AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Pikkuletit, cornrows ym. erikoiset letitykset sekä rastat

Pikkuletit, cornrows ym. erikoiset letitykset sekä rastat

2 Vastausta 366 Lukukertaa
Teemme mm. pikkulettejä, cornrowseja, nuudeleita, twistejä ym. erikoisia letityksiä sekä hiustenpidennyksiä ja dreadlockseja (rastoja) . Katso http://www.rastatukka.net
Hienoja kuvia, upeita kampauksia!
Itse kävin tammikuussa 2012 Gambiassa ja teetin mielettömän hienot pikkuletit paikallisen Bakaun kylän naisilla. Työ kesti 6 ja puol tuntia, 3 naista oli tekemässä. Maksoi 1000 dalasia eli n 22 euroa. Hintaan sisältyi lisäkkeet ja koristehelmet.
En halua ikinä enää luopua näistä hiuksista, ongelma vaan on se että hiukset kasvaa... Kysymys onkin, miten menetellä kun pikkuletit ylikasvaa kovaa vauhtia? Voiko pikkuleteistä muodostaa dreadlocksit purkamatta niitä? Päältä ja sivuilta tukka on itsestään alkanut jo vahvasti huopua, joten purkaminen olisi muutenkin mahdotonta.
Hei

Olen jo pitempään haaveillut cornrows leteistä ja olen yrittänyt kaivaa netistä tietoa - turhaan. Osaako joku kertoa, mikä ero on sillä ottaako letit kuiduilla ja ilman? Entäpä kuinka pitkään tällaiset letit kestää (kuiduilla/ilman) ja kuinka hiuksia pitäisi hoitaa? Pitääkö hiukset olla minkä mittaiset että lettien teko onnistuu ja kuinka kauan lettien teko kestää? Kaipaisin pian vastauksia Kiitos!!!
 /   /  / Pikkuletit, cornrows ym. erikoiset letitykset sekä rastat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta