AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / DAT Autohus

DAT Autohus

10 Vastausta 6 987 Lukukertaa
Onko kellään kokemuksia DAT Autohus-nimisestä saksalaisesta autokaupasta, joka sijaitsee Hampurin lähellä? Hintataso vaikuttaisi olevan kilpailukykyinen...

autoja on

mutta suurimmaksi osaksi leasing- ja vuokrakäytöstä poistuneita.
Hyvin huollettuja takuu autoja.

Kalustoa

Leasing autot on varmoja ostoksia. Ne on siistejä ja leasing autoissa on se hyvä puoli että historia on selvä, kyseinen liike ei ruuvaa mittareita ja jos on kolaroitu niin sitä ei ole korjailtu tai paikkailtu ja ne on huollettu.

leasing

Ajelin viimeksi eilen firman leasing Golffilla, vaihdelaatikko vetelee viimeisiään kun heppu joka pääasiassa sillä ajaa omaa melkoisen agressivisen ajotyylin. Eipä tämä ole ainoa laatuaan, voi vain kuvitella millaista rääkkiä tämäkin on jo uudesta saakka saanut.

Niin ja

kun teidän leasing loppuu ja auto menee myyntiin niin siihen ei vaihdeta paljon muita osia kuin kuvailemasi vaihdelaatikko kytkimineen, jarrulevyt paloineen, mahdollisesti jouset ja iskarit, pyyhkijän sulat ym kuluneet osat.
Tottakai myös moottori huolletaan ja mahdollinen jakoremmi ja muut hihnat ja öljyt vaihdetaan.

Ai miksikö?

No sentakia tietenkin, koska auto on senverran uusi, että sille joudutaan myöntämään takuu + että se on muutoinkin normaalin kuluttajasuojan piirissä.

Edellä luetelluista töistä aiheutuvat kustannukset on otettu osaksi huomioon jo auton leasing- maksuissa. Ja loput on auton myyntihinnassa.

Mutta ostos on turvallinen.

Olet suomalainen

Tuo firman liisareiden huono kunto Suomessa johtuu nimenomaan suomalaisesta kateuskulttuurista. Autoa käsitellään miten sattuu, koska "senttiäkään ei ole omaa rahaa kiinni".

Yleisesti ottaen saksalaiset suhtautuvat toisen omaisuuteen kunnioittavasti. Leasing-säännöt ovat myös tiukemmat esim. auton huoltojen ja kunnossapidon suhteen. Auto on pidettävä siinä kunnossa, että sen saa pysähtymään huippunopeudestaan, kun jono pysähtyy.

Olen tuonut Saksasta entisen leasing-auton omaan käyttööni, joten tiedän mistä puhun. Voin suositella tällaista muillekin.

das autohinaus

Olen tähtäillyt samaa paikkaa ja suunnittelen pikapuolin visiittiä sinnepäin.

OK !

Olen asioinut k.o paikassa monta kertaa, turvallinen ja hyvä autonostopaikka, hinnat tosin ovat n,s apteekin hintoja, mutta autoissa ei ole huomauttamista, ja hintataso on n, 10 % alle muiden liikkeiden, autoihin saa myös kuntotestiraportin mukaan n, 50 € maksua vastaan.

Kielitaito

Palvelevatko englanniksi vai pitääkö vääntää ns. lyhyttä saksaa? :-)

Das Autohus

Vaikuttaa hienolta paikalta, kiitos vinkista.

mitähän

Dat Autohus:in hinnastossa on kahdet hinnat Export ja inland?
 /   /  /  / DAT Autohus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta