaan ja romutetaan, käyttökelpoiset raaka-aineet taltioiden, valmistetaan kiireellisesti työvaltaisen maatalouden tarvitsemaa välineistöä ja ajokalustoa. Koulutetaan ja perustetaan peittävä kyläseppäverkko.

      - kuluttajan käsite häviää kielestä. Useimmat teollisuuden alat päättyvät.

      - "Muoti" käsitteenä jää pois.

      - Muovi häviää historian roskatynnyriin.

      - Tavaranvaihdon supistuessa murto-osaan ja tavaravalikoimien supistuessa myymälöiden koko pienenee; suuret hallimyymälät lakkautetaan kokonaan. Erikoisliikkeitä suositaan maakuntakeskuksissa.

      - Mainostoiminta on yhteiskunnan vastaista lisätessään kustannuksia, edustaessaan tavaran houkuttelevuuden filosofiaa ja tahriessaan maisema- ja katukuvaa. Mainos kielletään täydellisesti.

      - Pitkällä tähtäyksellä uudisrakennustoiminta päättyy lähes täydellisesti, kun energiansäästösyistä asumisväljyys pienenee ja kaikkien rakennuksien kestoikä nousee satoihin vuosiin.

      - Loma-asunnot eivät sovellu säästötalouden yhteiskuntaan. Uusia lupia ei myönnetä, lomarannoilla kiinteän huvilan korvaa retkeily ja telttailu. Paikoilla missä perinteinen lomamökki eniten haittaa paikallisen väestön elämää, mökki pakkolunastetaan purettavaksi tai muutetaan kaikille avoimeksi erä- ja kalakämpäksi.

      - Vihreä yhteiskunta ei suosi heikkoutta eikä laiskuutta, se tarvitsee jokaisen ihmisen työpanosta. Työttömyys on tuntematon.

      - Palvelualalla (liikenne, supistunut majoitus- ja ravintola-ala, kauppa) sallitaan vain pienet perheyritykset. Automaatio ja itsepalvelu poistetaan kaikista järjestelmistä.

      - Ammattiyhdistystoiminta lakkaa.

      - Vihreä yhteiskunta käyttää ensinnäkin täysimääräisesti hyväksi väestöön sisältyvän (kotimaisella ravinnolla tuotetun) lihasenergian, samoin vetoeläinten lihasenergian. Vipu-, talja- jms. mekaniikkaa sovelletaan kaikkialla.

      Sähköä tuotetaan ainoastaan kotimaisella vesivoimalla. On otaksuttavaa, että kulutuslaskelmien jälkeen jokin osa tästäkin voimalakapasiteetista voidaan purkaa ja asianomaiset joet raivata luonnontilaan.

      - Sähkökäyttöiset kodinkoneet poistetaan ja korvataan käsin tehtävällä taloustyöllä. Jääkaapin korvaa kellari.

      - Mainos-, näyteikkuna- yms. valaistus kielletään. Pääsääntönä on, että suomalainen yö on pimeä.

      - Palkkatyössä ansiot porrastetaan siten, että halutuimmat ammatit (esim. johtavassa asemassa olevien, joille osa palkasta tulee valtana) ovat niukimmin, kartetuimmat (esim. jätehuollon toimien) parhaiten palkattuja...

      - Maksuvälineenä on raha. Rahankäytön ylikorostuksen aikakauteen kuuluvat pankki-, luotto- ym. kortit jäävät pois. Tavara ja maksulliset palvelut on hankittava vasta täysin ansaittuina, kaikki kulutusluotot, osamaksukauppa jms. lakkaavat.

      - Inflaatio lakkaa (perustuslain nojalla). Posti-, puhelin-, liikenne- ym. maksut ja tariffit ja perustavaroiden hinta eivät muutu vuosituhansien vaihtuessa.

      - Mahdollisimman vähän rahavirtoja ohjataan valtion kassan kautta; elinkeinoelämä, kulttuuri- ja harrastustoiminta pyörii mahdollisimman pitkälle ilman yhteiskunnan tukitoimia.

      - 10. Liikenne.

      Tieliikenteessä väestön pääasiallisena kulkuvälineenä lyhyillä ja keskipitkillä matkoilla on polkupyörä. Luodaan tiheä polkupyörien huolto- ja korjaamoverkko koko maahan. Moottoripolkupyörä (mopedi) on sallittu yli 60-vuotiaille ja lääkärintodistuksen perusteella liikuntavammaisille ja huonokuntoisille.

      - Yksityinen auto- ja moottoripyöräliikenne lakkautetaan. Kuljetus- ja jakeluautojen käytöstä yksityisajoon rangaistaan.

      - Moottoriurheilu lakkautetaan.

      - Tarpeeton tiestö sekä vilkkaan liikenteen aikakautena rakennetut ylimääräiset ajokaistat, samoin parkkipaikat, liittymät, liikenneympyröiden hukkatilat jne. raivataan maatalous- ja metsämaaksi. Tarpeettomat yli- ja alikulkusillat puretaan.

      - Yleiseksi nopeusrajoitukseksi kaikilla teillä säädetään 60 km/h.

      - Ilmaliikenne ei sovi lainkaan vihreään yhteiskuntaan...Kaikki koti- ja ulkomainen siviili-ilmailu kielletään.

      - Yleinen oppivelvollisuus on voimassa, nelivuotisessa pohjakoulussa annetaan perusvalmiudet. Useimpien osalta koulumuotoinen opiskelu päättyy tähän.

      - Keskeisellä sijalla on retkeilytoiminta, jonka tarkoituksena on antaa jokaiselle nuorelle sekä kotiseudun että koko kotimaan hyvä tuntemus. Jokainen nuori tulee tutuksi metsien, soiden, järvenselkien, merensaariston ja tunturien kanssa. Kaikki oppivat tulemaan toimeen pimeässä, selviytymään erämaassa. Ulkomaanmatkakiintiötä jaettaessa ovat varttuneet nuoret kansalaisista etuoikeutetussa asemassa.

      - Laitosmuotoinen ammattikoulutus korvataan oppisopimus- ja kisällijärjestelmällä.

      - Kodeista jää viihde-elektroniikka pois.

      - Tiedonvälitystä valvoo opetusministeriön lehdistötoimisto. Kovan tekniikan erikoislehdet sekä viestinnällisesti arvottomat ja tarpeettomat väkivalta-, porno- ja sensaatiolehdet lakkautetaan.

      - Liikunta- ja urheilupolitiikka edistää yksinomaan vähäisiä välinekustannuksia vaativia liikuntamuotoja. Lukuun ottamatta normaaliin asuin- ja työpaikkaympäristöön soveltuvaa voimistelua liikunta ja urheilu tapahtuvat ulkosalla. Kaikki energiaa haaskaavat talvilämpimät urheilutilat, jäähallit, uimahallit jms. puretaan tai muutetaan varastoiksi. Talvella ovat mahdollisia vain talviurheilulajit, kesällä kesäurheilulajit.

      - Sairaanhoito tapahtuu milloin suinkin mahdollista avohoitona suurperheissä.

      - Kohtuuttomia kustannuksia vaativista terveyspalveluista (sydämensiirrot yms.) luovutaan.

      - Yhteiskuntaihanteen mukainen perusyksikkö on suurperhe, johon ydinperheen - tai useampien lähisukulaisten ydinperheitten - lisäksi kuuluvat vanhemmat sukupolvet sekä naimattomat lähisukulaiset. Perheyhteisö on paitsi asuin- ja kotitalousyhteisö myös useimmille kansalaisille työyhteisö: maatalous- ja muut pienyrittäjät, käsityöläiset.

      - Vihreä liike on lähempänä vanhempia luonnonuskontoja ja buddhalaisuutta, joiden etiikka on verrattomasti korkeammalla tasolla kuin Vanhan testamentin.

      - Vihreä Suomi sanoutuu irti kaikista talousliittoutumista ja kansainvälisestä yhteistyöstä teknologian alueella. Kaikki ulkomaankauppasopimukset nykymuodossaan puretaan. Ulkomaiset rakennus- ym. projektit katkaistaan, kansainväliset jälleenvakuutussitoumukset irtisanotaan. Maakaasuputket puretaan.

      - Eloonjäämisen yhteiskunnassa on nykyisestä huomattavasti vahvistetut poliisivoimat. Niiden tehtävistä on erityisesti esillä valtion sisäisen turvallisuuden ja stabiilisuuden ja valvonta. Uhmailu säästötaloutta vastaan ja kovan teknologian luvattomat kokeilut on voitava sekä paljastaa että tukahduttaa riittävällä varmuudella.

      - yksipuoluejärjestelmä onkin nykyisen kokoisissa miljoonavaltioissa väistämätön. Samassa toimintakykyisessä yhteiskunnassa ei voi kukkia kuin yhdenlaisia kukkia. Talvinen maantie joko hiekoitetaan tai ei hiekoiteta, sillä ajetaan joko autolla tai reellä, ei molemmilla.

      Vielä vähemmän on varaa yksilönvapauksilla leikittelyyn vihreällä eloonjäämisen yhteiskunnalla. Uhkaavathan sitä vielä pitkään - ja jossakin määrin epäilemättä pysyvästi - väestön keskuudessa kummittelevat kasvuideologian ja kovan teknologian aaveet. Joutuessaan kovalla kädellä rajoittamaan yrittämisen, tuottamisen ja kuluttamisen vapautta vihreä yhteiskunta toteaa selkeästi, että yksilönvapauden unelma sinänsä onkin destruktiivinen, se onkin myrkkykukka, näsiä tai kielo - tai ehkä aktiivisesti tappava kihokki.

      http://www.geocities.com/aivokuume/txt/vihrean_liikkeen_tavoiteohjelma1986.htm

      • sama kaiku on...

        Mihinkähän järjestelmään tota vihreiden juttua oikein voisi verrata? Aika uskomatonta, että noihin on joku joskus mennyt uskomaan ja että koko liike yleensä on lähtenyt eteenpäin. Ei kai ne enään samoja asioita kannata.


    • Jumalan Pyhä Järjestys

      Käskikö Jumala, Hänen Sanansa, Kristus tai hänen opetuslapsensa hieromaan yhteistyötä ateistisen, antikristillisen, saatanallisen pedon kanssa?

      Mitä tekemistä kenelläkään todellisella kristityllä voi olla saatanasta lähtöisin olevan, demonihenkien ohjaaman yhteiskuntajärjestyksen palveluksessa?

      Tämä on pahimman luokan itsepetosta, joka päätyy varmuudella tuhoon. Jumala antaa tällaiset kristityt pedon valtaan, sillä he toimivat hänen pyhän tahtonsa vastaisesti.

      Ainoa todellinen vaihtoehto on erottautuminen pahan vallasta olevista maailmanjärjestyksistä sekä Kristuksen kuningaskunnan hengellisen ja maallisen järjestyksen rakentaminen ja edistäminen. Siihen kuuluvat hyvin autonomiset, riippumattomat, omavaraiset yhteisöt Kristukseen liitettyjen heimojen ja kansojen keskuudessa.

      Sitä Jumala on käskenyt palvelijoiden tehdä. Miksi ette siis tottele?

    • Ja Dynaamisin vaihtoehto.

      Nuoret ei muutenkaan ole menneisyyden vankeja,jotka ei äänestä missään tapauksessa liberaalien ehdokasta,mikä taannuttaa kehityksen veijariryhmässä.

      • nuori suomalainen

        ja äänestän itsenäisyyspuoluetta, koska olen eu:ta ja maahanmuuttoa vastaan.


      • Ei pienryhmässä vaikutusval...
        nuori suomalainen kirjoitti:

        ja äänestän itsenäisyyspuoluetta, koska olen eu:ta ja maahanmuuttoa vastaan.

        Hyvä tietää itsenäisyyspuolueen ryhmittymä Euroopan unionissa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe