AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kolariauto Saksasta?

Kolariauto Saksasta?

6 Vastausta 4 986 Lukukertaa
Onko kenelläkään tietoa millainen tullaus/verokohtelu on kolariautossa minkä toisi kunnostettavaksi. Mitenhän sitä kohdellaan kun auton arvo on tietysti kolaroituna alhaisempi!

on tietoa

Sen verran on tietoa ettei kannata tuoda..ja siksi niitä ei muutkaan tuo kuten oot huomannutkin varmaan.

Kannattaa varautua

siihen, että joutuu maksamaan ehjän auton verot miinus 3%, tai jotain yhtä naurettavaa.
En tiedä onko joku saanut TAVARANTARKASTAJAN tai autokorjaamon kirjallisen lausunnon perusteella heti asiallisemman hinnan "epäkurantille" autolleen. Tullin käytäntö on toistaiseksi kuitenkin ollut, että liikaa peritään (härskistikin) ja sitten katsotaan jaksaako verovelvollinen valittaa. Näyttää kuitenkin siltä, että virkamiesten hämäävistä / vähättelevistä kommenteista huolimatta esim. virallisen tavarantarkastajan lausuntoa on jopa Tullin vaikea sivuuttaa. Siis harkinnan paikka on siinä hommatako heti em. lausunto/lausunnot vai vasta valitusvaiheessa.

Väärää tietoa

Saksasta on tuotu autoja monet vuosikymmenet, ne eivät ole vain näkyneet autoverotilastoissa (sairaan autoverotuksen takia). On kannattanut jopa pistää hyvä ja ehyt auto kahtia ja tuoda suomeen. Kolaroitujen autojen tuontikin on lisääntymään päin - tekevät Kuituset & kumppanit mitä hyvänsä.

Katkaisu

Eikö siinä ole kuitenkin kysymys auton purusta ja osina myynnistä? Tiedän monta romulaa kun tuovat mutta tosiaan pistävät ne osiksi eikä ajoon jolloin verojakaan makseta

kolariautoja eu sisältä

Olen tuonut kaksi kolariautoa kolmisen vuotta sitten
Ei kannattanut edes omaan käytöön .Verotus kohtuuton kuntoon nähden.

Niinhän se menee

kunnes saadaan riittävän hyvä oikeuden päätös asiasta. On selvä paikka jälleen kerran voittaa suomen valtio paikassa jonka sekin on kaiken aikaa tiennyt laittomaksi!
 /   /  /  / Kolariauto Saksasta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta