AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Ostaisin tolppakengät

12 Vastausta 4 826 Lukukertaa
Saako käytettyjä mistään, entä onko kalliit uusina? Jos jollain on, niin tarjoa Tarjoa asentajat@wippies.fi

kysy

kuolinpesiltä

Silloin tällöin myydään.

Tälläkin hetkellä Huuto.netissä kahdet myynnissä. Tosin ei mitään uudenveroisia. Näilläkin on vaikutusta turvallisuuteen, joten voi olla parempi olla ostamatta käytettyjä. Suosittelen käyttämään erillistä putoamissuojausta tolppakenkien ja tukiköyden rinnalla. Ei tarvi korkealta pudota hengenlähtöön!

Nuo SLO:n 8" kengät...

Kahdeksan tuumaiset on aika pienet. Melko laihaan tolppaan niillä vain pääsee. Harkitse ennemmin 11 tuuman kenkiä.

Tietoa:

Vyötä voi ja saa käyttää ainoastaan työasemointiin. Sen sijaan sopivia kokovartalovaljaita voi käyttää samaan mihin vyötäkin, mutta sen lisäksi putoamissuojaukseen (esimerkiksi henkilönostinta käytettäessä (missä on nykyään pakollista käyttää), telineillä, katolla yms työskennellessä). Myös istumavaljaina voi käyttää. Ovat siis paljon monikäyttöisemmät, mutta hinta ei silti välttämättä ole merkittävästi suurempi (jos noita SLO:n ohjehintoja katsoo niin jopa selvästi halvempi ratkaisu).

Jos tarvit harvoin, vuokraa!

Jos tarvit vain muutaman kerran vuodessa, vuokraa ne lähimmältä sähkölaitokselta.

Jos ostat ne, joudut tarkastuttamaan ne valjaiden kanssa vuosittain tarkastavalla instanssilla ja se maksaa.

Itse en mielellään enään mene pylvääseen, jos se on niitä uusia "pikipylväitä" (kreosoottia) Ihme kyllä, verkostoasentajia näkee kuitenkin kiipeilevän pelkät rukkaset suojana... taitavat olla lyhyt ikäistä porukkaa.

www.ttl.fi/Internet/Suomi/Aihesivut/Rakennusterveys/Turvapakki/Kyll%C3%A4stetty+puu.htm

Olisi tolppakengät ja hyväksytty vyö

Soittele jos kiinnostaa. Tuotteet kirkkonummella. 046-6226533

Tolppakenkiä tarvitsen!

Eli rarvitsen tolppakenkiä ja vyötä myös. Sähkölaitoksen kengät pienet, Mistä löydän paksuun puuhun sopivat?

ookko katsellut Helikopterimetsureita??

??
kolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengättolppakengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolppatengätkolp
Sinulta jäi piste poies.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta