Retriittisiirtokunta

plan-9-from-outer-space

Uusi elokuvani käsittelee todellisen elämän teemaa, eli se on dokkarityyppinen. Minullahan on porttikielto tänne Viroon, mutta ei ne ainakaan siellä Tallinnan Linnahallisatamassa mitään tarkistaneet kun matkustin sinne yksityiselä suurella purjeveneellä, koska Viro kuuluu EU:n Schengen-sopimusvaltioihin, joiden kansalaiset saavat matkustaa ilman passia niiden välillä. Maahansaapumiskieltoni (sissesöidukeelu) on vain sitä varten, että jos syyllistyisin rikokseen Virossa, niin minut voidaan samantien karkottaa täältä. Dokkarileffani, sitten kun se valmistuu, todistaa, että matkustin tänne Viron Järvamaahan eli Järvenmaan lääniin 10. 7. 2009.

Vaikeaa olisi väärentää minut kuvamanipulaatiolla virolaisten virasto- ja muiden rakennusten eteen samalla kun pitelen käsissäni virolaisia sanomalehtiä ja zoomaan niiden ilmestymispäivämääriin. Selailen kameralle lehtiä, kun taustalla on Viron historiallisia rakennuksia, joiden rautatankoja myös kosketan käsilläni, ja Viron kansalliskirjastosta saa kuka tahansa selville, minkälaisia sisältöjä on kussakin lehdessä - etukäteenhän sitä ei voi tietää kukaan, ei edes lehtien toimittajat pitkällä aikavälillä taaksepäin enkä siis minäkään. Elikkä ei ole mahdollista, että olisin etukäteen "itse kirjoittanut" lehtien sisällön ja sitten vaan printterillä tulostanut feikkilehdet. Videoimallani filmillä puhun purjelaivan sisällä myös virolaisen kanssa viron kieltä jne.

Kerron tämän kaiken siksi, että on hauskaa lähettää videolinkki myöhemmin sähköpostitse eräille tahoille, jotka eivät siedä sitä, että teen Virossa dokkarileffaa.

Olisin tehnyt maailmanlaajuisen vedenpaisumuksen itse, mutta ei tarvitse, koska se tulee väistämättä, ja kaikki örkkihelvettirobotit saavat surmansa, eli kaikki muut paitsi viisi ihmistä ja minä, yhteensä kuusi ihmistä siis jää eloon. Uuden elokuvani nimi on pitkä, se kuuluu näin:

"Retreat Colony For Humanity's New Dawn After The World Wide Flood - Vedenpaisumuksen Jälkeisen Ihmiskunnan Uuden Aamunkoiton Retriittisiirtokunta"

Terveisin, www.puustantti.com

10

1231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös..

      Näkökulman foorumille ?

    • tero13

      Mua kiinnostais kuulla enemmän noista örkkihelvettiroboteista esim. mistä tiedät että maailmassa on vain sinun lisäksi viisi ihmistä ja loput on robotteja? Ja keitä nämä viisi muuta ihmistä on?
      Toki jos viitsit vaivautua niin haluaisin myös tietää että jouduitko toiselle planeetalle kun menit viron tullin läpi? Miten olisit järjestänyt vedenpaisumuksen itse? Voin kuvitella että se on aika hankala homma, mutta onneksi se tulee nyt itsekseen, harmi vaan taidan kuolla siinä koska en kuulu niihin viiteen ihmiseen.

      Jos vastaisit näihin kysymyksiin olisin kiitollinen.

      • plan-9-from-outer-space

        Hyviä kysymyksiä nimimerkiltä tero13. Sorry vastausteni viipyminen, mutta on ollut niin kiirettä elokuvallisten projektieni kanssa. Kertaan kysymykset ja vastaan tässä:

        K: Mua kiinnostais kuulla enemmän noista örkkihelvettiroboteista esim. mistä tiedät että maailmassa on vain sinun lisäksi viisi ihmistä ja loput on robotteja?

        V: Ihmisessä on selkärangassa viisi pääasiallista Chakraa eli astraalista energiakeskuspyörää. Ne vastaavat viittä Loka-paikkaa eli olemassaolon tasoa. Kullakin Lokalla on yksi ihminen. Kaikkiaan Chakroja on seitsemän kappaletta, ja myös Lokia ja niissä asuvia ihmisiä on seitsemän, mutta itse olen kuudennen Lokan ihminen, ja seitsemäs Loka, eli Alkuperäinen Maapallo ja siellä asuva olento on jo jumalolento, joka on Silver-Kristus. Suomen valtio on oma planeettansa, joka on litteä. Suomessa on vain viisi ihmistä ja minä vielä kuudentena, vaikka en nyt asukaan Suomessa, mutta tämä kokonaismäärä on vakio, se ei muutu. Lokat ovat Suomessa olevia alueita, pystysuunnassa havainnoituna, kuten selkärangan Chakrat. Vaakatasossa ne ovat vyöhykkeitä, siis kuin länsirannikolta itärajalle piirrettyjä kaistaleita, helppo piirtää kartalle, koska Suomen valtion muoto muistuttaa ihmistä. Viron valtio on pieni saari valtavalla, muodoltaan pyöreällä Alkuperäisellä Maapallolla, ja siellä asuu Silver-Kristus. Örkkihelvettiroboteista olen kirjoittanut lisää nettisivuillani (linkki tämän viestiketjun aloitusviestissäni).

        K: Ja keitä nämä viisi muuta ihmistä on?

        V: En tiedä, keitä nämä viisi muuta ihmistä ovat. Tulevaisuudessa tulen tietämään. Se tulee olemaan hieno tapahtuma kaikille ihmisille, jotka löytävät toisensa ja muuttavat Alkuperäiselle Maapallolle. Uskon, että kaikki ovat munkkeja, eli naimattomia miespuolisia ihmisiä, jotka viettävät munkin elämäntyyliä kaikilla tavoin ihan omasta vapaasta tahdostaan.

        K: Toki jos viitsit vaivautua niin haluaisin myös tietää että jouduitko toiselle planeetalle kun menit viron tullin läpi?

        V: Kyllä, Viron valtio on osa Alkuperäistä Maapalloa. Tosin se on lomasesonkeina myös turistirobottien kansoittamaa. Suomenlahti on pohjoisesta eteläänpäin kymmeniätuhansia kilometrejä pitkä vesiputous, joka kaataa merivettä Alkuperäiselle Maapallolle, mutta laivat kulkevat aika-avaruus-jatkumossa siten, että matka kestää vain 2- 3 tuntia, riippuen aluksesta. Laivamatkalla ei huomaa, että sitä matkustaa jättilaismäisen vesiputouksen selässä. Keskiajalla oli aivan oikea käsitys, että maa on litteä (siis Tuonela-kopioplaneetat ovat litteitä) ja että kun saavuttaa meren äären, eli kopioplaneetan reunan, niin putoaa meren reunalta avaruuden syvyyksiin. Nykyajan ateistiroistotiedemiesrobotit tietenkin pitävät tällaisia keskiajan käsityksiä naurettavana taikauskona, jotta ihmiset eivät löytäisi toisiaan ja eivät siis pääsisi asumaan Alkuperäiselle Maapallolle uuteen retriittisiirtokuntaan turvaan Vedenpaisumukselta.

        K: Miten olisit järjestänyt vedenpaisumuksen itse? Voin kuvitella että se on aika hankala homma, mutta onneksi se tulee nyt itsekseen, harmi vaan taidan kuolla siinä koska en kuulu niihin viiteen ihmiseen. Jos vastaisit näihin kysymyksiin olisin kiitollinen.

        V: Olisin järjestänyt Vedenpaisumuksen itse erilaisten meren kemiallisten prosessien kokeilujen tuloksena (valtameret kiehumaan, ja niistä olisi höyrystynyt taivaankannelle niin valtavat rankkasadepilvet, että niistä merien vesihöyry olisi satanut kaatamalla vuosikausia, peittäen kaiken maan alleen) mutta tällaistahan ei saisi edes yrittää, koska voisi saada syytteet terrorismirikoksen valmistelusta tms. Olisi saattanut käydä myös niin, etten olisi itse päässyt suojaan Suurelta Tulvalta, ja myös ne viisi muuta ihmistä olisivat saattaneet menehtyä, ja sellaisestahan olisin saanut päälleni pahat Karmat. Parempi odottaa luonnollista Vedenpaisumusta, koska me yhteensä kuusi ihmistä pääsemme kyllä suojaan Retriittisiirtokuntaan, kuten aikoinaan Nooa ja hänen kahdeksan sukulaistaan pääsivät suojaan Nooan rakentamaan Arkkilaivaan.


    • Kakadyyh

      Anna kun mä arvaan, retriittiä johtaa karismaattinen Molochantti joka tarvitsee kukoistaakseen tuoretta spermaa ravinnokseen joka päivä...

      • kuminaama

        Silver-Kristus on materialisoinut kehonsa pikkupojan ruumiiseen näin käy ilmi antin kotisivuilta.


    • Mikko pa

      kun höpötät tuosta munkin elämästä, niin enpä ole tiennyt että munkin elämään kuuluu pikkupoikien seksuaalinen hyväksi käyttö? oot sinä sairas paskakasa...

      • JJ

        Eihän tota sepustust voi muutaku nauraa, ja jos nyt välttämät perustelui joku haluaa nii okei tässä muutama miks toi kaikki on omasta mielestäni ainoastaan jonkun epätasapainoisen ihmisen mielen houreita. Eli 1. Jos kaikki tosta SUURESTA tulvasta selviytyvät ovat miehiä ja vieläpä munkkeja niin mitenkä ihmiskunta jatkaa siitä eteenpäin? 2. Mistä voit tietää kuuluvasi noihin harvoihin ja valittuihin valio yksilöihin jotka säästetään? Ja tuohon kohtaan sopiiko mahdollisesti kysyä koska tämä SUURI katastrofi iskee? Ja 3. Mistä helvatin tappajaörkki roboteista selität? Jos ymmärsin oikein kaikki muut paitsi valitut ovat robotteja vai? Jos näin niin tunnen itseni kyllä aika lailla ihmiseksi :) Ja loppuun haluaisin tiedustella mistä olet saanut nämä tietosi,siis edellyttäen jos mitenkään voit tätä paljastaa...?
        Ja tämähän on vain oma mielipiteeni että koko tämä touhu on naurettavaa ja todellakin epäuskottavaa, mutta tokihan jokainen saa uskoa tasan siihen mihin haluaa, sehän taitaa olla laissakin? :)


      • ankarampi itkonen

        voisit tuoda näitä mielipiteitäsi julki sielläkin... =)


    • facepalm12

      Vitun sairas paska, kuole pois saatanan pedaripelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe