Saitko sinä rokotekutsun?

Suostutko rokotettavaksi?

Tänään se kerrotaan, missä järjestyksessä suomalaiset tullaan rokottamaan.

Rokoitusten aloituksen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

YLE
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/09/h1n1-rokotusten_antamisjarjestyksesta_kerrotaan_tanaan_1009553.html
"Sosiaali- ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos pitävät puoliltapäivin tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan rokotuksista ja H1N1-tilanteesta. Rokotusasiantuntijat ovat tehneet ehdotuksen siitä, missä järjestyksessä rokottamiset toteutetaan."

"Toistaiseksi ei ole kerrottu tarkkaa aikaa sille, milloin rokotukset alkavat. Suomeen tulevat rokotteet ovat GlaxoSmithKlinen Pandemrix-rokotetta. Aiemmin on kerrottu, että rokotteet tulisivat Suomeen syys-lokakuun vaihteessa."

100

12230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • willi weikkaus

      Raskaana olevat naiset saavat myös piikin? Mikä on mielestäni melko käsittämätöntä!

      • en ole katkera, mutta kuitenkin.

        JA SUOMI-PUMMI OTTAA VAIKKA PERÄRUISKEEN ja TENA VAIPAN JOS YHTEISKUNTA SEN MAKSAA.. ELI NAAPUSISSA OLEVA TYÖSSÄKÄYVÄ HENKILÖ..


      • !!?

        eikös nimenomaan raskaana olevilla ole suurentunut riski sairastua sikainfluenssan jälkitauteihin, tai niin ainakin väitetään..


      • Turhuuden markkinat

        Varmaakin varmempaa on etten moiseen rokotukseen nokkaani lykkää,olen 56 v.eläny ilman yhtäkään antibioottikuuria tai tohtorin pakeilla käyntiä...syön,juon,työni teen jokainen päivä ja varauksin moiseen hömpötykseen keskityn,mitä enemmän tohtorin pukille istut ja pillerimääräyksiin uskot sen enemmän lääketehtaat pärjää ja sinä kuihdut.


      • Jumala vihaa vääryyttä

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)


      • fhrtu6tu

        Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 500 miljardin taalan business...
        Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 500 miljardin taalan business...
        Lähetäthän viestin eteenpäin kiertokirjeenä vakuututtuasi asian oleellisuudesta.
        Edessäsi aukeaa kokoelma perusuutisointia syvällisempiä raportteja, artikkeleita ja videoita H1N1-sikavirus-ilmiöstä. Teksti on koottu jotta lukija saa perspektiiviä päättää itse haluaako hän tulla rokotetuksi vaarallisia aineosia sisältävällä lääkkeellä. Vaaroistaan huolimatta rokotteen hyöty on parhaimmillaankin kyseenalainen.
        Kaikki tässä tekstissä mainittu on poimittu tieteellisistä julkaisuista ja tarkistettavissa olevista luotettavista lähteistä. Mikään esitetty ei perustu huhupuheisiin tai epämääräisiin lähteisiin.
        Pandemia pakotteella ollaan oikeuttamassa historiamme laajinta rokotuskampanjaa, vaikka tutkimukset osoittavat että rokote luo suuren riskin, antaen kuitenkin vain hyvin kyseenalaisen suojan.
        Ensin kuitenkin hyviä uutisia…
        Australiassa, jossa talvikausi on alkanut, Nicola Roxon (Federal Health Minister) vakuuttaa että sikainfluenssa ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan flunssat. ”Australiassa useimmat ihmiset, lapset mukaan lukien ovat kokeneet hyvin lieviä oireita, ja parantuneet ilman mitään lääkitystä.”

        Lääketehtaiden tulisi olla ihmisiä varten eikä ihmisten lääketehtaita varten.
        H1N1-epidemiasta jaettava tieto on tekaistua, valheellista ja vääristeltyä. Useiden riippumattomien asiantuntijoiden tutkimusraporteissa esitetään raskaita todisteita siitä että WHO:n kuudennen asteen pandemia hälytys perustuu vääristeltyihin todisteisiin ja media-manipulaatioon.
        Suuri osa niin kutsutuista virallisesti todennetuista sika-influenssa tartunnoista on tietoista vääristelyä. WHO:n tiedottamista 159 ensimmäisestä kuolintapauksista (28.04.09), vain 7 tapausta tutkittiin laboratoriotestein. WHO julisti kuitenkin hätätilan kyseisen informaation pohjalta.
        Seuraava merkittävä peruste pandemia hälytykselle oli CDCP:n (Centers for Disease Control and Prevention) raportti (30.04.09), jossa todettiin 45 koululaisen New Yorkissa infektoituneen sika-influenssaan. Yhtäkään näistä tapauksista ei vaivauduttu todentamaan laboratoriokokein! New Yorkissa oli tuolloin liikkeellä aivan tavallinen flunssa-aalto. TV-uutiskanavat alkoivat tulvia paniikinomaisia uhkakuvia H1N1-vaarasta.
        WHO:n tiedotteessa (06.07.09) ilmoitetaan 94 512 ”vahvistettua” tartuntatapausta 122 maassa. Samaisesta WHO:sta kerrotaan nurinkurisesti myös että tapausten perinpohjainen vahvistaminen laboratoriokokein olisi hyödytöntä?! Dr. Michael T. Osterholm (director of the Center for Infectious Disease Research and Policy at the University of Minnesota) kertoo että H1N1-influenssan todentamisen olevan tällä hetkellä olemassa olevin keinoin melko epävarmaa. Niinpä WHO on päättänyt lopettaa maailmanlaajuisesti tartuntojen tarkemman testaamisen, koska tulokset olisivat kuitenkin epätieteellisiä. ”Voimme olettaa lähes kaikkien flunssatapausten olevan sikainfluenssaa.”, kerrotaan WHO:sta.
        WHO:ssa on ilmeisesti unohdettu että tavalliset flunssat ja niiden seurannaiset tappavat satojatuhansia ihmisiä maailmalla vuodessa. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö kasvavaa määrä noista ihmisistä tultaisi jatkossa uutisoimaan sikainfluenssan uhreiksi.
        Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotetaan ottamaan lähes testaamatonta ”fast tracked” rokotetta.
        Julkilausumat ohjaavat tehokkaasti julkista mielipidettä.
        USA:n hallituksen asenteesta ja pyrkimyksestä muokata yleistä mielipidettä pelottelun keinoin ja uhkakuvin kertoo hallituksen alaisuudessa toimivan Center for Disease Controllin sponsorikonferenssi johtaville rokotevalmistajille. Tilaisuudessa opetettiin erityiskeinoja ja -tekniikoita ihmisten pelottelemiseksi ja rokotteen välttämättömyyden pönkittämiseksi. (“7-step Recipes to Increase Demand for Flu Vaccination”).
        Tarkkailkaa itse uutisointia aiheesta, niin havaitsette kuinka näppärästi suomenkin ”uutiset” luovat tietä rokotteelle.

        Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
        Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
        Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?
        Taudin alkuperä - voiko sika tartuttaa ihmisen?
        Tätä kysymystä on huolella vältetty medioissa, vaikka se on keskeinen jäljitettäessä pandemian todellista syytä ja alkuperää.
        Virallinen selitys taudin leviämiseen nojaa edelleen oletukseen että meksikolainen sikafarmityöntekijä olisi tartuttanut kanadalaisen sikafarmarin, vaikka kaikki asianosaiset ihmiset on tutkittu, eikä mitään H1N1-virukseen viittaavaa ole löydetty.
        Kunnianarvoisan tutkimuslaitoksen raportissa (Bloomberg, May 12, 2009) todetaan että H1N1-kanta on todennäköisesti tulosta laboratoriokokeiluista tai rokotetuotannosta.
        Professori Adrian Gibbsin (Australian National University) mukaan virus joka “pakeni” laboratoriosta on suoraan Tamifluta tuottavan laboratorion tuotelinjalta.
        Useita samansuuntaisia raportteja on julkaistu (tosin ne on vaiettu kuoliaaksi medioissa). Professori John Oxford (Royal London Hospital) toteaa H1N1-viruksen todennäköisimmin karanneen laboratoriosta.
        Professori Gippsin vaatiessa jatkotutkimuksia WHO:lla oli muuta tekemistä...
        Useampia pukkeja kaalimaalla?
        Tohtori James S. Robertson, (leading bioengineer of flu viruses for the vaccine industry, and avid promoter of U.S. Government funding for lucrative “biodefense” contracts, along with collaborators at the CDC), on auttanut Novavax nimistä yritystä tuottamaan geneettisesti modifioitua rekombinattia avian-, sika-, espanjanflunssa-, H5N1- ja H1N1-viruksille. Tuote on lähes identtinen sika-influenssalle.
        Täydellinen sattuma että yritys on juuri samanaikaisesti saanut valmiiksi rokotteen ks. uuteen viruskantaan ja sopimuksen sen myymisestä maailmanlaajuisesti.
        Tohtori J. Robertson on sanonut että hänen mielestään olisi järkevää praimata (prime) koko populaatio päästämällä irti viruksia joita hän kollegoineen valmistaa. Näin sanoo siis mies joka on eräs koko busineksen portinvartijoista ja pää-promoottori miljardien rokotus-businekselle.
        Novavax incorporaation ammatilliset julkaisut, tuote-esittelyt sekä mainonta ovat aivan liian synkroniteetissä viruksen löytymisen kanssa ja kielivät systemaattisesta, tietoisesta operaatiosta huikealla taloudellisella voitolla.
        Itävaltalainen journalisti Jane Burgermeister on nostanut syytteen WHO:ta, ja sitä dominoivia Rockefellereitä ja Rothschildejä vastaan. Hän syyttää myös Novartis International AG:ta, Baxter AG:ta ja näiden emoyhtiötä, Baxter Internationalia erittäin haitallisen rokotteen pakkomyynnistä erittäin alhaisin keinoin.
        Tilanne on kiusallinen Baxter International:lle joka lähetti “vahingossa” 72 kiloa lintu-influenssa-virusta euroopan laboratorioihin jo aiemmin tänä vuonna (ks. virukseen oli lisätty muitakin flunssakantoja luomaan siitä vielä vaarallisempi yhdiste).
        Burgermeister kertoo että sika- ja lintuinfluenssa luotiin laboratorioissa motiivein joilla ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa, ja että sika-influenssa luotiin ja levitettiin Rockefellereiden ja Rothschildien kontrolloiman WHO:n avustuksella.(Burgermeisterin dokumentoimia todisteita kutsutaan nimellä Bioterrorism Evidence).
        Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun lääkejätit jäävät kiinni vaarallisia viruksia sisältävien rokotteiten levittämisestä.
        Pandemia palvelee suurlääketeollisuuden etuja.
        H1N1-rokotus on äärimmäisen tuottava business monikansallisille lääkefirmoille, WHO:lle ja julkisen terveydenhuollon jättiläisille. Nämä tahot kontrolloivat koko globaalia lääkejärjestelmää.
        Baxter, Novartis, Sanofi-Aventis, AstraZeneca ja GlaxoSmithKline ovat tehneet sopimuksen yli 50 maan hallituksen kanssa rokotetoimituksista. (Reuters, 16.07.2009).
        Lisäksi WHO:n “suositus” sitoo sen lähes 200 jäsenmaata yhteistyöhön vuoden 2005 säädöksen (International Health Regulations Act) mukaisen pandemia hälytyksen astuttua voimaan.
        Veronmaksajat elintasomaissa maksavat hieman vajaat 10 taalaa yhdestä H1N1-flunssarokotuksesta, kehitysmaat saavat rokotetta edullisemmin. Tämä tulee tuottamaan lähes $400 miljardia lääkejättiläisille (Business Week, July 2009).
        "Optimaalisessa skenaariossa rokotevalmistajat voivat tuottaa 4.9 miljardia flunssa-pandemiarokotetta vuodessa", kertoo Margaret Chan (Director-General, WHO).
        USA:n ja Britannian terveysviranomaiset sallivat rokotusten aloittamisen vaikka rokotteen haittavaikutuksia ei ole ehditty tutkia.
        1976, Yhdysvaltain historian suurimmassa julkisen terveydenhuollon fiaskossa rokotettiin 40 miljoonaa amerikalaista pandemian varalta, joka ei koskaan puhjennut. Tuolloin rokotteeseen kuoli satoja ihmisiä ja tuhannet sairastuivat Guillain-Barren syndroomaan (inflammation of the nervous system which can cause paralysis and be fatal). Lukuisat ihmiset kärsivät lievemmistä oireista. USA:n hallitus joutui maksamaan korvauksia rokotteen uhreille kun vahvistui että rokote oli haitallisempi kuin virus jota sillä ”hoidettiin”.
        Nyt, edellisestä viisastuneena lääkeyhtiöille on jopa annettu syytesuoja kuolemantapausten ja sairastumisten varalle, joita rokote tulee mahdollisesti aiheuttamaan. Syytesuojan lainvoimaisuuden allekirjoitti Kathleen Sebelius, (Barack Obaman Secretary of Health and Human Services).
        Suunnitellun rokotuskampanjan skaala ja nopeus on järjetön.
        Tohtori Peter Holden Brittish Medical Associationista kertoo että vaikka sika-influenssa ei ole todellisuudessa aiheuttanut vakavia sairastumisia (paitsi vääristellyissä tilastoissa), he aloittavat massarokotukset... Tällä ei ole paljoakaan tekemistä terveydenhoidon kanssa. Kysymys on aivan muusta.
        Britannian hallitus on julistanut että ihmisten ei tarvitse mennä lääkäriin flunssan oireiden tähden. Laboratoriokokeiden sijasta oireita diaknosoidaan Britanniassa puhelimitse!
        “Haloo tohtori, luulen että olen vilustunut.” “Ahaa, se on varmaankin sika-influenssaa. Saavu pikaisesti rokotettavaksi!”
        Amerikassa rokotteesta ollaan tekemässä kovalla vauhdilla pakollista, ja vanhempia pelotellaan lastensa menettämisellä jos he eivät alistu rokotuksiin.
        Viranomaiset tulevat syyllistämään ihmisiä jotka eivät suostu ottamaan rokotetta, tyyliin: “Saatat muutkin kuin itsesi vaaraan...” “Saatat tartuttaa minun lapseni...”.
        Rothschild-Rockfellerien keulamies, Barack Obaman “terveys-reformi-lakiehdotus” hyväksyttiin juuri rokotusten alkamisen alla (by the Senate Health, Education, Labor and Pension Committee). Lakiehdotus antaa viranomaisille mm. oikeuden jäljittää vanhemmat jotka eivät tuo lapsiaan rokotettavaksi, ja toimeenpanna rokotukset kotikäynnein.
        USA:ssa ollaan hyvin lähellä pistettä jossa lapset “immunisoidaan” väkisin, tai että vanhemmat pidätetään vastaanhangoittelusta.
        Useat ihmiset tullevat suostumaan rokotuksiin kyseenalaistamatta lääkejättien karkeimpiakaan valheita. Heille sanoisin että tutustukaa myrkkyihin joita rokotteessa on, ja päättäkää vasta sitten. Tutkimus osoittaa että rokote luo vaarallisen riskin, antaen kuitenkin vain kyseenalaisen suojan.
        On hyvä muistaa että keskimäärin rokotteiden seurantatarkkailut kestävät muutaman viikon, ja niissä etsitään ainoastaan tietyntyyppisiä oireita. Turvallisempien rokotteiden kehittämiseen on käytettävä vuosia.

        Flunssa ei ole suurin vaara, - se on rokote.
        squalene on eräs sika-influenssa-rokotteen vaarallisimmista aineista. Laajat eläinkokeet osoittavat sen alentavan tuhoisasti immuniteettiä. Myös Gulf War Syndrome/ Persianlahden syndrooma on tästä kammottava esimerkki.
        Ikävä kyllä oireet kuten immuniteettikato, autismi ja Guillain-Barre syndrooma eivät näy hetkessä. Autoimmuniteetti-häiriöt joita H1N1-rokotteissa käytettävä squelene aiheuttaa, paljastuvat vasta vuosien päästä.
        Rockefellereiden dominoimasta CDC (Centers for Disease Control) USAssa kerrotaan että lapsi jota ei ole koskaan rokotettu flunssaa vastaan saattaa tarvita 4 rokotusta syksyn aikana, – 2 kertaa normaalia “kausi-flunssaa” ja 2 kertaa sika-influenssaa vastaan. Muille (aiemmin rokotetuille) lapsille riittää 3 rokotusta.

        Lista H1N1-rokotteen aineosista

        In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers:
        • Aluminum hydroxide - directly linked to causing Alzheimer's disease
        • Aluminum phosphate - directly linked to causing Alzheimer's disease
        • Ammonium sulfate - an inorganic chemical compound used as fertilizer and "protein
        purifier"; known to cause kidney & liver damage, gastrointestinal dysfunctions
        • Amphotericin B - an "antifungal disinfectant" and anti-biotic, which damages the urinary tract, bowels, and heart functions
        • Animal tissues (a causal element for all the various auto-immune diseases associated
        with vaccination): horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney, chick
        embryo, chicken egg, duck egg, pig blood, Porcine (pig) pancreatic hydrolysate of
        casein (the pig protein/tissue is an additional objectionable issue for Jewish and Muslim people)
        • Calf (bovine) serum & fetal bovine serum (cow blood is recognized as a significant transmitter of Mad Cow Disease)
        • Betapropiolactone
        • Formaldehyde - used as "a preservative & disinfectant", known to cause cancer, chronic bronchitis, eye irritation when exposed to the body's immune system
        • Formalin
        • Gelatin
        • Glycerol
        • Human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
        • Hydrolyzed gelatin
        • Monosodium glutamate (MSG) - now known to cause cancer in humans, also linked to obesity
        • Neomycin (anti-biotic)
        • Neomycin sulfate (anti-biotic)
        • Phenol red indicator - a highly toxic disinfectant dye, attributed to liver, kidney, heart & respiratory damage
        • Phenoxyethanol (antifreeze) - proven to have extreme neurotoxic side effects
        • Potassium diphosphate
        • Potassium monophosphate
        • Polymyxin B
        • Polysorbate 20
        • Polysorbate 80 – associated with infertility when injected
        • Residual MRC5 proteins
        • Sorbitol
        • Sucrose
        • Thimerosal (mercury) - a neurotoxin linked to psychological, neurological, & immunological problems—especially autism. Nervous system damage (such as sub-acute sclerosing panencephalitis (SSPE), brachial plexitis, post-vaccinal encephalitis, transverse myelitis and peripheral neuropathies), kidney disease, birth defects, dental problems, mood swings, mental changes, hallucinations, memory loss, and inability to concentrate can occur. Symptoms also include tremors, loss of dermal sensitivity, slurred speech, and—in rare cases—even death and paralysis. This additive alone was the catalyst for another recent Class Action Lawsuit organized by mothers of children born with autism & the many related behavioral disorders associated with it. Autism is now occurring at levels never seen before in history; depending on the state, its rate is now 1 in 67 to 1 in 150. The autism rates used to be 1 in 20,000. Mercury may also be associated with the significantly increased rates of senility and Alzheimer’s, which is associated with five or more successive flu vaccinations. Although most mercury (thimerosal) has been removed from children’s vaccines, it is still in all flu vaccines at toxic doses.
        • Tri(n)butylphosphate,
        • VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells - linked to the SV-40 virus known to cause leukemia
        • Washed sheep red blood cells
        *This data is available via: www.mercola.com
        http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2001/..03/07/vaccine-ingredients.aspx

        Se mitä tiedämme on; että todistamme suunniteltelmallista ja historian suurinta massarokotuskampanjaa, toteuttajinaan tahoja joita terveytemme ei vaikuta kiinnostavan tippaakaan. Millaisia oireita rokote tulee aiheuttamaan, sen tietävät (jossain määrin) tällä hetkellä vain rokotteen luoneet tahot.

        PAREMPI VAIHTOEHTO

        Tohtori L. Horowitch kertoo että hyvä tapa kehittää vastustuskykyä uudentyyppistä influenssaa vastaan on sairastaa sen A-kanta. Tällöin elimistö sopeutuu kestämään flunssan mahdollisesti myöhemmin kehittyvät kannat.
        Paras tapa suojautua H1N1- ja mitä tahansa influenssaa vastaan on ylläpitää hyvää immuniteettia luonnollisin keinoin, orgaanisella ravinnolla sekä C, A ja D vitamiineilla. Lääkärit (Arizonan Board of Homeopathic and Integrated Medicine Society:ssä) ovat osoittaneet että yhdestä kolmeen 50,000 milligrammaa C IV Vitamiinia antaa 100% suojan minkä tahansa flunssan iskiessä akuutisti. Toinen efektiivinen tapa on käyttää tuotteita nimeltä nano-silver ja Oxygen Treatment Therapy (OTT).
        Tamiflu on rokotteita parempi vaihtoehto, vaikkakin saattaa aiheuttaa sivuoireita aivoissa ja hermojärjestelmässä.
        Lopuksi kaksi avainasiaa:

        1. Tieteellinen tutkimus osoittaa että Sika-influenssavirusta ei ole tutkittu tyydyttävästi. Se ei ole luotettava, ei turvallinen, eikä sen hyödyllisyydestä ole takeita.
        2. Vallitseva käsitys siitä että koko populaatio pitäisi rokottaa kattavan suojan saamiseksi ei pidä paikkaansa, päinvastoin. Elävän virus rokotteen (live virus vaccine) käyttö tulee lisäämään viruksen leviämistä pahentaen tilannetta.
        Emme ylenkatso yhdenkään ihmishengen menettämisen tragediaa, mutta ei ole olemassa argumenttia jolla perustella miljardien ihmisten rokottamista ”lääkkeillä” joiden tiedetään sisältävän kuolettavan vaarallisia aineosia.
        Osoitamme suurkiitokset tiedemiehille ja tutkijoille jotka uransa vaarantamisen uhalla julkaisevat tietonsa asiainkulusta, medioiden ja virallisen uutisoinnin syytäessä meille epätieteellistä ja valheellista massapsykologista propakandaa.

        LINKKILISTA
        http://www.globalresearch.ca/..index.php?context=..newsHighlights&newsId=46

        http://www.pandemicfluonline...com/

        http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2009/..08/04/Squalene-The-Swine-Flu-..Vaccines-Dirty-Little-Secret-..Expose...

        http://www.youtube.com/watch?..v=GBeKB7aKzOs

        Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
        "Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
        Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?"

        TOTUUS/TARKENNUS:

        Espanjantauti oli vuosina 1918–1919 riehunut pandemia, jonka aiheutti harvinaisen tappava influenssavirus A:n alatyyppi H1N1. Puolentoista vuoden aikana tauti surmasi noin 30–100 miljoonaa ihmistä. Luonteeltaan espanjantauti oli influenssa, jonka oireina olivat yskä, kuume ja särky. Jälkitauteina se saattoi aiheuttaa muun muassa keuhkokuumeen. Pelkästään Suomessa tähän tautiin kuoli noin 25 000 ihmistä.
        Viruksen uskotaan kuolleen 18 kuukauden jälkeen, mutta vuonna 2006 tiedemiehet onnistuivat luomaan viruksen uudelleen jäätyneistä uhreista saatujen kudosnäytteiden avulla tutkimustarkoituksia varten. Viimeaikainen tutkimus on osoittanut, että taudista selvinneet vanhukset kantavat edelleen espanjantautia aiheuttavan influenssaviruksen vasta-aineita veressään.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti

        Tiivistelmä
        Poikkeavan korkeaa kuolleisuutta Suomessa vuosina 1918–19 on aikaisemmin tutkittu poliittisen,sota- ja sosiaalihistorian näkökulmasta. Ei-väkivaltaisen kuolleisuuden taso on katsottu väkivallan ja ravinnon puutteen seurauksiksi – etenkin siksi, että vuoden 1918 sodan eri osapuolet painottivat nälkää tai elintarvikehuollon ongelmia kuolleisuuden syinä ja kummankin puolen tautikuolemat laskettiin mieluusti rintamatappioiksi, terroriksi tai sorron tulokseksi. Epidemiologian metodein voidaan puolestaan tuoda esille ajanjakson poikkeustekijöitä: erittäin vaikea angiina-, tulirokko- ja reumakuume-epidemia, historian pahin lintuinfluenssapandemia, isorokon ja sitäkin pahemman toisintokuumeen leviäminen hajoavan Venäjän imperiumin länsipuoliskolla, seerumilääkepula, rokotussuojan puutteet ja lääkärien vähyys. Pentti Mäkelän tutkimus on ensimmäinen esitys kansanterveyden ongelmista ja tartuntatautien aiheuttamasta ylikuolleisuudesta eri ikäryhmissä tänä ajankohtana. Tutkimuksessa on käytetty hyödyksi vakuutusmatematiikan ja epidemiologian käsitteitä ja menetelmiä historiallisen rekonstruktion rakentamisessa. Päälähteitä ovat siviili-, sota- ja sotavankihallinnon lääkärien raportit ja kertomukset sekä henkivakuutusyhtiöiden ja kaupunkien selvitykset kuolleisuudesta. Valitut lähteet ja tutkimusmenetelmä täydentävät terveydenhuoltoviranomaisten laatimia tilastoja puutteineen ja aukkoineen: vuoden 1918 sairaustilastot laadittiin rauhanaikaan verrattuna harvojen kunnanlääkärien raporteista, 270 000:sta 20−30-vuotiaasta miehestä kolmannes oli espanjantautipandemian alussa poissa siviililääkärien vastuualueesta, ja sotasensuuri esti karanteeni- ja vankisairaaloiden lääkäreitä ilmoittamasta muuta kuin kuolinpaikan ja -tavan. Lasten ja työikäisten miesten ylikuolleisuuden tarkastelu etiologisen tekijän eli taudinaiheuttajan mukaan yltää perimmäisiin kysymyksiin ihmisen suhteesta omaan ympäristöönsä.

        Lataa: (474 sivua, 2,9 Mt)

        http://www.vnk.fi/julkaisut/julkaisusarja/julkaisu/fi.jsp?oid=213194

        NEW THREAT FOUND IN VACCINE FOR H1N1 - GBS
        The Government has announced that Every single school age child will get the H1N1 Vaccine around october this year.

        WARNING WARNING WARNING BEFORE YOU DO... READ THIS

        NEW THREAT FOUND IN VACCINE FOR H1N1 - GBS

        http://www.eons.com/groups/topic/1802919

        Project Camelot interviews
        Jane Burgermeister:

        http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU
        Ranskan sisäasiainministeriöstä vuotanut 19 sivuinen
        asiakirja Näyttää yksityiskohtaisia suunnitelmia rokottamista koko maan loka-tammikuussa.
        jos tällaisia suunnitelmia on olemassa, ne on koordinoitava kaikkien Euroopan maiden - ja hyvin todennäköisesti kaikkien muiden maiden hallinnon WHO,
        mukaan lukien Yhdysvallat
        http://www.projectcamelot.org/Circulaire_vaccination_090824.pdf
        http://www.projectcamelot.org/
        WHO myöntää yrittävänsä pistää maailmalla eteenpän tappavan viruksen vastarokotteilla

        WHO:n tuoreen raportin mukaan he ovat huolissaan sikainfluenssaan tehtyjen vastarokotteiden laadusta ja turvallisuudesta. Rokotteilla on muuten pitkä käyttöhistoria yli 60-vuoden ajalta mutta nyt on ensimmäinen kerta kun niitä on tarkoitus käyttää suunnattomia määriä kun esim. pelkästään Ranskan valtio on tilannut koko Ranskalle näitä rokotteita ja samaa on tehnyt myös Suomi.

        Missään ei kuitenkaan kerrota että mitä nämä vastarokotteet sisältävät, sillä jos totuus kerrottaisiin syntyisi siitä suunnaton skandaali. Tällainen skandaali kuitenkin saatiin estettyä viime keväänä, jolloin amerikkalainen rokotevalmistaja baxter pistettiin lätettämään eurooppaan tappavalla viruksella sisällettyjä lintuinfluenssarokotteita. Ne eivät kuitenkaan päässeet perille asti koska joku vuoti sen etukäteen. Nyt voi olla myös sama tilanne. Onhan esimerkiksi jo eräs Itävaltalainen toimittaja Jane Bürgermeister ja kanadalainen lääkäri ja kirjailija Ghislaine Lanctôt ovat vakuuttuneita siitä, että maailmalla leviävä sikainfluenssa on laboratoriossa kehitetty joukkomurhaan suunniteltu bioase. Tämä tieto on kuitenkin kaikunut kuuroille korville edellen, koska valtamedia vaikenee.

        http://www.youtube.com/watch?v=PhGoubc2ygg

        Swine Flu 1976 & Propaganda
        http://vodpod.com/watch/1808175-1976-swine-flu-vaccination-propaganda-and-side-effects?pod=paleofriend

        Suomalais lääkäri:

        Antti Heikkilä puhumassa sikainfluenssasta ja siihen liittyvistä myyteistä.

        http://www.youtube.com/watch?v=t--EWTnfpn0

        PALAUTETTA:
        Olen pahoillani että luin artikkelisi liian myöhään. Sanoit että en rakasta lapsiani uhratessani heidät rokotetestauksille. Kyllä minä rakastan, en vain arvannut sinun olevan oikeassa. Olen niin pahoillani lapseni puolesta, mutta eniten ole järkyttynyt omasta sinisilmäissyydestäni. Saat vapaasti julkaista kirjeeni tai kirjoittaa siitä artikkelin. Toivon että viestini saisi edes jonkun vanhemman ajattelemaan itse.

        Lapseni oli iloinen ja reipas. Hän touhusi leluillaan ja höpötti jatkuvasti omia asioitaan. Hän rakasti leikkimistä muumeilla ja autoilla. Hänellä oli huoneesaan automatto johon oli kuvioitettu ajoteitä. Siinä hän huristi pikkuautoillaan muumit kyydissä, milloin noidan luo kylään ja milloin mörköä pakoon. Hän oli energinen ja vilkas.

        Koitti päivä jolloin hän sitten sai testirokotteen. Olin väsynyt pitkän päivän jälkeen ja kun viimein sain hänet nukkumaan istahdin tietsikan ääreen. Silloin törmäsin kirjoitukseesi. Pidin sinua ja kirjoitustasi hysteerisena, itsekkäänä ja loukkaavana. Seuraavana aamuna kun heräisin kesti hetken tajuta, ettei lapsi ollutkaan tullut viereeni kuten jokaisena aamuna viimeisten kuukausien ajan. Lapseni makasi sängyllä valveilla mutta ei halunut tehdä mitään. Aamiaiselle noustiin väkinäisesti ja kitisten. Yleensä aamupalan jälkeen hän haluaa katsoa piirrettyjä tai leikkiä autoillaan. Hän kuitenkin vain istahti sängylle ja tuijotti eteensä. Ei hymyä, ei puhetta, ei pirteyttä. Luulin hänen sairastuneen. Mittasin kuumeen. Ei kuumetta eikä mitään muitakaan oireita. Jos ehdotin hänelle leikkimistä hän alkoi itkemään. Iltaisin ja öisin vaistosin häneen sattuvan. Hän aloitti yönsä itkien. Yöllä hän heräsi toistuvastu itkien kipua, mutta ei osannut sanoa mihin sattuu.

        Lapseni oli sairas, ilman muita oireita kuin apaattisuus ja haluttomuus. Silloin mieleeni iski ajatus rokotteesta. Puhuin lääkärin kanssa. Verinäytteissä ei ole mitään poikkeavaa. Lääkäri kuunteli kyllä ymmärtäväisesti ja sanoi heti että rokote ei aiheuta kuvaamiani oireita. Äidinvaistoni oli eri mieltä. Lapsellani oli jotain vialla. Annoin särkylääkettä ja yritin antaa virikkeitä ja saada selville mikä on muuttunut. Kotona ei kuulunut enää hänen iloinen höpötämisensä ja leikkiautojen kolina.

        Lääkärissä on käyty, useasti, mutta mikään ei viittaa kuulemma mihinkään sairauteen. Veriarvot on kohdallaan. Lääkäreiden mielestä hänellä nyt on vain tällainen vaihe. Hetikö rokotteen ottamisen jälkeen? Minulle sanottiin epäsuorasti että turha lietsoa hysteriaa rokotteesta koska kukaan ei pysty ikinä todentamaan rokotteen ja lapseni tilan yhteyttä. Voisin pitää epäilykseni ihan omina tietoinaan.

        Nyt on kulunut kohta viikko, eikä mikään ole muuttunut. Ehkä hän on hivenen piristynyt, mutta kaukana omasta itsestään. Minä huudan sisäisesti, olen avuton. Miksi uskoin ja miksi menin? Kun luin artikkelisi viimeisimpiä kommentteja sokeripala oikeudenkäynnistä ja lääkelaitoksen sekä viranomaisten vähättelevästä ja vastuunkarttamis asenteesta puhkesin hysteeriseen itkuun. Olet oikeassa. Viranomaisiin ei voi luottaa. Nyt toivon vain että lapseni olisi jälleen terve. Ihan mitä tahansa, ihan mitä vain, kunhan terve." (blogille toimitettu sähköposti kokonaisuudessaan)

        TIETOA ENERGIA JUOMISTA:
        ESIM:
        Battery on energiajuoma, jonka teho perustuu kahvi- ja guarana-uutteisiin sekä tauriiniin. Juomasta on Suomessa saatavilla kolme makua: alkuperäinen Battery Energy Drink, sokeriton Battery Stripped ja appelsiinitäysmehua sisältävä Battery Juiced.
        Batteryn omistaja ja valmistaja on Oy Sinebrychoff Ab, joka on osa kansainvälistä Carlsberg Breweries A/S -panimokonsernia. Battery tuotiin markkinoille vuonna 1997 ja juomaa myydään nykyään noin 35 maassa kuudessa maanosassa. Suomessa Battery on energiajuomien markkinajohtaja. Batteryn slogan on Keeps You Going.

        HUOM TAURIINI:
        Tauriini (C2H7NSO3, 2-aminoetaanisulfonihappo) on biologisesti tärkeä kemiallinen yhdiste. Se eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1827 sonnin sapesta, joten yhdiste nimettiin sen mukaisesti: härkä tai sonni on latinaksi "taurus". Puhdas tauriini on valkoista, oikeastaan lähes väritöntä, kiteistä ainetta, joka maistuu lievästi happamalta. Tauriinin moolimassa on 125,15 g/mol, sulamislämpötila on noin 300 °C; sulaessaan tauriini samalla hajoaa ja CAS-numero 107-35-7.

        VALMISTUS:
        Tauriinia on suhteellisen helppoa valmistaa teollisesti. Lähtöaineena on 1,2-dikloorietaani eli etyleenidikloridi, jota saadaan öljynjalostuksen yhteydessä tuotetusta eteenistä liittämällä eteenimolekyyliin klooria.

        HUOM: 1,2-dikloorietaani.!!!
        1,2-dikloorietaanin pääkäyttökohde on muoviteollisuudessa vinyylikloridin (CH2=CH-Cl) valmistus, mutta sitä käytetään myös lähtöaineena synteettisen tauriinin teollisessa valmistuksessa. 1,2-dikloorietaania on käytetty myös lisäaineena lyijy-yhdisteitä sisältävissä bensiineissä.
        1,2-dikloorietaani on Suomessa luokiteltu työministeriön päätöksellä syöpävaaralliseksi aineeksi.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/1,2-dikloorietaani


      • elämän ihmettelijä
        Jumala vihaa vääryyttä kirjoitti:

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)

        Toivottavasti Sinä ymmärrät mitä saat aikaan tälläisellä propagandalla! Kyllä siinä vanhempien itkut on herkässä jos lapsi kuolee esim tuhkarokon jälkitautiin (aivokuume). Se On Turhaa!

        Ei siis tarvita tällaista asiatonta potaskaa.. On hyvä muistaa, että sinun rokottamattomat lapsesi ovat turvassa täällä Suomessa, jossa suurin osa on rokotettu, eikä näitä tatuntatauteja ole. Mutta kun he haluavat matkustaa??? Silloin on hyvät neuvot kalliit. Huomioi esim kurkkumätä lähinaapurissa.

        Jeesuksen taakse ei siis kannata tässäkään asiassa piilotua.


      • Iman jumalia
        Jumala vihaa vääryyttä kirjoitti:

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)

        Voi hitto mikä trolli !


      • Pentti Anis
        Jumala vihaa vääryyttä kirjoitti:

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)

        Lopeta tällainen paskanjauhaminen oletko nähnyt kyseistä olentoa mene psykiatrille.

        En ymmärrä tällaista taruolennoista meuhkaamista.


      • ATEISTI....
        Jumala vihaa vääryyttä kirjoitti:

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)

        ETTÄ ÄLÄ OTA ITTEES ROKOTETTA, ETTÄ RASSAA TOLLASET USKONTO HÖPINÄT, NAUTTISIT SIEKIN ELÄMÄSTÄSI JA JÄTTÄSIT TON IHMISEN KIRJOITTAMAN KIRJAN LUKEMISEN POIS, ON NÄÄ SITTEN PERKELEEN TUOTANTOJA NIIN SIT ON... MUTTA ÄLÄ SÄ TUOMITSE ROKOTTEEN OTTAJIA, USKOVAISILLA IHME TYYLI KUN SIT HEILLE MENNÄÄN USKONNOSTA VÄITTÄMÄÄN NIIN LOUKKAANTUVAT..HANKI KATOS ELÄMÄ...


      • Äitimyös
        fhrtu6tu kirjoitti:

        Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 500 miljardin taalan business...
        Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 500 miljardin taalan business...
        Lähetäthän viestin eteenpäin kiertokirjeenä vakuututtuasi asian oleellisuudesta.
        Edessäsi aukeaa kokoelma perusuutisointia syvällisempiä raportteja, artikkeleita ja videoita H1N1-sikavirus-ilmiöstä. Teksti on koottu jotta lukija saa perspektiiviä päättää itse haluaako hän tulla rokotetuksi vaarallisia aineosia sisältävällä lääkkeellä. Vaaroistaan huolimatta rokotteen hyöty on parhaimmillaankin kyseenalainen.
        Kaikki tässä tekstissä mainittu on poimittu tieteellisistä julkaisuista ja tarkistettavissa olevista luotettavista lähteistä. Mikään esitetty ei perustu huhupuheisiin tai epämääräisiin lähteisiin.
        Pandemia pakotteella ollaan oikeuttamassa historiamme laajinta rokotuskampanjaa, vaikka tutkimukset osoittavat että rokote luo suuren riskin, antaen kuitenkin vain hyvin kyseenalaisen suojan.
        Ensin kuitenkin hyviä uutisia…
        Australiassa, jossa talvikausi on alkanut, Nicola Roxon (Federal Health Minister) vakuuttaa että sikainfluenssa ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan flunssat. ”Australiassa useimmat ihmiset, lapset mukaan lukien ovat kokeneet hyvin lieviä oireita, ja parantuneet ilman mitään lääkitystä.”

        Lääketehtaiden tulisi olla ihmisiä varten eikä ihmisten lääketehtaita varten.
        H1N1-epidemiasta jaettava tieto on tekaistua, valheellista ja vääristeltyä. Useiden riippumattomien asiantuntijoiden tutkimusraporteissa esitetään raskaita todisteita siitä että WHO:n kuudennen asteen pandemia hälytys perustuu vääristeltyihin todisteisiin ja media-manipulaatioon.
        Suuri osa niin kutsutuista virallisesti todennetuista sika-influenssa tartunnoista on tietoista vääristelyä. WHO:n tiedottamista 159 ensimmäisestä kuolintapauksista (28.04.09), vain 7 tapausta tutkittiin laboratoriotestein. WHO julisti kuitenkin hätätilan kyseisen informaation pohjalta.
        Seuraava merkittävä peruste pandemia hälytykselle oli CDCP:n (Centers for Disease Control and Prevention) raportti (30.04.09), jossa todettiin 45 koululaisen New Yorkissa infektoituneen sika-influenssaan. Yhtäkään näistä tapauksista ei vaivauduttu todentamaan laboratoriokokein! New Yorkissa oli tuolloin liikkeellä aivan tavallinen flunssa-aalto. TV-uutiskanavat alkoivat tulvia paniikinomaisia uhkakuvia H1N1-vaarasta.
        WHO:n tiedotteessa (06.07.09) ilmoitetaan 94 512 ”vahvistettua” tartuntatapausta 122 maassa. Samaisesta WHO:sta kerrotaan nurinkurisesti myös että tapausten perinpohjainen vahvistaminen laboratoriokokein olisi hyödytöntä?! Dr. Michael T. Osterholm (director of the Center for Infectious Disease Research and Policy at the University of Minnesota) kertoo että H1N1-influenssan todentamisen olevan tällä hetkellä olemassa olevin keinoin melko epävarmaa. Niinpä WHO on päättänyt lopettaa maailmanlaajuisesti tartuntojen tarkemman testaamisen, koska tulokset olisivat kuitenkin epätieteellisiä. ”Voimme olettaa lähes kaikkien flunssatapausten olevan sikainfluenssaa.”, kerrotaan WHO:sta.
        WHO:ssa on ilmeisesti unohdettu että tavalliset flunssat ja niiden seurannaiset tappavat satojatuhansia ihmisiä maailmalla vuodessa. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö kasvavaa määrä noista ihmisistä tultaisi jatkossa uutisoimaan sikainfluenssan uhreiksi.
        Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotetaan ottamaan lähes testaamatonta ”fast tracked” rokotetta.
        Julkilausumat ohjaavat tehokkaasti julkista mielipidettä.
        USA:n hallituksen asenteesta ja pyrkimyksestä muokata yleistä mielipidettä pelottelun keinoin ja uhkakuvin kertoo hallituksen alaisuudessa toimivan Center for Disease Controllin sponsorikonferenssi johtaville rokotevalmistajille. Tilaisuudessa opetettiin erityiskeinoja ja -tekniikoita ihmisten pelottelemiseksi ja rokotteen välttämättömyyden pönkittämiseksi. (“7-step Recipes to Increase Demand for Flu Vaccination”).
        Tarkkailkaa itse uutisointia aiheesta, niin havaitsette kuinka näppärästi suomenkin ”uutiset” luovat tietä rokotteelle.

        Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
        Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
        Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?
        Taudin alkuperä - voiko sika tartuttaa ihmisen?
        Tätä kysymystä on huolella vältetty medioissa, vaikka se on keskeinen jäljitettäessä pandemian todellista syytä ja alkuperää.
        Virallinen selitys taudin leviämiseen nojaa edelleen oletukseen että meksikolainen sikafarmityöntekijä olisi tartuttanut kanadalaisen sikafarmarin, vaikka kaikki asianosaiset ihmiset on tutkittu, eikä mitään H1N1-virukseen viittaavaa ole löydetty.
        Kunnianarvoisan tutkimuslaitoksen raportissa (Bloomberg, May 12, 2009) todetaan että H1N1-kanta on todennäköisesti tulosta laboratoriokokeiluista tai rokotetuotannosta.
        Professori Adrian Gibbsin (Australian National University) mukaan virus joka “pakeni” laboratoriosta on suoraan Tamifluta tuottavan laboratorion tuotelinjalta.
        Useita samansuuntaisia raportteja on julkaistu (tosin ne on vaiettu kuoliaaksi medioissa). Professori John Oxford (Royal London Hospital) toteaa H1N1-viruksen todennäköisimmin karanneen laboratoriosta.
        Professori Gippsin vaatiessa jatkotutkimuksia WHO:lla oli muuta tekemistä...
        Useampia pukkeja kaalimaalla?
        Tohtori James S. Robertson, (leading bioengineer of flu viruses for the vaccine industry, and avid promoter of U.S. Government funding for lucrative “biodefense” contracts, along with collaborators at the CDC), on auttanut Novavax nimistä yritystä tuottamaan geneettisesti modifioitua rekombinattia avian-, sika-, espanjanflunssa-, H5N1- ja H1N1-viruksille. Tuote on lähes identtinen sika-influenssalle.
        Täydellinen sattuma että yritys on juuri samanaikaisesti saanut valmiiksi rokotteen ks. uuteen viruskantaan ja sopimuksen sen myymisestä maailmanlaajuisesti.
        Tohtori J. Robertson on sanonut että hänen mielestään olisi järkevää praimata (prime) koko populaatio päästämällä irti viruksia joita hän kollegoineen valmistaa. Näin sanoo siis mies joka on eräs koko busineksen portinvartijoista ja pää-promoottori miljardien rokotus-businekselle.
        Novavax incorporaation ammatilliset julkaisut, tuote-esittelyt sekä mainonta ovat aivan liian synkroniteetissä viruksen löytymisen kanssa ja kielivät systemaattisesta, tietoisesta operaatiosta huikealla taloudellisella voitolla.
        Itävaltalainen journalisti Jane Burgermeister on nostanut syytteen WHO:ta, ja sitä dominoivia Rockefellereitä ja Rothschildejä vastaan. Hän syyttää myös Novartis International AG:ta, Baxter AG:ta ja näiden emoyhtiötä, Baxter Internationalia erittäin haitallisen rokotteen pakkomyynnistä erittäin alhaisin keinoin.
        Tilanne on kiusallinen Baxter International:lle joka lähetti “vahingossa” 72 kiloa lintu-influenssa-virusta euroopan laboratorioihin jo aiemmin tänä vuonna (ks. virukseen oli lisätty muitakin flunssakantoja luomaan siitä vielä vaarallisempi yhdiste).
        Burgermeister kertoo että sika- ja lintuinfluenssa luotiin laboratorioissa motiivein joilla ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa, ja että sika-influenssa luotiin ja levitettiin Rockefellereiden ja Rothschildien kontrolloiman WHO:n avustuksella.(Burgermeisterin dokumentoimia todisteita kutsutaan nimellä Bioterrorism Evidence).
        Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun lääkejätit jäävät kiinni vaarallisia viruksia sisältävien rokotteiten levittämisestä.
        Pandemia palvelee suurlääketeollisuuden etuja.
        H1N1-rokotus on äärimmäisen tuottava business monikansallisille lääkefirmoille, WHO:lle ja julkisen terveydenhuollon jättiläisille. Nämä tahot kontrolloivat koko globaalia lääkejärjestelmää.
        Baxter, Novartis, Sanofi-Aventis, AstraZeneca ja GlaxoSmithKline ovat tehneet sopimuksen yli 50 maan hallituksen kanssa rokotetoimituksista. (Reuters, 16.07.2009).
        Lisäksi WHO:n “suositus” sitoo sen lähes 200 jäsenmaata yhteistyöhön vuoden 2005 säädöksen (International Health Regulations Act) mukaisen pandemia hälytyksen astuttua voimaan.
        Veronmaksajat elintasomaissa maksavat hieman vajaat 10 taalaa yhdestä H1N1-flunssarokotuksesta, kehitysmaat saavat rokotetta edullisemmin. Tämä tulee tuottamaan lähes $400 miljardia lääkejättiläisille (Business Week, July 2009).
        "Optimaalisessa skenaariossa rokotevalmistajat voivat tuottaa 4.9 miljardia flunssa-pandemiarokotetta vuodessa", kertoo Margaret Chan (Director-General, WHO).
        USA:n ja Britannian terveysviranomaiset sallivat rokotusten aloittamisen vaikka rokotteen haittavaikutuksia ei ole ehditty tutkia.
        1976, Yhdysvaltain historian suurimmassa julkisen terveydenhuollon fiaskossa rokotettiin 40 miljoonaa amerikalaista pandemian varalta, joka ei koskaan puhjennut. Tuolloin rokotteeseen kuoli satoja ihmisiä ja tuhannet sairastuivat Guillain-Barren syndroomaan (inflammation of the nervous system which can cause paralysis and be fatal). Lukuisat ihmiset kärsivät lievemmistä oireista. USA:n hallitus joutui maksamaan korvauksia rokotteen uhreille kun vahvistui että rokote oli haitallisempi kuin virus jota sillä ”hoidettiin”.
        Nyt, edellisestä viisastuneena lääkeyhtiöille on jopa annettu syytesuoja kuolemantapausten ja sairastumisten varalle, joita rokote tulee mahdollisesti aiheuttamaan. Syytesuojan lainvoimaisuuden allekirjoitti Kathleen Sebelius, (Barack Obaman Secretary of Health and Human Services).
        Suunnitellun rokotuskampanjan skaala ja nopeus on järjetön.
        Tohtori Peter Holden Brittish Medical Associationista kertoo että vaikka sika-influenssa ei ole todellisuudessa aiheuttanut vakavia sairastumisia (paitsi vääristellyissä tilastoissa), he aloittavat massarokotukset... Tällä ei ole paljoakaan tekemistä terveydenhoidon kanssa. Kysymys on aivan muusta.
        Britannian hallitus on julistanut että ihmisten ei tarvitse mennä lääkäriin flunssan oireiden tähden. Laboratoriokokeiden sijasta oireita diaknosoidaan Britanniassa puhelimitse!
        “Haloo tohtori, luulen että olen vilustunut.” “Ahaa, se on varmaankin sika-influenssaa. Saavu pikaisesti rokotettavaksi!”
        Amerikassa rokotteesta ollaan tekemässä kovalla vauhdilla pakollista, ja vanhempia pelotellaan lastensa menettämisellä jos he eivät alistu rokotuksiin.
        Viranomaiset tulevat syyllistämään ihmisiä jotka eivät suostu ottamaan rokotetta, tyyliin: “Saatat muutkin kuin itsesi vaaraan...” “Saatat tartuttaa minun lapseni...”.
        Rothschild-Rockfellerien keulamies, Barack Obaman “terveys-reformi-lakiehdotus” hyväksyttiin juuri rokotusten alkamisen alla (by the Senate Health, Education, Labor and Pension Committee). Lakiehdotus antaa viranomaisille mm. oikeuden jäljittää vanhemmat jotka eivät tuo lapsiaan rokotettavaksi, ja toimeenpanna rokotukset kotikäynnein.
        USA:ssa ollaan hyvin lähellä pistettä jossa lapset “immunisoidaan” väkisin, tai että vanhemmat pidätetään vastaanhangoittelusta.
        Useat ihmiset tullevat suostumaan rokotuksiin kyseenalaistamatta lääkejättien karkeimpiakaan valheita. Heille sanoisin että tutustukaa myrkkyihin joita rokotteessa on, ja päättäkää vasta sitten. Tutkimus osoittaa että rokote luo vaarallisen riskin, antaen kuitenkin vain kyseenalaisen suojan.
        On hyvä muistaa että keskimäärin rokotteiden seurantatarkkailut kestävät muutaman viikon, ja niissä etsitään ainoastaan tietyntyyppisiä oireita. Turvallisempien rokotteiden kehittämiseen on käytettävä vuosia.

        Flunssa ei ole suurin vaara, - se on rokote.
        squalene on eräs sika-influenssa-rokotteen vaarallisimmista aineista. Laajat eläinkokeet osoittavat sen alentavan tuhoisasti immuniteettiä. Myös Gulf War Syndrome/ Persianlahden syndrooma on tästä kammottava esimerkki.
        Ikävä kyllä oireet kuten immuniteettikato, autismi ja Guillain-Barre syndrooma eivät näy hetkessä. Autoimmuniteetti-häiriöt joita H1N1-rokotteissa käytettävä squelene aiheuttaa, paljastuvat vasta vuosien päästä.
        Rockefellereiden dominoimasta CDC (Centers for Disease Control) USAssa kerrotaan että lapsi jota ei ole koskaan rokotettu flunssaa vastaan saattaa tarvita 4 rokotusta syksyn aikana, – 2 kertaa normaalia “kausi-flunssaa” ja 2 kertaa sika-influenssaa vastaan. Muille (aiemmin rokotetuille) lapsille riittää 3 rokotusta.

        Lista H1N1-rokotteen aineosista

        In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers:
        • Aluminum hydroxide - directly linked to causing Alzheimer's disease
        • Aluminum phosphate - directly linked to causing Alzheimer's disease
        • Ammonium sulfate - an inorganic chemical compound used as fertilizer and "protein
        purifier"; known to cause kidney & liver damage, gastrointestinal dysfunctions
        • Amphotericin B - an "antifungal disinfectant" and anti-biotic, which damages the urinary tract, bowels, and heart functions
        • Animal tissues (a causal element for all the various auto-immune diseases associated
        with vaccination): horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney, chick
        embryo, chicken egg, duck egg, pig blood, Porcine (pig) pancreatic hydrolysate of
        casein (the pig protein/tissue is an additional objectionable issue for Jewish and Muslim people)
        • Calf (bovine) serum & fetal bovine serum (cow blood is recognized as a significant transmitter of Mad Cow Disease)
        • Betapropiolactone
        • Formaldehyde - used as "a preservative & disinfectant", known to cause cancer, chronic bronchitis, eye irritation when exposed to the body's immune system
        • Formalin
        • Gelatin
        • Glycerol
        • Human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
        • Hydrolyzed gelatin
        • Monosodium glutamate (MSG) - now known to cause cancer in humans, also linked to obesity
        • Neomycin (anti-biotic)
        • Neomycin sulfate (anti-biotic)
        • Phenol red indicator - a highly toxic disinfectant dye, attributed to liver, kidney, heart & respiratory damage
        • Phenoxyethanol (antifreeze) - proven to have extreme neurotoxic side effects
        • Potassium diphosphate
        • Potassium monophosphate
        • Polymyxin B
        • Polysorbate 20
        • Polysorbate 80 – associated with infertility when injected
        • Residual MRC5 proteins
        • Sorbitol
        • Sucrose
        • Thimerosal (mercury) - a neurotoxin linked to psychological, neurological, & immunological problems—especially autism. Nervous system damage (such as sub-acute sclerosing panencephalitis (SSPE), brachial plexitis, post-vaccinal encephalitis, transverse myelitis and peripheral neuropathies), kidney disease, birth defects, dental problems, mood swings, mental changes, hallucinations, memory loss, and inability to concentrate can occur. Symptoms also include tremors, loss of dermal sensitivity, slurred speech, and—in rare cases—even death and paralysis. This additive alone was the catalyst for another recent Class Action Lawsuit organized by mothers of children born with autism & the many related behavioral disorders associated with it. Autism is now occurring at levels never seen before in history; depending on the state, its rate is now 1 in 67 to 1 in 150. The autism rates used to be 1 in 20,000. Mercury may also be associated with the significantly increased rates of senility and Alzheimer’s, which is associated with five or more successive flu vaccinations. Although most mercury (thimerosal) has been removed from children’s vaccines, it is still in all flu vaccines at toxic doses.
        • Tri(n)butylphosphate,
        • VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells - linked to the SV-40 virus known to cause leukemia
        • Washed sheep red blood cells
        *This data is available via: www.mercola.com
        http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2001/..03/07/vaccine-ingredients.aspx

        Se mitä tiedämme on; että todistamme suunniteltelmallista ja historian suurinta massarokotuskampanjaa, toteuttajinaan tahoja joita terveytemme ei vaikuta kiinnostavan tippaakaan. Millaisia oireita rokote tulee aiheuttamaan, sen tietävät (jossain määrin) tällä hetkellä vain rokotteen luoneet tahot.

        PAREMPI VAIHTOEHTO

        Tohtori L. Horowitch kertoo että hyvä tapa kehittää vastustuskykyä uudentyyppistä influenssaa vastaan on sairastaa sen A-kanta. Tällöin elimistö sopeutuu kestämään flunssan mahdollisesti myöhemmin kehittyvät kannat.
        Paras tapa suojautua H1N1- ja mitä tahansa influenssaa vastaan on ylläpitää hyvää immuniteettia luonnollisin keinoin, orgaanisella ravinnolla sekä C, A ja D vitamiineilla. Lääkärit (Arizonan Board of Homeopathic and Integrated Medicine Society:ssä) ovat osoittaneet että yhdestä kolmeen 50,000 milligrammaa C IV Vitamiinia antaa 100% suojan minkä tahansa flunssan iskiessä akuutisti. Toinen efektiivinen tapa on käyttää tuotteita nimeltä nano-silver ja Oxygen Treatment Therapy (OTT).
        Tamiflu on rokotteita parempi vaihtoehto, vaikkakin saattaa aiheuttaa sivuoireita aivoissa ja hermojärjestelmässä.
        Lopuksi kaksi avainasiaa:

        1. Tieteellinen tutkimus osoittaa että Sika-influenssavirusta ei ole tutkittu tyydyttävästi. Se ei ole luotettava, ei turvallinen, eikä sen hyödyllisyydestä ole takeita.
        2. Vallitseva käsitys siitä että koko populaatio pitäisi rokottaa kattavan suojan saamiseksi ei pidä paikkaansa, päinvastoin. Elävän virus rokotteen (live virus vaccine) käyttö tulee lisäämään viruksen leviämistä pahentaen tilannetta.
        Emme ylenkatso yhdenkään ihmishengen menettämisen tragediaa, mutta ei ole olemassa argumenttia jolla perustella miljardien ihmisten rokottamista ”lääkkeillä” joiden tiedetään sisältävän kuolettavan vaarallisia aineosia.
        Osoitamme suurkiitokset tiedemiehille ja tutkijoille jotka uransa vaarantamisen uhalla julkaisevat tietonsa asiainkulusta, medioiden ja virallisen uutisoinnin syytäessä meille epätieteellistä ja valheellista massapsykologista propakandaa.

        LINKKILISTA
        http://www.globalresearch.ca/..index.php?context=..newsHighlights&newsId=46

        http://www.pandemicfluonline...com/

        http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2009/..08/04/Squalene-The-Swine-Flu-..Vaccines-Dirty-Little-Secret-..Expose...

        http://www.youtube.com/watch?..v=GBeKB7aKzOs

        Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
        "Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
        Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?"

        TOTUUS/TARKENNUS:

        Espanjantauti oli vuosina 1918–1919 riehunut pandemia, jonka aiheutti harvinaisen tappava influenssavirus A:n alatyyppi H1N1. Puolentoista vuoden aikana tauti surmasi noin 30–100 miljoonaa ihmistä. Luonteeltaan espanjantauti oli influenssa, jonka oireina olivat yskä, kuume ja särky. Jälkitauteina se saattoi aiheuttaa muun muassa keuhkokuumeen. Pelkästään Suomessa tähän tautiin kuoli noin 25 000 ihmistä.
        Viruksen uskotaan kuolleen 18 kuukauden jälkeen, mutta vuonna 2006 tiedemiehet onnistuivat luomaan viruksen uudelleen jäätyneistä uhreista saatujen kudosnäytteiden avulla tutkimustarkoituksia varten. Viimeaikainen tutkimus on osoittanut, että taudista selvinneet vanhukset kantavat edelleen espanjantautia aiheuttavan influenssaviruksen vasta-aineita veressään.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti

        Tiivistelmä
        Poikkeavan korkeaa kuolleisuutta Suomessa vuosina 1918–19 on aikaisemmin tutkittu poliittisen,sota- ja sosiaalihistorian näkökulmasta. Ei-väkivaltaisen kuolleisuuden taso on katsottu väkivallan ja ravinnon puutteen seurauksiksi – etenkin siksi, että vuoden 1918 sodan eri osapuolet painottivat nälkää tai elintarvikehuollon ongelmia kuolleisuuden syinä ja kummankin puolen tautikuolemat laskettiin mieluusti rintamatappioiksi, terroriksi tai sorron tulokseksi. Epidemiologian metodein voidaan puolestaan tuoda esille ajanjakson poikkeustekijöitä: erittäin vaikea angiina-, tulirokko- ja reumakuume-epidemia, historian pahin lintuinfluenssapandemia, isorokon ja sitäkin pahemman toisintokuumeen leviäminen hajoavan Venäjän imperiumin länsipuoliskolla, seerumilääkepula, rokotussuojan puutteet ja lääkärien vähyys. Pentti Mäkelän tutkimus on ensimmäinen esitys kansanterveyden ongelmista ja tartuntatautien aiheuttamasta ylikuolleisuudesta eri ikäryhmissä tänä ajankohtana. Tutkimuksessa on käytetty hyödyksi vakuutusmatematiikan ja epidemiologian käsitteitä ja menetelmiä historiallisen rekonstruktion rakentamisessa. Päälähteitä ovat siviili-, sota- ja sotavankihallinnon lääkärien raportit ja kertomukset sekä henkivakuutusyhtiöiden ja kaupunkien selvitykset kuolleisuudesta. Valitut lähteet ja tutkimusmenetelmä täydentävät terveydenhuoltoviranomaisten laatimia tilastoja puutteineen ja aukkoineen: vuoden 1918 sairaustilastot laadittiin rauhanaikaan verrattuna harvojen kunnanlääkärien raporteista, 270 000:sta 20−30-vuotiaasta miehestä kolmannes oli espanjantautipandemian alussa poissa siviililääkärien vastuualueesta, ja sotasensuuri esti karanteeni- ja vankisairaaloiden lääkäreitä ilmoittamasta muuta kuin kuolinpaikan ja -tavan. Lasten ja työikäisten miesten ylikuolleisuuden tarkastelu etiologisen tekijän eli taudinaiheuttajan mukaan yltää perimmäisiin kysymyksiin ihmisen suhteesta omaan ympäristöönsä.

        Lataa: (474 sivua, 2,9 Mt)

        http://www.vnk.fi/julkaisut/julkaisusarja/julkaisu/fi.jsp?oid=213194

        NEW THREAT FOUND IN VACCINE FOR H1N1 - GBS
        The Government has announced that Every single school age child will get the H1N1 Vaccine around october this year.

        WARNING WARNING WARNING BEFORE YOU DO... READ THIS

        NEW THREAT FOUND IN VACCINE FOR H1N1 - GBS

        http://www.eons.com/groups/topic/1802919

        Project Camelot interviews
        Jane Burgermeister:

        http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU
        Ranskan sisäasiainministeriöstä vuotanut 19 sivuinen
        asiakirja Näyttää yksityiskohtaisia suunnitelmia rokottamista koko maan loka-tammikuussa.
        jos tällaisia suunnitelmia on olemassa, ne on koordinoitava kaikkien Euroopan maiden - ja hyvin todennäköisesti kaikkien muiden maiden hallinnon WHO,
        mukaan lukien Yhdysvallat
        http://www.projectcamelot.org/Circulaire_vaccination_090824.pdf
        http://www.projectcamelot.org/
        WHO myöntää yrittävänsä pistää maailmalla eteenpän tappavan viruksen vastarokotteilla

        WHO:n tuoreen raportin mukaan he ovat huolissaan sikainfluenssaan tehtyjen vastarokotteiden laadusta ja turvallisuudesta. Rokotteilla on muuten pitkä käyttöhistoria yli 60-vuoden ajalta mutta nyt on ensimmäinen kerta kun niitä on tarkoitus käyttää suunnattomia määriä kun esim. pelkästään Ranskan valtio on tilannut koko Ranskalle näitä rokotteita ja samaa on tehnyt myös Suomi.

        Missään ei kuitenkaan kerrota että mitä nämä vastarokotteet sisältävät, sillä jos totuus kerrottaisiin syntyisi siitä suunnaton skandaali. Tällainen skandaali kuitenkin saatiin estettyä viime keväänä, jolloin amerikkalainen rokotevalmistaja baxter pistettiin lätettämään eurooppaan tappavalla viruksella sisällettyjä lintuinfluenssarokotteita. Ne eivät kuitenkaan päässeet perille asti koska joku vuoti sen etukäteen. Nyt voi olla myös sama tilanne. Onhan esimerkiksi jo eräs Itävaltalainen toimittaja Jane Bürgermeister ja kanadalainen lääkäri ja kirjailija Ghislaine Lanctôt ovat vakuuttuneita siitä, että maailmalla leviävä sikainfluenssa on laboratoriossa kehitetty joukkomurhaan suunniteltu bioase. Tämä tieto on kuitenkin kaikunut kuuroille korville edellen, koska valtamedia vaikenee.

        http://www.youtube.com/watch?v=PhGoubc2ygg

        Swine Flu 1976 & Propaganda
        http://vodpod.com/watch/1808175-1976-swine-flu-vaccination-propaganda-and-side-effects?pod=paleofriend

        Suomalais lääkäri:

        Antti Heikkilä puhumassa sikainfluenssasta ja siihen liittyvistä myyteistä.

        http://www.youtube.com/watch?v=t--EWTnfpn0

        PALAUTETTA:
        Olen pahoillani että luin artikkelisi liian myöhään. Sanoit että en rakasta lapsiani uhratessani heidät rokotetestauksille. Kyllä minä rakastan, en vain arvannut sinun olevan oikeassa. Olen niin pahoillani lapseni puolesta, mutta eniten ole järkyttynyt omasta sinisilmäissyydestäni. Saat vapaasti julkaista kirjeeni tai kirjoittaa siitä artikkelin. Toivon että viestini saisi edes jonkun vanhemman ajattelemaan itse.

        Lapseni oli iloinen ja reipas. Hän touhusi leluillaan ja höpötti jatkuvasti omia asioitaan. Hän rakasti leikkimistä muumeilla ja autoilla. Hänellä oli huoneesaan automatto johon oli kuvioitettu ajoteitä. Siinä hän huristi pikkuautoillaan muumit kyydissä, milloin noidan luo kylään ja milloin mörköä pakoon. Hän oli energinen ja vilkas.

        Koitti päivä jolloin hän sitten sai testirokotteen. Olin väsynyt pitkän päivän jälkeen ja kun viimein sain hänet nukkumaan istahdin tietsikan ääreen. Silloin törmäsin kirjoitukseesi. Pidin sinua ja kirjoitustasi hysteerisena, itsekkäänä ja loukkaavana. Seuraavana aamuna kun heräisin kesti hetken tajuta, ettei lapsi ollutkaan tullut viereeni kuten jokaisena aamuna viimeisten kuukausien ajan. Lapseni makasi sängyllä valveilla mutta ei halunut tehdä mitään. Aamiaiselle noustiin väkinäisesti ja kitisten. Yleensä aamupalan jälkeen hän haluaa katsoa piirrettyjä tai leikkiä autoillaan. Hän kuitenkin vain istahti sängylle ja tuijotti eteensä. Ei hymyä, ei puhetta, ei pirteyttä. Luulin hänen sairastuneen. Mittasin kuumeen. Ei kuumetta eikä mitään muitakaan oireita. Jos ehdotin hänelle leikkimistä hän alkoi itkemään. Iltaisin ja öisin vaistosin häneen sattuvan. Hän aloitti yönsä itkien. Yöllä hän heräsi toistuvastu itkien kipua, mutta ei osannut sanoa mihin sattuu.

        Lapseni oli sairas, ilman muita oireita kuin apaattisuus ja haluttomuus. Silloin mieleeni iski ajatus rokotteesta. Puhuin lääkärin kanssa. Verinäytteissä ei ole mitään poikkeavaa. Lääkäri kuunteli kyllä ymmärtäväisesti ja sanoi heti että rokote ei aiheuta kuvaamiani oireita. Äidinvaistoni oli eri mieltä. Lapsellani oli jotain vialla. Annoin särkylääkettä ja yritin antaa virikkeitä ja saada selville mikä on muuttunut. Kotona ei kuulunut enää hänen iloinen höpötämisensä ja leikkiautojen kolina.

        Lääkärissä on käyty, useasti, mutta mikään ei viittaa kuulemma mihinkään sairauteen. Veriarvot on kohdallaan. Lääkäreiden mielestä hänellä nyt on vain tällainen vaihe. Hetikö rokotteen ottamisen jälkeen? Minulle sanottiin epäsuorasti että turha lietsoa hysteriaa rokotteesta koska kukaan ei pysty ikinä todentamaan rokotteen ja lapseni tilan yhteyttä. Voisin pitää epäilykseni ihan omina tietoinaan.

        Nyt on kulunut kohta viikko, eikä mikään ole muuttunut. Ehkä hän on hivenen piristynyt, mutta kaukana omasta itsestään. Minä huudan sisäisesti, olen avuton. Miksi uskoin ja miksi menin? Kun luin artikkelisi viimeisimpiä kommentteja sokeripala oikeudenkäynnistä ja lääkelaitoksen sekä viranomaisten vähättelevästä ja vastuunkarttamis asenteesta puhkesin hysteeriseen itkuun. Olet oikeassa. Viranomaisiin ei voi luottaa. Nyt toivon vain että lapseni olisi jälleen terve. Ihan mitä tahansa, ihan mitä vain, kunhan terve." (blogille toimitettu sähköposti kokonaisuudessaan)

        TIETOA ENERGIA JUOMISTA:
        ESIM:
        Battery on energiajuoma, jonka teho perustuu kahvi- ja guarana-uutteisiin sekä tauriiniin. Juomasta on Suomessa saatavilla kolme makua: alkuperäinen Battery Energy Drink, sokeriton Battery Stripped ja appelsiinitäysmehua sisältävä Battery Juiced.
        Batteryn omistaja ja valmistaja on Oy Sinebrychoff Ab, joka on osa kansainvälistä Carlsberg Breweries A/S -panimokonsernia. Battery tuotiin markkinoille vuonna 1997 ja juomaa myydään nykyään noin 35 maassa kuudessa maanosassa. Suomessa Battery on energiajuomien markkinajohtaja. Batteryn slogan on Keeps You Going.

        HUOM TAURIINI:
        Tauriini (C2H7NSO3, 2-aminoetaanisulfonihappo) on biologisesti tärkeä kemiallinen yhdiste. Se eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1827 sonnin sapesta, joten yhdiste nimettiin sen mukaisesti: härkä tai sonni on latinaksi "taurus". Puhdas tauriini on valkoista, oikeastaan lähes väritöntä, kiteistä ainetta, joka maistuu lievästi happamalta. Tauriinin moolimassa on 125,15 g/mol, sulamislämpötila on noin 300 °C; sulaessaan tauriini samalla hajoaa ja CAS-numero 107-35-7.

        VALMISTUS:
        Tauriinia on suhteellisen helppoa valmistaa teollisesti. Lähtöaineena on 1,2-dikloorietaani eli etyleenidikloridi, jota saadaan öljynjalostuksen yhteydessä tuotetusta eteenistä liittämällä eteenimolekyyliin klooria.

        HUOM: 1,2-dikloorietaani.!!!
        1,2-dikloorietaanin pääkäyttökohde on muoviteollisuudessa vinyylikloridin (CH2=CH-Cl) valmistus, mutta sitä käytetään myös lähtöaineena synteettisen tauriinin teollisessa valmistuksessa. 1,2-dikloorietaania on käytetty myös lisäaineena lyijy-yhdisteitä sisältävissä bensiineissä.
        1,2-dikloorietaani on Suomessa luokiteltu työministeriön päätöksellä syöpävaaralliseksi aineeksi.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/1,2-dikloorietaani

        Onko jollakin tietoa mitä blogia nainen tarkoittaa tuossa kirjoituksessa siitä kuinka hänen lapsensa tuli tosi oudoksi, kun oli saanut sikainfluenssarokotteen? Missä blogissa on sähköposti kokonaisuudessaan? Onko jollain tietoa äidin yhteystiedoista? Haluaisin puhua hänen kanssaan tästä sikainfluenssarokotteesta ja lapsesta. T:)


      • Leopold xx
        Jumala vihaa vääryyttä kirjoitti:

        Vilpittömät kiitokset ja siunaukset sinulle kirjoittaja totuuksien esille tuomisesta. Itselleni rokotteiden vaarallisuudet ovat tuttu asia jo vuosien takaa ja olen kerännyt niistä sekä niiden vaarallisuudesta isot aineistot.

        Rokottaminen on Jumalan lain vastaista eli syntiä. Jumala kieltää ehdottomasti luotujensa veren saastuttamisen millään myrkyillä.

        Rokotteet ovat niiden takana olevien tahojen omienkin paljastusten mukaan tarkoitettu alentamaan, heikentämään vastaanottajan vastustuskykyä sekä aiheuttamaan näin tarkoituksellisesti erilaisia lyhyt- tai pitempiaikaisia sairauksia. Se soveltuu myös väestön vähentämiseen joko hitaammin lisääntymiskykyä heikentämällä tai nopeammin suoranaisesti tappamalla.

        Valitettavasti en tiennyt rokotteiden vaarallisuudesta ensimmäisten lasteni alkuvuosien aikana, mutta kun tulin tämän kauhistuttavan totuuden tuntemaan, - kiitos siitä Jumalalle ja Kristukselle - siihen jäivät perheemme rokotukset. Eikä mikään mahti saa minua sallimaan yhdenkään ainoan piikin iskemistä yhteenkään perheeni jäseneen, ei edes kotieläimiimme, joille ne myös ovat myrkkyä.

        Vain tietämätön, välinpitämätön, tyhmä tai mieleltään sairas antaa laittaa itseensä tai yhteenkään perheensä jäseneen yhtään ainutta rokotetta, sillä jokainen niistä vahingoittaa tavalla taikka toisella, enemmän taikka vähemmän, nopeammin taikka hitaammin, pitempi- taikka lyhyempikestoisemmin elimistöä. Sen ainesosat voivat piileskellä elimistössä vaikka monta vuosikymmentä ja aktivoitua sitten siinä vaiheessa, kun esimerkiksi uhrin vastustuskyky pelkästään vanhenemisen vuoksi alenee. Rokotteet aiheuttavat myös häiriöitä veren pyörteisessä virtauksessa aikaansaaden esimerkiksi pienissä verisuonissa tukkeumia ja tulehduksia.
        Kuinka pirullista! Ja kuinka pirullisen pahoja myrkkyjä kuten elohopeayhdisteitä, adjuvantteja niihin onkaan löydetty, aineita, joiden vaikutukset kohdistuvat juuri tiettyihin kohtiin elimistössä niille vahinkoa tuottaen. Sattumaako?

        Rokotteet eivät tule Jumalalta vaan saatanalta. Niitä käytetään aseena ihmisten ja kansojen hallitsemiseen, heikentämiseen, hyödyntämiseen ja orjuuttamiseen sekä suoraan sodankäyntiin.
        Rokote on toistaiseksi täydellisin ase, sillä sen vaikutus kohdistuu maksimaalisella tehokkuudella suoraan vastaanottajan vereen vieläpä tämän itseänsä auliilla suostumuksella.

        Tällä hetkellä vaikuttaa lisäksi siltä, että sikainfluenssarokote täyttää yhtenä keinona pedon merkin vaatimukset, kun siihen vielä yhdistetään juuri nyt esiin nousevan Uuden maailmanjärjestyksen hyväksyminen ja tunnistautuminen esimerkiksi RFID-siruilla varustetuilla metallirannekkeilla. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat jo harjoitelleet rokotettujen ihmisten merkitsemistä tällä tavoin samoin tiesulkujen laittamista. Niissä tarkistetaan, onko henkilö rokotettu vai ei. Jos on, pääsee jatkamaan matkaa, jos ei, viedään bussiin, joka kuljettaa matkalaisensa keskitysleirille.

        Rokotteiden ideoijat, kehittäjät, valmistajat, jakelijat ja piikittäjät taustavoimineen maksavat kalliisti tämän Jumalan lain rikkomuksen, ihmisten eksyttämisen ja vahingoittamisen Suuren Tuomarin edessä. Olkaat siitä ihan varmat. Tämä on kuolemansynti.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat." (Sananl.24:11)

        ei normaali jumalaan uskova halua provosoida ihmisen terveyden kanssa onhan penisiliinikin pelastanut miljoonia ihmis henkiä kautta aikojen kannattaa ottaa joku raamatun tutkia mukaan ennenkuin alkaa levittämään hullua potaskaa jumalan nimissä.terv. Masa


      • hoitajahenkilö
        Äitimyös kirjoitti:

        Onko jollakin tietoa mitä blogia nainen tarkoittaa tuossa kirjoituksessa siitä kuinka hänen lapsensa tuli tosi oudoksi, kun oli saanut sikainfluenssarokotteen? Missä blogissa on sähköposti kokonaisuudessaan? Onko jollain tietoa äidin yhteystiedoista? Haluaisin puhua hänen kanssaan tästä sikainfluenssarokotteesta ja lapsesta. T:)

        Missähän päin Suome rokotetta jo saa. Ei me hoitohenkilökuntakaan olla vielä saatu rokotetta. En kiellä, etteikö rokotteissa olisi riskinsä mutta tässä koko artikkelissa on kyllä selviä asiavirheitä, mitkä tekevät asiasta epäuskottavan.

        Tietääkseni rokotetta on niin vähän tullut, ettei edes kaikkia hoitajia pystytä rokottamaan tällä hetkellä.


    • Uskalletaanko maan johto rokottaa?

      Mielenkiintoista miten ja millä perusteella ihmiset laitetaan tärkeysjärjestykseen?

      • salataanko tieto

        Uskalletaanko maan napaihmiset rokottaa tällä rokotteella? Se kertoo paljon rokotteen paljon puhutusta turvallisuudesta!


      • Ei riskiryhmään kuuluva.

        Miksi osa joutuu maksamaan sen ja osa ei?? eli meikä on siis "Ei riskiryhmään kuuluva." Kyllä olis Suomen valtio joutanut antaa ne myös ilmatteeksi niille jotka on maksavia osapuolia. Muutenkin verotetaan jo liika ja Suomihan on veroparatiisi. kohta pitää varmaan maksaa ilman hengittämisestä? eri veroa siis. Onneksi mulla on kuitenkin takataskussa säästöä pahan päivän varalle ja omalle rakkaille lapsilleni ja puolisolleni.


      • ei oo varaa
        Ei riskiryhmään kuuluva. kirjoitti:

        Miksi osa joutuu maksamaan sen ja osa ei?? eli meikä on siis "Ei riskiryhmään kuuluva." Kyllä olis Suomen valtio joutanut antaa ne myös ilmatteeksi niille jotka on maksavia osapuolia. Muutenkin verotetaan jo liika ja Suomihan on veroparatiisi. kohta pitää varmaan maksaa ilman hengittämisestä? eri veroa siis. Onneksi mulla on kuitenkin takataskussa säästöä pahan päivän varalle ja omalle rakkaille lapsilleni ja puolisolleni.

        Onko pakko mennä jos kutsu käy?

        Mulla on rahat loppu, kun kävin hamstraamassa täyden 10 pussin satsin makaroonia á 9 senttiä pussi.


      • älä hätäile
        Ei riskiryhmään kuuluva. kirjoitti:

        Miksi osa joutuu maksamaan sen ja osa ei?? eli meikä on siis "Ei riskiryhmään kuuluva." Kyllä olis Suomen valtio joutanut antaa ne myös ilmatteeksi niille jotka on maksavia osapuolia. Muutenkin verotetaan jo liika ja Suomihan on veroparatiisi. kohta pitää varmaan maksaa ilman hengittämisestä? eri veroa siis. Onneksi mulla on kuitenkin takataskussa säästöä pahan päivän varalle ja omalle rakkaille lapsilleni ja puolisolleni.

        Jos et kuulu riskiryhmään sikainfulensa ei ole sinulle normaali flunssaa vaarallisempi, et siis tarvitse välttämättä rokotetta. Mahdollisuus sen saantiin kai kuitenkin halutaan antaa ja ei riskiryhmäläiset voivat sitten rokotteen hankkia maksamalla siitä.


      • thhhrtd
        älä hätäile kirjoitti:

        Jos et kuulu riskiryhmään sikainfulensa ei ole sinulle normaali flunssaa vaarallisempi, et siis tarvitse välttämättä rokotetta. Mahdollisuus sen saantiin kai kuitenkin halutaan antaa ja ei riskiryhmäläiset voivat sitten rokotteen hankkia maksamalla siitä.

        vaikka ei riskiryhmään kuulu, ei auta.. piikki tökätään silti jokaiseen Suomalaiseen.

        ite olen vaikka valmis menemään vankilaan sen uhalla että piikkiä en ota.


      • älä mene koppiin
        thhhrtd kirjoitti:

        vaikka ei riskiryhmään kuulu, ei auta.. piikki tökätään silti jokaiseen Suomalaiseen.

        ite olen vaikka valmis menemään vankilaan sen uhalla että piikkiä en ota.

        Pakene metsään!


      • Kaikki mukaan!
        älä mene koppiin kirjoitti:

        Pakene metsään!

        Luin jostain että siellä on tänä vuonna paljon sieniä. Siellähän meirän on hyvä sitten köllötellä. Eikä tulla ollenkaan pois, hihitellään vaan kun meitä sieltä huudellaan...! Haltiavuorikin käy mutta voitas mennä kauemmaskin...!


      • liisa f
        salataanko tieto kirjoitti:

        Uskalletaanko maan napaihmiset rokottaa tällä rokotteella? Se kertoo paljon rokotteen paljon puhutusta turvallisuudesta!

        Älkää ottako rokotetta..


      • kovat konstit käyttöön
        Kaikki mukaan! kirjoitti:

        Luin jostain että siellä on tänä vuonna paljon sieniä. Siellähän meirän on hyvä sitten köllötellä. Eikä tulla ollenkaan pois, hihitellään vaan kun meitä sieltä huudellaan...! Haltiavuorikin käy mutta voitas mennä kauemmaskin...!

        lähtiskö armeija perään?

        Alkaisko ne pudotella metsiin 'syöttejä', mihin sitten oliskin ympätty rokote?


    • SUOJELKAA PERHETTÄNNE

      SUOJELKAA PERHEITÄNNE ASEILLA JOS AIKOVAT TULLA PAKKOROKOTTAMAAN!!!!!

      ROKOTE ON MYRKKY JA SIKAINFLUENSSA ON 1976 VUODEN MAINOSTUSJUTTU JOKA EI VIELÄ SILLOIN TOIMINUT, JOTEN YRITTIVÄT UUDELLEEN. TERVETULOA BIOLOGISTEN ASEIDEN AIKAKAUDELLE!!!!!

      • majurievp

        Uudelleenkoulutuskeskuksiin.


      • yritä uudelleen

        Satun tietämään että tuossa on perää, MUTTA ARVAA KUINKA MONI USKO TUOLLA TAVALLA TEHTYÄ KIRJOITUSTA??

        Vitun laiskajaakko, tee kotiläksysi kunnolla ja hilaa paikalle uskottavat viitteet, äläkä ulosta tuollaisia coredumppeja aivoista tänne, se ei auta ketään.


      • keskittymishäiriöisille....
        majurievp kirjoitti:

        Uudelleenkoulutuskeskuksiin.

        Iiiik!


    • työmarkkinatuella

      Lääkekokeet tehdään yleensä 20 vuotiailla valkoihoisilla amerikkaraisilla yliopisto-opiskelija miehillä. Silti luulen, että minä pääseen ekojen rokotettavien koekaniinien joukkoon Suomessa, siis vaikka olenkin perusterve 40 vuotias korkeakoulutettu nainen.

    • Ei tullut. Pitäisikö muuten rokotejärjestyksessä ensimmäisenä olla sosiaali- ja terveysministeriö - tai ne, jotka rokotteen hankkimisesta ovat päättäneet, jotta nähdään, miten rokote toimii?

      • esimerkin voimaa

        Hallitus ja eduskunta marssii jonossa rokotettavaksi!


    • näin meidät on votettu

      1. terveydenhuollon henkilöstö
      2. raskaana olevat
      3. riskiryhmiin kuuluvat yli kuusi kuukautta vanhat lapset
      4. terveet yli kuusi kuukautta ja alle kolme vuotta vanhat lapset
      5. terveet 3 - 24 vuotiaat
      6. 65 vuotta täyttäneet

      "Hallituksen ehdotus rokotusjärjestykseksi sikainfluenssaa varten on valmistunut. Ensimmäisenä rokotetaan terveydenhuollon henkilöstöä, joka työskentelee influenssapotilaiden parissa, sekä raskaana olevat.

      Kolmantena rokotetaan riskiryhmään kuuluvat yli kuusi kuukautta vanhat lapset ja neljäntenä terveet yli kuusi kuukautta ja alle kolme vuotta vanhat lapset. Viidentenä vuorossa olisivat terveet 3 - 24 vuotiaat sekä kuudentena riskiryhmiin kuuluvat 65 vuotta täyttäneet."

      http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/09/raskaana_oleville_h1n1-rokotus_ensimmaisten_joukossa_1010405.html

      • YETSKA

        Raskaana olevat naiset, joilla on rokotuksen piiriin kuuluvia lapsia, joutuvat ramppaamaan useaan kertaan neuvoloissa rokotteen perässä... Ei siis järjen häivää tässä ??!!??!


      • aikaa on
        YETSKA kirjoitti:

        Raskaana olevat naiset, joilla on rokotuksen piiriin kuuluvia lapsia, joutuvat ramppaamaan useaan kertaan neuvoloissa rokotteen perässä... Ei siis järjen häivää tässä ??!!??!

        Siis eihän niillä ole kuin aikaa?

        Ja siellä voi sitten kaakattaa muiden kanssa kilpaa.


    • ddwadwads

      En ota rokotetta. Kusetusta kaikki tyynni.
      Olen sairastanut jo sikaflunssan. Oli aivan normaalit kausiflunssan oireet, vähän ehkä pidempään kesti.
      Kehotan KAIKKIA JÄTTÄMÄÄN rokotteen rauhaan. Kyseessä on vain lääkefirmojen juoni tienata älyttömiä summia rahaa. Samaa kuin 1976.
      Älkää alistuko korruptoituneelle valtiolle!
      Rokote on myrkky!

      • rahat on hävitty jo

        ja se on kaiketi sellainen, että vaikka ei ottettaiskaan rokotetta täyttä määrää taikka ei rokotettas, täydestä määrästä maksetaan jokatapauksessa?


      • ei jaksa muistaa

        Aivokalvon tulehdusta vastaan minut rokotettiin noihin aikoihin.


    • YETSKA

      mutta missä ihmeessä on Beecham ??!!??

    • ryynis

      "Sikainfluenssarokote yhdistetty hermostosairauteen?

      Iso-Britanniassa on vuotanut julkisuuteen kirje, jossa valtion terveysviranomainen Health Protection Agency varoittaa uudella sikainfluenssarokotteella olevan mahdollisesti yhteys hengenvaaralliseen hermostosairauteen.

      Health Protection Agencyn laatima luottamuksellinen kirje oli osoitettu neurologian erikoislääkäreille, mutta se päätyi The Mail -lehden toimittajien haltuun viime sunnuntaina. Kirjeessä neuvotaan lääkäreitä olemaan valmiudessa siltä varalta, että uusi sikainfluenssarokote aiheuttaa rokotettaville ihmisille Guillain-Barrén oireyhtymän.

      Guillain-Barrén oireyhtymä on ääreishermostoa vaurioittava äkillinen autoimmuunisairaus, joka johtaa yleensä potilaan väliaikaiseen halvaantumiseen. Sairauden oireita ovat raajojen puutuminen, lihastoiminnan heikkeneminen, kipu, verenpaineen ja sydämensykkeen muutokset sekä virtsaamis- ja ulostamishäiriöt.

      Suomessa Guillain-Barrén oireyhtymä todetaan vuosittain noin 50 – 100 ihmisellä. Noin 80 prosenttia sairastuneista paranee täysin, 5 – 10 prosentille jää sairaudesta pysyvä haitta ja noin 4 prosenttia oireyhtymään sairastuneista menehtyy."

      http://www.sikainfluenssa.fi/uutiset/sikainfluenssarokote-yhdistetty-hermostosairauteen/

      • salaaminen maantapa

        Virallistatietoa?


    • tutkimuksellista mielenkiintoa

      Miten käy mamujen?

      Pikamyönnetäänkö kansalaisuus?

      Vai tuleeko vähemmistöstä pikavauhtia enemmistö? Eikö sittenkään?

      Kai tuohonkin ryhmään pitäis rokotetta kokeilla, ihan vaikka tieteen nimissä, eri ihmisryhmissä rokote kun voi vaikuttaa eri tavoin. Tästä sais joku jonkun julkaisun ja tohtorin hatun päälle helpolla.

    • terminaattori

      Päästään niistäkin halvalla eroon.

      • sali täynnä?

        Seuraava täysistunto kuvataan suorana, kun yhteisrokotus toteutetaan.


    • aion kieltäytyä

      Ja sitten sairastuu vakavasti..

      Onko jotenkin enempi vastuullinen hoidostaan?

      Jätetäänkö kokonaan hoitamatta?

      • Majurievp

        Raudoissa ei paljon pullikoida.

        Luultavasti ruiskutetaan tupla annos.


      • Terroristejako?
        Majurievp kirjoitti:

        Raudoissa ei paljon pullikoida.

        Luultavasti ruiskutetaan tupla annos.

        Onko meillä terroristejakin? Hui nyt alkoi pelottaa! Ei niin kuin toi surkea possuflunssa, jonka takia en kyllä rupia penniäkään maksamaan...!


      • oippoioip
        Terroristejako? kirjoitti:

        Onko meillä terroristejakin? Hui nyt alkoi pelottaa! Ei niin kuin toi surkea possuflunssa, jonka takia en kyllä rupia penniäkään maksamaan...!

        Etkö tiedä että nykylaki niputtaa terroristiksi jokaisen joka katsotaan yhteiskunnalle vaaralliseksi yksilöksi?

        Se ei siis tarkoita mitään allah akbaria huutelevia ja rynnäkkökivääriä heiluttavia itsemurhapommittajia jostakin vuoristoluolasta, vaan ihan ketä tahansa joka on uhkana laajalle osalle väestöä tai valtarakenteita, eli taudinkantajakin kuuluu siihen jos hän ei suostu hoitoon. Ei terroristia ole laissa luokiteltu kansalaisuuden perusteella tai jonkin väkivaltaliikkeen aktiivijäseneksi niinkuin ihmiset yleensä olettavat tiedon puutteessaan vaan se voi olla ihan kuka tahansa, eli ihan kotosuomalainenkin voidaan lukea terroristiksi jos hän uhkaa jollakin tavalla, esimerkiksi sairastuttamalla itsensä ja kieltäytymällä hoidosta tai ennaltaehkäisystä kansakunnan pahaksi.


    • ei_Rokotetta
    • -___-
    • Tomppak

      Ei ole mitään syytä ottaa rokotetta, niin miksi sen otytaisin?
      Eri asia jos olisi edes jokin uhka?????

    • rgefgtrjhyt
    • hoitajaako nyt tarvitaan....

      Olen töissä hoitoalalla, enkä aio ottaa rokotetta. Rokotteen antama suoja kovin epätodennäköinen, uskon että hyvä peruskunto suojaa ja jos ei niin saan varmuudella suojan jos sairastun sikaflunssaan. Mielestäni paljon melua tyhjästä, aina tulee uusia pöpöjä ja tauteja jotka tulee ja menee kuten esim. hullunlehmäntauti ym...millä ihmisiä pelotellaan.

    • älphiåouifgäå

      Mutta työni puolesta tulen saamaan. EN KYLLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ SUOSTU OTTAMAAN SITÄ!!! Menettäisin vaikka työpaikkani, ei mulla hätää lähihoitajille kyllä riittää hommaa. Samoin en aio viedä lastanikaan rokotettavaksi. Kiitän omaa äitiäni, kun karsi minulta ja sisaruksiltani jo lapsesta asti kaikki rokotukset minimiin. Minuun ei mitään myrkkyjä pistetä!

    • Ruumiita luvassa

      Rikollinen maailmaneliitti joka on näiden rokotusten takana odottaa jo kielipitkällä ensimmäisiä kuolintapauksia sillä tässä on kyse väestön vähentämisestä biologisena sodankäynnillä ja nämä rokotteet ovat bioaseita ihmiskunnan vähentämiseksi ja heidän tavoitteenaan on näin tappaa yli miljardeja ihmisiä pois maapallolta.

      • osteri-ossi

        joopa joo, kumma ku ei kaikkia


    • Emme suinpäin ota

      koehenkilöille tullu mitää jälkiseurauksii? Meinaan vaan että uskaltaako sitä oottaa itelle ja lapsille? Meinasin et katon ens mitä koehenkilöille niille lapsille tulee, jos jotaa tulee, niin sitte ei ite me oteta.

    • äly07

      Järkyttävää, älkää missään nimessä ottako rokotetta, älkää vaarantako syntymättömän lapsenne terveyttä!

      • _streamer_

        Tästä flunssajutusta kuten mistä tahansa muustakin liikkuu mitä tahansa salaliittoteorioita. Kukaan ei pysty sanomaan ovatko ne totta tai valhetta, mikä ei mielestäni ole edes oleellista. Oleellista on, että ne ovat kuviteltavissa nykyisten instituutioiden puitteissa. Näyttää siltä, että rokotustouhua pidetään jo yleisesti niin naurettavana, että pakkorokotuksien vaaraa ei ole.

        On kuitenkin olemassa poikkeustilalain mahdollisuus, mahdollisuus että esim. ihmiset pakkorokotetaan, rajat suljetaan, ja asioista keskustelu (ja omien johtopäätösten tekeminen) esim. netissä estetään. Jos tällöin yrittää puhua toimeenpiteitä valvomaan asetetulle viranomaiselle järkeä, hän häivyttää itsensä, ulkoistaa omantuntonsa ja vetoaa määräyksiin joita ei ole ollut laatimassa saati hyväksymässä. Poikkeustilassa kukaan ei voi selvittää mitä on tekeillä ja mihin sillä pyritään.

        Jos rokote todella sisältää taudinaiheuttajan, saattaa käydä esimerkiksi niin, että osa ihmisistä ottaa rokotteen ja sairastuu. Jos kenelläkään ei ole kokonaiskuvaa tilanteesta, ei kukaan pysty havaitsemaan objektiivisesti korrelaatiota rokotusten ja sairastumisten välillä. Tällöin on virallisesti mahdollista uskotella että kyseessä on vaarallinen kulkutauti ja poikkeustila astuu voimaan. Tällöin vapaata toimintaa voidaan estää paitsi rangaistuksilla, myös pelkällä pelottelulla vaarallisesta taudista. Hätätilassa emme välttämättä toimi johdonmukaisesti tai samalla tavalla itsenäisesti. Viranomaisilla on ainakin jonkintasoista tietoa "psykologiasta" ja he luultavasti suunnittelevat miten ihmisiä kannattaa yrittää manipuloida.

        Mikä tahansa on mahdollista:
        - kyseessä on tuiki tavallinen flunssa johon on kiinnitetty suuri huomio ja lietsottu pelkoa ja tehty rahaa-
        - vaaraton virus mutatoituu vaaralliseksi, rokotus on turvallinen ja se kannattaa ottaa
        - sekä tauti että rokote ovat vaarallisia => vaikea sanoa mitä kannattaa tehdä
        - tauti harmiton, rokote vaarallinen joko tahallaan tai tuottamuksellisesti
        - viranomaiset valmistelevat biologista sodankäyntiä tai kansanmurhaa, ja se olisi helppo naamioida luonnolliseksi kulkutaudiksi

        Jokaisen tulisi käyttää omaa harkintaansa ja huolehtia lähimmäisistään niin kuin itse katsoo parhaaksi. Kukaan rehellinen ja järkevä ihminen voi ainoastaan esittää lisää kysymyksiä, ei antaa varmoja vastauksia. Viranomaisen roolissa on sen sijaan on kätkettävä epävarmuus ja esitettävä tietävänsä vaikkei tiedäkään.

        Kukaan ei voi sanoa mitä toisen pitää tehdä, mutta mielestäni meidän tulisi auttaa itse kutakin tekemään omat ratkaisunsa. Siis estää kaikin keinoin pakkokeinot, piilotella rokotuksista kieltäytyviä ja auttaa rokotuksia haluavia saamaan sitä. Ennen kaikkea keskustella näistä asioista keskenämme, jotta mahdollisimman monella on muitakin lähtökohtia ajatella kuin virallinen näkökulma, jos viestintää estetään myöhemmin.

        Lisää ideoita: http://rihmasto.fi/foorumi/viewtopic.php?f=9&t=889


    • hutsut

      Onpas oikein, että odottavia äitejä pyritään suojelemaan.

      Mutta koskeeko tämä rokotus myös niitä odottavia äitejä, jotka viisveisaavat tulevan lapsensa hyvinvoinnista ja vahingoittavat lasta tupakoimalla ja alkoholin käytöllä?

      Eivätkö he ansaitsisi pikemminkin syytteen pahoinpitelystä ja kutsun käräjätupaan kuin rokotteen ja kutsun terveydenhoitajalle, jonka ohjeita eivät muutenkaan noudata?

    • gdbsfghytj

      Minä en ota rokotte mistään hinnasta. Kieltäytykää kaikki.

      Juuri uutisissa haastateltiin ihmisiä,osa ei ota missään nimessä mutta

      löytyy median aivopesemiä raskaana olevia jotka luottavat

      paskaan mitä valtamediat jauhavat ja aikovat tuhota omansa ja varsinkin

      syntymättömän lapsensa elämän.

      • olav.s

        voipi käydä niin jos lapsia tai äitejä rokotellaan.Itse en ota vaikka saisin sen.Antakoon jollekkin muulle ja onneksi en ole suomen kansalainen(Norjan) joten pakko rokotuskaan ei minuun pätisi.


    • niimpä!

      Älkää hyvät ihmiset ottako tuota uuden maailman piikkiä vaikka mikä olisi. Obaman rikollisjengi on isoon ääneen kehoittanut kaikki tuon piikin ottamaan. Miksi ihmeessä, kannattaa nyt jokaisen kysyä.

      Flunssassa ei ole mitään ihmeellistä, mutta hallitusten himo rokottaa kaikki ihmiset maailmassa on ihmeellistä tai paremminkin epäilyttävää. Ei ole ainoatakaan syytä miksi me luottaisimme super-koruptoituneeseen hallintokoneistoomme. Korruptoituneen ja äärimmäisen sosialistisen koneiston pahin pelko on terve ja voimakas kansa joka päättää ryhtyä itse hoitamaan asiansa kuten terveytensä. Sairas ja vaivainen kansa puolestaan jatkaa näiden rikollisten äänestämistä valtaan. Älkää siis viitsikö alkaa selittämään, että ei meidän hallitus koskaan tekisi mitään tuommoista.

      Osaatko muuten kertoa että miksi bilderbergiläiset Katainen ja Vanhanen eivät itse ota sikarokotetta?

      • eda

        Kuten luin aikaisemmat viestit, nii olen sitä mieltä, että itse En tule ottaa rokotetta sillä pelkään todella paljon piikkejä. Sekä eikä terveydenhuolto voi pakottaa minuan ottamaan sitä rokotetta ellen toisin haluaisi.

        Ihmiset jos haluaa ottaa rokotteita niin sitten ottaa, mutta heitä ei saisi pakottaa ottaa jos he eivät siis halua. :) Ihmisillä on oikeus olla ottamatta. :D

        Kuinka monet suomesta aikoo ottaa tuon rokotteen? Sekä kuinka moni Ei aijo ottaa?
        Jos itse olisin raskaana nii olisin tylysti lääkärille, että en halua ottaa rokotetta, sillä heidän on pakko kuunnella meitä ''asiakkaita/potilaita.'' :D

        Vai onko tosin jotkut eri mieltä minusta katsottuna?


    • tulossa usahan
      • jostain syystä

        heitti nimimerkiksi anonymous jossa se luki. Ne jotka eivät ota viedään leirille (Fema-camp). Lähde toisti monta kertaa että he aikovat toteuttaa sen, he aikovat tehdä sen. Tämä alkaa muistuttaa enemmän orwellin maailmaa kuin orwellin maailma itse.


      • Järkyttynyt Boy

        Olen kuullut Luotettavasta Lähteestä, että rokotteisiin lisätään Nykyään myös kanankakkaa sekä suoraan vetypommista raaputettuja molekyylejä. Pienikin rokote saattaa räjäyttää pään irti SEKÄ aiheuttaa aiemmin mainitut lintuinfluenssat, steriiliydet ja hullun lehmän taudit. Lisäksi toki vielä rokotteista voi saada kannibalismin, sokeritaudin, laktoosi-intoleranssin, pakonomaisen nettikirjoitteluneuroosin, äkillisen quasimodouden, vasemmistolaisuuden, lepran, vajaa-älyisyyden, koulukiusauksen ynnä inhottavan hikan! Puhumattakaan siitä että rokotteista sairastuu välittömästi juuri niihin tauteihin jota vastaan ne on "muka" "suunniteltu". Kyllä ennemin ottaisin pikku polion, jäykkäkouristuksen tai sikainfluenssan milloin vaan!


      • en ota rokotetta
        jostain syystä kirjoitti:

        heitti nimimerkiksi anonymous jossa se luki. Ne jotka eivät ota viedään leirille (Fema-camp). Lähde toisti monta kertaa että he aikovat toteuttaa sen, he aikovat tehdä sen. Tämä alkaa muistuttaa enemmän orwellin maailmaa kuin orwellin maailma itse.

        Uusassa kumminkin on paljon heitä jotka vastustaa rokotusta. Ties mitä sisällissotia siellä syttyy tämän takia,. :P


      • , että

        toinen maailmansota oli osa väestönvähennys suunnitelmaa joka jäi hieman kesken ja siitä jatketaan...

        Global 2000

        Populaationvähennys suunnitelma

        -sodin ja konfliktein
        -kulkutaudein ja pandemioin
        -tekaistuin luonnonmullistuksin (HAARP)

        Codex Alimentarius pelkästään toteutuessaan aiheuttaisi 3 miljardin ihmisen kuoleman ravintoaineiden puutteeseen.

        ...sekä kolmannella maailmansodalla. Sikarokote-flunssa ja maailmanlaajuinen sota yhdessä olisi oiva kombinaatio tuottamaan mahdollisimman paljon uhreja. Saasteet, ravinnon muuttaminen biopolttoaineeksi nälänhädän luomiseksi, sterilisaatio valtion veden ja ruuanjakelun avulla ja Monsanto sekä eläimille kelpaamaton geenimanipuloitu ruoka hoitaisivat oman osansa populaation pienentämiseksi noin 500 miljoonaan-miljardiin. Tuleva minijääkausi, lähivuosina asteroidikenttään ajautuminen, lisääntyvät kosmiset säteet ja rajut auringonpurkaukset linjatessamme kohti galaksin keskustan massiivisen mustanaukon gravitaatiolevyn reunaa synnyttäen katastrofaalisia maan muutoksia eivät nekään lisää selviytymismahdollisuksia maanalaisten jättikompleksien ollessa varattuna maan kermalle ja eliitille. Olen jo sanonut tämän aiemminkin mutta tarvitsemme avaruusaluksen ja pian, ja ison tai rutkasti onnea ja selviytymistahtoa mikäli nämä kaikki käyvät toteen kuten data osoittaa, -ja data ei valehtele.


    • coctail.
    • Heh heh..

      Yhdeksän maata luovuttaa "ylimääräisiä" rokotteita WHO:lle että saavat piikittää

      köyhien maiden asukkaat :)))

      Sieltähän se väestön vähennys juuri pitääkin aloittaa.piste..!!!!

    • asdfas

      yrittävät tulla mua rokottaa, niin pistän niin kovin vastaan kun vain pystyn.

    • Taas nähtiin, miten yhteiskunta (poliitikot) arvostaa käytännössä vanhoja: heidät rokotetaan vasta jonon hännillä, jos jäljellä on enää mitään rokotetta. Juhlapuheet ja vaalipulinat on sitten erikseen...

    • On ne ovelia

      Ruiske on helpompi antaa, kaikki kun ei pysty nielemään ja osa saattas ovelasti kätkeä pillerin poskeen.

      • kumipukuko?

        tuo lintu...piikkikin ottamatta, ja unohtaa i voi, että tuo aidskin on pandemia,,,


    • lissu 12334

      Minä en itseäni myrkytä.

      Hyi helvetti mitä myrkkyjä.

    • palkkionmetsästäjä007

      Ryhdyn heti palkkionmetsästäjäksi niinkuin jenkeissä.
      Valtio vois maksaa vaikka 100e napatusta rokotuspinnarista.

      Olis komeeta kun rahtaisi tyyppejä mustallla autolla.

      • never

        catch me!


    • nhxhbjsy

      Hyi helvetti mitä piikkejä meille tyrkytetään

    • good luck

      Pahalta todellakin näyttää ja nämä rikolliset epäilemättä aikovat meidät nyt sitten piikittää. Palauttaisin mieliin nämä eliitin kehittelemät kiristetyt aselait, että vieläkös se on ihana asia, että meillä ihmisillä ei ole aseita? Eliitillä kyllä on aseet ja poliisille niitä kannetaan tarpeen vaatiessa vaikka lisääkin. Miten me nyt sitten puolustaudutaan jos ja kun tilanne riistäytyy äärimmilleen ja eliitti pakottaa meidät piikille? Ajattelitko harjanvarrella itseäsi ja lapsiasi puolustaa kun tulevat hakemaan rokotuskeskukseen?

      Tämä on nyt se syy miksi meille alunperin lailla suojattiin oikeus kantaa aseita. Kansa tarvitsee aseet vain ja ainoastaan yhdestä syystä ja se syy on se, että koska eliitilläkin on aseet. Silloin kun molemmilla on aseet niin tilanne on tasapainossa ja eliitti ei rohkene tehdä mitään äärimmäisiä tekoja. Silloin kun he riisuvat kansan aseista niin tasapaino muuttuu ja vain heillä on aseet ja näin esimerkiksi kolmannen valtakunnan nousu oli Saksassa mahdollista 30-luvulla -> natsit keräsivät ihmisten aseet pois ennen kuin alkoivat viemään ihmisiä keskitysleireille.

      Aseilla voi toki puolustaa vaikka kotiaan mortovarkailta tai harrastaa kilpa-ammuntaa tai metsästystä, mutta historiallinen fakta on, että nuo ovat täysin sekundaarisia syitä sille, että miksi meillä pitää aseet olla jokaisessa kodissa. Katsokaapas Sveitsiä miten siellä on asiat järjestetty. Niillä lukee perustuslaissa, että armeija toimittaa jokaiseen kotiin aseen ja ammukset muistaakseni kolmen viikon tarpeisiin (Wikipediassa on tarkat lukemat). Systeemi on niin tehokas, että satoihin vuosiin kukaan ei ole edes yrittänyt loukata Sveitsin itsenäisyyttä. Ei omat poliitikot eikä vieraat vallat. Edes natsit eivät yrittäneet mennä Sveitsiin toisessa maailmansodassa vaan kiersivät maan kaukaa koska aseistettu, voimakas ja vapautensa puolustamista vaaliva kansa on liian kova pala mille tahansa armeijalle. Myöskään nyt sveitsiläisiä ei rokoteta sikamyrkyllä koska he eivät sitä halua ja perustuslaki suojelee heitä. Siihen päälle he ovat aseistautuneita eli eliitti ei edes puhu koko asiasta koska voimakasta kansaa ei kannata ärsyttää. Näin sveitsiläiset ovat turvassa nyt ja tulevaisuudessa.

      Sitä passaa nyt sitten jokaisen miettiä uudemman kerran, että kuka itseasiassa on näiden koulumurhien takana kun niiden johdostahan meidän aselait kiristettiin aivan uusiin ulottuvuuksiin ja kukaan ei saa asetta esimerkiksi itsepuolustamistarkoituksessa hallitusta vastaan. Siinä sitä nyt sitten ollaan ja kohta on piikit ja mikrosirut ranteissa.

    • vndgjyt

      Lähinnä surkuhupaista ettei

      apteekin ja terveydenhuollon työntekijät

      tunnu tietävän rokotteesta mitään..

    • mimmania76

      En teidä uskallanko ottaa rokotetta ?
      Kuulun heti terveydenalanihmisten jälkeen seuraavaan ryhmään , raskaana oleviin .
      Odotan kaksosia ja haluaisin 100% vastauksia siihen ettei rokotteella ole vaikutuksia sikiöihin .
      En haluaisi riskeerata mitään ...

      • toivottavastikieltäydyit

        Miyen kävi?


    • Anu34hki

      Rokotteiden tarkoituksena maailmaneliitti aikoo vähentää maailmanväestöä miljardikaupalla.

      Nyt alkoi hardcoreluokan siviilientappotalkoot!

      Illuminati odottaa vesikielellä ensimmäisiä kuolinlukuja...

      USA:ssa aloitetaan armeijan ja virkavallan toimesta pakkorokotukset 15. Lokakuuta ja kaikki niistä kieltäytyvät tullaan vangitsemaan näille keskitysleireille.
      http://www.youtube.com/watch?v=0P-hvPJPTi4

      FEMA leirit tilasivat 2006 vuoden lopussa yli 500 000 kpl tällaisia muoviarkkuja leireille. Niihin on tarkoitus pistää ruumiit, kun rokotuksen saaneet ihmiset ovat kuolleet. http://www.youtube.com/watch?v=m3zSDdm-SHI

      • Lääkärisetä

        Otan toki rokotteen. Olen lääkäri, enkä halua levittää tautia eteenpäin jo ennestään huonokuntoisiin potilaisiin.

        Hoitohenkilökunnan rokottaminen ensimmäisenä johtuu juuri siitä, etteivät he olisi ensimmäisinä levittämässä tautia. Hoitohenkilökunnan rokottaminen on siis koko väestön kannalta parasta.

        Esimerkiksi immuunisupressiivisia lääkkeitä syöville tautia levittävä lääkäri voisi olla kohtalokas.

        Rokote on hyvä keino suojautua tauteja vastaan. Tästä on vahva tieteellinen näyttö.


      • M. oukari
        Lääkärisetä kirjoitti:

        Otan toki rokotteen. Olen lääkäri, enkä halua levittää tautia eteenpäin jo ennestään huonokuntoisiin potilaisiin.

        Hoitohenkilökunnan rokottaminen ensimmäisenä johtuu juuri siitä, etteivät he olisi ensimmäisinä levittämässä tautia. Hoitohenkilökunnan rokottaminen on siis koko väestön kannalta parasta.

        Esimerkiksi immuunisupressiivisia lääkkeitä syöville tautia levittävä lääkäri voisi olla kohtalokas.

        Rokote on hyvä keino suojautua tauteja vastaan. Tästä on vahva tieteellinen näyttö.

        tulla kokeilemaan..


      • oijhbv
        Lääkärisetä kirjoitti:

        Otan toki rokotteen. Olen lääkäri, enkä halua levittää tautia eteenpäin jo ennestään huonokuntoisiin potilaisiin.

        Hoitohenkilökunnan rokottaminen ensimmäisenä johtuu juuri siitä, etteivät he olisi ensimmäisinä levittämässä tautia. Hoitohenkilökunnan rokottaminen on siis koko väestön kannalta parasta.

        Esimerkiksi immuunisupressiivisia lääkkeitä syöville tautia levittävä lääkäri voisi olla kohtalokas.

        Rokote on hyvä keino suojautua tauteja vastaan. Tästä on vahva tieteellinen näyttö.

        Kun olet ottanut rokotteen, niin hoitamassa on yksi lääkärisetä vähemmän.
        Mieti sitäkin vaihtoehtoa.


      • NoWayObama
        Lääkärisetä kirjoitti:

        Otan toki rokotteen. Olen lääkäri, enkä halua levittää tautia eteenpäin jo ennestään huonokuntoisiin potilaisiin.

        Hoitohenkilökunnan rokottaminen ensimmäisenä johtuu juuri siitä, etteivät he olisi ensimmäisinä levittämässä tautia. Hoitohenkilökunnan rokottaminen on siis koko väestön kannalta parasta.

        Esimerkiksi immuunisupressiivisia lääkkeitä syöville tautia levittävä lääkäri voisi olla kohtalokas.

        Rokote on hyvä keino suojautua tauteja vastaan. Tästä on vahva tieteellinen näyttö.

        Vakuutuslääkäreillä on hyvät "palkat". On olemassa vanhoja viisaita lääkäreitä ja sitten on olemassa "toisenlaisia lääkäreitä". Sarjamurhaajan unelma ammatti.


    • ...

      No, en aio missään nimessä kyseistä rokotetta ottaa ja joka yrittää sitä muhun väkisin tuntea saa varautua suureen vastarintaan. Silloin kun Suomessa aletaan vakavissaan puhua koko väestön pakkorokottamisesta, niin mä olen jo paennut Venäjälle.

      MUTTA: en kuulu riskiryhmään enkä ole terveydenhoitoalalla, ja ensimmäinen erä rokotetta joka saadaan suomeen ei käsittääkseni riitä kaikille. Joten jos olen oikein käsittänyt, en ole (onneksi) niiden joukossa joihin kyseistä ainetta tungetaan ensimmäisenä, vaan kuulun niihin jotka saavat rippeet jos mitään jää. Olenko ainoa joka on miettinyt asiaa siltä kannalta, että jos kyseisellä rokotteella on tappavia tms. vakavia vaikutuksia, niin ne huomattaisiin jo silloin kun ensimmäiset rokotetut alkaisivat halvaantua/sokeutua/kuolla/jne, jolloin keskuudessamme heräisi yksinkertaisia kysymyksiä kuten että miksi HELVETISSÄ rokote joka TAPPAA pitäisi olla pakollinen jokaiselle? Silloin toivottavasti jopa me suomalaiset heräisimme todellisuuteen ja nousisimme vastarintaan. Tuolloin olisi jo näyttöä siitä mitä kyseinen rokote aiheuttaa, jolloin rokotukset olisi yksinkertaisesti pakko lopettaa.

      Kuitenkin jos siis satut kuulumaan rokotteen ensimmäisenä saaviin, neuvon olemaan ottamatta sitä vaikka mikä olisi.

    • maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

      stressiin tässä kuolee ennenkö myrkyt kerkee vaikuttaa. menkää hyvät ihmiset ulos ja tervehtikää naapureitanne, nää palstat on läheisyyden vastakohta

    • floa
    • enkä suostu

      en halua levittää pandemiaa rokotteella.

    • rokotukset mielessä

      Eiköhän jokainen saa rokotukset käoyrauhasensa kautta, toisilla se on kalkkeutunut, mutta siihenkin auttaa tietyt orgaaniset hapot.

    • NoWayObama

      Alkuperäinen kirjoitus julkaistu 2009, Joitakin vuosia myöhemmin sain kuulla, että rokotteita meni roskiin satojen tuhansien edestä. Nyt on vuosi 2015. kukaan ei usko Sikainfluensa rokotteisiin. Oli suuren luokan huijaus, Yleinen syyttäjä ja poliisi ovat taas NIIN kiireisiä, etteivät ehdi tällaisia pikkujuttuja tutkimaan, Niin ja mitäpä sitä "Hyvää veljeä" turhaan haastaa syytteeseenkään... tuomaritkin kun ovat samassa puulaakissa.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe