Vaatteita rinnattomille

A-kuppia pukkaa

Onko jossain myytävänä erityisesti meille olemattomien tissien (A-kuppi tai pienempi) omistajille hyvännäköisiä vaatteita? Kun kiertelee liikkeitä joka paikassa hyllyt notkuu isotissisille suunniteltuja halterneck-mekkoja ja toppeja. Jos tällainen tissitön nainen laittaa halterneck-topin tai mekon päälleen on näky karmea. Tissien kohdalle jää vain tyhjä, kupsottava ruttu. Eikö joku vaatevalmistaja voisi ajatella meitäkin ja suunnitella kauniita kesämekkoja joihin olisi rintakuppeihin asennettu jo valmiiksi paksut silikonitoppaukset.

10

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jane74

      Onks tää vitsi? A-kupeilla voit pukeutua paljon monipuolisemmin kun jos omistaisit isot rinnat. Osta un-bra silikonirintsikat, jos haluat pientä lisäbuustia.

      • tissitön...

        Irralliset silikoniläpyskät näkyvät halterneck-toppien ja -mekkojen syväänuurretusta kaula-aukosta. Pahimmassa tapauksessa voivat vaikka irrota ja pudota maahan. Se olisi vielä nolompaa kuin kulkea huonosti istuvassa kesämekossa jossa tissien kohdalla vain ruttuiset kupolit.


    • stylist

      Mulla on A-kuppi ja kyllä löytyy kesämekkoja joka lähtöön. Halterneck- mekkoja löytyy useita. Ja ei kyllä jää tissien kohdalle tyhjiä kupruja ku ostaa sopivan kokoisen.
      Olen samaa mieltä toisen vastaajan kanssa että pienirintainen voi pukeutua monipuolisemmin kuin isorintainen.
      Siskoni, isorintainen kun on, kiroilee et on vaikee ees löytää kauniita ja naisellisia rintaliivejä ja tottahan se onkin. Ja sama juttu vaatteiden kanssa....jos istuu vyötäröltä niin tissien kohdalta kiristää.

      Enkä kyllä ymmärrä että miksi pitäis feikata et on isommat rinnat kui onkaan. Voi johtua tosin siitäkin että olen täysin sinut itseni ja pienten rintojeni kanssa.

      Lämmitti mieltä kuulla kun eräs mies sanoi et sulla on rinnat kuin tyttösellä ja ikää minulla jo 40 :))

      • tissitön...

        Mulle sanotaan vaan miesten suusta sellaisia totuuksia kun "lautojen paikka on raksalla" tai "jäikö tissit kotiin". Olen kokoa 38 ja kyllä minulla ainakin on jatkuva ongelma siitä, että jos mekko istuukin muuten hyvin niin tissien kohdalta ei ainakaan.


      • stylist
        tissitön... kirjoitti:

        Mulle sanotaan vaan miesten suusta sellaisia totuuksia kun "lautojen paikka on raksalla" tai "jäikö tissit kotiin". Olen kokoa 38 ja kyllä minulla ainakin on jatkuva ongelma siitä, että jos mekko istuukin muuten hyvin niin tissien kohdalta ei ainakaan.

        on sanottu rumasti, esim. urkupilliksi koska olen hoikka ja siro. Toi ei kyllä lämmittäny mieltä :(( Mun exäkin kuolas aina isojen tissien perään ja tuntu välillä pahalta mut siks kai se onkin ex.
        Mutta kun suodattaa noi haukkumiset pois ja muistelee vain kehuja niin kyllä tässä porskutellaan.

        Sano seuraavalle idioottimiehelle et mun tissit jäi sinne minne sun aivoskin :D


      • Urkupilli
        stylist kirjoitti:

        on sanottu rumasti, esim. urkupilliksi koska olen hoikka ja siro. Toi ei kyllä lämmittäny mieltä :(( Mun exäkin kuolas aina isojen tissien perään ja tuntu välillä pahalta mut siks kai se onkin ex.
        Mutta kun suodattaa noi haukkumiset pois ja muistelee vain kehuja niin kyllä tässä porskutellaan.

        Sano seuraavalle idioottimiehelle et mun tissit jäi sinne minne sun aivoskin :D

        Hei täältä tulevaisuudesta! Toi viimenen lause on hyvä (tarkotettu nimimerkille Stylist). Joo, mullakin on pienet rinnat enkä löydä sopivia rintaliivejä, kun joko kupit on liian isot tai sit rinnanympärys, kun mää olen kans tollanen vähän mallia urkupilli :) Mut minkäs teet.


    • missssi

      Paitamekko imartelee mielestäni kaikkia vartalotyyppejä, ootko kokeillu? Sit paidoissa kietasupaidat on semmosia, jotka istuu hyvin monelle vartalolle. Nyt ovat muodissa myös monenlaiset tunikamalliset mekot, joissa on pienet kaula-aukot. Kannataa kokeilla rohkeesti sellaisiakin vaatteita, jotka ensimmäisellä vilkaisulla näyttää mahdottomilta. Sitten jos löytää jonkun todella hyvin istuvan yksilön, kannattaa ostaa samaa vaatetta vaikka parikin kappaletta eri väreissä. :)

    • a-kuppinainen

      Jos oot hoikka ja omistat hyvät sääret niin keskity niihin äläkä "rinnattomuuteen".Ite oon 27- v ja myös a-kuppi löytyy,käytän topattuja rintsikoita(vinkkinä:osta B-kupin rintsikat ja laita niihin geelitäytteet).Esimerkiks leggingsit/tiukat farkkuleggingsit ja tunika tai iso t-paita näyttää just parhaalta tällästen "lautojen päällä" :)...isompi rintainen näyttää sellasissa raskaana olevalta!Korosta parhaita puolias ja kokeile erimallisii mekkoja rohkeesti,mä oon oppinu jopa rakastamaan näitä pieniä rintojani ja hoikkaa vartaloani,mikä tahansa näyttää meidän päällä hyvältä,usko pois:)!!

    • kaikki ei sovi kaikille

      Halterneck-malleissa on semmoisiakin, joiden kuppeja ei ole muotoiltu. Esim Espritillä (just tänään ostin omankokoisen) on halterneck-mallinen (ranta)mekko, jossa ei kupissa ole mitään ryppyä tai laskosta. Se menis hyvin vaikka aa-kuppiselle.
      Siinä on muuten vuori kuppiosassa, sinne päällisen ja vuorin väliin voi vaikka itse yrittää kiinnittää tuollaisen "fileen". Osta muuten tarpeeksi sopiva/pieni koko, ettei vaate pyöri päällä. Nää perushalpiskaupat henkkamaukat yms myy vaatteita just a-b kupeille, ei sen suurempirintaisille.

    • ekorJNBujg

      Vaikeinta on meillä joissa on kokoa muualla mutta ei rinnoissa.
      Eli just se että pitää ostaa M kokoinen tai 38 mutta ei ole niitä tissejä. Tissien paikat jää AINA tyhjiksi. mekko kuin mekko, paita kuin paita. Lisäksi ei löydy rintsikoita koossa 75aa. Joku ehdotti että osta isommat liivit ja laita täytteitä. No kuinka typerän ja vähä-älyisen näköistä se on, kun kaikki tietää että sulla ei ole niitä tissejä ja sitten tule johonkin tilaisuuteen puskurit pystyssä :D. jatkuvassa käytössä ne hikoiluttavat, ne silikoni tyynyt. On kokeiltu ja alkavat haisemaan pahalle. Lisäksi itsetunto kokee kolauksen joka kerta kun riisut tissisi pois..
      Parein olla rehellisesti pienirintainen/rinnaton 24/7. Kun vaan jostain löytäisi nätit liivit jotka sopii aikuiselle, jolla on tyhjät loppanarinnat kokoa 75aa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe